- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.661
SElamSelam kızlar nasılsınız ?
inşallah her şey yolundadırBende bu aralar öyle hissetmeye başladım. Bazen tekmelediğinde daha sert hissediyorum ama genelde yavaş ve daha azaldı sıklığı sanki...
inşallah büyüdükleri içindir. sabah hissettim uyumuşum sonra uyanınca baya bekledim zoraki hareket etti yedim içtim yok. baya ara verdi şimdi iki kez sert sadece hissettim şimdi çok hafif vuruyo. normaldir inşallahBen de bugün sabahtan beri hiç hareketini hissetmedim ya tedirgin oldum
bu değerler yüksek canımkızlar benim şeker sonucu şöyle açlık 70 tokluk 1. saat 160 2. saat 170 çıkmış riskli bir durum var mı
Eger hayatin boyunca hep seker yememeye calistiysan, karbonhidrat fazla tüketmediysen seker testini gerek görmüyorlar. Ama biz türk kadinlari yeri gelince 3-5dilim baklava yedigimiz icin yüklenen seker de ondan daha dazla diil emin ol. Ve yüksek cikarsa önlemini alirsin en azindan. Bence yaptir. Benim mesela aclik sekerim baya düsük ciktigi icin doktor seker yüklemeye gerek görmedi.Ya kızlar ben şeker yüklemesini yapmadım henüz bilmiyorum korkuyorum yapmaya şu tartışmalar kafamı karıştırıyor 26+4 olduk doktorum 28 e kadar yapılabilir dedi cihaz aldım evde ölçmek için bir hafta açlık tokluk baksam aynı şey olur mu acaba dün baktım akşam yemekten 1 saat sonra 171 2. Saat 145 yüksekte sanki bilemedim ne yapsam bugün kahvaltı sonrası 138
Ben korkmuyorum en güzel anın o an olduğunu düşünüyorum yaşamak için sabırsızlanıyorum sadece korkum doğuma kadar bir terslik çıkması. Bu gün biraz ağır hareket ediyor ve aralar uzun biraz. Bebeklerimize kavuşacağımız an kucağımıza alınca hepsi geçecek. Zor olan 9 ay beklemek benim için. Akışına bırak her şeyi rahat ol kasmaMerhaba kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır evett size bişey sorcam doğum korkusu yaşayanlar ve artık rüyalarına girmeye başlayan var mi yokda benmiyim sadece normal doğum beni çok korkutuyor
Bu sebeplerden ne kaydim var ne asi olurum ne testlerimi orda yaptiririm. Ebeler kendilerini prof ilan etmis gibi bilgic bilgic konusup duruyorlar. Bebek bu alani genis hala assagida da duyulur sesi yukarida da.. zaten kasikta duran bebe kendini belli ediyor. Zinhar adim atamaz hale gelirsin. O kimildadikca canindan can kopariyorlar gibi hissedersin ki su haftalarda bunu hissetmen icin erken sıkma canini he heee de gec yada gitme asm'e dogum olana kadarSelam kızlar nasılsınız ben bugün sağlık ocağına gittim rutin kontrol işte herley normal şükür sadece ebe karnın hiç 28 haftalık gibi değil küçük ve çok aşağıda dedi bu haftalarda yukarı çıkması lazımmış artık kalp atışlarıda aşağıda duyuldu moralimi bozdu boş yere neyse kontrolüme az var her kafadan bi ses artık doğurmak istiyorum şu kalan zaman da çabucak geçer inşallah
Ay bu ebelerde doktorculuk oynuyor sanki doktor aksi bir durum olsa söylerdi bence benimde çok büyük değil ve aşağıda hareketleri bile göbek deliği hizasında çoğu zamanSelam kızlar nasılsınız ben bugün sağlık ocağına gittim rutin kontrol işte herley normal şükür sadece ebe karnın hiç 28 haftalık gibi değil küçük ve çok aşağıda dedi bu haftalarda yukarı çıkması lazımmış artık kalp atışlarıda aşağıda duyuldu moralimi bozdu boş yere neyse kontrolüme az var her kafadan bi ses artık doğurmak istiyorum şu kalan zaman da çabucak geçer inşallah
Sağol canım bende bir an evvel taşınmak istiyorum bakalım nolucak. Şuan bile zar zor evimin işini yapıyorum. Kiracılık zor gerçekten.canım Allah yardımcın olsun taşınmak çok zor gerçekten ben de oğluma hamileyken ev sahibi çıkacaksınız dedi biz de apar topar çıkmıştık ben 37. haftadaydım her yerim şişti çok zor oldu sen de zaman geçmeden hemen taşın ilerleyen zamanlarda daha zor çünkü Allah herkese ev nasip etsin kiracılık zor biz ev aldık sonra yine taşındık şuan evimizdeyiz çok şükür 3 yılda 3 ev değiştirdik
Inşallah canım bir de hayvanseverlerin olduğu bir apartman olsun köpeğimiz varAllah yardımcınız olsun canım. İnşallah şimdikinden çok daha güzel uygun kiralı temiz yazın serin kışın sıcak iyi komşuların olduğu bir ev bulursunuz.
Annem gelecek temmuzun ilk haftası. Mümkün değil yoksa bende yapamam eşim bütün gün çalışıyor. Ben gittikçe agirlasiyorum zamanımız kısıtlı Allah yardımcımız olsun..Canım stres yapma bulursunuz inşallah bebek kıyafetlerine gelince toptan da alınır zaten çok da yığmamak lazım giyilmeyecek çünkü. Bende öyle aman ama birşey almadım daha haftasonu bakınıcaz ama haftaya mobilyası gelecek falan annem temmuz sonuna doğru gelebilecek o gelince yıkıcam yerleştiricem falan bende tek başıma yapamam. Yardıma gelebilecek birileri varsa yardım eder yoksa eşin yardım eder akşamdan akşama hallolur merak etme Allah yardımcın olsun
Bir de eşime dalga geçer gibi esin daha doğurmadıysa biz evimize yerlesicez tatil yapıcaz sonrada evi satıcaz diyor. Allah akıl fikir versin. Tam sezon başladı burada. Tabi baktı sezonluk evler dünyanın parası. Sezonluk daire tutmaktansa bizi çıkarmayı düşündü. Ben hamile olmasam uğraşırdım onunla da sözleşmemiz mart ayında bitiyor çünkü. Hadi dedik el kadar bebe ile kış vakti taşınmak daha zor olur. Şimdiden bakıcaz ev. Ben Allah'a havale ettim canim. benim de annem gelicek te yardıma senin dediğin gibi benimkide yaşlı. Bizde herhalde yavaş yavaş kurucaz düzeni.. 1 ay içinde ev bulursak şanslı hissedicem kendimi. Minik kızım bu evde doğmak istemedi herhalde diyorum bende. Onun kısmeti başka yerdeymiş.Ev sahiplerine Allah ziyadesiyle merhamet versin. Hamile kadina ev tasitmak neyin kafasi.. Uzulme canim olur hersey.. kizim da 33.haftada lojman cikmisti apar topar tasindik cogu seyi esim topladi evet sen de bos duramiyorsun illa ki biseyler yapip asiri yoruluyorsun dr zinhar ellemeyeceksin dogum kapida desede napim sus biberi gibi butun yuku onun uzerine atamazdim ki anam kv yasli bi faydalari olmadi.. yari yerlesik halde kizimiz geldi sonra duzeni kurduk iste hersey hayallerdeki gibi olmuyor bazen ama ne yapacaksin bulursun evini hem de daha guzelini cunku o karnindaki hem şans hem bereketiyle geldi size..
Amin canim insallah. Soyle 1-2 ay evvel olsaydı benim için daha kolay olabilirdi ama şimdi elde değil stres yapıyorum. Bende bir ev bulsam oraya bi atsak kendimizi yerleşemeseler tam olarak yine bir oh çekerim. Her gün yavaş yavaş bişeyleri yoluna koyarım. Ev bakmak için gezmek beni strese sokuyor en çok.Canım bende yeni taşındım cidden çok zor annem geldi bana yardıma evi toplamaya yerleştirmeye eşyalarıda zaten evden eve taşıdı ama stresi çok zor ne zaman bitcek no olcak vs vs bi dünya stres ama inan bitince derin bi nefes alıyosun bunamı bu kadar stres yaptım diyosun geçiyo yani şimdi biz hamileyiz diye çok sitres yapıyoruz ama rahat ol öylede böylede taşıncan herşey olcak stres yaptığınla kalırsın boş yere inşallah hemen bulursun evini çokta kolay taşınırsın hayırlısıyla herşey olur
Ne güzel canım korkmadan panik atak olduğum için korkuyorum ben o anı düşünüp mutlu olsam da ilk olduğu için beni tedirgin ediyor inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcımız olsunBen korkmuyorum en güzel anın o an olduğunu düşünüyorum yaşamak için sabırsızlanıyorum sadece korkum doğuma kadar bir terslik çıkması. Bu gün biraz ağır hareket ediyor ve aralar uzun biraz. Bebeklerimize kavuşacağımız an kucağımıza alınca hepsi geçecek. Zor olan 9 ay beklemek benim için. Akışına bırak her şeyi rahat ol kasma
Benimde ilk canım. Ama hayatımda en çok istediğim şeydi anne olmak. Kendime cesaret veriyorum. sadece heyecandan tansiyonum çıktı kmazsa normal istiyorum. Yaş durumum biraz tansiyon riski taşıyo. Allah en. hayırlısını nasip etsin herkeseNe güzel canım korkmadan panik atak olduğum için korkuyorum ben o anı düşünüp mutlu olsam da ilk olduğu için beni tedirgin ediyor inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcımız olsun
Bende dogum anıni düşünürsem nasıl olacak napicam canım aciycakmi diye bende korkmaya başlarım. Detayları düşünmeyip sonuca odaklanmaya çalışıyorum canım. O gün ben minik melegimle bulusucam 9 aylık hasret biticek. Ilk defa o gün kokliycam opucem onu. Sende böyle düşünmeye çalış canım. Diğer detayları düşünüp kendini strese sokma canım.Ne güzel canım korkmadan panik atak olduğum için korkuyorum ben o anı düşünüp mutlu olsam da ilk olduğu için beni tedirgin ediyor inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcımız olsun
Bakalım doktorum ne diyecek senindemi göbek deliği hizanın aşağısında kalp atışların valla herkez bişey diyo farkındayım göbeğim olması gerekenden küçük ama her kafadan ayrı ses ebesi ayrı doktorları ayrı doğursam da bitse gitse diyorum bu hamilelik serüveniCanım bana da ötle söyledi bazı akrabalar, endişelendim senin gibi. Randevuda doktora sordum doktor sen bilmiyor musun erkek bebek aşağıda durur diyip kahkaha patlattı normal herşey sıkıntı yapma dedi inşallah senin de normaldir herşey
Benim de kismetse ilk dogumum olcak ve insallah hersey yolunda giderse normal dogum olcak. Biz esimle kursa gittik normal dogumla ilgili hem bilgilenmek icin hem de mental olarak daha hazir hissetmek icin. Simdi kendimi daha da rahat hissediyorum. O ani acisiyla tatlisiyla yasayip saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah. Dogum sekli bi arac bebeklerimize kavusmak icin. Amaca yönelik düsünmeye calis benceNe güzel canım korkmadan panik atak olduğum için korkuyorum ben o anı düşünüp mutlu olsam da ilk olduğu için beni tedirgin ediyor inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?