- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.341
Canım Allah sabrını versin. İnşallah mükafat olarak sana bebeğini sağlıkla bağışlasın. Yaşadıklarımız birer imtihan, sağlıklı denilip hasta doğan bir sürü çocuk var. Bir kapalı kutu Rabbimden başkası bilmiyor. Dua edelim sağlıklı olması için.Canim merhaba, Atil Bey epey ilgilendi fakat net bir bilgi yok, Capa genetik ile gorusmemizi onerdi, sanirim kordosentez yapilmasi icin, durum yine belirsiz, cok uzgunum.
Canım benim kızım damaklı silikon emdi herkesin övdüğü şu pahalı emzikleriyse asla emmedi. Bebeğin tercihi hepsi farklı seviyor:)Kızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda idi kilosu önden gidiyor dedi çok şükür. 39+0 da sezeryan planı yapalım dedi. Kızım sezeryanla olduğu için oğlumu da sezeryanla istiyorum.
Kızlar birşey soracağım ben hemen hemen herşeyi tamamladım gibi beşik araba battaniye kıyafet nevresim temizlik malzemeleri biberon süt sağma makinası bebek çantası lohusa pijaması vs bir eksiğimiz kaldı oda emzik. Kızımda inatla vermek istemedim alışmasın istedim ama bu oğlan olunca gözüm korkuyor biraz bide çoğu bebekte gördüm emziğin rahatlattığını bu nedenle emzik almak istiyorum ama nasıl bi emzik alsam nasıl özelliği olmalı marka ne önerirsiniz bana da bilgi verir misiniz?
Canım benim bacağımda ağrı vardı 2 hafta çektim nerdeyse gece uykuları haram oldu. Sonra doktor kalsiyum verdi 2 3 günde eski haline geri döndü. Hatta dun seviniyordum bacağımda hiç ağrı kalmadı gece de deliksiz uyudum ne güzel diye. Işte malum köpek saldırma olayından sonra ya ters bi hareket yaptım ya da korktum gene kasildi. Dün çok fenaydı üstüne basamıyordum gece de hiç uyumadım. Şimdi biraz daha iyi en azından üstüne basıp yürüyebiliyorum. Hala ağrı var da. O da geçer inşallah kalsiyuma ve magnezyuma devam. Belki seninde kalsiyuma ihtiyacın vardır. Bende çok kilo aldım birdenbire o da ağrı yapabiliyor alışık değil bünye sonuçta. Geçmiş olsun inşallah yakın zamanda geçer ağrıların. Yolun çoğu bitti azı kaldı zaten. Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. Bir kucağımıza aldık mı bugünleri hatırlamıycaz bile :)
Ayy bende arada tekme atınca bi doğ bak o popişini nasıl ısırcam o ayakları nasıl yicem diye seviyorum eşim şaşkın şaşkın beni izliyoEvet yavrucaklar nasıl etkileniyor gerçekten. Ben bunu dün net bir şekilde anladım. Artık dünya yansa umrumda değil kocam söndürsün modunda takilicam 2 buçuk ay. Yolun sonlarında bebeğimi üzemem. Şimdi kahvaltı yaptık maşallahı var kızımın. Yiyecem o ayaklarını doğunca.
Ben aventin ultra soft emziğini aldım yumuşak hava geçişli yanları esnek olduğu için yüzde iz yapmıyomuş ve ucu damla şeklinde diş yapısını ve damak şeklini bozmuyomuş ben bu özelliklerinden ötürü seçtim ama aventin hemen hemen tüm emzikleri güzelKızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda idi kilosu önden gidiyor dedi çok şükür. 39+0 da sezeryan planı yapalım dedi. Kızım sezeryanla olduğu için oğlumu da sezeryanla istiyorum.
Kızlar birşey soracağım ben hemen hemen herşeyi tamamladım gibi beşik araba battaniye kıyafet nevresim temizlik malzemeleri biberon süt sağma makinası bebek çantası lohusa pijaması vs bir eksiğimiz kaldı oda emzik. Kızımda inatla vermek istemedim alışmasın istedim ama bu oğlan olunca gözüm korkuyor biraz bide çoğu bebekte gördüm emziğin rahatlattığını bu nedenle emzik almak istiyorum ama nasıl bi emzik alsam nasıl özelliği olmalı marka ne önerirsiniz bana da bilgi verir misiniz?
Canım bebek karnının bir yerine toplanıyor sanki oradan dışarı çıkmak istiyor gibi ittiriyor içerden. Karın şekil değiştiriyor, Hareket etmek güçleşiyor 5-10 sn. Son haftalarda sık yaşayacağız bu durumu
Eder tabi canım bebek o :) sev, konuş okşa tümseğini:)Peki canım kasılma sonucu olsn şişlik hareket edermi? Mesela bende aynı senin o bahsettiğin gibi tümseklik oluyor taş gibi sert sonra bi kaç saniye içinde o tümseklik hareket ediyor.
Aynen canım çok ikilemde hissetmiştim kendimi. Eve çok yakın hastanemiz canım 5 dk kadar. Ana kucağı& Oto Koltuğu olan bi bebek arabası bakacağım gerekirse ana kucağına koyarız ama sanırım sarıp sarmalayıp kucağımda taşırım eve kadar:) portbebeden vazgeçtim kısa süre kullanılacak alsak da zaten diye. Teşekkür ederim cevabın içinsell-in Canim bunu kafanda belirlemek cok zor olur.İlla o gun icin portbebede alma derim ben.Eve yolun uzunsa anakucagini kullan tabii.Onunda icini ekstra doldurmamak ve gormek icin ön tarafini indirmemek daha saglikli oluyor tam ortalamak yatak gb tutmak,totisin boslugu doldurmasi daha rahat ettiriyor.
Ben e bebek ten bi sırt çantası bi de okiedog marka bakım çantası aldım canım. Çok güzeller kullanışlılarSelam kızlar bizde bugün çarşıya çıktık yine ciciler aldım. Hastane için gecelik sabahlık aldım ama pijamaları beğenemedim İstanbul'da yengem bakmış beğenmiş annemle de bakacaklar bana foto atacak beğenirsem alıcam.Bebek kıyafeti karışık aluyoru üst zıbınlı alt patikli iki set aldıyenidoğan bir tulum 0-3ay, bir alt üst takım aldım ama 9 aymış o değiştiricem. Çarşıdan bir mağazadan aldım çok uygundu. Dün e bebekten de almıştım. Daha alıcam biraz daha. Bakım çantası ne aldınız hangi.marka ve nereden hala karar veremedim.
Ben e bebek ten bi sırt çantası bi de okiedog marka bakım çantası aldım canım. Çok güzeller kullanışlılar
Okiedog aldım ben . Kullanışlı görünüyor. Sırt cantasıSelam kızlar bizde bugün çarşıya çıktık yine ciciler aldım. Hastane için gecelik sabahlık aldım ama pijamaları beğenemedim İstanbul'da yengem bakmış beğenmiş annemle de bakacaklar bana foto atacak beğenirsem alıcam.Bebek kıyafeti karışık aluyoru üst zıbınlı alt patikli iki set aldıyenidoğan bir tulum 0-3ay, bir alt üst takım aldım ama 9 aymış o değiştiricem. Çarşıdan bir mağazadan aldım çok uygundu. Dün e bebekten de almıştım. Daha alıcam biraz daha. Bakım çantası ne aldınız hangi.marka ve nereden hala karar veremedim.
Bünye ve acı eşiğiyle alakalıKızlar normal dogum yapan ya da düşünen var mı? Ben de şu ara normal dogum korkusu oluştu .bilgisi tecrübesi olan var mı hiç mi dayanılacak gibi değil herkes bi şey söylüyor kafayı yicem
Ben normal doğum düşünüyorum nasipse ama tecrübem yok hiç. Cevremde sancıları başlayıp1 2 saatte doğum yapanda var tüm gün sanci çekip doğuranda. Dayanılmayacak gibi olsa kimse yapamaz zaten. Biraz nasip kısmet işi, kişiye gorede degisir herhalde. Allah herkese sezeryan olsun normal olsun kolay doğumlar versin. Bende birsey olurda sezeryan olmak zorunda kalirsam diye korkuyorum. Her ikisinede hazırlamak lazım kendimizi.Kızlar normal dogum yapan ya da düşünen var mı? Ben de şu ara normal dogum korkusu oluştu .bilgisi tecrübesi olan var mı hiç mi dayanılacak gibi değil herkes bi şey söylüyor kafayı yicem
Canım çok kötü bir şey olsaydı kimse 2. Çocuğunu istemezdi. Kızımı normal doğumla aldım kucağıma 2 yaşına az kaldı ve ben dua ediyorum yine normal olsun diye.Kızlar normal dogum yapan ya da düşünen var mı? Ben de şu ara normal dogum korkusu oluştu .bilgisi tecrübesi olan var mı hiç mi dayanılacak gibi değil herkes bi şey söylüyor kafayı yicem
Aynen dayanılmayacak olsa kimse yapmaz.insan yaşamadan goremiyecek sanırım en iyisi düşünmeden zamana bırakabilmekBen normal doğum düşünüyorum nasipse ama tecrübem yok hiç. Cevremde sancıları başlayıp1 2 saatte doğum yapanda var tüm gün sanci çekip doğuranda. Dayanılmayacak gibi olsa kimse yapamaz zaten. Biraz nasip kısmet işi, kişiye gorede degisir herhalde. Allah herkese sezeryan olsun normal olsun kolay doğumlar versin. Bende birsey olurda sezeryan olmak zorunda kalirsam diye korkuyorum. Her ikisinede hazırlamak lazım kendimizi.
Ikinmayi bilmek önemli bi de tecrübesiz olunca korkuyor insan.insaallah dediğin gibi yaşarım ben de zaten zorlu bir hamilelik geçiriyorumCanım çok kötü bir şey olsaydı kimse 2. Çocuğunu istemezdi. Kızımı normal doğumla aldım kucağıma 2 yaşına az kaldı ve ben dua ediyorum yine normal olsun diye.
Şu da var herkesin ağrı eşiği farklı, sinek ısırığı gibi olmayacak ama aralıklarla ve artarak geldiği için hazır olacak vücudun buna. Önce bel ağrısı gibi başlayacak, zaman ilerledikçe sancın geldiğinde biyerlerden destek almak isteyeceksin son anlara doğru daha fazlasına dayanamayacağını düşüneceksin ama o düşünce daha geçmeden bebeğin kucağında olacak Allahın izmiyle:) ıkınma kısmı çok önemli ben kızımda ıkınamadığım için biraz zorlandım ama öğrendikten sonra 3. Ikınmada kızım kucağımdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?