- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.101
Ayy rabbim şifasını versin babamı 6 ayda akciğer kanserinden kaybetmiştik hücre tipi çok önemli tabii ki ama o dr un adını öğrenip yazarsan çok memnun olurum inş ihtiyaç olmasın tabii de Metastaz sonrası bu başarı harika!Canım üzme kendini bak iyi huyluymusta tümör. Benim kuzenim daha 37 yaşında akciğer kanserine yakalandı. Kemiklerine metastaz yapmıştı ne yürüyebiliyordu ne oturabiliyordu ne kalkabiliyordu. Alanında çok iyi bir Doktor buldular. Kalça kemiğindeki tümörü aldılar o bile o kadar kolay atlattı ki. Çoğu doktor ameliyat etme taraftari değildi kaldıramaz vücudu diye karaciğer ve pankreasında da sıçramalar vardı. Ama şimdi günlük hayatına devam edebiliyor hatta kendi kendine antalyaya tatile bile gitti. Ameliyat olduktan 15 gün gibi bi süre sonra ayağa kalkmıştı. Şimdi maşallahı var yüzde 80 vücudu temizlendi. Allah bütün hastalara acil şifa versin. Birlik olunca kolaycana atlatırsınız bu süreçleri. Moralinizi yüksek tutun.
Valla ben evde zorlanıyorum sıcaklardan. Allah çalışan hamilelere yardım etsin. Ben zayof hamile kalsam tamam da zaten kilolu kaldım. Şimdi iyice kötü oldu. Doğuma yuvarlanarak gitmezsem iyi.
Canım bide senin bebeğin hareketleri netleştimi iyice. Benim ki hala tam net değil ve bi kaç gündür yine kasıklarımda. Geçen hafta hep göğüs altımdan vuran çocuk 2 3 gündür hep kasıklarıma vuruyor ve yukarda hiç hareket hissetmiyorum.
Aynen canım bende sürekli hissetmeyince endişeleniyorum. Daha kontrolümde temmuzun üçünde.Canım hareket edince net hareket ediyor bazen derinden oluyor ama çoğu zaman hissettiriyor ama çok düzenli değil mesela 2 saatte 10 hareket falan diyorlar pek öyle değil dün mesela gündüz pek hareket etmedi ama eve gidip sırt üstü uzanınca biraz daha çok oluyor gece sabaha karşı. Aynen benimde öyle hep kasıklara vuruyor yukarlarda oluyordu önceden ama daha yerleri bol sık sık pozisyon değiştiriyorlar o yüzden. Sürekli kıpır kıpır hep hissediyorum dolanıyor dönüyor falan denince bende mi gariplik var diyorum ama her bebek bir değilmiş
Amin canım çok sağol inşallah Allahin izniyle atlatırız bu durumda olunca da çok etkilendim zaten en küçük şeyi kafama takan biriyim böyle bi hastalık ilk defa duydum hiç bilgim yok o yüzden telaş yaptım bi yandanCanım sakin ol çok şükürki çaresi varmış beterinden korusun rabbim. Dikkat et kendini salma sende. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Bunların hepsi bir sınav
İnşallah canım onunda mi kemikteydi yoksa akciğeriden mi sıçradı kemiğe canımCanım üzme kendini bak iyi huyluymusta tümör. Benim kuzenim daha 37 yaşında akciğer kanserine yakalandı. Kemiklerine metastaz yapmıştı ne yürüyebiliyordu ne oturabiliyordu ne kalkabiliyordu. Alanında çok iyi bir Doktor buldular. Kalça kemiğindeki tümörü aldılar o bile o kadar kolay atlattı ki. Çoğu doktor ameliyat etme taraftari değildi kaldıramaz vücudu diye karaciğer ve pankreasında da sıçramalar vardı. Ama şimdi günlük hayatına devam edebiliyor hatta kendi kendine antalyaya tatile bile gitti. Ameliyat olduktan 15 gün gibi bi süre sonra ayağa kalkmıştı. Şimdi maşallahı var yüzde 80 vücudu temizlendi. Allah bütün hastalara acil şifa versin. Birlik olunca kolaycana atlatırsınız bu süreçleri. Moralinizi yüksek tutun.
Canım acıbadem fulya hastanesinde önce immünoterapi aldı birkaç seans daha sonra ameliyat oldu. Ordaki doktorları onkoloji uzmanı dr. Sualp tansan algoloji uzmanı prof.dr. serdar erdine ve travmatoloji uzmanı prof dr.azmi hamzaoğlu. Şimdi aynı hastanede kemoterapi görmeye devam ediyor. Daha da iyi olacak inşallah.Ayy rabbim şifasını versin babamı 6 ayda akciğer kanserinden kaybetmiştik hücre tipi çok önemli tabii ki ama o dr un adını öğrenip yazarsan çok memnun olurum inş ihtiyaç olmasın tabii de Metastaz sonrası bu başarı harika!
Canım akciğerden sicradi zaten kemik ağrıları başlayınca şüphelenip doktora gidiyor. Meğerse 4.evredeymis. kemiğe sicrayana kadar farkettirmiyor kendini.İnşallah canım onunda mi kemikteydi yoksa akciğeriden mi sıçradı kemiğe canım
Allah yardımcınız olsun, korktuğunuzla sınanmayın inşallahHerkese merhabalar, umarım hamilelikleriniz sorunsuz geçiyordur, biz maalesef neredeyse 19.haftadan beri bir sürü şüphe ile ilerliyoruz, daha önce de buraya yazmıştım, bebeğimizin bir bacağında eğirilik vardı uyluk kemiğinde, haftalar ilerledikçe akondroplazi ( cücelik ) veya down sendromu olabileceği şüphesi ile 22.haftada amniyosentez yapıldı, 1 ay sonra sonuçlarımız çok şükür ki temiz çıktı ama bu eğirilik bir bacakta açılanmış yani daha çok kırık gibi görünüyor, diğer bacakta da eğrilik başlamış, bu durumda da cam kemik hastalığından şüpheleniliyor ( osteogenesis imperfekta ), bu hastalık tip tip bir çok derecesi bulunuyor, genetik test yapılması için oldukça geç çünkü 28.haftamdayım, bugün Atıl Yüksel'e kontrol için gideceğiz, kendisinin görüşlerini çok önemiyorum, bizim kafamız soru işaretleri ile dolu, bebeğim iyi mi, sağlıklı mı, yaşayacak mı, bu tip bir hastalığı var mı, doğuma neredeyse 2.5 ayımız var 2.5 ay bu sorularla geçecek, burada paylaşıyorum ki benim ki kadınlar kulubunde benzer sorunlar yaşayan aileler ileride olur da araştırma yaparsa deneyimlerim fikir verici olur, çünkü ben sürekli araştırmama rağmen benzer bir durum bulamıyorum, bu arada sağlıklı bir kızım var, eşim veya benim ailemde genetik problem yok, yorgun ve çaresiz bir halde umutlarımızı besleyecek bir görüş, fikir arıyoruz, tüm ailelere sağlıklı günler dilerim.
Canım Allah bebeğine sağlık sıhhat versin yazdiklarını okuyunca içim cız etti.İnşallah doktordan güzel şeyler duyarsınız da üzüntünüz bi nebze olsun hafifler.Bu noktada en iyi durumla karşılaşırsinız umarım.Dua etmekten başka yapabilicek bişey yok malesefHerkese merhabalar, umarım hamilelikleriniz sorunsuz geçiyordur, biz maalesef neredeyse 19.haftadan beri bir sürü şüphe ile ilerliyoruz, daha önce de buraya yazmıştım, bebeğimizin bir bacağında eğirilik vardı uyluk kemiğinde, haftalar ilerledikçe akondroplazi ( cücelik ) veya down sendromu olabileceği şüphesi ile 22.haftada amniyosentez yapıldı, 1 ay sonra sonuçlarımız çok şükür ki temiz çıktı ama bu eğirilik bir bacakta açılanmış yani daha çok kırık gibi görünüyor, diğer bacakta da eğrilik başlamış, bu durumda da cam kemik hastalığından şüpheleniliyor ( osteogenesis imperfekta ), bu hastalık tip tip bir çok derecesi bulunuyor, genetik test yapılması için oldukça geç çünkü 28.haftamdayım, bugün Atıl Yüksel'e kontrol için gideceğiz, kendisinin görüşlerini çok önemiyorum, bizim kafamız soru işaretleri ile dolu, bebeğim iyi mi, sağlıklı mı, yaşayacak mı, bu tip bir hastalığı var mı, doğuma neredeyse 2.5 ayımız var 2.5 ay bu sorularla geçecek, burada paylaşıyorum ki benim ki kadınlar kulubunde benzer sorunlar yaşayan aileler ileride olur da araştırma yaparsa deneyimlerim fikir verici olur, çünkü ben sürekli araştırmama rağmen benzer bir durum bulamıyorum, bu arada sağlıklı bir kızım var, eşim veya benim ailemde genetik problem yok, yorgun ve çaresiz bir halde umutlarımızı besleyecek bir görüş, fikir arıyoruz, tüm ailelere sağlıklı günler dilerim.
Canım üzülme bence genetik bir hastalık değildir sana daha önce yazmıştım bir yakınımızın kızı öyle doğdu tek ayakta var bileğin hemen üstünde önden arkaya doğru kavisli dediğin gibi kırıkmış gibi sanki ama hiç bir sağlık problemi yok 1 yaşında yürüyorda doktorda büyüdükçe düzelir demişHerkese merhabalar, umarım hamilelikleriniz sorunsuz geçiyordur, biz maalesef neredeyse 19.haftadan beri bir sürü şüphe ile ilerliyoruz, daha önce de buraya yazmıştım, bebeğimizin bir bacağında eğirilik vardı uyluk kemiğinde, haftalar ilerledikçe akondroplazi ( cücelik ) veya down sendromu olabileceği şüphesi ile 22.haftada amniyosentez yapıldı, 1 ay sonra sonuçlarımız çok şükür ki temiz çıktı ama bu eğirilik bir bacakta açılanmış yani daha çok kırık gibi görünüyor, diğer bacakta da eğrilik başlamış, bu durumda da cam kemik hastalığından şüpheleniliyor ( osteogenesis imperfekta ), bu hastalık tip tip bir çok derecesi bulunuyor, genetik test yapılması için oldukça geç çünkü 28.haftamdayım, bugün Atıl Yüksel'e kontrol için gideceğiz, kendisinin görüşlerini çok önemiyorum, bizim kafamız soru işaretleri ile dolu, bebeğim iyi mi, sağlıklı mı, yaşayacak mı, bu tip bir hastalığı var mı, doğuma neredeyse 2.5 ayımız var 2.5 ay bu sorularla geçecek, burada paylaşıyorum ki benim ki kadınlar kulubunde benzer sorunlar yaşayan aileler ileride olur da araştırma yaparsa deneyimlerim fikir verici olur, çünkü ben sürekli araştırmama rağmen benzer bir durum bulamıyorum, bu arada sağlıklı bir kızım var, eşim veya benim ailemde genetik problem yok, yorgun ve çaresiz bir halde umutlarımızı besleyecek bir görüş, fikir arıyoruz, tüm ailelere sağlıklı günler dilerim.
Canım yaa çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla doğar ve doğduktan sonra da sağlıkla büyür. Ne kadar stres yapma sakin ol bebiş etkilenmesin desek de çok zor, annelik bu yaşayan bilir. Allah yardımcınız olsunHerkese merhabalar, umarım hamilelikleriniz sorunsuz geçiyordur, biz maalesef neredeyse 19.haftadan beri bir sürü şüphe ile ilerliyoruz, daha önce de buraya yazmıştım, bebeğimizin bir bacağında eğirilik vardı uyluk kemiğinde, haftalar ilerledikçe akondroplazi ( cücelik ) veya down sendromu olabileceği şüphesi ile 22.haftada amniyosentez yapıldı, 1 ay sonra sonuçlarımız çok şükür ki temiz çıktı ama bu eğirilik bir bacakta açılanmış yani daha çok kırık gibi görünüyor, diğer bacakta da eğrilik başlamış, bu durumda da cam kemik hastalığından şüpheleniliyor ( osteogenesis imperfekta ), bu hastalık tip tip bir çok derecesi bulunuyor, genetik test yapılması için oldukça geç çünkü 28.haftamdayım, bugün Atıl Yüksel'e kontrol için gideceğiz, kendisinin görüşlerini çok önemiyorum, bizim kafamız soru işaretleri ile dolu, bebeğim iyi mi, sağlıklı mı, yaşayacak mı, bu tip bir hastalığı var mı, doğuma neredeyse 2.5 ayımız var 2.5 ay bu sorularla geçecek, burada paylaşıyorum ki benim ki kadınlar kulubunde benzer sorunlar yaşayan aileler ileride olur da araştırma yaparsa deneyimlerim fikir verici olur, çünkü ben sürekli araştırmama rağmen benzer bir durum bulamıyorum, bu arada sağlıklı bir kızım var, eşim veya benim ailemde genetik problem yok, yorgun ve çaresiz bir halde umutlarımızı besleyecek bir görüş, fikir arıyoruz, tüm ailelere sağlıklı günler dilerim.
Canım çok zor günler geçirdiğini ancak tahmin edebiliyorum. Inşallah bu süreçleri en az hasarla atlatırsınız. Rabbim dermansız dert vermesin. Allah yardımcıniz olsun.Herkese merhabalar, umarım hamilelikleriniz sorunsuz geçiyordur, biz maalesef neredeyse 19.haftadan beri bir sürü şüphe ile ilerliyoruz, daha önce de buraya yazmıştım, bebeğimizin bir bacağında eğirilik vardı uyluk kemiğinde, haftalar ilerledikçe akondroplazi ( cücelik ) veya down sendromu olabileceği şüphesi ile 22.haftada amniyosentez yapıldı, 1 ay sonra sonuçlarımız çok şükür ki temiz çıktı ama bu eğirilik bir bacakta açılanmış yani daha çok kırık gibi görünüyor, diğer bacakta da eğrilik başlamış, bu durumda da cam kemik hastalığından şüpheleniliyor ( osteogenesis imperfekta ), bu hastalık tip tip bir çok derecesi bulunuyor, genetik test yapılması için oldukça geç çünkü 28.haftamdayım, bugün Atıl Yüksel'e kontrol için gideceğiz, kendisinin görüşlerini çok önemiyorum, bizim kafamız soru işaretleri ile dolu, bebeğim iyi mi, sağlıklı mı, yaşayacak mı, bu tip bir hastalığı var mı, doğuma neredeyse 2.5 ayımız var 2.5 ay bu sorularla geçecek, burada paylaşıyorum ki benim ki kadınlar kulubunde benzer sorunlar yaşayan aileler ileride olur da araştırma yaparsa deneyimlerim fikir verici olur, çünkü ben sürekli araştırmama rağmen benzer bir durum bulamıyorum, bu arada sağlıklı bir kızım var, eşim veya benim ailemde genetik problem yok, yorgun ve çaresiz bir halde umutlarımızı besleyecek bir görüş, fikir arıyoruz, tüm ailelere sağlıklı günler dilerim.
Neden kendini ve karnında ki canı üzüyorsun ki beterinden korusun diyip dua edeceğine. Bişey Yok bunda alacaklar ve bitecek. Koltuk değneği önlem amaçlı ben de kas zedelenmesiyle kortiZonlu iğne olduğumda dr 3hafta koltuk değneği dedi ama hiç te gerek duymadım. Boşuna ağlayıp germe bebişide olur biter inş.
Umarım verebilirim ne yapayım artık diyet yapacak halim yok karbonhidratı frenleyeyim bari
E iyi canım inşallah böyle seyreder peki gebelik zehirlenmesi geçiriyorsan bu nasıl geçecek kendi kendine? İdrar bakılacak mınbir daha
Bak seeen nelerle uğraşırmışşşat buraya da çekilince
Hmm çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcımız olsun beterinden korusun herseyinCanım akciğerden sicradi zaten kemik ağrıları başlayınca şüphelenip doktora gidiyor. Meğerse 4.evredeymis. kemiğe sicrayana kadar farkettirmiyor kendini.
Kızlar merhaba bugün gemlikte ki doktoruma kontrol için geldim bebegimin kilosu 730 gr çıktı.Şu an 25+5 günlük.Kafam çok karıştı bursada ki doktorum 4 5 gün önden gidiyo diyo burdaki haftasıyla uyumlu diyo.Bide 730 gr az geldi bana sizce nasıl normal mi.Sizinkilerin kilosu kaçtı
Bana da burda ki doktorun ultrason makinası iyi deilmiş gibi geldi bursada gittiğim doktorum acıbadem de 4 5 gün önde diyo habire bende bursada ki doktorun daha doğru olduğunu düşünüyorumHiç endise etme canım. Benim de iki doktorum var arada 150 Gr fark ediyor. Memlekete gideceğim diye dün ve bugün iki doktorumada gittim
Biri dün 852 biri de bugün 1001 Gr çıkardı. Ben makinasi daha iyi olan doktorumu baz alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?