2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
sanırım canım :) cinsiyeti ne şimdi canım benim kızım olacak daha isim bulamadım ya amine koyuyum diyorum ama kararsızım herkes emine gibi diyor
Benimde kızım olacak Allah nasip ederse.
Adı Duru olacak.
Amine ismi çok güzel ama insanlar diline kolay gelen emine yi söyleyebilir. Sen kendi istediğini koy boşver başkasını.

Kızlar bugün çok korktum. Bir köpek benim köpeğime saldırdı, bende köpeğimi kurtarmak için kucağına aldım, köpeğimin sırtını ısırdı allahtan büyük bisey yok kucağına alınca benim bacağımı ısırmaya kalktı. Bacağımı çektim elbisemin etekleri ağzında kaldı. Insanlar mağazalardan koştular yardim ettiler. Bende yakında kipa vardı içine girdim ancak öyle kurtuldum köpekten. Herşey o kadar hızlı oldu ki. Ben nerde nasıl ne kadar hızlı hareket ettim bilmiyorum. Sinirlerim boşaldı hüngür hüngür ağladım elim ayağım titredi. Karnım bir kasildi. çok korktum acaba bebeğe bisey oldu mu diye. Orda yardim ettiler elimi yüzümü yıkadım kendime gelemedim bir süre. Millet dogurucam sandı bir panik oldu. Bacagim da korkudan bir kasildi uzerine basamiyorum hala.Olaydan sonra saatler geçmesine rağmen o kadar hareketli kızım sadece demin 1 tekme attı. Normalde tatlı yiyip yatsam bir dk durmazdı şimdide tatlı yedim uzanıyorum. Sadece 1 tekme geldi kizimdan. Cok korkuyorum insallah birsey olmamistir. Doktora gitsem mi acaba korkuyorum

Ayy Allah korusun canım doktorun baya açık konuşmuş daha dikkatli olun bu kadar tehlikeli bi durum olabiliceğini ilk kez duyuyorum

Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun.Doktora gidip bi bebeğini görsen rahat edersin gibime geliyo

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Bebeğin iyidir canım uzuldugumde kafaya bisiler taktığımda o bam gum vuran çocuk gidiyor hafif bi tekme bile duymuyorum. Şimdi bebiş de stres olmuştur illa ki o yüzden sakindir. Ama çok daha kafaya takip üzüleceksen bi acile gidip gör bebisini. Köpeğine de sana da bebise de çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun

Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun.Doktora gidip bi bebeğini görsen rahat edersin gibime geliyo
Yarına kadar hareket olmassa gidicem canım şuan icim hiç rahat değil. Yavrum oda korktu içimde inşallah iyidir. Hafif bir ağrı da var kasiklarimda.

Allah esirgesin yavrularımızı benim kızım da bazen zıplıyor karnıma 10 kilo kendisi daha dikkatli olayım bundan sonra.

Amin canim Allah beterinden korusun hepimizi. Bu geceyi bi atlatalım olmassa yarın gidicem doktora. Eşimde evde yok 11 de gelicek, benim ayağımda hala kasılmış bir vaziyette üstüne basamıyorum çok. Basinca acıyor.

Yarına kadar hareket olmassa gidicem canım şuan icim hiç rahat değil. Yavrum oda korktu içimde inşallah iyidir. Hafif bir ağrı da var kasiklarimda.
Baya korkmuşsun o yüzden bebeğinin de etkilenmiş olması normal canım.Stres yapmamaya çalış o kadar korkuya gerginliğe kasık agrısı normaldir.Yarın git gor bebişini düşünup stres olmaktan iyidir

Geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın. Daha fazla endişelenme gelmiş geçmiş bebeğin iyidir inşallah senin stresinden etkileniyor o. Bacağın nasıl kasıldı demişsin. Ilık bir duş alıp varsa papatya çayı iç istersen.

Merhaba kızlar şöyle bir göz gezdirdim herkesler iyi. Bizde alışverişe gittik e bebekten bişeyler aldık. Biberon,emzik,çöp kovası almıştım ona poşet aldım,müslin bez, banyo süngeri, emzirme yastığı, yenidoğan alttan çıtçıtlı badi 4 tane, bir tane alt üst takım 3 6 ay çıtçıtlı badisi şapkası var,iki tane patikli alt 3 ay,çorap falan aldım işte.Trendyol minisseden tulum ve başka markadan tulum üzerinde şapkalı sweet olan kıyafet ve ayakkabı almıştım çok güzel geldiler kumaşı güzel. Daha bazı listemde olanları e bebekte bulamadım

Canım sağol. Üst bacağımda ağrı vardı uzun süredir doktor kalsiyum verdi rahatlamıştım bikac gündür. Şimdi o ağrıyan yeri taş gibi oldu ovaliyorum. Yatarken ve otururken bir ağrı yok ama ayağa kalkıp yürümeye çalışınca fena acıyor. Tam geçti derken bisey başlıyor. Allah bebeklerimizi korusun.

Çok geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsın. Baya stres yapıp üzülmüşsün belli, biraz rahatlamaya çalış. İnan sen stres yapıp üzüldüğünde bebek de hiç tepki vermiyor, ben de yaşadım biliyorum. O yüzden rahatlamaya unutmaya çalış. Yat dinlen. Sabah olunca bak gör nasıl pıt pıt vuracak annesi :)

Oyyy çok geçmiş olsun canım, allah korumuş resmen. Demek ki dikkat etmek gerekiyor aman tedbiri elden bırakma

Geçen gün bendede oldu küveti su doldurdum 20 dakika uzandım sınra kızım başladı oynamaya. Stersten etkilenen bebekte strese giriyormuş.Küvetten sonra geçmese bende acile gidecektim. Ama geçti. Dene istersen

Sağol canım. MinikPiranha 'nin dediği gibi ilik duş aldım demin. Ayağımdaki kasılma geçmedi ama şuan süt içiyorum kızım hareketlenmeye başladı Allah'a şükür. Cok korkuttu bütün gün beni.

Hayırlısıyla ins dünyaya gelir bebisler canim. Ben de kurban bayramini referans aliyorum. Benimde sıkıntılarım var. Inş kurbanı görsem diyorum. Kurban öncesi de olur yeterki gelişmiş olsunlar. Deli gibi besleniyorum gelişsin diye. Allahım hayırlı sağlıklı doğumlar versin. Ilki çok zordu sezeryandan çıktım hala sancim vardı hiç bir doktor anlamadı meğer doğum ile birlikte böbrek taşı düşürüyormuşum. Zor bir ihtimal ama oldu işte. Ne dogumumu ne lohusami anladım. Ayy Allahım tüm hamileleri içinde de beni sağlıkla kurtarsın.

Ayy Allah korusun canım doktorun baya açık konuşmuş daha dikkatli olun bu kadar tehlikeli bi durum olabiliceğini ilk kez duyuyorum
Sorma betim benzim atti oracikta dr umu bu kadar ciddi gordum olayi anlattiktan sonra bebegin genel uzunluklarini filan olcup hemen 4d ye gecerdi bu sefer uzuv takibi yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…