2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok teşekkür ederim canım insallah hayırlısıyla atlatırız tümör iyi huyluymuş çok şükür ama bu durumda olunca çok etkilendim ben bu süreç nasıl olacak dye

Kızlar şimdi doğum eylülde olacak ya, hastane için pijama takımını uzun kollu mu almak daha iyi kısa kollu mu?
ben bi kısa bi uzun alcam yanıma kısa kollunun altıda kaprili sabahlıgım olcak nasıl olsa odadan cıksamda sorun olmaz diye düşündüm sıcagı pek sevmem de:)

Amin sağol canim insAllah dua edermisinizam eşimin ismi aykut hepimizin desteğine ihtiyacımız var

Canım sakin ol çok şükürki çaresi varmış beterinden korusun rabbim. Dikkat et kendini salma sende. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Bunların hepsi bir sınav

Çok sağol canım şimdi olursa bakacak kimse yok yataklı olacağı için ben kaldıramam dye peki bu ameliyat ne kadar sürüyor surec nasıl geçmiş öğrenebilir misin canım benim için Allah razı olsun şimdiden rahatlattın beni

Günaydın hayırlı cumalar anneler :)

Bizde bugün 30 haftalık olduk :) 2 hafta sonra fotoğraf çekimimiz var ve benim daha elbisem hazır değil tacım hazır değil nasıl bir rahatlık varsa artık üzerimde
Bizde 33. Haftada çekim yapalım dedik ama hala karnım küçük gibi geliyor ya :)

Senin mesajlara bayılıyorum canım çok net gerçekçi oluyor tecrübeli anne olmanın verdiği bir etkide var sanırım :))

Göğüslerinden süt gelen var mı?
Benim damlamıyor ama uçları biraz açılmış ve beyaz bir sıvı gözüküyor. Krem kullanmalı mıyım?
Benden sıvı gelmiyor canım ama göğsümün ucu kaşınmaya başladı bide acıyor sanki hamileliğin ilk zamanları bu nedenle kullanmaya başlıyacam kremi zararı olmaz nede olsa

Biz doktordan çıktık, çok şükür iyi gidiyor şeker için kesinlikle diyet çok önemli dedi doktorum.
Birde arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor dedim bebek hızlı büyüyor ondandır dedi yine de çok ağrın olursa adalat bir ilaç verdi onu içeceğim.

1000 gr olmuşuz, bal dudak olacak sanırım

Eklentiler

• Screenshot_20180622-110120~2.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 116
Benim damlamıyor ama uçları biraz açılmış ve beyaz bir sıvı gözüküyor. Krem kullanmalı mıyım?
Krem kullanmak için erken bendende sıkınca geliyor ve çok normal artık göğüs uçlarıyla çok uğraşma 37/38de kremlemeye başlarsın
Bizde 33. Haftada çekim yapalım dedik ama hala karnım küçük gibi geliyor ya :)

Senin mesajlara bayılıyorum canım çok net gerçekçi oluyor tecrübeli anne olmanın verdiği bir etkide var sanırım :))
Ukala olmayayımda netlik iyidir elimden geldiğince rahatlatmaya ve naçizane aydınlatmaya çalışıyorum canım tecrübesiz annişleri
Kızlar karnım çok kaşınıyor hele göbek deliğinin altı sanki yırtılacak. Bol bol yağ krem sürmeye başladım napayım

Tavsiye edebileceğin bir krem var mı canım?
Benim bi de güneşte yandı kaşımışım an acıyor bir de üçünde de sadece lierac kullandım ve sıfır çatlak Doğum yaptığıma kimse inanmıyordu banyodan sonra bi de komple nemlendiririm vücudumu baldırve popoda war sadece o da ilkte ahmaklık edip sadece karnımı kremlediğim için

Benimde evde 12-8 doktora gidince 14-9 doktorum beyaz önlük tansiyonu diyor strestenmiş adam umursamıyor:)

hasret0587 canım evde bir hafta boyunca günde 5 kez tansiyon ölçüp kaydedeceğim haftaya 24 saatlik idrarda protein tekrar bakılacak dün 347 mg çıktı gram olursa +1 +2 gibi ifade ediliyornuş +3ten sonrası tehlikeliymiş. İnsallah protein de tansiyon da yükselmez riskli gebeyim artık yakın takip

Umarım verebilirim ne yapayım artık diyet yapacak halim yok karbonhidratı frenleyeyim bari

Diyet yapma zaten ama makarna pilav ekmek tatlıyı azalt günlük öğünlerini ye az az sık sık ye bebeğe kilo yapacak şeylerde belli onları tüketmek yeterli protein, kalsiyum ağırlıklı bir beslenme modeli iyidir. Bende hamilelikte birlikte hamurişine çok düşkün oldum canım hep öyle şeyler istiyor bıraksalar sürekli makarna börek yerim yani ama kısmaya çalışıyorum

Sıvı direkt gelmiyor canım ama uçlarında var beyaz beyaz geçen duş alırken sanki ucundan suyla birlikte beyaz beyaz aktı. Ama uçları hep bembeyaz kalıntılar var hiç ellemiyorum. Ay ben trendyoldan lansinoh göğüs ucu kremi aldım 10 gr olanında seçmişim meğerse bir geldi küçücük birşey şok oldum yarın alışverişe çıkıcaz görürsem bir tane daha alıcam. Bir daha ki ay sürmeye başlarım ama göğüslerim acıyor ara sıra içten içten

Aynı canım uçları beyaz beyaz sıksam gelecek sanki. Acıma falan yok bende. Bu kadar erken olması şaşırttı beni.

hasret0587 sağol canım, ellemiyorum doğumu tetikliyormis sanırım.

Umraniye devlet hastanesindeki doktorlar vuruyor 28.hafta da , hiç gerek yok dediklerini gormedim orda
Canım her doktor farklı demek gerçekten kimi devletteki doktorlar gerek yok diyo kimi özeldeki doktorlar 2 doktora göründüm biri var dedi biri yok dedi şimdi yine hastaneye gidiyorum devlete bakalım o ne diycek kendi randevum geç tarihe verildi çarşamba günüde özeldeki doktorumda randevum var bakalım o ne dicek haber veririm burdada

Canım benim de gün içinde kasılmalarım oluyor. İlk olduğunda çok telaş yapmıştım erken doğum falan sanmıştım. Kontrollerde bişey çıkmadı. Rahim büyüyordur dediler. Öyle düşünüyorum bende. Bide eğilince, yukarı uzanınca falan da oluyor kasılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…