2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
o 10 dakikalık uykuları iptal et 2 saat uyufuysa 2 saat uyutma uyanık tutmaya çalış iyice yorulsun uyusun
10 dakika uyuyor uykusunu aluyor azckk sonra uzun uyumuyor
Surekli emmek istiyor yoksa ciglik cigliga agliyor.yeni ameliyatli dikisleri var diye aglamasina izin veremiyorm.emincede meme de uyuyor.yalanci meme de kabul etmiyor bir turlu.memeye bagimli yasiyoruz.bolmiyorum ne zamana kadar boylr olacak.bir de bu sling sirta da baglaniyor mu acaba.

Onu da arastirdim bayagi farkli gorusler var bu konuda.tabi kafasini kendi cevirip kaldirabiliyor ona guveniyorum biraz.
Aman diyim çok dikkat et yine de ne olur ne olmaz. Ben gözetim altında günde 15 dk tutuyorum yüzüstü yetiyor onda bile ağzından tükürük gelebiliyor uyurken çok dikkatli olmak lazım

Sık sık ya emzirin ya da sağın ama bunları yaparken muhakkak sıcak kompres yapın aynı anda. Böyle böyle meme tamamen boşalır. Bir de ara ara sıcak kompres+masaj.

Canim bol bol sag süt kalmasin saglk ocagina git ilac krem veriuo bende hem yaralara iyi geldi hem mastitim gecti

Ben sağamıyorum,uçları sağınca çok büyüyor sonra çocuk tutamıyor.xaten bir meme başım hala yara,ne yaptıysam geçmiyor.Artık moralim çok bozuk.Doyuyor mu anlamıyorum.Dün mama verdim onu da yapamadım ya soğuk oldu ya sıcak.Getçrkten anneliği beceremiyorum gibi geliyor.

Canim bol bol sag süt kalmasin saglk ocagina git ilac krem veriuo bende hem yaralara iyi geldi hem mastitim gecti
Slikn göğüs ucu ile emzirebiliyorum şusn hastsneye gittik ilaç verdi süt gidiyomu acaba cok kötü hissediyorım kendımo nasıl bişeymiş ya bu (

Sık sık ya emzirin ya da sağın ama bunları yaparken muhakkak sıcak kompres yapın aynı anda. Böyle böyle meme tamamen boşalır. Bir de ara ara sıcak kompres+masaj.
Duşa girdim sıcak suyun altında masaj yaptım yumusadı biraz ama hala sertlik var

evet yüz üstü bende gün içinde yatırıyorum çok güzsl uyuyor sanırım karnına basınç olunca gaza iyi geliyor
ağlatma tabiki ameliyatlıysa
ama uyanık tut böyle ovalar gibi okşa kafasını bir saay sonra falan uyut
sling sırta bağlanıylr ama ilerki aylarda

Kizlar bugun isitme testi icin hastaneye gittik doktor muayene etti kalbinde üfurük var kardiyologs gozukun dedi
Gecmiş olsun canım üfürük derken delik falan mı inşallah önemli bişey deildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…