2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
DeniZde açıklarda yüzerken suyum gelse anlaşılır mı acaba yaaa ben hiç suyum gelip Doğuma gitmedim bugün yüzerken o geldi aklıma fazla açılamadım korkudan

Canim benim sana da gecmis olsun, insallah saglikla bebegini kucagina alirsin gercekten bir seyler ters gittigi zaman gerisi de geliyor gibi, ust uste bir suru sey yasamissin, benim ikinci hamileligim, ogrendigim an ilkinde olumsuz bir durum yasamadigimdan hep rahattim, 13.haftada kanamam oldu, sonra plesenta previa dendi, sonra down veya cucelik olabilir dendi, simdi de cam kemik olabilir deniliyor aslinda bebek dogmadan tesbiti de mumkun degil, bana dusen kabul etmek ne olursa olsun ama bizi, esimi, kizimi nasil bir mucadele bekliyor sadece endise ile bekliyoruz. Allah yardimcimiz olsun, nerede bir care bekleyen varsa.

DeniZde açıklarda yüzerken suyum gelse anlaşılır mı acaba yaaa ben hiç suyum gelip Doğuma gitmedim bugün yüzerken o geldi aklıma fazla açılamadım korkudan
Hissetmezsin. Ben ilk gevelikte koltukta oturmus dondurma yiyordum. Bi anda altima kacirmis gobi hissettim emin olamadim baktim ki suyum gelmis banyoda falan gelse anlamazdim,bana oyle geldi herhalde derdim

Amin inş canım sağlıklı uzun ömrü olsun!

Benim kv de 9 normal doğum yapmış anacım ben yapamam o kadar ben nazlıyım ben alttan ultrasonda bile bayılan bi insanım eşim sezeryan olmamı istiyo zaten bak doğuramaz bayılırsın diyo zavallım yeni doktorcuğumla konuşucam ben sezeryan düşünüyorum diye bakalım ne diycek diğer doktorum son ana kadar bekleyelim demişti bakalım bu ne diyecek

Bencede onlar çok biliyo zaten kocam beni tanıdığı için senle özel hastane bile baş edemez diyo azcık ucundan nazlıyım daa devlet bana bi tekme atar yollar valla

Ayy Allah korusun canım kendini nasıl iyi hissediceksen oyle yap doğumunu kimsenin baskısı altında kalıp sonradan pişman olma.Sen sezeryan istersen bence illa normal doğur demez.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bence farkedersin çünkü su bi anda geliyor ve sıcak oluyor benim su geldi ama böyle bi anda çok değil mesele bir pedin yarısı kadar

Hissetmezsin. Ben ilk gevelikte koltukta oturmus dondurma yiyordum. Bi anda altima kacirmis gobi hissettim emin olamadim baktim ki suyum gelmis banyoda falan gelse anlamazdim,bana oyle geldi herhalde derdim
Buyur burdan yak bende hissedileceğini düşünmüyorum yaaa yüzerken hareket halindesin zaten nerden sıcaklık hissedesin ben ptesi bi dr a sorayım ne diyecek
Bence farkedersin çünkü su bi anda geliyor ve sıcak oluyor benim su geldi ama böyle bi anda çok değil mesele bir pedin yarısı kadar
E az o onu farkedemezsinki yüzerken neyse bu kötü ihtimal tabi hergün su da olmasam aklıma gelmezdi ama geliyor işte

Ya bi de oğlan doğuruyorum dye pembe gecelik giysem olmaz mı yaaa.. mavi alacağım bi tane bi ekru bi de pembe beğendim olmaz mı ki

Bide soyle bir durum var,su bi anda boşalmiyo yavas yavas geliyo. İçerdeki su miktari sandigimizdan cok daha fazlayms gordum bizzat. İlk etapta yarim cay bardağı kadar geldi. 15 dk sonra bi o kadar daha geldi. Biz hastaneye gidene kadar bacak arama havlu koydum yol boyu azar azar geldi. Doğumhaneye girdim soyunmustum foşş diye 2 su bardagi kadar yine geldi. Sok oldum ya hic kesilmedi. Saatlerce yuzmuyorsaniz cikinca da gelmeye devam eder zaten. O kadar suyum geldi muayenede doktor suyun yeterli derecede dedi,ben panik yaptım da cocuk icerde susuz kaldi diye

Ya bi de oğlan doğuruyorum dye pembe gecelik giysem olmaz mı yaaa.. mavi alacağım bi tane bi ekru bi de pembe beğendim olmaz mı ki
Pijamalari cocuga giydirmiyceksen sorun olmaz ay cok gereksiz detaylar bunlar,cocuk erkek ama biz kadiniz. Benm ilk bebek erkekti pijamalarimin biri pembe biri mordu

Ha öyleyse tamam Yok en fazla 15/20dakika yüzüyorum herhalde yoruluyorum zaten ben Bir Anda geliyor diye aklıma yazmışım hep
Pijamalari cocuga giydirmiyceksen sorun olmaz ay cok gereksiz detaylar bunlar,cocuk erkek ama biz kadiniz. Benm ilk bebek erkekti pijamalarimin biri pembe biri mordu
Aynen düşününce bana da mantıksız geldi hiç kasamam yani pembe seviyorum pembe giyerim

E yani erkek dogurunca şirinlere baglamaninda anlami yok ki bana cok sacma geliyor ya,kiz olunca emziginden bezine kadar pembe,erkek olunca mavi. Anada onunla ayni renk. İnsta momlar gibi

Bu idrar gibi değil ya fiş diye istemsiz geliyor bana hissedersin gibi geliyor bide su gelir gelmez hemen Doğum olmuyor ki

Yozgattayım canım bayramdan sonra döndüm. Ben de eğer evdekini aldırabilirsem bir şekilde pembe gecelik giyeceğim, pijama takımım zatn su yeşiliydi:)

Canım ben ilk doğumumu devlette yaptım. Askeri hastane ve tek kişilik odalar olmasına karşın ebemden hiç memnun kalmadım, beni bıraktı gitti zaten doğuramaz bu diye. Bu gebeliğimde sırf daha iyi muamele göreyim diye özeli tercih ettim. Gerçi son 2 aydır düzenli gittiğim bir hastahane ve doktor yok 4 ayrı şehir 4 ayrı hastanede kaydım oldu bakalım doğum nerede nasip olacak:)

Dediğin gibi hayatımızda kaç kez yaşıyoruz ki bu anı, o da olabilenin en iyisi olsun

Ben yanlarındayım diye zorunlu hissediyor bence kvalidem. Sonradan başa kakılacaksa gerçekten başta hiç yapılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…