2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım seni çok iyi anlıyorum. Üzülme ama boşver akışına bırak Herşeyi. Ailenden biri yardıma gelebiliyorsa gelsin. Bende burada tam sezon başı taşınamayacağımı anladım. Ağustos basında taşınıcam o zaman kiralar daha uygun olurmuş. Yeni bir eve attıktan sonra kendini zaten ağır eşyalar yerli yerinde olacak ufak tefek kiyafetindi tabak canagindi bebek geldikten sonra bile yerlestirirsin yavaş yavaş. Üzülme senin bebeğinde o şehirde doğmak istememiş. Büyüyünce gezgin olacak bizimkiler.

Canım bende çok fazla kilo aldım. Benimde açlık tokluk bakıldı. Hemen hemen seninki kadardı. Doktor bana bıraktı şeker yuklemesini. Bende yaptırmadım. Hamurişi ekmek pilav yemiyorum zaten tatlıyı da azalttım baya. Bugün kontrolde bebek 1100 gr cıktı. Kilo alasımız varmış demekki. veririz bebek doğunca.

Geçmiş olsun canım. Inşallah zamanında sağlıklı sıhhatli gelir bebişin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Dualarım seninle.

Kızlar şimdi doğum eylülde olacak ya, hastane için pijama takımını uzun kollu mu almak daha iyi kısa kollu mu?
Sıcak oluyor çok ve klima cam da açamayacağını varsayarsak kesinlikle kısa kol..
Kızşar isim ne koycaz lğtfen söyleyin fikir benm hiç bir fikrim yok kız bebek isimleri yardım edin
İnternete yas canım modern kız isimleri diye yüzlerce çıkıyır. Eylül bebeği eylül koyabilirsin benim kızım helin ceren...
Dert etme canım gittiğin il neresi o rahat olsa bari, rapor alsın eşin o ara erteleyin taşınmayı ya da o gider göreve sen doğumu yapar gidersin ayarlanır bi şekilde sakince düşününce.. gidersende önceden bi iki gün gidip dr u hastaneyi netleştirirsin evi de iki kadın tutsan çözer işi sana
Geçmiş olsun inşallah sorunsuz tamamlarsın hamileliğini tansiyon ne durumda peki şimdi?
Ben yiyorum işte bugün daha karşı komşu el açması börek yapmış gidip 2koca dilim yedim ama bitti bugünden itibaren bitti

kullanan arkadasim cok memnun. Ben her türlü onu alicam cizirti falan hic duymadim.
Baktım benimde aklıma yattı sanırım bende onu sipariş edeceğim bi gidip geleyim haftaya başlıyorum eksikleri net üzerinden tamamlamaya gecelikle pijamayı da nette lohusa speti nden alacağım 2/3model beğendim

Ayy tayininiz çıktı mı canım, hayırlısı olsun şehir belli mi? Hiç strese girme, yardımcı olabilecek birini bul mutlaka, kendini yorma

Çok geçmiş olsun. Her gün sabah akşam hastanede ölçtür ve not et tansiyonunu, ben öyle yapıyorum. Benim de +1 protein çıktı doktorum +3 ten sonrası tehlikeli demişti. İnşallah zamanında sağlıkla doğarlar bebişler

Ben de en kotu ihtimal eger bebek dogmamis olursa evi tasisakta ordu evinde kalmayi planliyorum napim son dk hic tanimadigim bir dr a tanimadigi bir vucudu ve bebegi emanet edemem ki.. Allah sizinde yardimciniz olsun canim

Bugün benden az bi kan geldi.28. Haftadayım.dr a geldim bi şey yok dedi.ama nolur nolmaz akciğer geliştirici iğne vurdu.bir yan etkisi olmaz dimi dedim.olmaz dedi ama yinede tedirginim.bi yan etkisi var mi
Hayir yok aksine bebegin ciger gelisimi icin cok onemli.. yasama tutanma sansini yukseltiyor.. gecmis olsun..

Kuzum ben esya tasimasinda filan degilim aslinda isin evden eve gelip toplayip gidecek ama buyuk kizda cok zorlandim yeni bebek yeni ev dandini cocuk yogun bakimlarda bit bit bit hicbir isin ucundan tutmayip konusan insanlar (kv,kp,annem) lohusaligimi burnumdan getirdi hepsi bu sefer dedim ohh herkesi cabucak sepetlicem 2 cocukla zaten durmazlar is cok burda diye kizcelerime ben bakarim diyordim ama simdi bildigin kucaklarina kosuyorum

Bugün benden az bi kan geldi.28. Haftadayım.dr a geldim bi şey yok dedi.ama nolur nolmaz akciğer geliştirici iğne vurdu.bir yan etkisi olmaz dimi dedim.olmaz dedi ama yinede tedirginim.bi yan etkisi var mi
Bi sıkıntı yaratmaz. Aksine gerekli. Bende 25. Haftada vurulmustum.

Izmire gidicez canim.. Bakalim artik dusun dusun bi cozumu bulamadim.. dr um burda lojmanda oldugumuz icin ilisik kesilmesinden belli bir sure sonra cikmak zorundayiz kalacak yer olmayinca mecburen esyalar gitmek durumunda bende orduevi filan idare edicem sanirim.

Aynı korku bende de var canim. Normal inanki herkes bu haftalarda boyle. Benimde inanılmaz bir sertleşme oldu. Doktora sordum günde 8 defa normal dedi. Bebek dönüyormuş. Hakkaten bir gittiğimde kafasi yukarıdaysa diğerinde aşağıda oluyor.

Hayırlısı hakkında canım erken gidip İzmir’de başlasan bi dr a. Neyse artık zaman herşeyi en iyi şekle sokar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…