- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.061
Kızlar şimdi doğum eylülde olacak ya, hastane için pijama takımını uzun kollu mu almak daha iyi kısa kollu mu?
Çok teşekkür ederim canım insallah hayırlısıyla atlatırız tümör iyi huyluymuş çok şükür ama bu durumda olunca çok etkilendim ben bu süreç nasıl olacak dyeCanım geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsınız süreci stres olma bir bacak bile kırılsa 1 ay falan alçıda kalıyor canım benim arkadaşım evin merdivenlerinden düştü platin falan takıldı 3 ay yattı sonra da fizik gördü uzun süre kaldığı için şimdi çok iyi. Sen şu an bebeğine doğumuna odaklan stresten uzak dur ağlama merak etme farkedilmiş tedavisini de olacak telaşlanma canım
ben bi kısa bi uzun alcam yanıma kısa kollunun altıda kaprili sabahlıgım olcak nasıl olsa odadan cıksamda sorun olmaz diye düşündüm sıcagı pek sevmem de:)Kızlar şimdi doğum eylülde olacak ya, hastane için pijama takımını uzun kollu mu almak daha iyi kısa kollu mu?
Amin sağol canim insAllah dua edermisinizam eşimin ismi aykut hepimizin desteğine ihtiyacımız varAllah şifa versin canım annemde de kemik kisti çıktı ama doktor pek önemsemedi.Ameliyat olsun kurtulsun eşin canım.Kemikle ilgili bi ameliyat olduğu için illa ki kemik iyleşene kadar belli bi süre degnekle yürümesi falan normal korkma inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda
Canım sakin ol çok şükürki çaresi varmış beterinden korusun rabbim. Dikkat et kendini salma sende. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Bunların hepsi bir sınavGünaydın kizlarr içim öyle dolu ki 2 gundur ağlıyorum sürekli eşimin bacağında tümör çıktı ameliyat olması gerekiyomus doguma 2 ay kaldı doğumdan sonra olurum diyor ama bu süreç biraz sancılı geçecekmiş ameliyat sonrası 3 ay yatacakmis koltuk derneklerine yuruyecekmis benim korktuğum tekrarlanması ameliyat sonrası inslqqlh tamamen geçer şimdi ben ne yapmalıyım etrafında boyle bişey yaştan var mi anevrizmal kemik kisti dye geçiyor ağlamaktan helak oldum bana akıl verin nolurrr
Çok sağol canım şimdi olursa bakacak kimse yok yataklı olacağı için ben kaldıramam dye peki bu ameliyat ne kadar sürüyor surec nasıl geçmiş öğrenebilir misin canım benim için Allah razı olsun şimdiden rahatlattın beniGeçmiş olsun canım öncelikle panik olma o kötü bir şey değil ablamın kaynı olmuştu. Bir süre yattı ve değnekle yürüdü. Bi daha da bi sorun olmadı. Bence şimdi olsun biran önce toparlansın doğumdan sonra senin desteğe ve morale çok ihtiyacın olacak çünkü
Bizde 33. Haftada çekim yapalım dedik ama hala karnım küçük gibi geliyor ya :)Günaydın hayırlı cumalar anneler :)
Bizde bugün 30 haftalık olduk :) 2 hafta sonra fotoğraf çekimimiz var ve benim daha elbisem hazır değil tacım hazır değil nasıl bir rahatlık varsa artık üzerimde
Senin mesajlara bayılıyorum canım çok net gerçekçi oluyor tecrübeli anne olmanın verdiği bir etkide var sanırım :))Neden kendini ve karnında ki canı üzüyorsun ki beterinden korusun diyip dua edeceğine. Bişey Yok bunda alacaklar ve bitecek. Koltuk değneği önlem amaçlı ben de kas zedelenmesiyle kortiZonlu iğne olduğumda dr 3hafta koltuk değneği dedi ama hiç te gerek duymadım. Boşuna ağlayıp germe bebişide olur biter inş.
Umarım verebilirim ne yapayım artık diyet yapacak halim yok karbonhidratı frenleyeyim bari
E iyi canım inşallah böyle seyreder peki gebelik zehirlenmesi geçiriyorsan bu nasıl geçecek kendi kendine? İdrar bakılacak mınbir daha
Bak seeen nelerle uğraşırmışşşat buraya da çekilince
Benden sıvı gelmiyor canım ama göğsümün ucu kaşınmaya başladı bide acıyor sanki hamileliğin ilk zamanları bu nedenle kullanmaya başlıyacam kremi zararı olmaz nede olsaGöğüslerinden süt gelen var mı?
Benim damlamıyor ama uçları biraz açılmış ve beyaz bir sıvı gözüküyor. Krem kullanmalı mıyım?
Tavsiye edebileceğin bir krem var mı canım?Benden sıvı gelmiyor canım ama göğsümün ucu kaşınmaya başladı bide acıyor sanki hamileliğin ilk zamanları bu nedenle kullanmaya başlıyacam kremi zararı olmaz nede olsa
Krem kullanmak için erken bendende sıkınca geliyor ve çok normal artık göğüs uçlarıyla çok uğraşma 37/38de kremlemeye başlarsınGöğüslerinden süt gelen var mı?
Benim damlamıyor ama uçları biraz açılmış ve beyaz bir sıvı gözüküyor. Krem kullanmalı mıyım?
Ukala olmayayımda netlik iyidirBizde 33. Haftada çekim yapalım dedik ama hala karnım küçük gibi geliyor ya :)
Senin mesajlara bayılıyorum canım çok net gerçekçi oluyor tecrübeli anne olmanın verdiği bir etkide var sanırım :))
Kızlar karnım çok kaşınıyor hele göbek deliğinin altı sanki yırtılacak. Bol bol yağ krem sürmeye başladım napayım
Benim bi de güneşte yandıTavsiye edebileceğin bir krem var mı canım?
Benimde evde 12-8 doktora gidince 14-9 doktorum beyaz önlük tansiyonu diyor strestenmiş adam umursamıyor:)Günaydın kızlar iyi dilekleriniz dualarınız için tesekkurler iyi ki varsınız. Siz de benim dualarımdasınız az kaldı hepimiz sağlıkla alacagız bebişlerimizi inşallah.hasret0587 canım evde tansiyonlarım genelde 11/6 civarı hastanede yüksek çıkıyor hatta dün bir ölçümde 15 çıktı dr da hastaneye gelince stres yapıyorsun onfan böyle dedi. Dünden beri 10/7gibi seyrediyor umarım yükselmez bi daha
Umarım verebilirim ne yapayım artık diyet yapacak halim yok karbonhidratı frenleyeyim bari
Göğüslerinden süt gelen var mı?
Sıvı direkt gelmiyor canım ama uçlarında var beyaz beyaz geçen duş alırken sanki ucundan suyla birlikte beyaz beyaz aktı. Ama uçları hep bembeyaz kalıntılar var hiç ellemiyorum. Ay ben trendyoldan lansinoh göğüs ucu kremi aldım 10 gr olanında seçmişim meğerse bir geldi küçücük birşey şok oldumyarın alışverişe çıkıcaz görürsem bir tane daha alıcam. Bir daha ki ay sürmeye başlarım ama göğüslerim acıyor ara sıra içten içten
Canım her doktor farklı demek gerçekten kimi devletteki doktorlar gerek yok diyo kimi özeldeki doktorlar 2 doktora göründüm biri var dedi biri yok dedi şimdi yine hastaneye gidiyorum devlete bakalım o ne diycek kendi randevum geç tarihe verildi çarşamba günüde özeldeki doktorumda randevum var bakalım o ne dicek haber veririm burdadaUmraniye devlet hastanesindeki doktorlar vuruyor 28.hafta da , hiç gerek yok dediklerini gormedim orda
Tabi ki ederim canım sen içini ferah tut zamanla hersey yoluna giricektirAmin sağol canim insAllah dua edermisinizam eşimin ismi aykut hepimizin desteğine ihtiyacımız var
Canım benim de gün içinde kasılmalarım oluyor. İlk olduğunda çok telaş yapmıştım erken doğum falan sanmıştım. Kontrollerde bişey çıkmadı. Rahim büyüyordur dediler. Öyle düşünüyorum bende. Bide eğilince, yukarı uzanınca falan da oluyor kasılma.Selam kızlar ben evde yatmaya devam. Bugün raporumu yeniledi doktor. Bir an önce doğum olsa da şu sıkıntılar geçse. Doktor dinlenirsen 35. Haftaya kadar rahat gideriz diyor ama bazen evde gezinirken bile kasılma oluyor ufaktan. Karnım benimde asagida malum erken doğum riski yüzünden. Bu kasılmalar rahim genişlemesi gibi hissediyorum sizde de var mi ufak kasılmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?