- 5 Mayıs 2011
- 567
- 578
- 103
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.321
Canım hem kundak için hem havlusunun içine senin gibi kullanmak için hem de anakucağı ya da bebek arabasıyla dışarda gezerken arabanın üstünü örteyim diye.. hem terletmeyen hem de hava geçiren bi yapısı varmış işime yarar gibi geliyo..
Canım ben e bebekten aldım 2 tane .30 gibiydi fiyatı. Bi tane de lcw den aldım ikili setti o da uygundu fiyat olarak sanırım . Ama e bebekteki daha büyüktüCanım hem kundak için hem havlusunun içine senin gibi kullanmak için hem de anakucağı ya da bebek arabasıyla dışarda gezerken arabanın üstünü örteyim diye.. hem terletmeyen hem de hava geçiren bi yapısı varmış işime yarar gibi geliyo..
Evet canım kedi annesi :) kediyi sahiplenirdik ama hala yolda bi yavru kedi görse hemen yanina gidip ilgilenmek istiyorAyh ben bunu yeriiiiimmmmmm kedi annesi dimi aynı zamanda :))) benim kedi kızım geçen yıl haziran da melek oldu çok özledim onu yerine başkasını da koyamadim ama bebiş doğduktan sonra düşünüyorum kış da gelecek sokaktan bi minik can bebişimle kardeş olur büyürler.
Evet yavrucaklar nasıl etkileniyor gerçekten. Ben bunu dün net bir şekilde anladım. Artık dünya yansa umrumda değil kocam söndürsün modunda takilicam 2 buçuk ay. Yolun sonlarında bebeğimi üzemem. Şimdi kahvaltı yaptık maşallahı var kızımın. Yiyecem o ayaklarını doğunca.Böyle sancı veya korku ağrı vs bişey olunca hareket etmiyorlar bence bugün çok acayip sancı çektim saatlerce hareket etmedi sonra kendi kendine bi anda hareketlendi benimkide hep hareket halinde ama böyle ağrım sızımolunca veya bişey olunca hiçharelet etmiyo oynar inşallah biraz daha rahatladığında allahın izniyle bişey olmamıştır canımrabbim beterinden korusun
Amin canim Rabbim bütün yavrularımızı sakınsın tüm tehlikelerden. Köpeği gün de 2 defa çıkarmam gerekiyor eşim de vardiyalı çalıştığı için ancak 1 kere çıkarabiliyor. Zaten bizim buralarda köpekleri tanıyorum hepsi iyi huylular. Besleme yaptığımız için tanıyorlar bizi. Dün daha uzak bir yere gitmiştik komşumla alışverişe. Orada oldu bu olay. Bir daha bilmediğim yere köpeğimle gitmiycem ders oldu banada..Geçmiş olsun canım sanadaShiva85 sanada canım...valla arkadaşlar bende doğum ve gebelik hastalık değil normal süreçler öyle de yaşanmalı diye gayret ediyordum kanamam oldu 40 yaşındasın ilk bebeğini kaybettin kan pıhtılaşması var günde 10 bin adımı geçiyorsun birde işe gitcem diyorsun 20 yaşında değilsin bir daha hamilelik bile bulamayabilirsin diyip raporla beni eve çaktılar 26. Haftadan beri...şimdi düşünüyorum haklılar mı haklılar..bende dinlendikçe anladım meğer yoruluyormuşun kasıklarım belim ayaklarım ağırıyormuş kısaca kendimizi korumak gerekiyormuş..iş işten geçince keşke dememek için..belki yine nolcaksa olacak ama benim yüzümden keşke şöyle yapsaydım dememek gerek.. Shiva85 canım köpeği eşin yada başkası gezdiremez mi artık? @Dombik kızının ayağının altına yatmak biraz riskli değil mi mesela?tabii ki sev kucakla ama otururken kucakla kaldırma mesela..bilmiyorum mutlaka yol bulursunuz herkes kendi koşullarında çözüm üretir mesele kafamızda çözmek..ben dr ları geç anladım şimdi haklılar diyip yerimde durmaya çalışıyorum zor ama 2,5 ay dayanmalıyım kızım için herşey kızlar bugün ikiniz içinde zor ama belki yüzleşme için önemli birgün olmuş..Rabbim hepimizi korusun sevgiler tekrar :)
Duru ismini çok beğeniyorum. Adıyla yaşasın minik kizin.Benimde kızım olacak Allah nasip ederse.
Adı Duru olacak.
Amine ismi çok güzel ama insanlar diline kolay gelen emine yi söyleyebilir. Sen kendi istediğini koy boşver başkasını.
Geçmiş olsun canım. Allah beterinden sakınsın..Sorma betim benzim atti oracikta dr umu bu kadar ciddi gordum olayi anlattiktan sonra bebegin genel uzunluklarini filan olcup hemen 4d ye gecerdi bu sefer uzuv takibi yapti
Insallah yormazlar :) acaba diyorum bazen karnimdaki gibi olursa dogdugunda yandik diyeGündüz uyuyup geceye enerji topluyordur belki:) bir uyku düzenleri var doğduktan sonra da devam eden inşallah bizleri çok yormazlar.
Yaaaa ne güzel bir manzara bu yaaaa, ölürümmm, insanlar da keşke onlar kadar masum olabilseEvet canım kedi annesi :) kediyi sahiplenirdik ama hala yolda bi yavru kedi görse hemen yanina gidip ilgilenmek istiyoralt komşumuzun kedisi var apartmandan inip çıkarken kapısında yatıyor. Oynamak istiyor kediyle. Benim bi garip kızım var iste. Bence çok iyi düşünmüşsün bebiş geldikten sonra bir can sahiplenmeyi. Bebegin gelişimi içinde çok iyi. Ekte koyuyorum kızımın kedilerini Eki Görüntüle 2160812 Eki Görüntüle 2160813 Eki Görüntüle 2160814
Sorma betim benzim atti oracikta dr umu bu kadar ciddi gordum olayi anlattiktan sonra bebegin genel uzunluklarini filan olcup hemen 4d ye gecerdi bu sefer uzuv takibi yapti
Tecrubeli anneler kasılma nasıl bişey benim gibi acemi annelere tarif edermisiniz?
Kızlar ya dünden beri kafam çok karışık. Doğumdan sonra bebeği hastaneden nasıl çıkarmayı düşünüyorsunuz? Ana kucağı mı portbebe mi bi türlü karar veremiyorum hangisi daha sağlıklı olur yenidoğan için diye. Ve hangi marka tavsiye edersiniz? İlk bebeğim Allah nasip ederse ve çok tecrübesizim:/
Amin canim Rabbim bütün yavrularımızı sakınsın tüm tehlikelerden. Köpeği gün de 2 defa çıkarmam gerekiyor eşim de vardiyalı çalıştığı için ancak 1 kere çıkarabiliyor. Zaten bizim buralarda köpekleri tanıyorum hepsi iyi huylular. Besleme yaptığımız için tanıyorlar bizi. Dün daha uzak bir yere gitmiştik komşumla alışverişe. Orada oldu bu olay. Bir daha bilmediğim yere köpeğimle gitmiycem ders oldu banada..
Canım benim bacağımda ağrı vardı 2 hafta çektim nerdeyse gece uykuları haram oldu. Sonra doktor kalsiyum verdi 2 3 günde eski haline geri döndü. Hatta dun seviniyordum bacağımda hiç ağrı kalmadı gece de deliksiz uyudum ne güzel diye. Işte malum köpek saldırma olayından sonra ya ters bi hareket yaptım ya da korktum gene kasildi. Dün çok fenaydı üstüne basamıyordum gece de hiç uyumadım. Şimdi biraz daha iyi en azından üstüne basıp yürüyebiliyorum. Hala ağrı var da. O da geçer inşallah kalsiyuma ve magnezyuma devam. Belki seninde kalsiyuma ihtiyacın vardır. Bende çok kilo aldım birdenbire o da ağrı yapabiliyor alışık değil bünye sonuçta. Geçmiş olsun inşallah yakın zamanda geçer ağrıların. Yolun çoğu bitti azı kaldı zaten. Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. Bir kucağımıza aldık mı bugünleri hatırlamıycaz bile :)Kramplar banada girmeye başladı. Hamilelikte en sevmediğim şey. Bacağında ağrıları olan arkadaşlar vardı. Benımde kalçama bir ağrı oturdu. Adım atarken baya zorluyor beni. Çokta kilo aldım. O yuzden mi, baska bir nedenimi var bilmiyorum. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı? Fıtık mı oluyorum acaba.
Gecmiş olsun canım.
Karnın sertleşiyor ve şekil değiştiriyor. Kısa bı sure sonra eskı halıne donuyor. Eşlığınde sancı varsa dıkkat.
Anakucağı kullanmıştım ilkinde. Genelde anakucağı kullanılıyor.
Çok şirin gerçekten, ne kadar merhametli bir kız. Allah kalbınde merhamet olmayan insanlarada versin.
Kucağıma alıp çıkmıştım ben hastaneden:) o kadar minik ki ana kucağında eğreti durmuştu:) ama bazı hastaneler ana kucağı olmadan çıkartmıyordu bebeği yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar ya dünden beri kafam çok karışık. Doğumdan sonra bebeği hastaneden nasıl çıkarmayı düşünüyorsunuz? Ana kucağı mı portbebe mi bi türlü karar veremiyorum hangisi daha sağlıklı olur yenidoğan için diye. Ve hangi marka tavsiye edersiniz? İlk bebeğim Allah nasip ederse ve çok tecrübesizim:/
Ben kundak için ince pazen kullanmıştım dışarıda da emzirme önlüğünü atıyordum arabasının üstüne ama çok mantıklı bu dediğin. Lcw de bile var uygun fiyatlı hatta kumaşını kendin alıp da yapabilirsin kumaşçılardanCanım hem kundak için hem havlusunun içine senin gibi kullanmak için hem de anakucağı ya da bebek arabasıyla dışarda gezerken arabanın üstünü örteyim diye.. hem terletmeyen hem de hava geçiren bi yapısı varmış işime yarar gibi geliyo..
Canım en uygunu lcw daymış ama ordakiler küçük oluyormuş bu yüzden e bebekten alıcam benSelamlar kızlar
Ben tüm alışverişi bitirdim sayılır internetten aldım hemen hemen herşeyini.. sadece müslin örtüleri eksik gibi . Alışverişinde müslinleri almış olan anneler tavsiyede bulunabilir mi? İnternettr 60 liraya falan güzel örtüler gördm ama bu fiyat çok yüksek. Uygun fiyatlı bişeyler arıyorum 3-4 tane alsam yeter heralde değil mi
Merhaba ben e bebekten 1 tane almıştım 25 tl idi indirimdeymiş. Bayram’da ankaraya gittiğimde kumaşcıdan 2 metre daha kestirdim metrei 17 tl idi. Bi tane daha battaniye kestirip yeri kalanları da daha ufak kesip ter bezi ağız bezi yastık bezi yapacağımSelamlar kızlar
Ben tüm alışverişi bitirdim sayılır internetten aldım hemen hemen herşeyini.. sadece müslin örtüleri eksik gibi . Alışverişinde müslinleri almış olan anneler tavsiyede bulunabilir mi? İnternettr 60 liraya falan güzel örtüler gördm ama bu fiyat çok yüksek. Uygun fiyatlı bişeyler arıyorum 3-4 tane alsam yeter heralde değil mi
Atıl beye muayene oldunuz mu ne dedi ?
Atıl beye muayene oldunuz mu ne dedi ?
Kızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda idi kilosu önden gidiyor dedi çok şükür. 39+0 da sezeryan planı yapalım dedi. Kızım sezeryanla olduğu için oğlumu da sezeryanla istiyorum.
Kızlar birşey soracağım ben hemen hemen herşeyi tamamladım gibi beşik araba battaniye kıyafet nevresim temizlik malzemeleri biberon süt sağma makinası bebek çantası lohusa pijaması vs bir eksiğimiz kaldı oda emzik. Kızımda inatla vermek istemedim alışmasın istedim ama bu oğlan olunca gözüm korkuyor biraz bide çoğu bebekte gördüm emziğin rahatlattığını bu nedenle emzik almak istiyorum ama nasıl bi emzik alsam nasıl özelliği olmalı marka ne önerirsiniz bana da bilgi verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?