2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya bi de oğlan doğuruyorum dye pembe gecelik giysem olmaz mı yaaa.. mavi alacağım bi tane bi ekru bi de pembe beğendim olmaz mı ki
Ben de ekru ve pembe aldım canım lohusa sepetinden bişey olmaz:) bi tane de pamuklu beyaz günlük gecelik sabahlık takımı sipariş ettim internetten . Bu da mavili arada bi tane oluversin dddim:)

Eklentiler

• 056D8CEA-F652-4BAB-9F68-FB27C68029A1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 101
  • DCEED3A9-3706-4E4A-9A98-D8CDB15D2694.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 98
  • 81C09826-79A8-47D0-9D0C-59192C962541.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 95
Slm kızlar biz bu gün perinatoloğa gittik bebeğimiz iyi şükür 1450 gr 41 cm çıktı bizim aile uzun olduğu için uzun olacak sanırım bu arada eylülü beklemeden ağustos annesi olacağım galiba hersey yolunda giderse 16 ağustos için sezaryan günümüzü verdi doktor riske atmak istemiyoruz bizde şeker hastası olduğum için birde kalp kapakçığımdada sorun var nefes nefese kalıyorum gerçi bu haftalarda nefrs nefese kalma ve sıcak basması normalmiş öyle dedi doktorum herkesin bebeği vaktinde sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah tarihler de gelmeye başladı:) o vakte kadar sağlıklıca beklesin inşallah minik kuzu annesini de yormadan:)

Kizlar bebegin kiyafetlerini yikicam simdi sma kirmizili bi takim vardi suya bastim renk saldi makinada da renk salarsa dier kiyafetlerde batar ne yapmam lazim

Gece sırt ağrısından uyuyamadım. Artık sağa ve sola dönerken yatakta iyice zorlanıyorum hemen nefes nefese kalıyorum bide sırt ağrısı cabası.
Nasıl atlatıcaz bu son haftaları biz
Canim valla bende aynyim dön dön uyuyamiyorum sabaha karsi en son pes ettim kalktim acikmistim da biseyler yedim yattim esim naptin diye sordu soyledim ne degisik insansin sen yaa diyo
E dedim napimmm durdukca aciktim

Kizlar bebegin kiyafetlerini yikicam simdi sma kirmizili bi takim vardi suya bastim renk saldi makinada da renk salarsa dier kiyafetlerde batar ne yapmam lazim
Roseman da birde yanlış hatırlamıyorsam migrosta görmüştüm renk koruyucu mendiller oluyor onlardan koyup yıkayabilirsin diğer seçenekte sirkeli suda bekletmek ama çok renk veriyorsa bence bebeğine giydirmesen daha sağlıklı sanki terledikten sonra felan vücuduna geçmesin çok hassas oluyor kuzucuklar

Yaa giydirmesem mi acaba bi sirkeli suyu deniyeyim kurutayim tekrar suya basayim devam ederse ayiririm artik cokta begenereek almistim ama onlarin sagligi herseyden önemli

Hayirlisi olsun canim sen. Ve bebisin iyi olsun da gerisi onemli degil... bu arada bende 16 agustos dogumluyum

Kızlar göbeğimde üç minik kırmızı çatlak gördüm hiç kaşınmadığı için krem yağ vs kullanmamıştım.göbeğimde çok büyümedi yani bu saatten sonra işe yarar mı çatlak önleyiciler erken değil mi şimdiden başlaması

Yaa giydirmesem mi acaba bi sirkeli suyu deniyeyim kurutayim tekrar suya basayim devam ederse ayiririm artik cokta begenereek almistim ama onlarin sagligi herseyden önemli
Bazı şeyler ilk yıkamada renk veriyor lakin sonda vermiyor yeni olduğu için yapmış olabilir bir iki kere yıka olmadı neticeye bak

Ben de ekru ve pembe aldım canım lohusa sepetinden bişey olmaz:) bi tane de pamuklu beyaz günlük gecelik sabahlık takımı sipariş ettim internetten . Bu da mavili arada bi tane oluversin dddim:)
Bende ordan alacağım çok şık takımlar beğendim sezaryende gecelik daha mantıklı oluyormuş sanırım. Bi gecelik 2pijama alıcam sanırım ya da 2gecelik 1pijama evde de giyerim

Merhaba benim de kalbimde mitral kapak prolapsusu var hamileliğimin basından beri acayip çarpıntım var sizin rahatsızlığınız nedir bana dr tam teşekküllü bir devlet hastanesinde doğum yapmamı tavsiye etti

Merhaba benim de kalbimde mitral kapak prolapsusu var hamileliğimin basından beri acayip çarpıntım var sizin rahatsızlığınız nedir bana dr tam teşekküllü bir devlet hastanesinde doğum yapmamı tavsiye etti
Bende de aynı teşhis var ama doktorum bir sorun yaratmayacağını söyledi sadece sezeryan Doğumdan önce iki doz antibiyotik yapılmasını söyledi

Eve yeni girebildim randevumuz sorunsuz gecti hoca ya sabah ki ucan cisim kizim durumunu anlattim nasil yani dedi bu kiz uzerine mi dustu evet dedim buyuk bir tehlikeyi kil payi savmissiniz basinizdan cunku bu agirlikta bi darbe ile plesanta ayrilir birak bebegi seni kurtarmak bile mumkun olmayabilirdi ic kanama yuzunden dedi ben oracikta bodrum beyazi gibi oldum

Maşallah benimkide uzun bi bebek olacak. Belki bende eylülü beklemeyeceğim gebeliğin başından beri perinatologa gidiyorum ben iyi ki de öyle yapıyorum çok memnunum doktorumdan.
Erken doğum riski olduğu için benimde ağustosta olabilir bebek bakalım çarşamba kontrol var netleşir biraz daha

Selam kızlar
Bugün kontrolüm vardı şimdilik her şey yolunda şükür. Kızım kocaman olmuş 1400 kg 37 cm .
Yine yüzünü göstermedi daha önceki kontrollerde hep arkası dönüktu, bu sefer yüzü dönüktu ama iki eliyle kapatmisti. Her seferinde doktor propla vuruyor ama yok çok inatçı galiba.
Evde zaten bir tane inatçı abi ve baba var. 3. Ye sabrim yetecek mi bilmiyorum.

Canim valla bende aynyim dön dön uyuyamiyorum sabaha karsi en son pes ettim kalktim acikmistim da biseyler yedim yattim esim naptin diye sordu soyledim ne degisik insansin sen yaa diyo
E dedim napimmm durdukca aciktim
Ben yemekte yiyemiyorum çok iştah kapandı bu sıra sıcaklardan
Ben uyumayınca benim zıpır bebekte uyanıyo başlıyo tekmeleye sonra uykum gelse de mecbur uyanık kalıyorum

Usg sesinden acayip rahatsiz olup yuzu gozu kapatiyorlar benimkide henuz tam manasiyla yuzunu bize gosterdi sayilmaz pek bi nazli bu 3 numaralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…