2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gg
Kızlar günaydın. Benim gibi geri sayanınız var mi? 81 gün kaldı. 36. Haftada gelirse 53 gün kaldı. Ilki 36 da doğmuştu. Ha gayret kızım diye kendine gaz veren
Günaydın canım:) benim de az kaldı son 2 ay diyorum zamanını beklerse. kızımı 38 de doğurmuştum ama erkek gününü bekler diyorlar

Amin canım tek tavsiyem olabildiğince düşünmemeye çalış Rabbim bir mucize çıkarır karşımıza hiç belli olmaz

Kızlar gecelik pijama takımlarınızı nerden aldınız, alıyorsunuz ya da alacaksınız? Ben bir türlü seçemiyorum

Bondy 17213 kodlu ürünü beğendim cnm . 2. Bir takım daha bakıyorum netleştirince netten alıcamEki Görüntüle 2160338 Eki Görüntüle 2160339
Bunun ekru rengini bende beğendim canım:) lohusa sepetinden bakıyorum beğeniyorum bi tane gecelik ama sabahlığı yok mesela, o olmamasına rağmen çok pahalı, bir de sabahlığa ayrı para vereceksin. Çok tereddütte kaldım. Böyle bir tane alıp bir tane de gecelik alacağım sanırım

Amin canim Allah nerede bir care bekleyen varsa yuzunu guldursun, bu durumu ogrendigimden beri cam kemik platformlarinda bambaska hayatlari okuyorum, hepsi yasamayi seviyor, aci cekseler de veya yaslari kac olursa olsun iyilesme umitleri hep var, saglikli bir dogum dilerim.

Canım saç bandı nereden aldın ne kadara aldın bide resmi varmı atarmısım :)

Kızlar gunaydin 1 haftadır falan gogsumun ucunda değil de kahverengi yerinde çok küçük et parçası gibi birsey oluşmuş çok küçük bi tutarı vardı dün baktım yara olur da mühür kaplar ya öyle olmuş küçük çıkan deri koptu bi sıkıntı olur mu bilmiyorum korktum biraz neydi ki acaba

Canım saç bandı nereden aldın ne kadara aldın bide resmi varmı atarmısım :)
Koza bebek instagram sayfasından, 2 tane saç bantlı takım aldım, bide 3lu bandana setlerden aldım. Orda anne bebek saç banti takimi var şimdi gözüm onda. Pazartesiyi bekliyorum.

Cok tesekkur ederim canim, senin bahsettigin yakinin durumu da bir ornek, o kadar cok farkli durumlar var ki, net bir yanit alamamak da insani yoruyor, saglik herseyin basi, yanitin beni bir nebze umutlandiriyor. Cok sagolun.

Canım nasıl oldun? Benim bebek hala aşağılarda dün gece yürütmedi hiç beni. Şimdi yine kasıklarımda hissediyorum. Seninki döndü mü normale?
Benim suan normal canım dünkü gibi hissetmedim hiç sabahtan beri ama canımı sıkan bi durum oldu iste göğsümde kahverengi yuvarlak kısımda sivilce gibi küçücük bi deri sarkması olmuştu koptu sıkıntı olurmu diye korkuyorum hafif acıyor birde

Hiç bilemiyorum ki canım. Valla şu hamilelikten sonra göğüsler bile evrim geçirdi. Bazen bakıyorum da vücut benim, göğüsler başkasınınmış gibi :)

Hiç bilemiyorum ki canım. Valla şu hamilelikten sonra göğüsler bile evrim geçirdi. Bazen bakıyorum da vücut benim, göğüsler başkasınınmış gibi :)
Ya bir haftadır falan küçük sivilce gibi şeyler var zaten ama bu dışarda deri sarkmasi gibi olunca kopardim minicikti zaten kadinndogumcu bilir mi ki gidince sorsam

Ya bir haftadır falan küçük sivilce gibi şeyler var zaten ama bu dışarda deri sarkmasi gibi olunca kopardim minicikti zaten kadinndogumcu bilir mi ki gidince sorsam
Canım meme ucunda mı olmuştu. benim uçlarda dediğin gibi kahverengi et beni gibi şeyler var ilk bebeğimden hiç koparmak aklıma gelmemişti sen de elleme bence

Canım meme ucunda mı olmuştu. benim uçlarda dediğin gibi kahverengi et beni gibi şeyler var ilk bebeğimden hiç koparmak aklıma gelmemişti sen de elleme bence
Meme ucunda değil canım dediğin kahverengi yerde ama çok geç ben onu kestim rahatsız oldum da bilmediğim için yoksa ellemezdim ufff sıkıntı yaptım simdi

Ben görüştüğümde kilomu boyumu ve doğuma ne kadar kaldığını sordular ben şu an 84 kiloyum muhtemelen doğuma 90la girerim. Boyum 164 cm Bana L almalısın dedi ilgilenen bayan. Sen de bilgilerini verirsen beden öneriyolar. Zatem uymazsa 14 gün içinde değişim var her sitede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…