- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.281
Benimde kızım olacak Allah nasip ederse.sanırım canım :) cinsiyeti ne şimdi canım benim kızım olacak daha isim bulamadım ya amine koyuyum diyorum ama kararsızım herkes emine gibi diyor
Paraben icermez diye yazıyor üstünde. Sen yazınca tekrar baktım emin olmak için. Yazıyor canım parabensiz mişDalinde paraben var tatlim. Kullanmasan mi acaba?
Ayy Allah korusun canım doktorun baya açık konuşmuş daha dikkatli olun bu kadar tehlikeli bi durum olabiliceğini ilk kez duyuyorumEve yeni girebildim randevumuz sorunsuz gecti hoca ya sabah ki ucan cisim kizim durumunu anlattim nasil yani dedi bu kiz uzerine mi dustu evet dedim buyuk bir tehlikeyi kil payi savmissiniz basinizdan cunku bu agirlikta bi darbe ile plesanta ayrilir birak bebegi seni kurtarmak bile mumkun olmayabilirdi ic kanama yuzunden dedi ben oracikta bodrum beyazi gibi oldum
Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun.Doktora gidip bi bebeğini görsen rahat edersin gibime geliyoKızlar bugün çok korktum. Bir köpek benim köpeğime saldırdı, bende köpeğimi kurtarmak için kucağına aldım, köpeğimin sırtını ısırdı allahtan büyük bisey yok kucağına alınca benim bacağımı ısırmaya kalktı. Bacağımı çektim elbisemin etekleri ağzında kaldı. Insanlar mağazalardan koştular yardim ettiler. Bende yakında kipa vardı içine girdim ancak öyle kurtuldum köpekten. Herşey o kadar hızlı oldu ki. Ben nerde nasıl ne kadar hızlı hareket ettim bilmiyorum. Sinirlerim boşaldı hüngür hüngür ağladım elim ayağım titredi. Karnım bir kasildi. çok korktum acaba bebeğe bisey oldu mu diye. Orda yardim ettiler elimi yüzümü yıkadım kendime gelemedim bir süre. Millet dogurucam sandı bir panik oldu. Bacagim da korkudan bir kasildi uzerine basamiyorum hala.Olaydan sonra saatler geçmesine rağmen o kadar hareketli kızım sadece demin 1 tekme attı. Normalde tatlı yiyip yatsam bir dk durmazdı şimdide tatlı yedim uzanıyorum. Sadece 1 tekme geldi kizimdan. Cok korkuyorum insallah birsey olmamistir. Doktora gitsem mi acabakorkuyorum
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Bebeğin iyidir canım uzuldugumde kafaya bisiler taktığımda o bam gum vuran çocuk gidiyor hafif bi tekme bile duymuyorum. Şimdi bebiş de stres olmuştur illa ki o yüzden sakindir. Ama çok daha kafaya takip üzüleceksen bi acile gidip gör bebisini. Köpeğine de sana da bebise de çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusunKızlar bugün çok korktum. Bir köpek benim köpeğime saldırdı, bende köpeğimi kurtarmak için kucağına aldım, köpeğimin sırtını ısırdı allahtan büyük bisey yok kucağına alınca benim bacağımı ısırmaya kalktı. Bacağımı çektim elbisemin etekleri ağzında kaldı. Insanlar mağazalardan koştular yardim ettiler. Bende yakında kipa vardı içine girdim ancak öyle kurtuldum köpekten. Herşey o kadar hızlı oldu ki. Ben nerde nasıl ne kadar hızlı hareket ettim bilmiyorum. Sinirlerim boşaldı hüngür hüngür ağladım elim ayağım titredi. Karnım bir kasildi. çok korktum acaba bebeğe bisey oldu mu diye. Orda yardim ettiler elimi yüzümü yıkadım kendime gelemedim bir süre. Millet dogurucam sandı bir panik oldu. Bacagim da korkudan bir kasildi uzerine basamiyorum hala.Olaydan sonra saatler geçmesine rağmen o kadar hareketli kızım sadece demin 1 tekme attı. Normalde tatlı yiyip yatsam bir dk durmazdı şimdide tatlı yedim uzanıyorum. Sadece 1 tekme geldi kizimdan. Cok korkuyorum insallah birsey olmamistir. Doktora gitsem mi acabakorkuyorum
Yarına kadar hareket olmassa gidicem canım şuan icim hiç rahat değil. Yavrum oda korktu içimde inşallah iyidir. Hafif bir ağrı da var kasiklarimdaUcuz atlatmışsın geçmiş olsun.Doktora gidip bi bebeğini görsen rahat edersin gibime geliyo
Allah esirgesin yavrularımızı benim kızım da bazen zıplıyor karnıma 10 kilo kendisi daha dikkatli olayım bundan sonra.Eve yeni girebildim randevumuz sorunsuz gecti hoca ya sabah ki ucan cisim kizim durumunu anlattim nasil yani dedi bu kiz uzerine mi dustu evet dedim buyuk bir tehlikeyi kil payi savmissiniz basinizdan cunku bu agirlikta bi darbe ile plesanta ayrilir birak bebegi seni kurtarmak bile mumkun olmayabilirdi ic kanama yuzunden dedi ben oracikta bodrum beyazi gibi oldum
Amin canim Allah beterinden korusun hepimizi. Bu geceyi bi atlatalım olmassa yarın gidicem doktora. Eşimde evde yok 11 de gelicek, benim ayağımda hala kasılmış bir vaziyette üstüne basamıyorum çok. Basinca acıyor.Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Bebeğin iyidir canım uzuldugumde kafaya bisiler taktığımda o bam gum vuran çocuk gidiyor hafif bi tekme bile duymuyorum. Şimdi bebiş de stres olmuştur illa ki o yüzden sakindir. Ama çok daha kafaya takip üzüleceksen bi acile gidip gör bebisini. Köpeğine de sana da bebise de çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun
Baya korkmuşsun o yüzden bebeğinin de etkilenmiş olması normal canım.Stres yapmamaya çalış o kadar korkuya gerginliğe kasık agrısı normaldir.Yarın git gor bebişini düşünup stres olmaktan iyidirYarına kadar hareket olmassa gidicem canım şuan icim hiç rahat değil. Yavrum oda korktu içimde inşallah iyidir. Hafif bir ağrı da var kasiklarimda.
Geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın. Daha fazla endişelenme gelmiş geçmiş bebeğin iyidir inşallah senin stresinden etkileniyor o. Bacağın nasıl kasıldı demişsin. Ilık bir duş alıp varsa papatya çayı iç istersen.Yarına kadar hareket olmassa gidicem canım şuan icim hiç rahat değil. Yavrum oda korktu içimde inşallah iyidir. Hafif bir ağrı da var kasiklarimda.
Canım sağol. Üst bacağımda ağrı vardı uzun süredir doktor kalsiyum verdi rahatlamıştım bikac gündür. Şimdi o ağrıyan yeri taş gibi oldu ovaliyorum. Yatarken ve otururken bir ağrı yok ama ayağa kalkıp yürümeye çalışınca fena acıyor. Tam geçti derken bisey başlıyor. Allah bebeklerimizi korusun.Geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın. Daha fazla endişelenme gelmiş geçmiş bebeğin iyidir inşallah senin stresinden etkileniyor o. Bacağın nasıl kasıldı demişsin. Ilık bir duş alıp varsa papatya çayı iç istersen.
Çok geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsın. Baya stres yapıp üzülmüşsün belli, biraz rahatlamaya çalış. İnan sen stres yapıp üzüldüğünde bebek de hiç tepki vermiyor, ben de yaşadım biliyorum. O yüzden rahatlamaya unutmaya çalış. Yat dinlen. Sabah olunca bak gör nasıl pıt pıt vuracak annesi :)Kızlar bugün çok korktum. Bir köpek benim köpeğime saldırdı, bende köpeğimi kurtarmak için kucağına aldım, köpeğimin sırtını ısırdı allahtan büyük bisey yok kucağına alınca benim bacağımı ısırmaya kalktı. Bacağımı çektim elbisemin etekleri ağzında kaldı. Insanlar mağazalardan koştular yardim ettiler. Bende yakında kipa vardı içine girdim ancak öyle kurtuldum köpekten. Herşey o kadar hızlı oldu ki. Ben nerde nasıl ne kadar hızlı hareket ettim bilmiyorum. Sinirlerim boşaldı hüngür hüngür ağladım elim ayağım titredi. Karnım bir kasildi. çok korktum acaba bebeğe bisey oldu mu diye. Orda yardim ettiler elimi yüzümü yıkadım kendime gelemedim bir süre. Millet dogurucam sandı bir panik oldu. Bacagim da korkudan bir kasildi uzerine basamiyorum hala.Olaydan sonra saatler geçmesine rağmen o kadar hareketli kızım sadece demin 1 tekme attı. Normalde tatlı yiyip yatsam bir dk durmazdı şimdide tatlı yedim uzanıyorum. Sadece 1 tekme geldi kizimdan. Cok korkuyorum insallah birsey olmamistir. Doktora gitsem mi acabakorkuyorum
Oyyy çok geçmiş olsun canım, allah korumuş resmen. Demek ki dikkat etmek gerekiyor aman tedbiri elden bırakmaEve yeni girebildim randevumuz sorunsuz gecti hoca ya sabah ki ucan cisim kizim durumunu anlattim nasil yani dedi bu kiz uzerine mi dustu evet dedim buyuk bir tehlikeyi kil payi savmissiniz basinizdan cunku bu agirlikta bi darbe ile plesanta ayrilir birak bebegi seni kurtarmak bile mumkun olmayabilirdi ic kanama yuzunden dedi ben oracikta bodrum beyazi gibi oldum
Geçen gün bendede oldu küveti su doldurdum 20 dakika uzandım sınra kızım başladı oynamaya. Stersten etkilenen bebekte strese giriyormuş.Küvetten sonra geçmese bende acile gidecektim. Ama geçti. Dene istersenKızlar bugün çok korktum. Bir köpek benim köpeğime saldırdı, bende köpeğimi kurtarmak için kucağına aldım, köpeğimin sırtını ısırdı allahtan büyük bisey yok kucağına alınca benim bacağımı ısırmaya kalktı. Bacağımı çektim elbisemin etekleri ağzında kaldı. Insanlar mağazalardan koştular yardim ettiler. Bende yakında kipa vardı içine girdim ancak öyle kurtuldum köpekten. Herşey o kadar hızlı oldu ki. Ben nerde nasıl ne kadar hızlı hareket ettim bilmiyorum. Sinirlerim boşaldı hüngür hüngür ağladım elim ayağım titredi. Karnım bir kasildi. çok korktum acaba bebeğe bisey oldu mu diye. Orda yardim ettiler elimi yüzümü yıkadım kendime gelemedim bir süre. Millet dogurucam sandı bir panik oldu. Bacagim da korkudan bir kasildi uzerine basamiyorum hala.Olaydan sonra saatler geçmesine rağmen o kadar hareketli kızım sadece demin 1 tekme attı. Normalde tatlı yiyip yatsam bir dk durmazdı şimdide tatlı yedim uzanıyorum. Sadece 1 tekme geldi kizimdan. Cok korkuyorum insallah birsey olmamistir. Doktora gitsem mi acabakorkuyorum
Aynı durumdayım renk konusunda karar veremiyorum. Tabiki fiyatda öyle. Herkes iki tane alın diyor. O zaman da çok pahalı geliyor.Kızlar gecelik pijama takımlarınızı nerden aldınız, alıyorsunuz ya da alacaksınız? Ben bir türlü seçemiyorum
Sağol canım.Çok geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsın. Baya stres yapıp üzülmüşsün belli, biraz rahatlamaya çalış. İnan sen stres yapıp üzüldüğünde bebek de hiç tepki vermiyor, ben de yaşadım biliyorum. O yüzden rahatlamaya unutmaya çalış. Yat dinlen. Sabah olunca bak gör nasıl pıt pıt vuracak annesi :)
Hayırlısıyla ins dünyaya gelir bebisler canim. Ben de kurban bayramini referans aliyorum. Benimde sıkıntılarım var. Inş kurbanı görsem diyorum. Kurban öncesi de olur yeterki gelişmiş olsunlar. Deli gibi besleniyorum gelişsin diye. Allahım hayırlı sağlıklı doğumlar versin. Ilki çok zordu sezeryandan çıktım hala sancim vardı hiç bir doktor anlamadı meğer doğum ile birlikte böbrek taşı düşürüyormuşum. Zor bir ihtimal ama oldu işte. Ne dogumumu ne lohusami anladım. Ayy Allahım tüm hamileleri içinde de beni sağlıkla kurtarsın.Slm kızlar biz bu gün perinatoloğa gittik bebeğimiz iyi şükür 1450 gr 41 cm çıktı bizim aile uzun olduğu için uzun olacak sanırım bu arada eylülü beklemeden ağustos annesi olacağım galiba hersey yolunda giderse 16 ağustos için sezaryan günümüzü verdi doktor riske atmak istemiyoruz bizde şeker hastası olduğum için birde kalp kapakçığımdada sorun var nefes nefese kalıyorum gerçi bu haftalarda nefrs nefese kalma ve sıcak basması normalmiş öyle dedi doktorum herkesin bebeği vaktinde sağlıkla gelsin inşallah
Sorma betim benzim atti oracikta dr umu bu kadar ciddi gordum olayi anlattiktan sonra bebegin genel uzunluklarini filan olcup hemen 4d ye gecerdi bu sefer uzuv takibi yaptiAyy Allah korusun canım doktorun baya açık konuşmuş daha dikkatli olun bu kadar tehlikeli bi durum olabiliceğini ilk kez duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?