2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
evet bi aradasım daha söylemişti kullanıyoms cok memnunms o da

yarım ölcek yeterli olur mu ama ölcge göre de değişir tabi dimi bnmki baya büyük

kızlar herkes isimi belirlemiş benim hala yok ya ahsen feyza ve amine arasında kaldım sizce hangisi ?
feyza güzel geldi bana

kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 75lik yüklendi, sonuçlar perşembe öğlen çıkacak. bana gece 12den sonra birşey yeme, su içebilirsin demişlerdi.

Kızlar ne güzel herkes bebek kıyafetleri yıkamayı düşünmeye bile başlamış. Bende 1 hafta öncesine kadar kızıma ınternetten yatak odası bakıyordum. Şimdi ev sahibi evden çıkarıyor daha nerde oturucagimiz bile belli değil. Tam bayram günü söyledi ev bile bakamadık daha. Aslında kanunlara göre çıkartamaz bizi evden de benim kocanın midesi bulandı bi kere çıkmak istiyor. Nasıl tasinicaz bilmiyorum daha nasıl ev bulucaz. Ne güzel 1 hafta öncesine kadar bebegime odasıydı pijamasiydi biberonuydu falan bakıyordum netten simdi ev bakiyorum. Aksi gibi internettede hiç doğru dürüst ev yokDaha 1 parca eşyamı bile bir koliye koymuş değilim. Zaten bacak ağrımdan zar zor yürüyorum. Of dertliyim çok panik yaptim. Inşallah kısa sürede kazasız belasız atlatırız bu süreçleri dua edin kızlar..

canım Allah yardımcın olsun taşınmak çok zor gerçekten ben de oğluma hamileyken ev sahibi çıkacaksınız dedi biz de apar topar çıkmıştık ben 37. haftadaydım her yerim şişti çok zor oldu sen de zaman geçmeden hemen taşın ilerleyen zamanlarda daha zor çünkü Allah herkese ev nasip etsin kiracılık zor biz ev aldık sonra yine taşındık şuan evimizdeyiz çok şükür 3 yılda 3 ev değiştirdik

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah şimdikinden çok daha güzel uygun kiralı temiz yazın serin kışın sıcak iyi komşuların olduğu bir ev bulursunuz.

Canım stres yapma bulursunuz inşallah bebek kıyafetlerine gelince toptan da alınır zaten çok da yığmamak lazım giyilmeyecek çünkü. Bende öyle aman ama birşey almadım daha haftasonu bakınıcaz ama haftaya mobilyası gelecek falan annem temmuz sonuna doğru gelebilecek o gelince yıkıcam yerleştiricem falan bende tek başıma yapamam. Yardıma gelebilecek birileri varsa yardım eder yoksa eşin yardım eder akşamdan akşama hallolur merak etme Allah yardımcın olsun

Korktuğum geldi başıma
50 lik şeker yüklemesi sonucu 151
Açlık 87 çıkmıştı

50 gr da sınır 150 bildiğim kadarıyla. 150ye kadar bir sorun görmüyorlar. gerekirse 100lük yükleyip tekrar yapıyorlarmış. 50 gr da yüksek çıkıp, 100de normal çıkıyormuş genellikle. bana da bugün 75lik içirdiler, bakalım sonuç perşembe öğlen çıkacak.

Ev sahiplerine Allah ziyadesiyle merhamet versin. Hamile kadina ev tasitmak neyin kafasi.. Uzulme canim olur hersey.. kizim da 33.haftada lojman cikmisti apar topar tasindik cogu seyi esim topladi evet sen de bos duramiyorsun illa ki biseyler yapip asiri yoruluyorsun dr zinhar ellemeyeceksin dogum kapida desede napim sus biberi gibi butun yuku onun uzerine atamazdim ki anam kv yasli bi faydalari olmadi.. yari yerlesik halde kizimiz geldi sonra duzeni kurduk iste hersey hayallerdeki gibi olmuyor bazen ama ne yapacaksin bulursun evini hem de daha guzelini cunku o karnindaki hem şans hem bereketiyle geldi size..

Kızlar hastanede ikramlık neler hazırlamayı düşünüyorsunuz. Benim eşimin ve benim işyerinden biraz gelen olur hastaneye belki ama çok da abartmıcam oda süsleme işini. Çikolatasını falan önceden almak istiyorum ama hava sıcak daha var son ay alırım ama dolaba falan koymam lazım dimi. Başka ne yapsam hastanede lohusa şerbeti ikramı yapıyormuş ınstagramda süslü bardaklar var onlardan alayım diyorum. Bir de kurabiyeler var şeker hamurlu falan oluyor çeşitli şekillerde öyle birşeyler mi alsam ya da kolonya şişeleri bilemedim ki. Doğumgünü parti dükkanları var onları dolaşıcam balon vs için. Birde yanına getirdikleri yatak var ya bebeğin yattığı ona da tül ve fiyonk istiyorum ınstagramda çok güzel şeyler var

İnsallah canım Allah yardım eder cok daha guzelinı bulursun

145 sinir dediler cnm. Ciddi bir durum yok ama bir haftalık bir diyet uygulanıp tekrar bakilacak. Yarın diyetisyene gideceğim. Aslında yediklerime içtiklerime çok dikkat ederim ama 3-4 gündür çok üzgündüm ağlayıp durdum o mu tetikledi bilmiyorum.

Canım bende yeni taşındım cidden çok zor annem geldi bana yardıma evi toplamaya yerleştirmeye eşyalarıda zaten evden eve taşıdı ama stresi çok zor ne zaman bitcek no olcak vs vs bi dünya stres ama inan bitince derin bi nefes alıyosun bunamı bu kadar stres yaptım diyosun geçiyo yani şimdi biz hamileyiz diye çok sitres yapıyoruz ama rahat ol öylede böylede taşıncan herşey olcak stres yaptığınla kalırsın boş yere inşallah hemen bulursun evini çokta kolay taşınırsın hayırlısıyla herşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…