2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok canim soylemedi kilosu cok iyi dedi.. sekerim 90 cikmisti zaten.... bioemedim bak simdi
Benim şeker problemim var canım ınsülin kullanıyorum belki o yüzden bu kadar üstüne basa basa söylemiş olabilir bir de gönlüm normal doğum istiyor iri olursa o da olamaz tabi kısmet artık bekleyip görücez sağlıklı olsunlar da biraz tombik olmaları problem yaratmaz inşallah

Allah kimseye muhtaç etmesin gördüğümüzden geri koymasın da biz alalım yine herşeylerini

Hakkında hayırlısı olsun o zaman canım.Maşallah baya cesaretlisin o zaman benim ağrı eşiğim de çok düşük normal doğuma cesaret edemiyorum

Canım bende dün gittim doktora 26+4 teyim 1100 gr cıktı. Doktor bana haftasıyla uyumlu dedi. Acaba doktor seni gereksiz yere mi telaşlandırdı? Yoksa bizimkiler mi çok rahat?
Benim haftasından 1 hafta önde çıkıyor ağustos son haftadan itibaren hazırlıklı ol dedi bana. Bir de ınsülin kullanmaya başladım şeker cıktı o yüzden de beni kasıyor sanırım.
Aman yürüyüş yap aman yatma eşim de demez mi spor salonuna başla hamilelik sporu yaparsın tey tey tey ... ya zaten ben yatmıyorum hamile kaldığım günden beri çalıştım üstelik mini mino 1lerle . Bugün artık bitti evdeyim şükürler olsun. Totalde 7 kg aldım daha neeeeee yappiiiiyyyiiiimmmmmm

O nasıl bi bütce öyle 100 lira bi beberon fiyatı nerdeyse.Çok eli açık bi kaynanan varmış Allah kimseye muhtaç etmesin.

Kızlar ilk bebek cok masraflı ilk kez anne olacaklara allah yardım etsin hem insan biraz tecrübesiz oluyor hemde para yetişmiyor... ama elbetteki canları sağ olsun sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar.
Benim 3.gebeligim büyük eşyalar herşey var sadece kiyafet alıyorum arada ..

Haa bu arada ayları hesaplayarak alın mutlaka mesela 3-6 6-9 kışlık olacak şekilde,ama 9-12 gibi büyükler yaza geliyor dikkat..!

O nasıl bi bütce öyle 100 lira bi beberon fiyatı nerdeyse.Çok eli açık bi kaynanan varmış Allah kimseye muhtaç etmesin.
Amin canım amin. Yani dediğin gibi benim almayı düşündüğümbiberon sırf 50 tl. Kendisi almadığı gibi benim almak istediklerime de karışmasından korkuyorum oğlunun parası ya sonuçta

Ne çok dimi zahmet etmeseymis! Benim kv o kadar da değil:)))))) memleketinde kendi dünyasında bir mendil alacağını sanmıyorum. Hatta istemiyorum da almasın saçma sapan bisi alır kocam da onu büyütür de büyütür bulunmaz hint kumaşından diyebilir

Amin canım amin. Yani dediğin gibi benim almayı düşündüğümbiberon sırf 50 tl. Kendisi almadığı gibi benim almak istediklerime de karışmasından korkuyorum oğlunun parası ya sonuçta
Valla bence karışabilir malum her konuya karışma hakkı ve huyları oluyo kayınvalidelerin ama ben kayınvalide olunce hiç bişeye karışmıycem ne halleri varsa görsünler demeyi düşünüyorum

Ben son gittigimde 24 haftalikti 700grdi. Kullandigim uygulamalarda 700-800 gr civari yaziyodu o hafta icin. Kendi kendime zayif mi diye dert ettim. Doktor haftasiyla uyumlu dedigi icin icim rahat ama etli butlu bi bebek olmicak sanirim bizimki :) saglikli olsun da napalim minyon olsun

Hakkında hayırlısı olsun o zaman canım.Maşallah baya cesaretlisin o zaman benim ağrı eşiğim de çok düşük normal doğuma cesaret edemiyorum
Cesaretli değilim de insanların aa ne sezeyanı normali dene demeleri sürekli psikolojime işlediği için denemek istiyorum demiştim valla etrafımdakiler sezeryan annelik değil gibi davranıyo sanki bana göre ikiside paha biçilmez ikiside eşit ama gel gör ki çevre baskısı olunca

Oğullarını biz aldık sonuçta artık bizim onlar kötü gelin benn benimde görümcem karışmak gibi olmasın ama normalde aynı özelde aynı diyo doğum yüzünü buruşturarak sanki 6,7 milyar vercekmişim gibi doğuma üzülüyolar sanırım oğluşlarına ama bizde onlara bakıyoruz onlarda bize baksın bi zahmet benim eşimin sigarsı yıllık 4 milyar tutuyo sanki ben her ay doğuruyum daa

150 gr fark bu kadar kücük bebeklerde cok degil mi? Demekki aletten alete fark var. Biz de geriden mi geliyo önden mi gidiyo diye düsünüyoruz ama böyle farkli cikiyorsa biraz enteresan

Aynen canım sağlıklı olsunlarda minyon olmaları çok ta sıkıntı deil

Valla bizde de kayınvalide çok karşı sezeryana.Sezeryanla doğum yapanlara acıyo aa vah vah tüh tüh modun da kadın ama benim umrumda deil vücut benim bebek benim kime ne? Ben hiçbi konuda burnumdan kıl aldırmadığım için her konuda kendi bildiğimi okuyorum :)

Ara öğününü geç yapıyorsan veya meyve yiyorsan beslenmen ile alakalı olabilir açlık 95 altı olmsı gerekiyor

Doktorun verdiği diyete uyuyorum..bende merak ediyorum sadece aksam açlık şekerinin yüksek olmasının sebebi ne. inşallah önemli bir sorun değildir. Zira tokluk sekerim 120 yi hiç geçmedi çok şükür.

150 gr fark bu kadar kücük bebeklerde cok degil mi? Demekki aletten alete fark var. Biz de geriden mi geliyo önden mi gidiyo diye düsünüyoruz ama böyle farkli cikiyorsa biraz enteresan

Gözümle görmesem bende şaşırdım. Perinatoloji uzmanı doktorumun makinası 1 hafta önden çıkarıyor, diğer doktorum tam gününde.

Hic bile ayni olmuyor ozelde prenses gibi davranirlar devlette azarlicak yer ararlar. Yanina refaketciyi zor alirsin. 3 5 kisi bir odaya alindiginda gelen olmasa dogum cikmasa diye dua edersin. Wc ye gidip gelmek ust bas degismek bile zulum olur. Hadisin ordan cok biliyor gorumce 5 6 bin degil isterse 10bin tutsun para ondan mi cikiyormus ona neyyyy nanik gorumceye

Demekki akşam yeterince aç olmuyorsun sabah açlığıyla bir olmas canım farklı çıkması normal bence
Kizlar iyi aksamlar benimde bugun kontrolum vardi... kizim 1.300 gr. Olmus.. doktor ayni ablasina benziyor dedi
Maşallah pazartesi de ben gideceğim tam 27+0 oluyor bakalım ne durumda.
Sen şimdi nerdesin il olarak cnm kv ilemisin?

Genelde bende kargoları gizli saklı hallediyorum kredi kartı extrekeri de sadece mailime geldiğinden iki kere üstüste kargo görse tamam ev yıkan ilan eder beni kesin ne aldığım belli değil hiç te söylemem şunu aldım bunu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…