2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Seni gebertirim sus otur yerine 5,5muşşşşşş
Takla atıyordur canım ayaklar aşağıdaysa öyle hissedersin 28den sonra genelde dönmüş oluyorlar ve hareketler yukarlarda hissediliyor yani pozisyonuna göre değişiyor sırtına doğru dönülse de hareketleri dışardan çok hissedemezsin
Ben de yapmadım ama parça parça çıktığımda almışım epeyi pek bi eksiğim de Yok gibi gecelik ve pijamamı da netten alacağım zaten bu haftadan sonra artık
Çok göreceli bişey o canım ya herkesin tercihine kalmış ikiside olabilir. Bende oda yapmayacağım bizim yanımızda kalır en az ilk sene. Oğlumdan kalma bambu sepet beşiğe yeni set yaptırdım onu kullanacağım ilk etapta ve park yatak almayı düşünüyorum diğer ikiside park yataktan geçtiler çünkü ben memnun kaldım. En az 3sene 4 sene yatar içinde. Ya da uzun ömürlü olsun yerim de war dersen büyüyen karyola alırsın..

Kızlar ben 28 haftalıj hamileyim ama bebeğimin kafası 31 haftalık koca kafalı olcak belli de bu şekilde olup nasıl doğurcam ben bu çocuğu diye düşünüyorum ben 40 haftaya gelince kafası 43 olcak böyle bişeyle karşılaşan varmı bu arada herhan gibi bir sorun yok bebeğimde genetik yapı dedi doktorumuz babamızın kafada büyük ona çekmiş belli

Neyse az kaldı bakalım 28. Haftaya. Zaten tam 28 de kontrolümde var. Bakalım nasıl görücez bizim oğlanı :)

Cihazdan cihaza çok ama çok farkediyo emin ol ben 26 haftada 1,170 gram çıkmıştı 4,5 gün sonra 1,150 yani almamıştı hiç vermişti hatta anlıycağın cihazdan cihaza baya fark ediyo

• Cihazdan cihaza çok ama çok farkediyo emin ol ben 26 haftada 1,170 gram çıkmıştı 4,5 gün sonra 1,150 yani almamıştı hiç vermişti hatta anlıycağın cihazdan cihaza baya fark ediyo
    Maşallah canım senin bebek tosuncuk olucak :) Normal doğum da zorlanmazsın inşallah

• Maşallah canım senin bebek tosuncuk olucak :) Normal doğum da zorlanmazsın inşallah
Canım bugünğne için devlet hastanesine gittim yine 1250 gram yazıyıdu hiç bişey anlamadım devlet olunca bilgide vermedi kağıtta yazan bu cihazlar çok acayip ama zaten şöyle bi sorun var bu çocuğun kafası çok büyük normal doğum yapılıyomu bu şekilde nerdeyse 3 hafta önde ben 40 hafta olunca kafası 43 olcak şu çarşamba günü kendi randevuma gitsemde bi rahatlasam iğnem için gitmiştim bugün

Ne yaptın canım yaptırdın mı iğneyi peki? Benim arkadaşa da bebeğin kafası büyük normal olmaz diye sezeryan yapmışlardı ama ne bileyim çocuk doğdu 3kg ancak vardı ve kafası gayet normaldi :)

Ne yaptın canım yaptırdın mı iğneyi peki? Benim arkadaşa da bebeğin kafası büyük normal olmaz diye sezeryan yapmışlardı ama ne bileyim çocuk doğdu 3kg ancak vardı ve kafası gayet normaldi :)
İstanbulda yaptırdığım testi kabul etmedi tekrar yaptı bakalım bu ne diyecek ilk defa devlet hastanesinde iyi ve sakin bi doktora denk geldim açıkcası eşimin kan grubunu gösterem bi belge istedi pazartesi sonuçlarla birlikte yapcak sanırım yapsınlar vicdanen rahat hissetmiyorum kendimi yaa canım 2 dir farklı ultrason ölçümlerinde büyük çıkıyo bakalım kendi dr um ne diycek çarşamba günü 3 haftada fazla gibi geldi bana görünce ama bilemedim kafamız 31 haftada bn 28

Kızlar ya şu ürünlere bakarmısınız çok güzel değillermi ya çok beğendim istiyorum bunlardan ama eşimden gizli almam lazım :)

Eklentiler

• 34B10029-5584-4B58-9257-5BC5A1C9CC65.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 2885B19A-2516-4612-ADEA-5CC348A6817A.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 77
  • F59CB8BA-B3D6-414A-9354-3F33638B0C40.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 734E3103-FB68-4FDD-9530-C4FD395522E3.webp
    10 KB · Görüntüleme: 83
  • 4C172170-2B7C-4873-A798-ED21CE5D3124.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 81
Çok geçmiş olsun canım benim kızımda da PEv cıktı yani carpik ayak sendromu.ilk gittiğimiz dr bizi çok korkuttu yok amniyosentez yapacaz başka şeyler olabilir diye.daha sonra çok iyi bi dr a gittik sağolsun rahatlattı.dr secimi çok çok önemli.ben de 28. Haftamdayım.hamileligimin başından beri çok kusuyorum ve defalarca hastanede yattım.tam düzeldim dedim çocuğumun ayağında çarpıklık gördüler.tam buna da şükür derken dün hastanede yattım ilk defa kanamam oldu.anlayacagin fena bir hamilelik yaşıyorum.37 haftayı girsem sağlıcakla şükür edeceğim Rabbime.bence sen de iyi bir dr a git derim.hangi şehirde yaşıyorsun buralardaysan dr onerebilirim

Kızlar bebeğim suan tam kasığımda yani gobegimin altında dönüyor hareket ediyor ama kasigima bıçak saplanir gibi oluyor ve cok rahatsız edici bu yolda bile zor yürüdüm sıkıntı çıkarmaz demi orda olmasi artık tekme mi yoksa ağrı mi anlamadim

Geçmiş olsun canım benimde gebelik şekeri var insülin kullanıyorum ve plesentam da rahmi kapatmış hepsi üst üste geldi ve Dr kasılma filan hissedersen gel dedi. Ama ilk hamileliğim olduğu için tecrübesiz mi diyelim ne diyelim. Sen demişsin ya kasılma diye nasıl Bi kasılma oluyor. Şuan bile kasıklarım filan hafif ağrıyor karın altım filan. Böyle mi oluyor

Şuan aynısını ben de hissediyorum. Hareket ettikçe kasığımda dediğin gibi bıçak saplanması hissi var. Korkuyorum birazcık

Evde şeker ölçen annisler,
Akşam açlık şekerim dün 112 bugün 100 çıktı. Ötekilerde sıkıntı yok.
Doktorum açlık şekerinin 100 un altında olması gerek demişti. Sabah ve öğlen açlık sekerimde sorun yok sadece aksam.

Insta da yeni doğan videoları izleyip izleyip foşur foşur ağladım hepsi de çok güzeller. Normal doğum yapabilirsem heralde ağlamaktan helak olucam sürekli idrar hissim geçmedi zırt pırt wc gidiyorum enfeksiyon varsa diye çok da şu içiyorum. Bazen de tospik aşağı aşağı vuruyor o yapıyor bu işleri galiba diyorum işte bana bi stres kapısı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…