- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.301
Mutlaka olmalisin canim bi tekme yedin bi dusme oldu onlem almak zorundasin bu kadar insiyatif yeter artik dedi kizima kizgin bakarakAllah esirgesin yavrularımızı benim kızım da bazen zıplıyor karnıma 10 kilo kendisi daha dikkatli olayım bundan sonra.
Evet ama o da benim canim nasil kendimden uzak tutabilirim onuda bilmiyorum ki daha cok kucuk durdan olmazdan anlamiyorOyyy çok geçmiş olsun canım, allah korumuş resmen. Demek ki dikkat etmek gerekiyor aman tedbiri elden bırakma
Ayh ben bunu yeriiiiimmmmmm kedi annesi dimi aynı zamanda :))) benim kedi kızım geçen yıl haziran da melek oldu çok özledim onu yerine başkasını da koyamadim ama bebiş doğduktan sonra düşünüyorum kış da gelecek sokaktan bi minik can bebişimle kardeş olur büyürler.Kara kızım size iyi aksamlar diliyor kızlar. Küçük kelebegimde Karnım da kanat çırpmaya başladı. Biz bu akşam erken yatıyoruz yorulduk. Allah herkesin bebisini korusun kollasın insalah. Herkese zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin..Eki Görüntüle 2160693 Eki Görüntüle 2160693
Böyle sancı veya korku ağrı vs bişey olunca hareket etmiyorlar bence bugün çok acayip sancı çektim saatlerce hareket etmedi sonra kendi kendine bi anda hareketlendi benimkide hep hareket halinde ama böyle ağrım sızımolunca veya bişey olunca hiçharelet etmiyo oynar inşallah biraz daha rahatladığında allahın izniyle bişey olmamıştır canımrabbim beterinden korusunYarına kadar hareket olmassa gidicem canım şuan icim hiç rahat değil. Yavrum oda korktu içimde inşallah iyidir. Hafif bir ağrı da var kasiklarimda.
Çok geçmiş olsun gece yaşadıkların kolay değil. Ama şöyle de düşünmek lazım başka bi durum da olabilirdi dimi illa ki kızın değilde başka bisi de karnına çarpabilir bu hepimiz için geçerli. Zaten kizin için zor günler olacak bugün e kadar sadece kendine ait annesi babası artık başka bir bebise de ait olacak o yüzden bence dikkatli olmak kaydıyla ilişkinizi sıkı sıkı devam ettirin. Hepimiz allah'a emanet inşallah vaktinde sağlıkla kucaklicaz bebişleri burdan da birbirimizi tebrik edicez her doğumla heyecanlanıp mutlu olucaz hep beraber insallahhhhhhEvet ama o da benim canim nasil kendimden uzak tutabilirim onuda bilmiyorum ki daha cok kucuk durdan olmazdan anlamiyor
Geçmiş olsun canım sanadaEvet ama o da benim canim nasil kendimden uzak tutabilirim onuda bilmiyorum ki daha cok kucuk durdan olmazdan anlamiyor
Bende benzer durumla karşı karşıtayım ilaç kullanmışmıydınız daha önce ben gebelik boyunca kalp ilacı kullanmadım tiroidlerim çalışmadığı için ilaç dozunu yükseltti endokrin doktoru o da bende çarpıntıyı tetikliyor seneler önce gittiğin bir kardiyoloji prof. Ikınmanın kesinlikle yasak olduğundu ilerde hiçbir zaman normal doğum yapıp risk almamam gerektiğini söylemişti kaldıki zaten insilün de kullandığım için riskli gebe grubunu hiçbir doktor riske atmak istemiyor bizde özel prinatoloğa gitmemize rağmen her ihtimale karşı üniversite hastanesinde yaptırmayı uygun gördü doktorumuz hayırlısıyla gelsinler inşallah bunları hep unuturuz kucağımıza alıncaMerhaba benim de kalbimde mitral kapak prolapsusu var hamileliğimin basından beri acayip çarpıntım var sizin rahatsızlığınız nedir bana dr tam teşekküllü bir devlet hastanesinde doğum yapmamı tavsiye etti
Doktorum hesapladı bayram sonrasımı olsa acaba diye sonra yok riske atamam deyip vazgeçti, sağlıkla 37. Haftamızı bir görsek kucağımıza alsak unuturuz bütün bu stresimizi yaşadıklarımızıMaşallah benimkide uzun bi bebek olacak. Belki bende eylülü beklemeyeceğim gebeliğin başından beri perinatologa gidiyorum ben iyi ki de öyle yapıyorum çok memnunum doktorumdan.
Erken doğum riski olduğu için benimde ağustosta olabilir bebek bakalım çarşamba kontrol var netleşir biraz daha
Çok geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş sizin için bu sefer güzel anılar bırakacak kolay bir doğum olurda loğusalığın bebeğinizin tadını çıkarırsınız inşallah, rabbim hepimizin melekleri sağlıkla vaktinde gelmesini nasip etsinHayırlısıyla ins dünyaya gelir bebisler canim. Ben de kurban bayramini referans aliyorum. Benimde sıkıntılarım var. Inş kurbanı görsem diyorum. Kurban öncesi de olur yeterki gelişmiş olsunlar. Deli gibi besleniyorum gelişsin diye. Allahım hayırlı sağlıklı doğumlar versin. Ilki çok zordu sezeryandan çıktım hala sancim vardı hiç bir doktor anlamadı meğer doğum ile birlikte böbrek taşı düşürüyormuşum. Zor bir ihtimal ama oldu işte. Ne dogumumu ne lohusami anladım. Ayy Allahım tüm hamileleri içinde de beni sağlıkla kurtarsın.
Sirkeli su sonrası da renk vermeye devam ediyorsa giydirme bence en kötü hemen bir fotoğraf çekip çıkarırsın hatıra kalır en azından çok beğendiysenYaa giydirmesem mi acaba bi sirkeli suyu deniyeyim kurutayim tekrar suya basayim devam ederse ayiririm artik cokta begenereek almistim ama onlarin sagligi herseyden önemli
Amin cnm teşekkür ederim başak okacak diyorduk ama sanırım aslan gelecek sağlıklı olsunlarda doğum tarihinin çok önemi yok benim içinHayirlisi olsun canim sen. Ve bebisin iyi olsun da gerisi onemli degil... bu arada bende 16 agustos dogumluyum
Çok geçmiş olsun gece yaşadıkların kolay değil. Ama şöyle de düşünmek lazım başka bi durum da olabilirdi dimi illa ki kızın değilde başka bisi de karnına çarpabilir bu hepimiz için geçerli. Zaten kizin için zor günler olacak bugün e kadar sadece kendine ait annesi babası artık başka bir bebise de ait olacak o yüzden bence dikkatli olmak kaydıyla ilişkinizi sıkı sıkı devam ettirin. Hepimiz allah'a emanet inşallah vaktinde sağlıkla kucaklicaz bebişleri burdan da birbirimizi tebrik edicez her doğumla heyecanlanıp mutlu olucaz hep beraber insallahhhhhh
Haklisiniz kizlar bi sekilde bi cozum bulmak durumundayim bu durumaGeçmiş olsun canım sanadaShiva85 sanada canım...valla arkadaşlar bende doğum ve gebelik hastalık değil normal süreçler öyle de yaşanmalı diye gayret ediyordum kanamam oldu 40 yaşındasın ilk bebeğini kaybettin kan pıhtılaşması var günde 10 bin adımı geçiyorsun birde işe gitcem diyorsun 20 yaşında değilsin bir daha hamilelik bile bulamayabilirsin diyip raporla beni eve çaktılar 26. Haftadan beri...şimdi düşünüyorum haklılar mı haklılar..bende dinlendikçe anladım meğer yoruluyormuşun kasıklarım belim ayaklarım ağırıyormuş kısaca kendimizi korumak gerekiyormuş..iş işten geçince keşke dememek için..belki yine nolcaksa olacak ama benim yüzümden keşke şöyle yapsaydım dememek gerek.. Shiva85 canım köpeği eşin yada başkası gezdiremez mi artık? Dombik kızının ayağının altına yatmak biraz riskli değil mi mesela?tabii ki sev kucakla ama otururken kucakla kaldırma mesela..bilmiyorum mutlaka yol bulursunuz herkes kendi koşullarında çözüm üretir mesele kafamızda çözmek..ben dr ları geç anladım şimdi haklılar diyip yerimde durmaya çalışıyorum zor ama 2,5 ay dayanmalıyım kızım için herşey kızlar bugün ikiniz içinde zor ama belki yüzleşme için önemli birgün olmuş..Rabbim hepimizi korusun sevgiler tekrar :)
Bizde erken olmasını bekleyip hazırlıklarda sona gelmiştik zaten her ihtimale karşı ama tarih vermesini beklemiyordum daha sağlıkla gelsinler inşallahMaşallah tarihler de gelmeye başladı:) o vakte kadar sağlıklıca beklesin inşallah minik kuzu annesini de yormadan:)
Canım bebek karnının bir yerine toplanıyor sanki oradan dışarı çıkmak istiyor gibi ittiriyor içerden. Karın şekil değiştiriyor, Hareket etmek güçleşiyor 5-10 sn. Son haftalarda sık yaşayacağız bu durumuTecrubeli anneler kasılma nasıl bişey benim gibi acemi annelere tarif edermisiniz?
Gündüz uyuyup geceye enerji topluyordur belki:) bir uyku düzenleri var doğduktan sonra da devam eden inşallah bizleri çok yormazlar.Merhaba kizlar uzun suredir giremiyordum.. herkes iyidir ins bebislerde tabiiki :) bizim oglan artik sert tekmelere basladi galiba hic durmuyo uykusuz geceler basladi galiba bir turlu uykuya gecemiyoruz bu cocuk ne zaman uyuyup uyaniyor hic bilmiyorum :)) sikayet etmiyorum tabii ki binlerce sukurler olsun saglikli olalimda elbet uyuruz.. cuma kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur hafta ici seker yuklemesi yapilacak ins hayirlisiyla onuda atlatirsak benim sancilarim bazen cok oluyor buyudukce baskisi artiyor sizlerde durumlar nasil
Canım müslin örtüyü ne için kullanacaksın ben suyu çabuk çekiyor diye havlusunun içinde kullanıyordum bir tane almıştım. Kundak için mi kullanacaksın?Selamlar kızlar
Ben tüm alışverişi bitirdim sayılır internetten aldım hemen hemen herşeyini.. sadece müslin örtüleri eksik gibi . Alışverişinde müslinleri almış olan anneler tavsiyede bulunabilir mi? İnternettr 60 liraya falan güzel örtüler gördm ama bu fiyat çok yüksek. Uygun fiyatlı bişeyler arıyorum 3-4 tane alsam yeter heralde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?