2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar iki gündür kuru öksürüğüm vardı ilk gece hemen gidip acile nasıl önlem almalıyım grip olmamak için dedim serum verdi çok işe yaradığını söyleyemem bugün 3.gün burnum tıkalı bademciklerim şiş şiş ve çok halsizim.
Ihlamur içsem faydası olur mu ilaç da kullanamıyorum tavsiyeniz var mı?
Tam 27+0ız bu arada

Sonrasi daha zor bence. Bu seferde sütün yetti mi yetmedi mi dicekler, öyle tutma böyle tut dicekler. Dicekler de dicekler. Herkes senden benden cok annelik yapmaya kalkar...
Herkez kendi çocuğunun annesi olsa sorun olmaz aslında ben susmam ama ağızlarının payını veririm gibime geliyo gelemem öyle şeylere

Herkez kendi çocuğunun annesi olsa sorun olmaz aslında ben susmam ama ağızlarının payını veririm gibime geliyo gelemem öyle şeylere
:)) bi sure sonra herkese laf yetistirmenin kendini yordugunu ve uzdugunu gorup he yaw he diyorsun icinden ama agzindan tek kelam laf cikmaz oluyor ama bildigini okumaya devam ediyorsun

İnşallah azaltacağım

Kuru kızılcık bulabilirseniz bir bardak için suyunu ılık bana çok iyi gelmişti

Kızlar kaç kilo aldınız. biz bu hafta 30. haftaya girdik 5,5 kilo almışım. birde karnım çok kaşınıyor. sürekli yağlıyorum kremliyorum ama yine de kaşıntıyı geçiremiyorum. normalde yağlı cilde sahip bir insanım neden bu kadar kaşınıyor anlamıyorum.

Çok teşekkür ederim canım insallah hayırlısıyla atlatırız tümör iyi huyluymuş çok şükür ama bu durumda olunca çok etkilendim ben bu süreç nasıl olacak dye
Canım üzme kendini bak iyi huyluymusta tümör. Benim kuzenim daha 37 yaşında akciğer kanserine yakalandı. Kemiklerine metastaz yapmıştı ne yürüyebiliyordu ne oturabiliyordu ne kalkabiliyordu. Alanında çok iyi bir Doktor buldular. Kalça kemiğindeki tümörü aldılar o bile o kadar kolay atlattı ki. Çoğu doktor ameliyat etme taraftari değildi kaldıramaz vücudu diye karaciğer ve pankreasında da sıçramalar vardı. Ama şimdi günlük hayatına devam edebiliyor hatta kendi kendine antalyaya tatile bile gitti. Ameliyat olduktan 15 gün gibi bi süre sonra ayağa kalkmıştı. Şimdi maşallahı var yüzde 80 vücudu temizlendi. Allah bütün hastalara acil şifa versin. Birlik olunca kolaycana atlatırsınız bu süreçleri. Moralinizi yüksek tutun.

27. Hafta içindeyim. Bugün tartıldım da 6 kilo almışım

28. Hafta 9 kilo almışım aynı kaşıntıyı ben de yaşıyorum ilk gebelikle mi alakalı acaba

27. Hafta içindeyim. Bugün tartıldım da 6 kilo almışım

Benimde 27 bitti canım ben 11 kiloya doğru gidiyorum zayıf hamile kaldım ama boyuma göre çok çok da zayıf değildim git gide şişiyorum daha 7. ay başındayız bakalım napıcam neyseki bugün iş son rapor yıllık izin alıcam doğum iznine kadar çünkü çok sıcak oluyor burası nefesim daralıyor koltuk belimi ağrıtıyor

Valla ben evde zorlanıyorum sıcaklardan. Allah çalışan hamilelere yardım etsin. Ben zayof hamile kalsam tamam da zaten kilolu kaldım. Şimdi iyice kötü oldu. Doğuma yuvarlanarak gitmezsem iyi.
Canım bide senin bebeğin hareketleri netleştimi iyice. Benim ki hala tam net değil ve bi kaç gündür yine kasıklarımda. Geçen hafta hep göğüs altımdan vuran çocuk 2 3 gündür hep kasıklarıma vuruyor ve yukarda hiç hareket hissetmiyorum.

Sağlık ocağından sonuçlarımınaldım, bi sıkıntı yok şükür. Tansiyonum da 11/7 çıktı.
Ben dışarı çıktığımda çok bunalıyorum artık kızlar ya, halsizlik baş ağrısı oluyor, sıcaklardan
49 la hamile kaldım 56 kiloyum şuan, 27+2 yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…