- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.701
Yaa aksine bizimkide haftasına göre tosbik içerde saklanıyo sanırım çatlağım olmadı allahım inşallahda olmaz bekarlıktan kalma var bi iki yerde kötü görünüyo sinir bozucu oluyo ama bakalım arkadaşının göbek genişlemediği halde nasıl çatlağı olmuş yaa oda ayrı sinir bozucu bişey maşallah bu arada kaçıncı gebeliğin canım seninHayir olmuyor ilkinde de daha sonra gittim bebegimin asilarini yaptirdim bu tamamen senin tercihin.. karna gelince oglanda 4 aylik karinla geziyor gibiydim kizlarda daha ilk aydan firlamaya basliyorlar sanirim bu gebeliginle alakali bi durum arkadasimin daha yeni bebegi oldu dogru duzgun karni olmamasina ragmen catlaklari 1 parmak genisligini bulmustu 35inci haftada 3250 dogurdu bide karni olaydi erken dogurmasaydi kac kg cikardi bilmiyorum artik o bebek :) dert etme ne guzel iste dr hersey yolunda diyorsa gerisinin ne dedigi viz gelir tiris gider
1 kayip totalde 4 hayatim.. arkadasimda enine aldi karinca misali totoya dogru kivrildi gitti kizYaa aksine bizimkide haftasına göre tosbik içerde saklanıyo sanırım çatlağım olmadı allahım inşallahda olmaz bekarlıktan kalma var bi iki yerde kötü görünüyo sinir bozucu oluyo ama bakalım arkadaşının göbek genişlemediği halde nasıl çatlağı olmuş yaa oda ayrı sinir bozucu bişey maşallah bu arada kaçıncı gebeliğin canım senin
Canım belli değil bu plasenta seni sonuna kadar da goturebilir dedi iki hafta da bir gidiyorum kilo alımı durduğu an doğuma alacaklar inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde dogururuzCanım ne kadar erken olucak doğum inşallah zamanına yakın doğar yinede inşallah sağlıcakla kavuşursunuz
Canım benim nabzım sürekli 100 üstü tansiyonumda 14-8 veya 14-9 oluyor doktorum sınır diyor üstüne çıkmazsa sorun yokmuş çok şükür takip ettiğim kadarıyla üstü olmadı henüzCanım yaa senin tansiyonun cıkmıştı geçenlerde degil mi ? Aynen ben de bu hafts cok yorgunum ve stresliyim tansiyon 14/9 nabız 105 cıkınca kardiyoloji ye yönlendirdi ve 24 saatlik idrar istedi kan ve idrar tahlilleri de var bi de senden de istemişmiydi yanliş hatırlamıyorsam bi sorun cıkmamıştı degil mi?
Visio focus marka uzaktan ölçer aldım tercih etme sebebim hastanelerde kullanılması aynı zamanda banyo suyunu mama sıcaklığını filanda ölçebiliyor olması araştıra bilirsinizateş ölçer alan veya daha önce kullanıp tecrübeli olup marka ve model tavsiye edebilecek olan var mı? kızılötesi alından ölçer mi alınmalı yoksa kulaktan ölçer mi?
Sağol arkadaşım rahatladım bunu okuyunca normalde 10/7 gibi hep tansiyonum ilk defa bugün hastanede böyle çıktı eğitim araştırma hast. Diye çok detaylı bakıyorlar persembe kardiyoloji görecek ama büyük ihtimalle bana da sana söylenen denecek. Sen nasılsın kontroller nasıl iki hafta da bir mi gidiyorsun ciğer geliştirici iğne oldun mu benim bir de kan uyuşmazlığı iğnem var bu haftaCanım benim nabzım sürekli 100 üstü tansiyonumda 14-8 veya 14-9 oluyor doktorum sınır diyor üstüne çıkmazsa sorun yokmuş çok şükür takip ettiğim kadarıyla üstü olmadı henüz
Gitmeyin bence şu saçma ebelere kafanızı karıştırmayın benim ne kaydım war ne bişeyim sağlık ocağına. Doktora gidiyoruz zaten boş yere kafa karıştırmaya ne gerek warAyy çok biliyolar yaa.. Banada aynı şeyi yapmıştı bundan 3-4 hafta önce gittiğimde. Kalp atışlarını duyamadım uyuyomuki dedi. Uyuyunca kalbi atmayacak sanki. Göbek deliğinin üstünde kalp atışı arıyorlar ellerindeki dandik aletle. Sonra ben dedim hareketlerini aşağıda hissediyorum diye de anca buldu kalp atışını. Korkuttu bide beni hareketlerini hissetmesem panik yapıcam yani. Senin bebek çok aşağıda yukarda olur bu haftalarda dedi sonrada Genelleme yapmak istemiyorum ama sağlık ocaklarındaki ebelerin dediklerine çok takılmamak lazım canım boşver.
Bravo sana korkulacak hiç bişey Yok çünkü bi kaç saat sancılı geçebiliyor ama sonuç ta ki haz paha biçilemez. Her Kadının normal Doğum mucizesini doğallığını yaşamayı hakettiğini düşünüyorumBen korkmuyorum en güzel anın o an olduğunu düşünüyorum yaşamak için sabırsızlanıyorum sadece korkum doğuma kadar bir terslik çıkması. Bu gün biraz ağır hareket ediyor ve aralar uzun biraz. Bebeklerimize kavuşacağımız an kucağımıza alınca hepsi geçecek. Zor olan 9 ay beklemek benim için. Akışına bırak her şeyi rahat ol kasma
Canım ben haftada bir gidiyorum :) illa bir şikayet buluyorum kendimde gidecek tüp bebek doktorum 25+4 te yap demişti ciğer geliştiriciyi 26+4 oldum henüz yapmadım burda ki doktorumda biraz bekleyebilirsin dedi kafamı karıştırdı diken üstünde bekliyorum 28 e sorunsuz gelsem 28 de yaparım ama ani birşey olsa pişman olmaktan korkuyorum iyice kafam karıştı yüklemede yapmadımSağol arkadaşım rahatladım bunu okuyunca normalde 10/7 gibi hep tansiyonum ilk defa bugün hastanede böyle çıktı eğitim araştırma hast. Diye çok detaylı bakıyorlar persembe kardiyoloji görecek ama büyük ihtimalle bana da sana söylenen denecek. Sen nasılsın kontroller nasıl iki hafta da bir mi gidiyorsun ciğer geliştirici iğne oldun mu benim bir de kan uyuşmazlığı iğnem var bu hafta
Evet adet sancısı gibiydi ama gece oluyor genelde bugün bisey çıkmadı...Geçmiş olsun canım gidip geldikten sonra bizi de haberdar et
Ben de tatilden yeni geldim canım ama gittiğimde 25. Haftanın içindeydim. 630 km yol gittik arabayla dinlene dinlene, bi sıkıntı olmadı. Doktorum hiç bi sıkıntı görmedi, yola çıkmak biraz da seyahat zamanındaki bebeğin durumu, suyu, erken doğum riski var mı yok mu vs. ile ilgili. Bunlarda sıkıntı yoksa bir sakınca görmüyor doktorlar genelde. Ben de yola çıkmadan 2 gün önce kontrole gitmiştim, hiç bir engel yok dedi doktorcum. Sadece ıslak mayo ile oturma ve güneşte kalma dedi. Ben de özellikle onlara dikkat ettim, idrar yolu enfeksiyonu riskli malum. Güneş de leke yapmasın diye boool krem sürdüm hep gölgede takıldım. İşim masa başı olduğundan kuyruk sökümü, sırt, bel ağrılarım vardı. Yüzmek o kadar rahatlattı ki beni anlatamam. Bir de malum bebiş olmadan eşimle başbaşa tatilin keyfini de çıkardık. Kısacası çok güzeldi :)Ben temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar
Ayyyy ben şimdi 64 kiloyum istesem de o kafar alamam sanırım30 kilo alanı duymuştum da 65 ...
Ben temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar
Benim doktorum seyahati yasakladı cnm. 2 saatlik yolculuk olabilir ama fazlası yok dedi, o yüzden ailemin yanına gidemiyorumBen temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar
Bende yaklaşık 2 sene bekledim canım anne olmak için çok sabrettim ama insan yine de korkuyor dediğin gibi çok düşünmemek lazım anı yaşamak lazım çok sağol canımBenimde ilk canım. Ama hayatımda en çok istediğim şeydi anne olmak. Kendime cesaret veriyorum. sadece heyecandan tansiyonum çıktı kmazsa normal istiyorum. Yaş durumum biraz tansiyon riski taşıyo. Allah en. hayırlısını nasip etsin herkese
Doğru söylüyorsun canım böyle düşününce insan rahatlıyor biraz çok sağol insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız rabbim hayirli doğumlar nasip etsin hepimizeBende dogum anıni düşünürsem nasıl olacak napicam canım aciycakmi diye bende korkmaya başlarım. Detayları düşünmeyip sonuca odaklanmaya çalışıyorum canım. O gün ben minik melegimle bulusucam 9 aylık hasret biticek. Ilk defa o gün kokliycam opucem onu. Sende böyle düşünmeye çalış canım. Diğer detayları düşünüp kendini strese sokma canım.
Teşekkür ederim canım bende öyle yapmaya caliscam inşallah yenebilirim korkumuBenim de kismetse ilk dogumum olcak ve insallah hersey yolunda giderse normal dogum olcak. Biz esimle kursa gittik normal dogumla ilgili hem bilgilenmek icin hem de mental olarak daha hazir hissetmek icin. Simdi kendimi daha da rahat hissediyorum. O ani acisiyla tatlisiyla yasayip saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah. Dogum sekli bi arac bebeklerimize kavusmak icin. Amaca yönelik düsünmeye calis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?