2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bugün benim de şeker yüklemem vardı.50 miligram sekerde açlık 89 tokluk 181 çıktı.Doktor açlığın iyi olduğunu tokluğun yüksek olduğunu söyledi pazartesi günü tekrarlıycaz bu sefer 75 miligram şeker verilicekmiş.Ben şu an habire yattığım için o da etkilemiş olabilir dedi hemşire.Bide bayram sonrası tatlı da yemiş bulundum bayramda o etkilemişmidir bilmiyorum ama pazartesi de yüksek çıkarsa bana da diyetisyen tolu gözüküyo

Bende pişik kremini desitin aldım inşallah memnun kalırız baya övülmüştü hala göğüs ucu kremi almadım bunların küçüğünü gördüm de büyüğünü görmemiştim güle güle kullansın prenses

Kızlar ben biberonundr browns alıcam ama geniş ağız mı almalıyım yoksa standart mı? Emziği de avent alıcam ama aventin hangisi iyidir?
Bende dr browns almayı düşünüyorum orta boylarda zaten emzirmeyi düşünüyorum yinede ne olur ne olmaz diye alıcam gaz yapmıyomuş ama ben bi iki yere baktım bulamadım internette var sadece acaba emziği ben avent soothie almak istiyodum ama yorumların bi çoğu büyük olduğunu ve düştüğünü yazıyodu çok beğendiğim halde vazgeçtim emziği severse doğduktan sonra deniycem şimdilik avent ultra soft aldım çok güzel görünüyo inşallah tutar

Merhaba anneler
Semineri bugün de bitirdik kaldı son 2 iş günü dünden beri kafam bebeğin kilosuna takıldı kaldı 1270 gr 28. Haftada çok mu sizce?bize yakin haftadaki arkadaslarim sizin bebisler kac gram ? Hatta o kadar kafama takmışım ki dün gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm ilk kez. Ah şu şeker sorunu olmasaydı keşke artık akşam serinde 1 saat yürüyüş yapicam. Bu arada totalde 7 kg aldım göbisim baya baya büyük. Hatta becerebilirsem bebişin dünkü resmini koyucam tontis yanakları görün teyzeler

Eklentiler

• 20180620_134553.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 85
Benim 2 tanıdığım 1 ay önce doğurdu benim de gözüm korkmadı değil bende 1,2 hafta sonra yıkayıp hazırlıycam çantamı 31 haftalıkgibi hazır olsun diyorum sonra çokmu erken diyorum kafamda deli sorular nedense erken doğuracakmışım gibi geliyo

Canım sana kaç miligram şeker yüklemesi yapıldı.Açlık tokluk kaç çıktı ben de büyük ihtimalle diyet yapmak zorunda kalıcam yüksek çıktı benim de sonuçlarım

26+ kaçtı hatırlamıyorum ama bebeğim 1,170 gramdı normal bence canım

Benim 25+4 de geçen hafta 1 kilo çıktı canım. Doktor 1 hafta ileride dedi şekerden olabilir de olmayabilir de dedi ölçüyoruz çok yüksek çıkmıyor dedim şeker cihazında da bir sorun yoksa normal olabilir dedi sıfır aldık dedim. 2 haftada benim de o kadar olur hatta geçer diye düşünüyorum bu aralarda da yemeği falan kaçırmaya başladım dikkat etsem iyi olacak zaten belim ağrıyor erkenden kilo alırsa bir de nasıl taşıcam Maşallah bebişine de canımm

Ay cok tesekkur ederim inan dünden beri düşünüp duruyorum erken mi doğacak şu mu bu mu kafam kazan kadar oldu. Maşallah senin bebişine de
O bendede olmuştu ilk duyunca çok geldi kilosu bide nerdeyse 1,5 hafta önde çıkıyo bi sıkıntımı var falan diye ama her bebeğin kilosu farklı oluyo o haftalarda bazıları iri boylu poslu bazıları daha minik yapıyla alakalı bence bizimkinin kafa çok büyük çıkıyo korktum bi an ama genetik yapıyla alakalı dediler babasına çekmiş koca kafalı olcak rabbim hepimizi zamanında kavuştursun inşallah sona yaklaştıkça hepimiz ne zaman doğar erken mi doğar diye düşünüyoruz eminim

ben de vücut saç şampuanı, vücur losyonu, vücut yağı hepsini mustela aldım. doktorların da ilk tavsiyesi mustela oluyor. dalin, johnsons baby falan yenidoğanda alerjiye ve kuruluğa sık sık sebep olabiliyormuş.

Ben ınsüline başladım biliyorsun o yüzden de dr um dikkatli ol aman şekeri yükseltme aman yediğine dikkat et yürüyüş yap erken doğar komplikasyonlara açık olur bisiler dedi dedi benim kafamı allak bullak etti. Benim de önden önden gidiyor gelişim olarak sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum hepimiz zamanında sağlıkla kavuşalım inşallah

Benim insüline başlayacak kadar değildi şeker yüklemesinde 182 çıktı evde abartsam bile 160 çıktı en yüksek aslında dikkat ediyorum ama kaçırdığımda oluyor o gitmediğim 3 haftada şeker yüklemesi yapıldı 1 hafta diyet yaptım sonrasında da pek yemedim ama 1 kilo olmuş bile dikkat etmesem ne olacak bilmem bana da dr dikkat et dedi. Geride kalanlarda oluyormuş şekerden dolayı bir yandan da hiç olmazsa geri değil ya o zaman erken doğsa daha çok sorun olurdu diyorum ama abartmamak lazım gerçekten hamur işi tatlı falan hiç faydası yok bebeğe de bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…