2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bakiyosa ne guzel kuxu baya yardim eder sana o zaman
Ya alisana kadar aglamasina göz yumcaksin yada kanguru fln alip onla takilcaksn evde
Canım bugün denedim Susana kadar almayım dedim abooıvvvv katıla katıla ağladı kangurumuz var ama daha çok küçük ya kıyamam

kızlar ilk aylsr için en iyisi sling
ben de bağlıyorum baya rahatlıyor oğlum
büyükle aynı anda kriz durumlarda çok işe yarıyor
bi türk markası var sling de fiyatı uygun
ben şiddetle tavsiye ederim
kanguru kullanmadım pek bi fikrim yok

Kızlar sizin günlük kac cc süt geliyo gögüslerden benim hala yeterli deil ogluşm 1 aylik olucak ama halen çok az çok üzülüyorum artık bu duruma
Canım benım sol göğsümden 60 ccye kadar gelıyor ama sağ göğsümden hiç gelmiyor denecek kadar az 30 cc bile çıkmıyor

Güldürdün beni :) böyle düşünürsen olmaz zaten,olumlu düşün ve bol su iç. Olmuyorsa olmuyordur takma bence kafaya.

Bugün doğru düzgün sadece sabah emzirebildim gerisi hep savaş gibiydi. Emmek istiyor birkaç dakikada ittirmeye çekiştirneye başlıyor sonra çok sinirleniyoruz ikimiz de.

Sling bağlaması gözümü çok korkutuyoe benim. Bağlayabilie miyim, içinden bebeği düşürür müyüm acaba diye düşünüyorum. Bu aralar bize ciddi anlamda lazm aslında kucakta uyuyor yatağına bırakınca ağlıyor.

Oda sinirleniyo agliyor haliyle bende sinir oluyorum
Şöyle 4 aylik olsak ek gıdalar ile idare ederiz bir nebze [/QUOTE]

Oda sinirleniyo agliyor haliyle bende sinir oluyorum
Şöyle 4 aylik olsak ek gıdalar ile idare ederiz bir nebze
Sarılıık tehlikesini atlatsak bile bir şeyler denemeye başlayabilirim. Biberon yerine kaşıık falan kullanırım gibi ama şuan korkuyoruz hem kilo konusunda hem sarılık konusunda.

iyi akşamlar kızlar :) ya bebek her emdikten sonra gazını çıkarmalı mıyım acaba memede uyuduğu zaman gazını çıkarmaya çalışınca uyanıyor çünkü

Benim minnoşumda ishal oldu. Çok ağrısı oluyor, sonra corrrr, çok sıvı yapıyor. Yediklerimde de oyle yaramaz birşey yok aslında. Sadece tatlıyı abartıyorum. O yapar mıki ??

yok ya bir iki bağlamada alışırsın nette tonla video var ingilizcede var çok
evde dışarda çok rahat anne karnı pozisyonunu alıyor benimki bağlar bağlamaz gazçııkarıyor
yeni doğanlar için sling daha uygun
bide mei thai var ona da bak istersen

Uyku mu o da ne .hic uyumuyor desem en fazla 2 saat.gunduz genelde 10 dk filan uyuyor.cok cabuk uyaniyor.gece de en fazla 2 saat.perisan olduk
o 10 dakikalık uykuları iptal et 2 saat uyufuysa 2 saat uyutma uyanık tutmaya çalış iyice yorulsun uyusun
10 dakika uyuyor uykusunu aluyor azckk sonra uzun uyumuyor

Teşekkür ederim hemen bakıyorum.

Kızlar göğüs ucu yaralarımdan bebeğimi emziremiyordum gğnde 3 dega sağıyordum fakat gece 2 de çok ağeılı vir şekilde uyandım sağ göğsümde inanılmaz sertlik var ateşim çıktı ve titremeye başladım mastit oldum sanırım çok kötüyüm emziremiyordumda çok ama çok ağrıyor ne yapmam lazım yeeımden klkamıyorum duş aldım tarakla tarafım rahatladım ama şimdi yine çok sertlik var yardımm lütfennn ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…