- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.041
Sonrasi daha zor bence. Bu seferde sütün yetti mi yetmedi mi dicekler, öyle tutma böyle tut dicekler. Dicekler de dicekler. Herkes senden benden cok annelik yapmaya kalkar...Bi doğursakta kurtulsak şu çok bilmişlerdennn
TesekkurlerHayir yok aksine bebegin ciger gelisimi icin cok onemli.. yasama tutanma sansini yukseltiyor.. gecmis olsun..
Düşük önleyici iğne ve hap da aldım.siz de almış miydiniz.ilk defa böyle bir şey başıma geldiBi sıkıntı yaratmaz. Aksine gerekli. Bende 25. Haftada vurulmustum.
Evet anlamını da operayı da severim zaten o yüzden :) demek kızının adı arya ne hoş :)Aaa adaş mı olucak kizlarimiz :)) anlami guzeldir aryanin
Öğlen tartıya çıktım moralim bozuldu kızımla oğlumu doğurduğum kilodayımbana yükleme yapılmadı sadece açlık ve tokluk şekerime baktırdım şüphede kaldım bu kadar kilo almamı sonuçlara baktım şimdi öncesinde açlık 83 çıkmıştı bende tokluğu sormadım bile şimdi baktım 123 müş toklukta ve normal sınırlarda tahmin ettiğim gibi o zaman ağrım dolayısıyla aldığım kortiZonlu iğneye bağladım bende durumu hiç doymak bilmeyen pis boğazıma bağlamıyorum ama Cumartesi sabah istanbuldayım paZartesi doktora gidceğim eğer bu kiloya bebek 1kilpyu geçmediyse kendimi tokatlayacağım
Canım 13ten korkma perinatolıji ölçünce benim de 13 çıktı tamam çok güzel dedi evde kendim ölçüyorum 14 olursa acile gideceğim.El ayak şişmesi hepimizde var artık. Elimizin üstünde hani üç tane ince kemik varya onlar görünmez olacak kadar şişliğin olursa tehlike demekmiş. BEnim mesela parmaklarımın altları şiş yüzük olmuyor artık ama o normalmiş. Sizi panikletmek istemedim sadece her dr bunları söylemiyor önceden bilelim tedbirimizi alalımYaa benimde elim ayagim sisiyo idrara az cikiyorum korktum simdi tansiyon aletiyle olctum 13e 7 cikti
Günaydın kizlarr içim öyle dolu ki 2 gundur ağlıyorum sürekli eşimin bacağında tümör çıktı ameliyat olması gerekiyomus doguma 2 ay kaldı doğumdan sonra olurum diyor ama bu süreç biraz sancılı geçecekmiş ameliyat sonrası 3 ay yatacakmis koltuk derneklerine yuruyecekmis benim korktuğum tekrarlanması ameliyat sonrası inslqqlh tamamen geçer şimdi ben ne yapmalıyım etrafında boyle bişey yaştan var mi anevrizmal kemik kisti dye geçiyor ağlamaktan helak oldum bana akıl verin nolurrr
Geçmiş olsun canım öncelikle panik olma o kötü bir şey değil ablamın kaynı olmuştu. Bir süre yattı ve değnekle yürüdü. Bi daha da bi sorun olmadı. Bence şimdi olsun biran önce toparlansın doğumdan sonra senin desteğe ve morale çok ihtiyacın olacak çünküGünaydın kizlarr içim öyle dolu ki 2 gundur ağlıyorum sürekli eşimin bacağında tümör çıktı ameliyat olması gerekiyomus doguma 2 ay kaldı doğumdan sonra olurum diyor ama bu süreç biraz sancılı geçecekmiş ameliyat sonrası 3 ay yatacakmis koltuk derneklerine yuruyecekmis benim korktuğum tekrarlanması ameliyat sonrası inslqqlh tamamen geçer şimdi ben ne yapmalıyım etrafında boyle bişey yaştan var mi anevrizmal kemik kisti dye geçiyor ağlamaktan helak oldum bana akıl verin nolurrr
:)) ilk isim arya evet 2. Ismi ilay olucak nasipse aryayi duyan bana siz cok fazla mi game of thrones izliyorsunuz diyor :)))Evet anlamını da operayı da severim zaten o yüzden :) demek kızının adı arya ne hoş :)
Gecmis olsun Rabbim sifasini versin canim konu hakkinda bilgi sahibi degilimGünaydın kizlarr içim öyle dolu ki 2 gundur ağlıyorum sürekli eşimin bacağında tümör çıktı ameliyat olması gerekiyomus doguma 2 ay kaldı doğumdan sonra olurum diyor ama bu süreç biraz sancılı geçecekmiş ameliyat sonrası 3 ay yatacakmis koltuk derneklerine yuruyecekmis benim korktuğum tekrarlanması ameliyat sonrası inslqqlh tamamen geçer şimdi ben ne yapmalıyım etrafında boyle bişey yaştan var mi anevrizmal kemik kisti dye geçiyor ağlamaktan helak oldum bana akıl verin nolurrr
Allah şifa versin canım annemde de kemik kisti çıktı ama doktor pek önemsemedi.Ameliyat olsun kurtulsun eşin canım.Kemikle ilgili bi ameliyat olduğu için illa ki kemik iyleşene kadar belli bi süre degnekle yürümesi falan normal korkma inşallah herşey yoluna girer en kısa zamandaGünaydın kizlarr içim öyle dolu ki 2 gundur ağlıyorum sürekli eşimin bacağında tümör çıktı ameliyat olması gerekiyomus doguma 2 ay kaldı doğumdan sonra olurum diyor ama bu süreç biraz sancılı geçecekmiş ameliyat sonrası 3 ay yatacakmis koltuk derneklerine yuruyecekmis benim korktuğum tekrarlanması ameliyat sonrası inslqqlh tamamen geçer şimdi ben ne yapmalıyım etrafında boyle bişey yaştan var mi anevrizmal kemik kisti dye geçiyor ağlamaktan helak oldum bana akıl verin nolurrr
Neden kendini ve karnında ki canı üzüyorsun ki beterinden korusun diyip dua edeceğine. Bişey Yok bunda alacaklar ve bitecek. Koltuk değneği önlem amaçlı ben de kas zedelenmesiyle kortiZonlu iğne olduğumda dr 3hafta koltuk değneği dedi ama hiç te gerek duymadım. Boşuna ağlayıp germe bebişide olur biter inş.Günaydın kizlarr içim öyle dolu ki 2 gundur ağlıyorum sürekli eşimin bacağında tümör çıktı ameliyat olması gerekiyomus doguma 2 ay kaldı doğumdan sonra olurum diyor ama bu süreç biraz sancılı geçecekmiş ameliyat sonrası 3 ay yatacakmis koltuk derneklerine yuruyecekmis benim korktuğum tekrarlanması ameliyat sonrası inslqqlh tamamen geçer şimdi ben ne yapmalıyım etrafında boyle bişey yaştan var mi anevrizmal kemik kisti dye geçiyor ağlamaktan helak oldum bana akıl verin nolurrr
Umarım verebilirim ne yapayım artık diyet yapacak halim yok karbonhidratı frenleyeyim bariCanım geçmiştir bence ben 25+4 de gittim geçen salı 1 kiloydu ama benim 1 hafta önde gidiyordu yani senin büyük ihtimal geçmiştir. Artık kilo almak normal canım sadece bebek değil ki rahim büyüyor, su artıyor, sıcak zatem ödem var takma verirsin doğumdan sonra. Bende 11 kiloya doğru emin adımlarla gidiyorum
E iyi canım inşallah böyle seyreder peki gebelik zehirlenmesi geçiriyorsan bu nasıl geçecek kendi kendine? İdrar bakılacak mınbir dahaGünaydın kızlar iyi dilekleriniz dualarınız için tesekkurler iyi ki varsınız. Siz de benim dualarımdasınız az kaldı hepimiz sağlıkla alacagız bebişlerimizi inşallah.hasret0587 canım evde tansiyonlarım genelde 11/6 civarı hastanede yüksek çıkıyor hatta dün bir ölçümde 15 çıktı dr da hastaneye gelince stres yapıyorsun onfan böyle dedi. Dünden beri 10/7gibi seyrediyor umarım yükselmez bi daha
Bak seeen nelerle uğraşırmışşşGünaydın hayırlı cumalar anneler :)
Bizde bugün 30 haftalık olduk :) 2 hafta sonra fotoğraf çekimimiz var ve benim daha elbisem hazır değil tacım hazır değil nasıl bir rahatlık varsa artık üzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?