2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sen büyük mü acaba diye ben de benimki kücük mü acaba diye düsünüyorum :) benim en son gittigimde 700grdi. Haftasiyla uyumlu ama iri bi bebek olmaz böyle giderse demisti. Ne yiyip ne icsem de bebegi tospik yapsam diyorum :)

Dimi canım büyük olsa kafaya tak küçük olsa kafaya tak. Sağlıkla gelsinler zamanında gelsinler de biz kafaya takmış olmakla kalalım inşallah. Daha çok zaman var kilo alıcak daha annesi.

Yanaklara bayıldım yaaa maşallah :))

Ben temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar
Herşey yolunda gidiyor bi sorunun yoksa genelde son aya kadar seyahat yasağı olmuyır zaten neden gelsin ki şimdiden ben kendimi çok rahat hissediyorum cuma arabayla kendim kullanıp İstanbul’a evime geleceğim 3saat sürer. Ve temmuz da da aynı gelip gideceğim ağustos ta da kaş a tatile gitmeyi planlıyorum hatta hamileliği normal yaşantıma çok engel görmemeye çalışıyorum. Tabi ters giden bişeler olmadığı ve iyi hissettiğim sürece
Kızlar bebişin poposu pişik olmasın diye pudra kullanacakmısınız eskiden kullanılırdı hala kullanılıyormu almalımıyım
Pudra gereksiz ve önerilmeyen bişey normal bi pişik kremi iş görüyor.

Muz ye canım bol bol ben güzel beslenen biri değilim ama hergün muz yiyorum bebeğim tosbik olcak biraz ama bende normal olsun doğurması zor olmasın diye dert yanıyorum

Ben de dün gittim dr a 25+3 1003 gram çıktı. Şekerden korkuyordum açlık tokluk istedi dr um şükür iyi çıktı. Sizde şeker var mı.

Ne minnoş birşey böyle maşallah :)

Ben de dün gittim dr a 25+3 1003 gram çıktı. Şekerden korkuyordum açlık tokluk istedi dr um şükür iyi çıktı. Sizde şeker var mı.

Benim de geçen hafta 25+4 de tam öyle çıktı doktorum da başta yüksek çıktığı için yüklemem ve endokrin diyet verdiği için kanda tekrar baktıracaktı ama aç değildim önce aç bakılmadı lazımmış karşılaştırmak için. Şeker yüksekliğinin de etkisi oluyormuş ama normalde de ilk günden beri 3-4 gün önde gidiyormuş zaten dedi normaldir dedi

göbegimde kocaman bi sinek ısırıgı gibi kızarıklık cıktı
eşimde bişey ısırmıstır dedi ama bakaym inşallah geçer acaba sıcaklardan mı oldu dedim bende

sağol canım :) kecelikosk adı ama başka sayfalarda var yapan aynısını :)

Bende başka sayfada buna benzer görüp kaydetmiştim böyle tüllü seviyorum bende başka modellerde var çok ama böyle kapıya takınca çok hoş duruyor. Eve gelince de mevlidimde dış kapıya takarım diyorum. Benim gördüğümde keçeden balonlar ve arabada bebek vardı isim yazıyordu.

Muz ye canım bol bol ben güzel beslenen biri değilim ama hergün muz yiyorum bebeğim tosbik olcak biraz ama bende normal olsun doğurması zor olmasın diye dert yanıyorum
Muz benim sindirim sisteminin dengesini bozuyor diye yillardir dogru düzgün muz yemem. Hergün kayisi incir yiyorum üstelik. Ama muzu söylüyorlar hep. Doktorum da ortalama 3 kilo dogan bebegi dogurmak daha kolay niye üzülüyorsun diyo :)

Bizde kutu kutu dalin var eşim de dalinle yıkanır :) bende yüzümü genelde dalinle yıkıyorum Bebişte de sakin devam
Tansiyon cihazına şu sıra senin daha çok ihtiyacın war bence dr sıcaklarda hergün ölçüm yapman gerek dedi de ve geri iste bence

E yeme o zaman canım dert ediyorsan

Son düzenleme:
aynen denemiş ve yaşamış biri olarak :) riske atmamak gerek ben çok memnumun musteladan kızıma da kullancağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…