2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır evett size bişey sorcam doğum korkusu yaşayanlar ve artık rüyalarına girmeye başlayan var mi yokda benmiyim sadece normal doğum beni çok korkutuyor

Ben de bugün sabahtan beri hiç hareketini hissetmedim ya tedirgin oldum
inşallah büyüdükleri içindir. sabah hissettim uyumuşum sonra uyanınca baya bekledim zoraki hareket etti yedim içtim yok. baya ara verdi şimdi iki kez sert sadece hissettim şimdi çok hafif vuruyo. normaldir inşallah

Eger hayatin boyunca hep seker yememeye calistiysan, karbonhidrat fazla tüketmediysen seker testini gerek görmüyorlar. Ama biz türk kadinlari yeri gelince 3-5dilim baklava yedigimiz icin yüklenen seker de ondan daha dazla diil emin ol. Ve yüksek cikarsa önlemini alirsin en azindan. Bence yaptir. Benim mesela aclik sekerim baya düsük ciktigi icin doktor seker yüklemeye gerek görmedi.

Merhaba kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır evett size bişey sorcam doğum korkusu yaşayanlar ve artık rüyalarına girmeye başlayan var mi yokda benmiyim sadece normal doğum beni çok korkutuyor
Ben korkmuyorum en güzel anın o an olduğunu düşünüyorum yaşamak için sabırsızlanıyorum sadece korkum doğuma kadar bir terslik çıkması. Bu gün biraz ağır hareket ediyor ve aralar uzun biraz. Bebeklerimize kavuşacağımız an kucağımıza alınca hepsi geçecek. Zor olan 9 ay beklemek benim için. Akışına bırak her şeyi rahat ol kasma

Merhaba hamiş arkadaşlarım dr a geldim ama randevular sarkmış cafe de bekliyorum:))) ne güzel hamile çekim hazırlıkları yapılmış okudum benim planım yok çünkü "ne gerek var" kocam var minimal yasamak lazımmış da sanki dünyadaki ilk bebek bizimmiş de, çok gösteriş düşkünü mü oluyormuşum? hala baby shower a ikna edemedim elbise bile aldım çekimler için de bi elbise alıyım o da dolap beklesin iyisi mi Ay nasıl ikna olucak bu adam ya sakinliği beni öldürecek süt sağma makinesi aldım yok artık böyle bisi de mi varmış diyo ya hu ben çalışan anne olucam lazım tabi ki hatta evde bile olsa lazım bisi bence. Işte bizde durumlar böyle. Neyse minik tospiğimi gorucem az sonra onu düşünüp mutlu oliyim bari elde bu var :))))))

Bu sebeplerden ne kaydim var ne asi olurum ne testlerimi orda yaptiririm. Ebeler kendilerini prof ilan etmis gibi bilgic bilgic konusup duruyorlar. Bebek bu alani genis hala assagida da duyulur sesi yukarida da.. zaten kasikta duran bebe kendini belli ediyor. Zinhar adim atamaz hale gelirsin. O kimildadikca canindan can kopariyorlar gibi hissedersin ki su haftalarda bunu hissetmen icin erken sıkma canini he heee de gec yada gitme asm'e dogum olana kadar

Ay bu ebelerde doktorculuk oynuyor sanki doktor aksi bir durum olsa söylerdi bence benimde çok büyük değil ve aşağıda hareketleri bile göbek deliği hizasında çoğu zaman

Sağol canım bende bir an evvel taşınmak istiyorum bakalım nolucak. Şuan bile zar zor evimin işini yapıyorum. Kiracılık zor gerçekten.

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah şimdikinden çok daha güzel uygun kiralı temiz yazın serin kışın sıcak iyi komşuların olduğu bir ev bulursunuz.
Inşallah canım bir de hayvanseverlerin olduğu bir apartman olsun köpeğimiz var Her şerde vardır bir hayır. Kızım burada doğmak istemedi diye düşünüyorum ben.

Annem gelecek temmuzun ilk haftası. Mümkün değil yoksa bende yapamam eşim bütün gün çalışıyor. Ben gittikçe agirlasiyorum zamanımız kısıtlı Allah yardımcımız olsun..

Bir de eşime dalga geçer gibi esin daha doğurmadıysa biz evimize yerlesicez tatil yapıcaz sonrada evi satıcaz diyor. Allah akıl fikir versin. Tam sezon başladı burada. Tabi baktı sezonluk evler dünyanın parası. Sezonluk daire tutmaktansa bizi çıkarmayı düşündü. Ben hamile olmasam uğraşırdım onunla da sözleşmemiz mart ayında bitiyor çünkü. Hadi dedik el kadar bebe ile kış vakti taşınmak daha zor olur. Şimdiden bakıcaz ev. Ben Allah'a havale ettim canim. benim de annem gelicek te yardıma senin dediğin gibi benimkide yaşlı. Bizde herhalde yavaş yavaş kurucaz düzeni.. 1 ay içinde ev bulursak şanslı hissedicem kendimi. Minik kızım bu evde doğmak istemedi herhalde diyorum bende. Onun kısmeti başka yerdeymiş.

Amin canim insallah. Soyle 1-2 ay evvel olsaydı benim için daha kolay olabilirdi ama şimdi elde değil stres yapıyorum. Bende bir ev bulsam oraya bi atsak kendimizi yerleşemeseler tam olarak yine bir oh çekerim. Her gün yavaş yavaş bişeyleri yoluna koyarım. Ev bakmak için gezmek beni strese sokuyor en çok.

Ne güzel canım korkmadan panik atak olduğum için korkuyorum ben o anı düşünüp mutlu olsam da ilk olduğu için beni tedirgin ediyor inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcımız olsun

Ne güzel canım korkmadan panik atak olduğum için korkuyorum ben o anı düşünüp mutlu olsam da ilk olduğu için beni tedirgin ediyor inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcımız olsun
Benimde ilk canım. Ama hayatımda en çok istediğim şeydi anne olmak. Kendime cesaret veriyorum. sadece heyecandan tansiyonum çıktı kmazsa normal istiyorum. Yaş durumum biraz tansiyon riski taşıyo. Allah en. hayırlısını nasip etsin herkese

Bende dogum anıni düşünürsem nasıl olacak napicam canım aciycakmi diye bende korkmaya başlarım. Detayları düşünmeyip sonuca odaklanmaya çalışıyorum canım. O gün ben minik melegimle bulusucam 9 aylık hasret biticek. Ilk defa o gün kokliycam opucem onu. Sende böyle düşünmeye çalış canım. Diğer detayları düşünüp kendini strese sokma canım.

Bakalım doktorum ne diyecek senindemi göbek deliği hizanın aşağısında kalp atışların valla herkez bişey diyo farkındayım göbeğim olması gerekenden küçük ama her kafadan ayrı ses ebesi ayrı doktorları ayrı doğursam da bitse gitse diyorum bu hamilelik serüveni

Benim de kismetse ilk dogumum olcak ve insallah hersey yolunda giderse normal dogum olcak. Biz esimle kursa gittik normal dogumla ilgili hem bilgilenmek icin hem de mental olarak daha hazir hissetmek icin. Simdi kendimi daha da rahat hissediyorum. O ani acisiyla tatlisiyla yasayip saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah. Dogum sekli bi arac bebeklerimize kavusmak icin. Amaca yönelik düsünmeye calis bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…