2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Meme ucunda değil canım dediğin kahverengi yerde ama çok geç ben onu kestim rahatsız oldum da bilmediğim için yoksa ellemezdim ufff sıkıntı yaptım simdi
Sıkma canını en fazla aynı yerde tekrar çıkar bundan sonra dikkat edersin olur biter:) hem o kadar takma kafana memeler özellikle de emzireceksen çok şekil değiştiriyor :) ilk ay sürekli süt lekesi sarı yuvarlak, 3 ay koltuk altından gelen kocaman yayvan memeler sonra yavaş yavaş yumuşamaya ve sarkmaya başlıyor...

Ayy birsey olmasında birdaha ellemicem zaten :) doktora yazdım endişe etmeyin yazmis panik bir hasta olduğum için herşeyi sorun ediyorum işte :)
Yandik desene bu goguslerden eser kalmicak

Oy oyyy kabus gecesiydi resmen siyatikten dolayi kendime yatagin yanina bir yorgan serip yatiyordum. Kizda yukarda babasiyla yayilirlardi. Dun gece adamin horultusu ormandaki hayvanlarin bile kacmasina neden olacak boyuttaydi cocukta habire donup duruyordu benden yana yastik koydum engellesin diye ama kizim o yastigi asip sabah ezani okunurken blofff diye uzerime ucarak geldi allahtan bacak arama koydugum yastik darbe siddetini biraz engellemis olmali ki korkuyla sicradim kiz aglar ben aglar adam hala yaw bu kiz donmezdi hic yanina gelmek istemistir bik bik bik konusuyor su getir cok konusma diyebildim kizi uyuttuk yeniden yattim tam yine derim uykuya dalmistim kiz uyanip o su bardaginda kalan suyu popoma dokunce hah dedim suyum geldi.. tabi kafa bebege bisey olucak diye mesgul olunca hersey ona yoruluyor baba tmm tmm alip gidiyorum dedi pabuc pahaliya patlicak cunku randevum bugun 3 de umarim o zamana kadar basima bi is gelmez dogurmam :))

Canım benim nacizane tavsiyem şuan bedenin neyse onu al lohusa gecelik ve pijamalarının kalıbı büyükmüş bide doğumdan sonra karnın eskisi kadar büyük olmuyor o nedenle M beden al

Canım meme ucunda mı olmuştu. benim uçlarda dediğin gibi kahverengi et beni gibi şeyler var ilk bebeğimden hiç koparmak aklıma gelmemişti sen de elleme bence
Ayy bendede oldu kahverengi kısmında etrafında et beni gibi bişi niye oluyorki gördükçe sinir oluyorum

Meme ucunda değil canım dediğin kahverengi yerde ama çok geç ben onu kestim rahatsız oldum da bilmediğim için yoksa ellemezdim ufff sıkıntı yaptım simdi
Bendede oldu canım ama ellemedim büyürse falan diye teyzemler bene elleme derdi büyürmüş.

Oy canım geçmiş olsun biraz gülerek okudum ama allah korusun karnına falan denk gelmemiş

Kızlar günaydın. Benim gibi geri sayanınız var mi? 81 gün kaldı. 36. Haftada gelirse 53 gün kaldı. Ilki 36 da doğmuştu. Ha gayret kızım diye kendine gaz veren
Ben varım canım geri sayım sürekli oğlumu bende 36 da almıştım bunlar inşallah daha fazla durur

Hemde sizinki özel gibi olmasına rağmen yine ebe kötü denk gelmiş böyle hayrına yapıyolarmış gibi davranmaları çokkötü gerçekten özel olsun devlet olsun rabbim bizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Memeler senden sorulur usta olmuşun
Şabanın memeliler sınıflandırması vardı ya

Aynı marka aldım 73 kiloyum şu anda. M aldım ben cuk diye oldu. Hatta azcık daha alsam oluyor . Bedeni geniş bu modelin

Sesli güldüm alemsin :)) Neyse ki daha kötü bişey olmamış.Senin kızda az deilmiş nerden aklına gelmişte suyu üstüne boca etmiş

Oo tatlisesin tombul tombul memeler turkusu yerini uzun inceeee bir yoldayimmm sünüyorumm gündüz geceyeee birakiyor. Benim diz kapaklarima ulasma modundalar yakinda kis aylarinda boynuma atki niyetine dolayacagim

Ya bir haftadır falan küçük sivilce gibi şeyler var zaten ama bu dışarda deri sarkmasi gibi olunca kopardim minicikti zaten kadinndogumcu bilir mi ki gidince sorsam

Basladi kızım yine vurmaya bundan sonra rahat vermicek bu bebisler anlaşıldı :)
Gidince sor bakalım. O bakmazsa bile biyere yönlendirir o seni.
Benimkide fena vuruyor. Korkuyorum da inşallah korktuğum başıma gelmez

Gece sırt ağrısından uyuyamadım. Artık sağa ve sola dönerken yatakta iyice zorlanıyorum hemen nefes nefese kalıyorum bide sırt ağrısı cabası.
Nasıl atlatıcaz bu son haftaları biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…