- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.201
Çok geçmiş olsun canım benim kızımda da PEv cıktı yani carpik ayak sendromu.ilk gittiğimiz dr bizi çok korkuttu yok amniyosentez yapacaz başka şeyler olabilir diye.daha sonra çok iyi bi dr a gittik sağolsun rahatlattı.dr secimi çok çok önemli.ben de 28. Haftamdayım.hamileligimin başından beri çok kusuyorum ve defalarca hastanede yattım.tam düzeldim dedim çocuğumun ayağında çarpıklık gördüler.tam buna da şükür derken dün hastanede yattım ilk defa kanamam oldu.anlayacagin fena bir hamilelik yaşıyorum.37 haftayı girsem sağlıcakla şükür edeceğim Rabbime.bence sen de iyi bir dr a git derim.hangi şehirde yaşıyorsun buralardaysan dr onerebilirim
Hissetmezsin. Ben ilk gevelikte koltukta oturmus dondurma yiyordum. Bi anda altima kacirmis gobi hissettim emin olamadim baktim ki suyum gelmisDeniZde açıklarda yüzerken suyum gelse anlaşılır mı acaba yaaa ben hiç suyum gelip Doğuma gitmedim bugün yüzerken o geldi aklıma fazla açılamadım korkudan
Amin inş canım sağlıklı uzun ömrü olsun!Canım acıbadem fulya hastanesinde önce immünoterapi aldı birkaç seans daha sonra ameliyat oldu. Ordaki doktorları onkoloji uzmanı dr. Sualp tansan algoloji uzmanı prof.dr. serdar erdine ve travmatoloji uzmanı prof dr.azmi hamzaoğlu. Şimdi aynı hastanede kemoterapi görmeye devam ediyor. Daha da iyi olacak inşallah.
Benim kv de 9 normal doğum yapmış anacım ben yapamam o kadarValla bizde de kayınvalide çok karşı sezeryana.Sezeryanla doğum yapanlara acıyo aa vah vah tüh tüh modun da kadınama benim umrumda deil vücut benim bebek benim kime ne? Ben hiçbi konuda burnumdan kıl aldırmadığım için her konuda kendi bildiğimi okuyorum :)
Bencede onlar çok biliyoHic bile ayni olmuyor ozelde prenses gibi davranirlar devlette azarlicak yer ararlar. Yanina refaketciyi zor alirsin. 3 5 kisi bir odaya alindiginda gelen olmasa dogum cikmasa diye dua edersin. Wc ye gidip gelmek ust bas degismek bile zulum olur. Hadisin ordan cok biliyor gorumce 5 6 bin degil isterse 10bin tutsun para ondan mi cikiyormus ona neyyyy nanik gorumceye
Ayy Allah korusun canım kendini nasıl iyi hissediceksen oyle yap doğumunu kimsenin baskısı altında kalıp sonradan pişman olma.Sen sezeryan istersen bence illa normal doğur demez.Hakkımızda hayırlısı olsun.Benim kv de 9 normal doğum yapmış anacım ben yapamam o kadarben nazlıyım ben alttan ultrasonda bile bayılan bi insanım eşim sezeryan olmamı istiyo zaten bak doğuramaz bayılırsın diyo zavallım yeni doktorcuğumla konuşucam ben sezeryan düşünüyorum diye bakalım ne diycek diğer doktorum son ana kadar bekleyelim demişti bakalım bu ne diyecek
Bence farkedersin çünkü su bi anda geliyor ve sıcak oluyor benim su geldi ama böyle bi anda çok değil mesele bir pedin yarısı kadarDeniZde açıklarda yüzerken suyum gelse anlaşılır mı acaba yaaa ben hiç suyum gelip Doğuma gitmedim bugün yüzerken o geldi aklıma fazla açılamadım korkudan
Buyur burdan yakHissetmezsin. Ben ilk gevelikte koltukta oturmus dondurma yiyordum. Bi anda altima kacirmis gobi hissettim emin olamadim baktim ki suyum gelmisbanyoda falan gelse anlamazdim,bana oyle geldi herhalde derdim
E az o onu farkedemezsinki yüzerkenBence farkedersin çünkü su bi anda geliyor ve sıcak oluyor benim su geldi ama böyle bi anda çok değil mesele bir pedin yarısı kadar
Bide soyle bir durum var,su bi anda boşalmiyo yavas yavas geliyo. İçerdeki su miktari sandigimizdan cok daha fazlayms gordum bizzat. İlk etapta yarim cay bardağı kadar geldi. 15 dk sonra bi o kadar daha geldi. Biz hastaneye gidene kadar bacak arama havlu koydum yol boyu azar azar geldi. Doğumhaneye girdim soyunmustum foşş diye 2 su bardagi kadar yine geldi. Sok oldum ya hic kesilmedi. Saatlerce yuzmuyorsaniz cikinca da gelmeye devam eder zaten. O kadar suyum geldi muayenede doktor suyun yeterli derecede dedi,ben panik yaptım da cocuk icerde susuz kaldi diyeBuyur burdan yakbende hissedileceğini düşünmüyorum yaaa yüzerken hareket halindesin zaten nerden sıcaklık hissedesin ben ptesi bi dr a sorayım ne diyecek
E az o onu farkedemezsinki yüzerkenneyse bu kötü ihtimal tabi hergün su da olmasam aklıma gelmezdi ama geliyor işte
Pijamalari cocuga giydirmiyceksen sorun olmazYa bi de oğlan doğuruyorum dye pembe gecelik giysem olmaz mı yaaa.. mavi alacağım bi tane bi ekru bi de pembe beğendim olmaz mı ki
Ha öyleyse tamam Yok en fazla 15/20dakika yüzüyorum herhalde yoruluyorum zatenBide soyle bir durum var,su bi anda boşalmiyo yavas yavas geliyo. İçerdeki su miktari sandigimizdan cok daha fazlayms gordum bizzat. İlk etapta yarim cay bardağı kadar geldi. 15 dk sonra bi o kadar daha geldi. Biz hastaneye gidene kadar bacak arama havlu koydum yol boyu azar azar geldi. Doğumhaneye girdim soyunmustum foşş diye 2 su bardagi kadar yine geldi. Sok oldum ya hic kesilmedi. Saatlerce yuzmuyorsaniz cikinca da gelmeye devam eder zaten. O kadar suyum geldi muayenede doktor suyun yeterli derecede dedi,ben panik yaptım da cocuk icerde susuz kaldi diye
Aynen düşününce bana da mantıksız geldi hiç kasamam yani pembe seviyorum pembe giyerimPijamalari cocuga giydirmiyceksen sorun olmazay cok gereksiz detaylar bunlar,cocuk erkek ama biz kadiniz. Benm ilk bebek erkekti pijamalarimin biri pembe biri mordu
Ha öyleyse tamam Yok en fazla 15/20dakika yüzüyorum herhalde yoruluyorum zatenben Bir Anda geliyor diye aklıma yazmışım hep
Aynen düşününce bana da mantıksız geldi hiç kasamam yani pembe seviyorum pembe giyerim
Bu idrar gibi değil ya fiş diye istemsiz geliyor bana hissedersin gibi geliyor bide su gelir gelmez hemen Doğum olmuyor kiBuyur burdan yakbende hissedileceğini düşünmüyorum yaaa yüzerken hareket halindesin zaten nerden sıcaklık hissedesin ben ptesi bi dr a sorayım ne diyecek
E az o onu farkedemezsinki yüzerkenneyse bu kötü ihtimal tabi hergün su da olmasam aklıma gelmezdi ama geliyor işte
Yozgattayım canım bayramdan sonra döndüm. Ben de eğer evdekini aldırabilirsem bir şekilde pembe gecelik giyeceğim, pijama takımım zatn su yeşiliydi:)Demekki akşam yeterince aç olmuyorsun sabah açlığıyla bir olmas canım farklı çıkması normal bence
Maşallah pazartesi de ben gideceğim tam 27+0 oluyor bakalım ne durumda.
Sen şimdi nerdesin il olarak cnm kv ilemisin?
Genelde bende kargoları gizli saklı hallediyorumkredi kartı extrekeri de sadece mailime geldiğinden iki kere üstüste kargo görse tamam ev yıkan ilan eder beni kesin ne aldığım belli değil hiç te söylemem şunu aldım bunu aldım
Canım ben ilk doğumumu devlette yaptım. Askeri hastane ve tek kişilik odalar olmasına karşın ebemden hiç memnun kalmadım, beni bıraktı gitti zaten doğuramaz bu diye. Bu gebeliğimde sırf daha iyi muamele göreyim diye özeli tercih ettim. Gerçi son 2 aydır düzenli gittiğim bir hastahane ve doktor yok 4 ayrı şehir 4 ayrı hastanede kaydım oldu bakalım doğum nerede nasip olacak:)Oğullarını biz aldık sonuçta artık bizim onlar kötü gelin bennbenimde görümcem karışmak gibi olmasın ama normalde aynı özelde aynı diyo doğum yüzünü buruşturarak sanki 6,7 milyar vercekmişim gibi doğuma üzülüyolar sanırım oğluşlarına ama bizde onlara bakıyoruz onlarda bize baksın bi zahmet benim eşimin sigarsı yıllık 4 milyar tutuyo sanki ben her ay doğuruyum daa
Ben yanlarındayım diye zorunlu hissediyor bence kvalidem. Sonradan başa kakılacaksa gerçekten başta hiç yapılmasın.Ne çok dimi zahmet etmeseymis! Benim kv o kadar da değil:)))))) memleketinde kendi dünyasında bir mendil alacağını sanmıyorum. Hatta istemiyorum da almasın saçma sapan bisi alır kocam da onu büyütür de büyütür bulunmaz hint kumaşından diyebilir
Ay niye boyleler di mi? Gercekten yapsalar bir turlu yapmasalar bir turlu.Ben yanlarındayım diye zorunlu hissediyor bence kvalidem. Sonradan başa kakılacaksa gerçekten başta hiç yapılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?