2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy rabbim şifasını versin babamı 6 ayda akciğer kanserinden kaybetmiştik hücre tipi çok önemli tabii ki ama o dr un adını öğrenip yazarsan çok memnun olurum inş ihtiyaç olmasın tabii de Metastaz sonrası bu başarı harika!

Canım hareket edince net hareket ediyor bazen derinden oluyor ama çoğu zaman hissettiriyor ama çok düzenli değil mesela 2 saatte 10 hareket falan diyorlar pek öyle değil dün mesela gündüz pek hareket etmedi ama eve gidip sırt üstü uzanınca biraz daha çok oluyor gece sabaha karşı. Aynen benimde öyle hep kasıklara vuruyor yukarlarda oluyordu önceden ama daha yerleri bol sık sık pozisyon değiştiriyorlar o yüzden. Sürekli kıpır kıpır hep hissediyorum dolanıyor dönüyor falan denince bende mi gariplik var diyorum ama her bebek bir değilmiş

Aynen canım bende sürekli hissetmeyince endişeleniyorum. Daha kontrolümde temmuzun üçünde.
En azından şu 35. Haftalara gelsek bi rahatlasak Allahın izniyle. Gerçi sıfır hazırlıkla o haftalara gelsem nasıl olucak onu da bilmiyorum da hayırlısı bakalım

Kızlar merhaba bugün gemlikte ki doktoruma kontrol için geldim bebegimin kilosu 730 gr çıktı.Şu an 25+5 günlük.Kafam çok karıştı bursada ki doktorum 4 5 gün önden gidiyo diyo burdaki haftasıyla uyumlu diyo.Bide 730 gr az geldi bana sizce nasıl normal mi.Sizinkilerin kilosu kaçtı

Canım sakin ol çok şükürki çaresi varmış beterinden korusun rabbim. Dikkat et kendini salma sende. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Bunların hepsi bir sınav
Amin canım çok sağol inşallah Allahin izniyle atlatırız bu durumda olunca da çok etkilendim zaten en küçük şeyi kafama takan biriyim böyle bi hastalık ilk defa duydum hiç bilgim yok o yüzden telaş yaptım bi yandan

Merhaba güzel anneler
Mesajları okudum sıkıntıda olan herkese allahım yardım etsin , mutluluklara mutluluk katsin diliyorum.
Nihayet bugün seminer de bitti ve ben artık ev hanımıyım yupppiii akşama kadar yatip serinde çıkıp gezicem hayalleri kuruyorum
Bugün ben sürekli bi tuvalet hissi ile karşı karşıya kaldım tamam sıklaşır da bu kadar mı yani ? Acaba enfeksiyon mu var diye düşünüyorum ama yanma felan yok. Dr da aramadım. Biktim ya valla sürekli arayıp şu mu bu mu demekten
Bol su içip olmadi pazartesi bi tahlil yaptırırım da inşallah geçer. Ağrım sızım yok ama sürekli idrar hissi hep sıkışık gibiyim.
Ah şu bebisler bi gelsinler popolarini ısıralım bize ne stresler yaşattiniz diye
Bu arada şu etrafın konuşmaları benim için de bitmiyor kimi diyor ki aaa göbiş çok büyük akşama sabaha doğum yapacak gibisin kimi diyor ki büyümesi durdu epeydir böyle, dünde birisi aşağıda buldu göbisimi uzman dr ya hepsi birisi de cinsiyet sordu erkek dedim olsun olsun sende ikisi de yok dedi ya bunları yazarken bile gülüyorum vallahi hiç de kafaya takmıyorum cevap da vermiyorum söylediklerinde de gülüyorum vallahi hicbir şey umrumda değil vaktinde sağlıkla doyurmaktan başka bisi takmıyorum kafama.
Inşallah hepimiz için eylül güzel bir ay olsun bugün 29. Haftaya girdik son düzlük

İnşallah canım onunda mi kemikteydi yoksa akciğeriden mi sıçradı kemiğe canım

Herkese merhabalar, umarım hamilelikleriniz sorunsuz geçiyordur, biz maalesef neredeyse 19.haftadan beri bir sürü şüphe ile ilerliyoruz, daha önce de buraya yazmıştım, bebeğimizin bir bacağında eğirilik vardı uyluk kemiğinde, haftalar ilerledikçe akondroplazi ( cücelik ) veya down sendromu olabileceği şüphesi ile 22.haftada amniyosentez yapıldı, 1 ay sonra sonuçlarımız çok şükür ki temiz çıktı ama bu eğirilik bir bacakta açılanmış yani daha çok kırık gibi görünüyor, diğer bacakta da eğrilik başlamış, bu durumda da cam kemik hastalığından şüpheleniliyor ( osteogenesis imperfekta ), bu hastalık tip tip bir çok derecesi bulunuyor, genetik test yapılması için oldukça geç çünkü 28.haftamdayım, bugün Atıl Yüksel'e kontrol için gideceğiz, kendisinin görüşlerini çok önemiyorum, bizim kafamız soru işaretleri ile dolu, bebeğim iyi mi, sağlıklı mı, yaşayacak mı, bu tip bir hastalığı var mı, doğuma neredeyse 2.5 ayımız var 2.5 ay bu sorularla geçecek, burada paylaşıyorum ki benim ki kadınlar kulubunde benzer sorunlar yaşayan aileler ileride olur da araştırma yaparsa deneyimlerim fikir verici olur, çünkü ben sürekli araştırmama rağmen benzer bir durum bulamıyorum, bu arada sağlıklı bir kızım var, eşim veya benim ailemde genetik problem yok, yorgun ve çaresiz bir halde umutlarımızı besleyecek bir görüş, fikir arıyoruz, tüm ailelere sağlıklı günler dilerim.

Canım acıbadem fulya hastanesinde önce immünoterapi aldı birkaç seans daha sonra ameliyat oldu. Ordaki doktorları onkoloji uzmanı dr. Sualp tansan algoloji uzmanı prof.dr. serdar erdine ve travmatoloji uzmanı prof dr.azmi hamzaoğlu. Şimdi aynı hastanede kemoterapi görmeye devam ediyor. Daha da iyi olacak inşallah.

İnşallah canım onunda mi kemikteydi yoksa akciğeriden mi sıçradı kemiğe canım
Canım akciğerden sicradi zaten kemik ağrıları başlayınca şüphelenip doktora gidiyor. Meğerse 4.evredeymis. kemiğe sicrayana kadar farkettirmiyor kendini.

Allah yardımcınız olsun, korktuğunuzla sınanmayın inşallah

Canım Allah bebeğine sağlık sıhhat versin yazdiklarını okuyunca içim cız etti.İnşallah doktordan güzel şeyler duyarsınız da üzüntünüz bi nebze olsun hafifler.Bu noktada en iyi durumla karşılaşırsinız umarım.Dua etmekten başka yapabilicek bişey yok malesef

Canım üzülme bence genetik bir hastalık değildir sana daha önce yazmıştım bir yakınımızın kızı öyle doğdu tek ayakta var bileğin hemen üstünde önden arkaya doğru kavisli dediğin gibi kırıkmış gibi sanki ama hiç bir sağlık problemi yok 1 yaşında yürüyorda doktorda büyüdükçe düzelir demiş

Canım yaa çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla doğar ve doğduktan sonra da sağlıkla büyür. Ne kadar stres yapma sakin ol bebiş etkilenmesin desek de çok zor, annelik bu yaşayan bilir. Allah yardımcınız olsun

Canım çok zor günler geçirdiğini ancak tahmin edebiliyorum. Inşallah bu süreçleri en az hasarla atlatırsınız. Rabbim dermansız dert vermesin. Allah yardımcıniz olsun.

tabiki zevkle :) üzerimden şu rahatlığı bir atabilsem kızım için daha alışverişi bu hafta yapacağız düşün o da bana kalsa daha 1 2 hafta sonra gidelim diyorum ama eşim çok bastırdı artık bu hafta kaçışım yok İzmir de hafta sonu denize girmek varken ne işin var avm lerde ama yaaaa

Kızlar henüz beşik almadım. Ayrı oda yapmayacağım. Tayinciyiz zaten. Gardrop var. Bir şifonyer bir de beşik alacağım ama beşik konusunda kararsızım. Mobilya beşik mi park beşik mi? Tecrübeli anneler nedir yorumunuz?

Canım akciğerden sicradi zaten kemik ağrıları başlayınca şüphelenip doktora gidiyor. Meğerse 4.evredeymis. kemiğe sicrayana kadar farkettirmiyor kendini.
Hmm çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcımız olsun beterinden korusun herseyin

Hiç endise etme canım. Benim de iki doktorum var arada 150 Gr fark ediyor. Memlekete gideceğim diye dün ve bugün iki doktorumada gittim
Biri dün 852 biri de bugün 1001 Gr çıkardı. Ben makinasi daha iyi olan doktorumu baz alıyorum.

Bana da burda ki doktorun ultrason makinası iyi deilmiş gibi geldi bursada gittiğim doktorum acıbadem de 4 5 gün önde diyo habire bende bursada ki doktorun daha doğru olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…