2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaa aksine bizimkide haftasına göre tosbik içerde saklanıyo sanırım çatlağım olmadı allahım inşallahda olmaz bekarlıktan kalma var bi iki yerde kötü görünüyo sinir bozucu oluyo ama bakalım arkadaşının göbek genişlemediği halde nasıl çatlağı olmuş yaa oda ayrı sinir bozucu bişey maşallah bu arada kaçıncı gebeliğin canım senin

1 kayip totalde 4 hayatim.. arkadasimda enine aldi karinca misali totoya dogru kivrildi gitti kiz

Bebişim 1270 gr olmuş dr um iri diyor önden önden gidiyor diyor illa da Yürüyüş yap aman yatma ... kocam da spor salonuna başla demez mi bakıyorum doğum tarihleri yakın arkadaşlarda benzer kilolar görüyorum of ama benim şeker problemim var işte sıkıntı yaratan o yaramaz. Artık yürüyüş yapıcaz baska çare yok. Bir de doğum tarihini sordum iri olduğu için illa ki erken gelecek diye birşey yok ama eylül 'ün ilk haftası da olma olasıligi var dedi. Hadi bakalım gel eylül gel

Canım ne kadar erken olucak doğum inşallah zamanına yakın doğar yinede inşallah sağlıcakla kavuşursunuz
Canım belli değil bu plasenta seni sonuna kadar da goturebilir dedi iki hafta da bir gidiyorum kilo alımı durduğu an doğuma alacaklar inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde dogururuz

Selam herkese eşimi yolculadım uzattım bacaklarımı ceviz fındık yiyorum cuma ua da cumaryesi de ben döneceğim çocuklarla malum seçim var doktor kuaför işlerimi de hallederim 2/3gün İstanbuldayım bi gün arkadaşlarla tekneyle açılacağız sonra dönerim yine buraya burda Evim serin bahçeyle uğraşıyorum denize giriyorum komşularla çay kahve derken keyfim yerinde İstanbul’un kalabalığından bezmişiz walla herkes iyidir umarım biraz geçmişe bakayım

Canım benim nabzım sürekli 100 üstü tansiyonumda 14-8 veya 14-9 oluyor doktorum sınır diyor üstüne çıkmazsa sorun yokmuş çok şükür takip ettiğim kadarıyla üstü olmadı henüz

ateş ölçer alan veya daha önce kullanıp tecrübeli olup marka ve model tavsiye edebilecek olan var mı? kızılötesi alından ölçer mi alınmalı yoksa kulaktan ölçer mi?
Visio focus marka uzaktan ölçer aldım tercih etme sebebim hastanelerde kullanılması aynı zamanda banyo suyunu mama sıcaklığını filanda ölçebiliyor olması araştıra bilirsiniz

Canım benim nabzım sürekli 100 üstü tansiyonumda 14-8 veya 14-9 oluyor doktorum sınır diyor üstüne çıkmazsa sorun yokmuş çok şükür takip ettiğim kadarıyla üstü olmadı henüz
Sağol arkadaşım rahatladım bunu okuyunca normalde 10/7 gibi hep tansiyonum ilk defa bugün hastanede böyle çıktı eğitim araştırma hast. Diye çok detaylı bakıyorlar persembe kardiyoloji görecek ama büyük ihtimalle bana da sana söylenen denecek. Sen nasılsın kontroller nasıl iki hafta da bir mi gidiyorsun ciğer geliştirici iğne oldun mu benim bir de kan uyuşmazlığı iğnem var bu hafta

Gitmeyin bence şu saçma ebelere kafanızı karıştırmayın benim ne kaydım war ne bişeyim sağlık ocağına. Doktora gidiyoruz zaten boş yere kafa karıştırmaya ne gerek war
Bravo sana korkulacak hiç bişey Yok çünkü bi kaç saat sancılı geçebiliyor ama sonuç ta ki haz paha biçilemez. Her Kadının normal Doğum mucizesini doğallığını yaşamayı hakettiğini düşünüyorum

Canım ben haftada bir gidiyorum :) illa bir şikayet buluyorum kendimde gidecek tüp bebek doktorum 25+4 te yap demişti ciğer geliştiriciyi 26+4 oldum henüz yapmadım burda ki doktorumda biraz bekleyebilirsin dedi kafamı karıştırdı diken üstünde bekliyorum 28 e sorunsuz gelsem 28 de yaparım ama ani birşey olsa pişman olmaktan korkuyorum iyice kafam karıştı yüklemede yapmadım

Ben temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar

Ben temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar
Ben de tatilden yeni geldim canım ama gittiğimde 25. Haftanın içindeydim. 630 km yol gittik arabayla dinlene dinlene, bi sıkıntı olmadı. Doktorum hiç bi sıkıntı görmedi, yola çıkmak biraz da seyahat zamanındaki bebeğin durumu, suyu, erken doğum riski var mı yok mu vs. ile ilgili. Bunlarda sıkıntı yoksa bir sakınca görmüyor doktorlar genelde. Ben de yola çıkmadan 2 gün önce kontrole gitmiştim, hiç bir engel yok dedi doktorcum. Sadece ıslak mayo ile oturma ve güneşte kalma dedi. Ben de özellikle onlara dikkat ettim, idrar yolu enfeksiyonu riskli malum. Güneş de leke yapmasın diye boool krem sürdüm hep gölgede takıldım. İşim masa başı olduğundan kuyruk sökümü, sırt, bel ağrılarım vardı. Yüzmek o kadar rahatlattı ki beni anlatamam. Bir de malum bebiş olmadan eşimle başbaşa tatilin keyfini de çıkardık. Kısacası çok güzeldi :)

Ayyyy ben şimdi 64 kiloyum istesem de o kafar alamam sanırım 30 kilo alanı duymuştum da 65 ...

İlk gebeliğimde bende 30 kılo almıştım

27. haftadan snr uzun yolu doktorlar tavsıye etmıyorlar.

Benim doktorum seyahati yasakladı cnm. 2 saatlik yolculuk olabilir ama fazlası yok dedi, o yüzden ailemin yanına gidemiyorum

Bende yaklaşık 2 sene bekledim canım anne olmak için çok sabrettim ama insan yine de korkuyor dediğin gibi çok düşünmemek lazım anı yaşamak lazım çok sağol canım

Doğru söylüyorsun canım böyle düşününce insan rahatlıyor biraz çok sağol insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız rabbim hayirli doğumlar nasip etsin hepimize

Teşekkür ederim canım bende öyle yapmaya caliscam inşallah yenebilirim korkumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…