2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben ölçüm yapıyorum ama canım tokluk ölçüyorum ben sadece sabah açlık ölçüyorum

Gökçe hanımla gorüştüğünde o seni rahatlatır bence canım.Doğurursun niye doğuramıyasın.

Bende günde 6 defa ölçüyorum canım açlık ve tokluk çünkü insülinde kullanıyorum. Açlık şekerin evet biraz yüksek çıkmış öncesinde bişeyler yemişsen de olabilir. Açlıklar 90 üstü olmamalı aslında benimde bazen yükseliyor ama streste çok önemli Bi anda çıkabiliyor. Aman dikkat et canım

Sabah ve öğlen açlık sekerim iyi çıkıyor canim sadece akşam yüksek. 3 gibi bir porsiyon meyve yiyorum uyuyorum. 6 Gibide akşam açlığı olcuyorum. Uyudum diye mi oluyor acaba. İnsallah sıkıntı olmaz ya zaten her gün kendime kan sulandirici iğne yapıyorum bide insülin olursa vücudumda yer kalmicak

Kızlar dün sipariş vermiştim bugün geldi. Ürünlerin kalitesi de güzel, tavsiye ederim :) instagramdan uğurlubebe sayfasından verdim sipariş
Çok güzeller güle güle giysin bebiş. Bende sipariş vermeyi düşünüyorum o sayfadan da pazartesi kızımın annannesi gelicek, geçen gün kendini kaybetmiş bebek mağazasında neler aldığını bilmiyorum bi gelsin ona göre sipariş edicem.

Kizlar iyi aksamlar benimde bugun kontrolum vardi... kizim 1.300 gr. Olmus.. doktor ayni ablasina benziyor dedi
Benim salı günü 1270 gr çıkınca dr beni endişelendirdi iri bir bebek diye aman dikkat et şekere erken doğum olur daha da buyur felan bakıyorum sen benden 1 hafta kadar geridesin senin dr bu konuda bisi dedi mı?

Kızlar ya şu ürünlere bakarmısınız çok güzel değillermi ya çok beğendim istiyorum bunlardan ama eşimden gizli almam lazım :)
Bende saç bantları aldım süsleyip süsleyip durucak sanırım kızımı ama bunlarda çok güzelmiş yaa bayılıyorum bebislerde bu bantlara. Patikleri bilemedim ama canım görsel olarak çok güzelde bebegin ayağında hayal edemedim.

Bende merak ediyorum. Azıcık hızlı yürüsem (köpeği gezdirirken bazen çekiyor beni) sağdan kasigimdan bıçak saplanıyor, yavaslasamda o acı geçmiyor. Durup dinlenince bir 10 dk sonra geçiyor. Ama normal zamanda evin içindeyken olmuyor öyle bişey. Belki o kaslar veya deri geriliyordur diye düşünüyorum.

Benimki yarin 25+5 olucak kontrolum var yarin soyleyebilirim canim istiyorsan kac gr oldugunu

Benim salı günü 1270 gr çıkınca dr beni endişelendirdi iri bir bebek diye aman dikkat et şekere erken doğum olur daha da buyur felan bakıyorum sen benden 1 hafta kadar geridesin senin dr bu konuda bisi dedi mı?
Canım bende dün gittim doktora 26+4 teyim 1100 gr cıktı. Doktor bana haftasıyla uyumlu dedi. Acaba doktor seni gereksiz yere mi telaşlandırdı? Yoksa bizimkiler mi çok rahat?

Kızlar dün sipariş vermiştim bugün geldi. Ürünlerin kalitesi de güzel, tavsiye ederim :) instagramdan uğurlubebe sayfasından verdim sipariş
Ayy ne kadar güzeller çok zevklisin canım güzel günlerde sağlıkla kullansın miniğin inşallah:)

Bana sanki hiç güzel erkek takımları yokmuş hibi geliyor hep kızlarınkine kayıyor gözüm:) bugün 31. Haftaya girdik daha tek bişeyi yok kuzumun tutuştum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…