- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.821
Bendeeeuykusuzuuummm..
geceleri uyuyamıyorum niye böyle oluyo
Sen büyük mü acaba diye ben de benimki kücük mü acaba diye düsünüyorum :) benim en son gittigimde 700grdi. Haftasiyla uyumlu ama iri bi bebek olmaz böyle giderse demisti. Ne yiyip ne icsem de bebegi tospik yapsam diyorum :)Merhaba anneler
Semineri bugün de bitirdik kaldı son 2 iş günüdünden beri kafam bebeğin kilosuna takıldı kaldı 1270 gr 28. Haftada çok mu sizce?bize yakin haftadaki arkadaslarim sizin bebisler kac gram ? Hatta o kadar kafama takmışım ki dün gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm ilk kez. Ah şu şeker sorunu olmasaydı keşke artık akşam serinde 1 saat yürüyüş yapicam. Bu arada totalde 7 kg aldım göbisim baya baya büyük. Hatta becerebilirsem bebişin dünkü resmini koyucam tontis yanakları görün teyzeler
teşekkür ederim :) instagramdan bir sayfadan sipariş verdim 120 tl:)Oyy çok güzelmiş çok beğendim :) nerden sipariş verdin fiyatı nasıl
Ben de çok beğendim güle güle kullan hangi sayfa cnm instadateşekkür ederim :) instagramdan bir sayfadan sipariş verdim 120 tl:)
sağol canım :) kecelikosk adı ama başka sayfalarda var yapan aynısını :)Ben de çok beğendim güle güle kullan hangi sayfa cnm instada
Dimi canım büyük olsa kafaya tak küçük olsa kafaya tak. Sağlıkla gelsinler zamanında gelsinler de biz kafaya takmış olmakla kalalım inşallah. Daha çok zaman var kilo alıcak daha annesi.Sen büyük mü acaba diye ben de benimki kücük mü acaba diye düsünüyorum :) benim en son gittigimde 700grdi. Haftasiyla uyumlu ama iri bi bebek olmaz böyle giderse demisti. Ne yiyip ne icsem de bebegi tospik yapsam diyorum :)
Yanaklara bayıldım yaaa maşallah :))Merhaba anneler
Semineri bugün de bitirdik kaldı son 2 iş günüdünden beri kafam bebeğin kilosuna takıldı kaldı 1270 gr 28. Haftada çok mu sizce?bize yakin haftadaki arkadaslarim sizin bebisler kac gram ? Hatta o kadar kafama takmışım ki dün gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm ilk kez. Ah şu şeker sorunu olmasaydı keşke artık akşam serinde 1 saat yürüyüş yapicam. Bu arada totalde 7 kg aldım göbisim baya baya büyük. Hatta becerebilirsem bebişin dünkü resmini koyucam tontis yanakları görün teyzeler
Herşey yolunda gidiyor bi sorunun yoksa genelde son aya kadar seyahat yasağı olmuyır zaten neden gelsin ki şimdiden ben kendimi çok rahat hissediyorum cuma arabayla kendim kullanıp İstanbul’a evime geleceğim 3saat sürer. Ve temmuz da da aynı gelip gideceğim ağustos ta da kaş a tatile gitmeyi planlıyorum hattaBen temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar
Pudra gereksiz ve önerilmeyen bişey normal bi pişik kremi iş görüyor.Kızlar bebişin poposu pişik olmasın diye pudra kullanacakmısınız eskiden kullanılırdı hala kullanılıyormu almalımıyım
Oy çok güzelmiş güle güle kullanın inşallahkızlar kapı süsü siparişini verdim. ağustos ortasında gelecek. model mustafa john yazan, rengi sarı olan gibi olacak. Eki Görüntüle 2158930 Eki Görüntüle 2158931
Teşekkürler canımYanaklara bayıldım yaaa maşallah :))
Muz ye canım bol bol ben güzel beslenen biri değilim ama hergün muz yiyorum bebeğim tosbik olcak biraz ama bende normal olsun doğurması zor olmasın diye dert yanıyorumSen büyük mü acaba diye ben de benimki kücük mü acaba diye düsünüyorum :) benim en son gittigimde 700grdi. Haftasiyla uyumlu ama iri bi bebek olmaz böyle giderse demisti. Ne yiyip ne icsem de bebegi tospik yapsam diyorum :)
Ben de dün gittim dr a 25+3 1003 gram çıktı. Şekerden korkuyordum açlık tokluk istedi dr um şükür iyi çıktı. Sizde şeker var mı.Merhaba anneler
teşekkür ederim :)Oy çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah
Ne minnoş birşey böyle maşallah :)Merhaba anneler
Ben de dün gittim dr a 25+3 1003 gram çıktı. Şekerden korkuyordum açlık tokluk istedi dr um şükür iyi çıktı. Sizde şeker var mı.
sağol canım :) kecelikosk adı ama başka sayfalarda var yapan aynısını :)
Muz benim sindirim sisteminin dengesini bozuyor diye yillardir dogru düzgün muz yemem. Hergün kayisi incir yiyorum üstelik. Ama muzu söylüyorlar hep. Doktorum da ortalama 3 kilo dogan bebegi dogurmak daha kolay niye üzülüyorsun diyo :)Muz ye canım bol bol ben güzel beslenen biri değilim ama hergün muz yiyorum bebeğim tosbik olcak biraz ama bende normal olsun doğurması zor olmasın diye dert yanıyorum
Bizde kutu kutu dalin var eşim de dalinle yıkanır :) bende yüzümü genelde dalinle yıkıyorum Bebişte de sakin devamFiyatı çok iyiymiş canım. Bizde dalin aldık kokusunu çocukluğumdan beri çok seviyorum
Benim eşimde dönüp durmamdan çok rahatsız oluyor sürekli uyanıyormuş ama napabilirim :)
Canım biberonu philps avent almıştık ağzı normaldi herhalde. Emziğide avent soothie almıştık bir pembe bir mor ikili satılandan
Ben yaşıyorum canım sürekli var dönme iki gündür. Sıcaklardan ve tansiyondan olduğunu düşünüyorum ama tansiyon ölçemiyorum çünkü kayınvalide bizim makineye el koydu
E yeme o zaman canım dert ediyorsanMuz ye canım bol bol ben güzel beslenen biri değilim ama hergün muz yiyorum bebeğim tosbik olcak biraz ama bende normal olsun doğurması zor olmasın diye dert yanıyorum
aynen denemiş ve yaşamış biri olarak :) riske atmamak gerek ben çok memnumun musteladan kızıma da kullancağım inşallahben de vücut saç şampuanı, vücur losyonu, vücut yağı hepsini mustela aldım. doktorların da ilk tavsiyesi mustela oluyor. dalin, johnsons baby falan yenidoğanda alerjiye ve kuruluğa sık sık sebep olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?