- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.121
Tabş cnm iyi bişi değil ki ,ben şımarıklık yapıyorm ama düzene girsin biraz bebek 40 çıksın filn evden çıkıp gezeyim iyice muhakkk dşkkt etcem.Anladım canım ama yine de biraz dikkat et derim fazla kilo bütün hastalıkların bağıdır zaten şu anda dikkat edemeyiz 6 Aydan sonra dikkat edebiliriz ama yine de o zamana kadar kilo almamak lazım
Biz kuru baklava istiyoruz canım,arada yaşta istiyoruz tabi. Yaş olanın arasında kaymak olduğu için dayanma süresi daha az,kuru daha uzun süre dayanıyor.Aynencnm işte bnm iççnde onlar tedavilik şifalın sevimli atıltırmalıklr,baklava da cnm maraş antep sürekli getirtşyrz bizde :))gelen giden çok oluo ama burayı da muhakkak diycem cnm kuru baklva olarak mı gelio?
Cnm al götğr bir aağlık ocağına görsünler ,ebeler bile çok yol gösterio,aa bak şampuanı,bezi vs alerji dediyse doktor bunlrı da değiş,Ama belkş de daha kanlar ya önemsenecek bişi değildirBi
lmiyorum ki canım sadece yüzünde oluyor başka yerinde biley yok zaten daha yorganla yatmıyoruz anlamadım
Aman millet zaten laf söylemek için ölüyor ben kimseyi takmam sadece kendim için yaparım şuanda 10 kilo fazlam var 1.72 boy 70 kiloyum ancak yaza doğru dikkat edebilirim spor evet gerçekten kilo verdiriyor ama havalar soğumaya başladı soğuk olmasaydı bebiş Leri katar arabalarına yürürdük neyse bahara artıkÇ
çok hakkısın cnm da zaten yerdim günlük olmasa da bu dönemde bahanem oldj ama şöyle düşün sen sevmeden canın çekşo ben bayılıyorum nasıl çekmesin:))kiloda spora yazılcam muhakkak inanılmaz veriyorum kilo,birde millet soruo hala Zeynep doğum ne zaman die:)) oğlumda bunalıma girmiştim bu sorudan,ama şimdi gülüyorum,hatta bazısına diğer ay diyorım:))
Evet cnm ama ben yaşı ve muska baklavanın üstğnde şçinde kaymaklı olana bayılıyorum favorim,:)) kızlr herkes tatlı şerbet dedi diye yazıyorum canı çeken varsa kusura bakmasın daha da anltarak yazmam yanlış biliyorımBiz kuru baklava istiyoruz canım,arada yaşta istiyoruz tabi. Yaş olanın arasında kaymak olduğu için dayanma süresi daha az,kuru daha uzun süre dayanıyor.
Mutlaka deneyin dediğim yeri :)Evet cnm ama ben yaşı ve muska baklavanın üstğnde şçinde kaymaklı olana bayılıyorum favorim,:)) kızlr herkes tatlı şerbet dedi diye yazıyorum canı çeken varsa kusura bakmasın daha da anltarak yazmam yanlış biliyorım
Cnm geçen hafta sağlık ocağına götürdüm şampuanını değiştir dedi Nivea ya da sebamed al dedi ama sorun şu ki banyodan sonra kızarmıyor ağladığında ya da ıkındığunda o yüzden kafama rakılıyorCnm al götğr bir aağlık ocağına görsünler ,ebeler bile çok yol gösterio,aa bak şampuanı,bezi vs alerji dediyse doktor bunlrı da değiş,Ama belkş de daha kanlar ya önemsenecek bişi değildir
Yok cnm bnm acil yapmam lazım .bakma sen bnmde canım sıkılıo yaZa kadar bişi yapmazsam iyice şişerşm o da dediğin gibi tansiyon vs yapıo görünüşü geçtim.zaten çok zayıf olamıyrm ben bebekliğim çocuklupum hep etine dolgunum,çocukları bırakıp eşime hafta içi bir gün gitcdm,eşimine bir gün halı saha maç var anlaştık böyle:))Aman millet zaten laf söylemek için ölüyor ben kimseyi takmam sadece kendim için yaparım şuanda 10 kilo fazlam var 1.72 boy 70 kiloyum ancak yaza doğru dikkat edebilirim spor evet gerçekten kilo verdiriyor ama havalar soğumaya başladı soğuk olmasaydı bebiş Leri katar arabalarına yürürdük neyse bahara artık
Çocukcu görsün cnm eminşm bişi değildir ama için rahatlarCnm geçen hafta sağlık ocağına götürdüm şampuanını değiştir dedi Nivea ya da sebamed al dedi ama sorun şu ki banyodan sonra kızarmıyor ağladığında ya da ıkındığunda o yüzden kafama rakılıyor
İnşallah verirsin canım ama dikkat et sütün azalmasınYok cnm bnm acil yapmam lazım .bakma sen bnmde canım sıkılıo yaZa kadar bişi yapmazsam iyice şişerşm o da dediğin gibi tansiyon vs yapıo görünüşü geçtim.zaten çok zayıf olamıyrm ben bebekliğim çocuklupum hep etine dolgunum,çocukları bırakıp eşime hafta içi bir gün gitcdm,eşimine bir gün halı saha maç var anlaştık böyle:))
Cnm bak bunlar tek ağluonca değil normalde de var gibi sanki,bnm oğlım ful yüzü sivilcd olmuötu,doktor yemş doğamlrda oluyor merak etme demişti.bencd senn bıdıkda böyle,tamamen yemi doğan durumu,?bu arada çookk tatlı annesi maşllah yusyuvArlak allah bağışlasın yerim o yanaklrıZ Zeynep2100 canım böyle oluyor bak
Ayyyy inşallah öyle bişeydir ... zaten bi tek yanakları varrrrCnm bak bunlar tek ağluonca değil normalde de var gibi sanki,bnm oğlım ful yüzü sivilcd olmuötu,doktor yemş doğamlrda oluyor merak etme demişti.bencd senn bıdıkda böyle,tamamen yemi doğan durumu,?bu arada çookk tatlı annesi maşllah yusyuvArlak allah bağışlasın yerim o yanaklrı
Ben izmirde yasiyorum burda daha o kadar soguk degil hava tabi yine de odayı ısıtıyorum yıkarken ve uyurken. Aynen benimki battaniye bile zor örtüyor üzerineCnm su büyütür bebekleri der yaşlılar yıka ama havalar malum soğuk gidio üşüymememye çalış o da apayru gaz sancısı yapıo ama erkek çocuk kat kat yorgan döşekte çok sevmio yumurtalıkları hassas ona da dikkat et :))ben 3 gğn geçio 4. Gün yılıyorjm evim soğuk çünkü
Teşekkür ederim cümlemizinki insallah.kac tane çocuğun olursa olsun farklı bi sorun gördüğünde maalesef tecrübe devreden cikiyo.malum her cocugun farkli derdi oluyoHoşgeldin cnm allah analı babalı büyütsün.tecrübeli annelerimizdensin:))
Uykusuz gecelere hurmaBende 22 kilo almıştım 10 kilo kaldı ama bi türlü gitmiyor gerçi uykusuz geceler de hep çikolata tatlı filan yiyorum tabiki gitmez
3 saatte bir çalmak üzere alarmım kurulu oluyor. Ama genelde 3 saat olmadan kendisi uyanıp emip uyuyor sonra.Uyuyunca uyandırıyor Muş’un peki emzirmek ya da mama vermek için
Tekken kaşık daha zor geliyor bana zaten tükürüyor kızımO çok yorar cnm ,kaşıkla versen ,mamada verçyorsan kaşık öneriliyor,bende 2 hafta sağdım streril etmekden usandım.5 dakika kaynat tüm parçaları,strelizşzasyon makşnesi çok mantıklı ve büyğk kılaylıkmış sağöaua devam etseydim,alacaktım
Uykusuz gecelere hurma
Isilik canim o benim bebegimde oyle ilik suyla hegun pamukla sil bazen geciyo o cok onemli bisey degilmis ter bezleri daha tam gelismedigi icinCnm geçen hafta sağlık ocağına götürdüm şampuanını değiştir dedi Nivea ya da sebamed al dedi ama sorun şu ki banyodan sonra kızarmıyor ağladığında ya da ıkındığunda o yüzden kafama rakılıyor
Ama isilik olsa sürekli kalmaz mı bu geçiyor 2 3 saat sonra geri geliyorIsilik canim o benim bebegimde oyle ilik suyla hegun pamukla sil bazen geciyo o cok onemli bisey degilmis ter bezleri daha tam gelismedigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?