2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok zaten çok takmadım kafayada işte her kafadan bi ses bunaldım artık ama benim hiç karnım yok gibi minik bi göbek kilosu gibi kiloda alıyorum ben kalp atışlarını zor bulunca aşağıdadedi yine doktorunla görüşürsün dedi pazartesi gidicez bakalım

En son nerede duyuldu hatırlamıyorum kalp atışları ama duruşuna göre farklı yerlerden duyulabilir. Hatta buradan bir arkadaşımızın anca sırtından duymuşlardı kalp atışını hatırlıyorsan. İç karnın geniştir, ya da karnın yayvansa pek belli olmuyordur herkesinki farklı oluyor benim arkadaşım sezeryan için hastahaneye yattığında akşam koridorda turlarken kaç kişi bebeğin nerde diye sormuş doğum yapmış sanmışlar halbuki daha içerde bebek:)

Boş yere sitrese sokuyolar cidden zaten etrafımdaki çok bilmiş teyzeler niye böylesin çökmüşsün hiç karnın yok bebek iyimi diyip duruyorlar üstüne bide ebemiz eklendi sağolsun aslında çok ilgili tatlı bi bayandır kendisi doktorunla görüşürsün dedi ama bunaldım bu göbek çıkmama olayından inadına da hiç büyümüyo karnım oğlum benle inatlaşıyo

Heralde bende öyle olcamm canımm bu gidişle doğurunca çıkar belki ya ben yapılı biriyim boyum falan uzun böyle minyon olsam belki daha çok çıkardı diye düşünüyorum kiloda alıyorum maşallah 7 kilo almışım göbek yok ama göbek olmayınca sanki bu kız kilo almıyomuş gibi bi düşünce oluyo sanırım moralimi çokk bozuyolar bazen

Cnm hiç boşuna endişelenme. Herkesin hamileliği kendine özgü. Benim karnımda aşırı büyüdü herkes yakında galiba doğum diyor, son ay zorlanırsın daha da büyür diyorlar, yaşayıp tecrübe edicez. Ebeler de bi garip son gittiğimde benimde duyamadı panik oldu dedim kasıklarımda hissediyorum, göbek deliğimin aşağı kısımlarında uğraştı da duyduk. Perşembe yine kontrolüm var sağlık ocağında eminim yine kasıklarda duyulur. 2 gündür orayı tekmeliyor. Bence baya bir yer değiştiriyorlar, farklı yerlerde hissediyorum hareketlerini

boşver sen onları fit hamileyim ben de :)

Bazı ebeler hakikaten bir tuhaf, ben doğum yaparken bir tanesi doğuramaz bu diyip beni bırakıp gitmişti. Allahtan başka bir ebe gelip doğru ıkınmayı öğretti de 3. Ikınmada aldım kızçemi kucağıma. Allah iyi yürekli, tecrübeli, anlayışlı ekiplerle nasip etain doğumlarımızı.

Canım kayıt olmayınca sıkıntı olmazmıki acaba sonuçta doğumdan sonrada bebeğin için gidiceksin yaa aslında tatlı dilli bi ebedir severim kendisini artık niye söyledi öyle bi fikrim yok bakalım kendi doktorum ne dicek benim bebeğim sürekli her kontrolümde baş aşağı duruyo bundan da kaynaklı olabilir belki yinede doktoruma sorarım kafama taktığımdan değilde her kafadan bi ses çıkması herkezin herşeyi doğru biliyomuş gibi bilmişlik taslamasından bunaldım bu yüzden artık doğurmak istiyorum inşallah ben böyle olmam insanlar tecrübelerinin en kötüsünü en kötü hikayelerini anlatıp sitrese sokuyolar başka bişey değil etrafımda karnıma laf eden çok var hiç yok falan diye bunaldım açıkcası

Ay bu ebelerde doktorculuk oynuyor sanki doktor aksi bir durum olsa söylerdi bence benimde çok büyük değil ve aşağıda hareketleri bile göbek deliği hizasında çoğu zaman
Demekki doktorculuk oynuyolarr kalp atışını çok yukarda aradı duyamayınca sitres oldum napayım sıpam çok hareketli ters duruyo bide ondan aşağıda duyuluyo bence ben bile böyle düşünüyorum kötü düşünmüyorum ama pazartesi sorcam doktoruma yinede dicem ebem böyle böyle dedi bakem ne diycek

Çok zor canım bende taşınalı 1 hafta oldu annem olmasına rağmen ayaklarımda ödem oldu tansiyonum yükseldi yorgunluktan ama inan geçiyo herşey p yüzden diyorum sitres yaptığınla kalıyosun taşındıktan sonra bunamı bu kadar stress yaptım diyosun inşallah bi an önce güzel bi ev bulup taşınırsın yavaş yavaşta yerleşirsin allahın izniyle hiç sıkma canını sana eşinden başka yardım edecek biri varmı peki

Doğal olarak hareketliler şu sıralarda yerleri hala geniş sonuçta insanı boşa strese sokuyolar etrafımızdaki koca karı çok bilmiş teyzelerden buuunalldımmm valla yaa herşeyi onlar yaşamış herşeyi onlar biliyo karnın büyük olsaa aaa niye büyük küçükk olsaa aaa niye büyükk hele bide kötü korkunç hikayelerini anlatmazlarmı allahım diyorum yardımm ett böyle tecrübe olmaz olsun yaa herkezin farklı konuşmasından çok bunaldım geçsede şu aylar alsak yavrularımızı kucağımıza gerçi o zamanda sütün oluyomu açmı bu çocuk derler

Benimde ilkinde hemen çıkmadı 8 aylıkken çıktı bide sivri değil yanlara doğru büyüdü her gören kilo alıp genişledim sandı seninde öyle olabilir bebeğin kilosu normalse takma
Sıcaklarda koca göbekte zor oluyor benim ikinci daha çabuk büyüdü ve zor

Ben de dr araştırıyorum neval hanım iyi mi
İnstagram hesabıda var çok tatlı bir doktor seviliyor hastaları tarafından hastanesi iyi.benim tüp bebek doktorumda çok iyi bir doktor ama hastanesi Memorial gibi değil sanırım dışarıdan gelip Doğum yaptırıyor sadece genesis ile anlaşmalı

Canım yaa senin tansiyonun cıkmıştı geçenlerde degil mi ? Aynen ben de bu hafts cok yorgunum ve stresliyim tansiyon 14/9 nabız 105 cıkınca kardiyoloji ye yönlendirdi ve 24 saatlik idrar istedi kan ve idrar tahlilleri de var bi de senden de istemişmiydi yanliş hatırlamıyorsam bi sorun cıkmamıştı degil mi?

Teşekkür ederim

Hayir olmuyor ilkinde de daha sonra gittim bebegimin asilarini yaptirdim bu tamamen senin tercihin.. karna gelince oglanda 4 aylik karinla geziyor gibiydim kizlarda daha ilk aydan firlamaya basliyorlar sanirim bu gebeliginle alakali bi durum arkadasimin daha yeni bebegi oldu dogru duzgun karni olmamasina ragmen catlaklari 1 parmak genisligini bulmustu 35inci haftada 3250 dogurdu bide karni olaydi erken dogurmasaydi kac kg cikardi bilmiyorum artik o bebek :) dert etme ne guzel iste dr hersey yolunda diyorsa gerisinin ne dedigi viz gelir tiris gider

Bu arada krill yagı başlamıştım ondan mıdır bilmem ama plasenta yaşlanmasına ragmen benım kız 1400 gr 40cm cıktı regenesis kullanıyordum bi arkadaş yazmıstı krill yagı ve elevite başladım diye ben de erken dogacak zayıf olacak diye yogun bır arastırmaya girdim hep krill yagı cıktı karşıma doktorum da onayladı bir de dil peyniri dediler beyin gelişimi için

Bebeğim 26 haftalıkken 1.170 gramdı iyi gibi bence benim sorunum bu canım yanlara doğru genişleyip eşit kilo alıyorum kilom bi yere gitmiyo bacaklarımın bile şiştiğinin farkındayım toplu kilo alıyorum ditek karnıma gitmiyo sanırım zira 7 kilo aldım fazla aldım yani kilo ama görenler sanki hiç kiloda almamışım gibi algılıyo bende kilon yok zayıflamışsın karnın yok bebek iyimi diyenlere yok minik diyorum napimm anlamıyollar

Canım ne kadar erken olucak doğum inşallah zamanına yakın doğar yinede inşallah sağlıcakla kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…