2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hehehehe ben de öyle yapıyorum canım artık eşimin adını "ne gerek var" koydum en son babalar öğrensin yapacak bisi yok
Ya ben geçenlerde yakalansın çok fena. Incik cıncık bikac bisey sipariş ettim netten. 1 günde geleceğini tahmin etmedim en az 2 3 günde gelir diye düşünüyordum. Siparis ettikten 1 gun sonra Esimin izinli olduğu gün geldi bi de kapıda ödeme yapmıştım. net ne kadar verdigimi de ogrendi. Ben aldığımi söyleyecektim ama fiyatını daha az bisey soyliycektim. Öyle yakalandim . Bana diyor bunlara mi 100 lira verdin

Ehh iste seytanin isi yok kari koca arasini bozucak ya namissiizzz seyyy

Aman abladan kalan vardir illaki tutusma bende uyduruk seylerle ugrasiyorum yeni bisey aldim sayilmaz

Teşekkür ederim canım. Kız bebeklerinkiler süslü oluyor tabi. Ama erkek kıyafetlerinde de çok güzel ürünler var artık :) yavaştan başla bence almaya

Aman abladan kalan vardir illaki tutusma bende uyduruk seylerle ugrasiyorum yeni bisey aldim sayilmaz
Canım evimde değilim biliyorsun. Zaten kızımın pembe çiçekli hastane çıkışı ve ilk bayramda giydiği kırmızı elbisesi duruyor geri kalan her şeyi ihtiyaç sahiplerine vermiştim.

Teşekkür ederim canım. Kız bebeklerinkiler süslü oluyor tabi. Ama erkek kıyafetlerinde de çok güzel ürünler var artık :) yavaştan başla bence almaya
Önümüzdeki hafta içi gideceğiz inşallah alışverişe şimdi küçük biyerdeyim internetten almak da istemedim inşallah gönlüme göre bulurum bir günde halletmem lazım.

Canım evimde değilim biliyorsun. Zaten kızımın pembe çiçekli hastane çıkışı ve ilk bayramda giydiği kırmızı elbisesi duruyor geri kalan her şeyi ihtiyaç sahiplerine vermiştim.
O zaman yavas yavasss baslamalisin balim.. birden maddi anlamda cok zorluyor minnacik seyler..

Ara öğününü geç yapıyorsan veya meyve yiyorsan beslenmen ile alakalı olabilir açlık 95 altı olmsı gerekiyor

Gökçe hanımla gorüştüğünde o seni rahatlatır bence canım.Doğurursun niye doğuramıyasın.
Canım beneski vajinusmus hastasıyım çokta parlak bi hasta değilim yani hele ağrı eşiğim çok düşüktür bakalım o ne diycek inşallah cihaz yanlıştır diyorum zaten çünkü gelişiminde gerileme olmuş bi kaç gün sadece kafası böyle büyük gelsede bi randevu gitsem

Benim salı günü 1270 gr çıkınca dr beni endişelendirdi iri bir bebek diye aman dikkat et şekere erken doğum olur daha da buyur felan bakıyorum sen benden 1 hafta kadar geridesin senin dr bu konuda bisi dedi mı?
Yok canim soylemedi kilosu cok iyi dedi.. sekerim 90 cikmisti zaten.... bioemedim bak simdi

O zaman yavas yavasss baslamalisin balim.. birden maddi anlamda cok zorluyor minnacik seyler..
Babannesi alışveriş yapacaktı torununa sözde, ayırdığı bütçeyi duyunca (100 tl) sinir oldum

Bir nabız yoklayacağım bakalım benim aldıklarıma söz ederlerse herşeyi orda bırakıp internetten yapabilirim tüm alışverişimi ben zaten beklenti içinde değildim ama alışverişini yapacağım diyince hazırlıklı diye düşünmüştüm.

Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah sende çok üzme kendini bebeğini de düşün derdi veren rabbim dermanınıda verir inşallah

Babannelerimiz masallahlik canim 2 sey alir gelirler aman sanirsin dunyanin yukunu sirtlanmis gelmis.. bizimkisi 1 tulum 1 corap 1 bebe cantasi ki siftah icine bisey bile koymadim o derece kotu bide patik koymus gerisi gorumcenin 9 yasindaki oglunun onun evinde kalanlari bide onlari bohcalamis acinca ben şok ben iptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…