- 6 Şubat 2018
- 1.361
- 2.387
- 48
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.001
rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreciİstanbulda devlet hastanesi gerek yok dedi test negatif çıkınca gerek yokmuş öyle dedi testim negatif çıkmıştı bu arada özeldeki doktorum bursada gerek var dedi
Bende de öyle bi sıkıntı yok canım :)Ne güzel maşallah biliyorum senin olmadığını.Diyer orkidenin plasentada sikıntı vardı o yüzden yatıyodu.Keşke herkes normal bi hamilelik geçirebilse ama olmuyo işte elden ne gelir bende malesef aynı durumdayım
İnşallah herşey yoluna girer de erken almalarına gerek kalmaz canım.Allah yardımcın olsun bebeklerimizi korusunÇok zor bir gün geçirdim bugün. Salı kontrolde 14/9 tansiyon çıkınca doktor 24 saatlik idrar istedi. Bugun sonucu öğrenmek için odasına gittim dedi ki " çok kötü bir haberim var gebelik zehirlenmesi başlamış yatış yapalım "Bebeği alıyor muyuz dedim. "34'e kadar tutmaya çalışacağız bir de perinatoloji görsün" dedi. 13/8 çıkınca tansiyon perinatolıji yatışa gerek yok 1 hafta günde 5 kez tansiyon takibi ve idrarda tekrar protein bakacağız dedi.sonra gebelik zehirlenmesi geçiren bir akrabam var onu aradım. Benim idrardaki protein değerim 347mg bu değer gram olunca tehlike başlıyormuş. Onun mesela +3 protein 18 tansiyon çıkmış. Tansiyon 22 olunca bebeği almışlar.Bana çok faydalı bilgiler verdi sizinle de paylaşayım dedim. Ellerimizin üstü şiştiği zaman gece yatınca nefes darlığı çekiyorsak sabah kalkınca yüzümüz şiş oluyorsa çok az idrara çıkıyorsak ve en son safha idrarımız köpürüyorsa gebelik zehirlenmesi olabilir miş bunlara dikkat et dedi. Dua edelim kızlar sağlıkla vaktinde gelsin bebeklerimiz. Çok yoruldum artık her kontrolde bir sorun gözüm kapatsam bir uyansam 38. Haftaya gelmiş olsam
Olmamasına sevindim canım :) Demek hatlar karışmış kusura bakmaBende de öyle bi sıkıntı yok canım :)
şekerde Yok sadece doktorum gene de şekere yüklenme dedi
Aynen öyle valla canım.Agzinin ortasina firinci kuregiyle yapistiricaksin boylesinin.
Canım sıkma canını herşey yoluna girer.Şimdiden yavaş yavaş toplanın senin için daha kolay olur.Vardır bunda da bi hayır demek lazımBenim kaderim mi bu bilmiyorum kizlar ne zaman gebeligin son aylarina gelse bi sorun cikiyor kizimda darbe ucaklar jetler tasinma isi cikmisti bunda da cikmaz dedigimiz tayin isi cikti yine tasinma bu seferki daha kotu hemde sehirlerarasivede tam agustos sonrasinda yani ya dogum yapmis olucam yada son dakikalarini yasiyor olucam uzuntuden basima agrilar girip cikiyor.. esim simdiden usul usul toplamaya baslayalim olmadi kolileri diyor
Ayyy cidden mi canım? Askerlerin tayini belli oldu haklısın bizim arkadaşlardan da gidenler var. Nereye çıktı peki? Doğum falan nasıl olacak o zaman? Umarım en kolay şekilde atlatırsınız.Benim kaderim mi bu bilmiyorum kizlar ne zaman gebeligin son aylarina gelse bi sorun cikiyor kizimda darbe ucaklar jetler tasinma isi cikmisti bunda da cikmaz dedigimiz tayin isi cikti yine tasinma bu seferki daha kotu hemde sehirlerarasivede tam agustos sonrasinda yani ya dogum yapmis olucam yada son dakikalarini yasiyor olucam uzuntuden basima agrilar girip cikiyor.. esim simdiden usul usul toplamaya baslayalim olmadi kolileri diyor
Çok geçmiş olsun canım umarım sağlıkla atlatırsın bu süreci, bebişin de erken alınması gereken bir durum olmaz inşallah.Çok zor bir gün geçirdim bugün. Salı kontrolde 14/9 tansiyon çıkınca doktor 24 saatlik idrar istedi. Bugun sonucu öğrenmek için odasına gittim dedi ki " çok kötü bir haberim var gebelik zehirlenmesi başlamış yatış yapalım "Bebeği alıyor muyuz dedim. "34'e kadar tutmaya çalışacağız bir de perinatoloji görsün" dedi. 13/8 çıkınca tansiyon perinatolıji yatışa gerek yok 1 hafta günde 5 kez tansiyon takibi ve idrarda tekrar protein bakacağız dedi.sonra gebelik zehirlenmesi geçiren bir akrabam var onu aradım. Benim idrardaki protein değerim 347mg bu değer gram olunca tehlike başlıyormuş. Onun mesela +3 protein 18 tansiyon çıkmış. Tansiyon 22 olunca bebeği almışlar.Bana çok faydalı bilgiler verdi sizinle de paylaşayım dedim. Ellerimizin üstü şiştiği zaman gece yatınca nefes darlığı çekiyorsak sabah kalkınca yüzümüz şiş oluyorsa çok az idrara çıkıyorsak ve en son safha idrarımız köpürüyorsa gebelik zehirlenmesi olabilir miş bunlara dikkat et dedi. Dua edelim kızlar sağlıkla vaktinde gelsin bebeklerimiz. Çok yoruldum artık her kontrolde bir sorun gözüm kapatsam bir uyansam 38. Haftaya gelmiş olsam
İnş hiç bir sıkıntı olmadan sağsalim zamanında alırsın kucağına stres yapmamaya ve doktorun dediklerini yapmaya çalışÇok zor bir gün geçirdim bugün. Salı kontrolde 14/9 tansiyon çıkınca doktor 24 saatlik idrar istedi. Bugun sonucu öğrenmek için odasına gittim dedi ki " çok kötü bir haberim var gebelik zehirlenmesi başlamış yatış yapalım "Bebeği alıyor muyuz dedim. "34'e kadar tutmaya çalışacağız bir de perinatoloji görsün" dedi. 13/8 çıkınca tansiyon perinatolıji yatışa gerek yok 1 hafta günde 5 kez tansiyon takibi ve idrarda tekrar protein bakacağız dedi.sonra gebelik zehirlenmesi geçiren bir akrabam var onu aradım. Benim idrardaki protein değerim 347mg bu değer gram olunca tehlike başlıyormuş. Onun mesela +3 protein 18 tansiyon çıkmış. Tansiyon 22 olunca bebeği almışlar.Bana çok faydalı bilgiler verdi sizinle de paylaşayım dedim. Ellerimizin üstü şiştiği zaman gece yatınca nefes darlığı çekiyorsak sabah kalkınca yüzümüz şiş oluyorsa çok az idrara çıkıyorsak ve en son safha idrarımız köpürüyorsa gebelik zehirlenmesi olabilir miş bunlara dikkat et dedi. Dua edelim kızlar sağlıkla vaktinde gelsin bebeklerimiz. Çok yoruldum artık her kontrolde bir sorun gözüm kapatsam bir uyansam 38. Haftaya gelmiş olsam
Geçmiş olsun. Bende bi an önce doğsun diye bekliyorum. Millet catir catir doğuruyor benim ilk gebelik ne stresler çektik. Düzenli takip et tansiyonunu ve idrarını. 5 hafta daha dayansınlar sonrasını çok takmıyorum. Umarim seninde dayanır.Çok zor bir gün geçirdim bugün. Salı kontrolde 14/9 tansiyon çıkınca doktor 24 saatlik idrar istedi. Bugun sonucu öğrenmek için odasına gittim dedi ki " çok kötü bir haberim var gebelik zehirlenmesi başlamış yatış yapalım "Bebeği alıyor muyuz dedim. "34'e kadar tutmaya çalışacağız bir de perinatoloji görsün" dedi. 13/8 çıkınca tansiyon perinatolıji yatışa gerek yok 1 hafta günde 5 kez tansiyon takibi ve idrarda tekrar protein bakacağız dedi.sonra gebelik zehirlenmesi geçiren bir akrabam var onu aradım. Benim idrardaki protein değerim 347mg bu değer gram olunca tehlike başlıyormuş. Onun mesela +3 protein 18 tansiyon çıkmış. Tansiyon 22 olunca bebeği almışlar.Bana çok faydalı bilgiler verdi sizinle de paylaşayım dedim. Ellerimizin üstü şiştiği zaman gece yatınca nefes darlığı çekiyorsak sabah kalkınca yüzümüz şiş oluyorsa çok az idrara çıkıyorsak ve en son safha idrarımız köpürüyorsa gebelik zehirlenmesi olabilir miş bunlara dikkat et dedi. Dua edelim kızlar sağlıkla vaktinde gelsin bebeklerimiz. Çok yoruldum artık her kontrolde bir sorun gözüm kapatsam bir uyansam 38. Haftaya gelmiş olsam
Bende de var aynı şeyler canım bugün doktora sordum normal dedi korkma :)Kızlar bugunlerde sürekli karnım sertleşiyor korkuyorum sizde de var mı böyle bi durum oğlum artık sığmıyor galiba karnımı yamuk yumuk yapıyor hareketlerini çok net hissediyorum bazen rahatsız bile ediyor erken doğumdan çok korkuyorum internette normal diyor ama bakalım cumartesi kontrolümüz var doktorum ne diyecek
Bide benim acı esigim yüksek. Agriyi çok anlamadan dogurucam diye korkuyorumKasilmalarinin olmasi gayet normal bunlar eskilerin yalanci sanci dedikleri doguma hazirlik kasilmalari
Yaa çok üzüldüm canım çok zor olur son zamanlarda hangi şehire çıktı peki üzme kendinide bebişinideBenim kaderim mi bu bilmiyorum kizlar ne zaman gebeligin son aylarina gelse bi sorun cikiyor kizimda darbe ucaklar jetler tasinma isi cikmisti bunda da cikmaz dedigimiz tayin isi cikti yine tasinma bu seferki daha kotu hemde sehirlerarasivede tam agustos sonrasinda yani ya dogum yapmis olucam yada son dakikalarini yasiyor olucam uzuntuden basima agrilar girip cikiyor.. esim simdiden usul usul toplamaya baslayalim olmadi kolileri diyor
Sağlık ocağında bana yemekten 2 saat sonra dedi ama bu yemek bittikten sonra değil ilk lokmayı ağzına aldıktan sonra 2 saat tut dedi çünkü sofrada saatlerce oturabilirsin o yüzden ilk lokmadan itibaren dediKızlar evde ki ölçümlerde tokluk şekerine yemekten ne kadar sonra bakıyorsunuz?
Yaa benimde elim ayagim sisiyo idrara az cikiyorum korktum simdi tansiyon aletiyle olctum 13e 7 ciktiÇok zor bir gün geçirdim bugün. Salı kontrolde 14/9 tansiyon çıkınca doktor 24 saatlik idrar istedi. Bugun sonucu öğrenmek için odasına gittim dedi ki " çok kötü bir haberim var gebelik zehirlenmesi başlamış yatış yapalım "Bebeği alıyor muyuz dedim. "34'e kadar tutmaya çalışacağız bir de perinatoloji görsün" dedi. 13/8 çıkınca tansiyon perinatolıji yatışa gerek yok 1 hafta günde 5 kez tansiyon takibi ve idrarda tekrar protein bakacağız dedi.sonra gebelik zehirlenmesi geçiren bir akrabam var onu aradım. Benim idrardaki protein değerim 347mg bu değer gram olunca tehlike başlıyormuş. Onun mesela +3 protein 18 tansiyon çıkmış. Tansiyon 22 olunca bebeği almışlar.Bana çok faydalı bilgiler verdi sizinle de paylaşayım dedim. Ellerimizin üstü şiştiği zaman gece yatınca nefes darlığı çekiyorsak sabah kalkınca yüzümüz şiş oluyorsa çok az idrara çıkıyorsak ve en son safha idrarımız köpürüyorsa gebelik zehirlenmesi olabilir miş bunlara dikkat et dedi. Dua edelim kızlar sağlıkla vaktinde gelsin bebeklerimiz. Çok yoruldum artık her kontrolde bir sorun gözüm kapatsam bir uyansam 38. Haftaya gelmiş olsam
Aynı dert bende de var benim eşiminde tayini çıkacak daha yerimiz belli değil son aylarımda yanımda olamıcak eşim çok üzülüyorum bende aklıma geldikçe gözlerim doluyor eşim evi de taşıyacak ben annemlere gidicem doğumu yapıp öyle gidicem doktorum burda olduğu için herşey de vardır bi hayır sağlık olsun daBenim kaderim mi bu bilmiyorum kizlar ne zaman gebeligin son aylarina gelse bi sorun cikiyor kizimda darbe ucaklar jetler tasinma isi cikmisti bunda da cikmaz dedigimiz tayin isi cikti yine tasinma bu seferki daha kotu hemde sehirlerarasivede tam agustos sonrasinda yani ya dogum yapmis olucam yada son dakikalarini yasiyor olucam uzuntuden basima agrilar girip cikiyor.. esim simdiden usul usul toplamaya baslayalim olmadi kolileri diyor
Allah yardımcınız olsun sakin ol canım inşallah birşey olmaz sen dikkat et ölç bakalım düzenli tansiyonunu 13/7 14 falan yüksek değil sorunsuz doğum yaparsın inşallahÇok zor bir gün geçirdim bugün. Salı kontrolde 14/9 tansiyon çıkınca doktor 24 saatlik idrar istedi. Bugun sonucu öğrenmek için odasına gittim dedi ki " çok kötü bir haberim var gebelik zehirlenmesi başlamış yatış yapalım "Bebeği alıyor muyuz dedim. "34'e kadar tutmaya çalışacağız bir de perinatoloji görsün" dedi. 13/8 çıkınca tansiyon perinatolıji yatışa gerek yok 1 hafta günde 5 kez tansiyon takibi ve idrarda tekrar protein bakacağız dedi.sonra gebelik zehirlenmesi geçiren bir akrabam var onu aradım. Benim idrardaki protein değerim 347mg bu değer gram olunca tehlike başlıyormuş. Onun mesela +3 protein 18 tansiyon çıkmış. Tansiyon 22 olunca bebeği almışlar.Bana çok faydalı bilgiler verdi sizinle de paylaşayım dedim. Ellerimizin üstü şiştiği zaman gece yatınca nefes darlığı çekiyorsak sabah kalkınca yüzümüz şiş oluyorsa çok az idrara çıkıyorsak ve en son safha idrarımız köpürüyorsa gebelik zehirlenmesi olabilir miş bunlara dikkat et dedi. Dua edelim kızlar sağlıkla vaktinde gelsin bebeklerimiz. Çok yoruldum artık her kontrolde bir sorun gözüm kapatsam bir uyansam 38. Haftaya gelmiş olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?