2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Anladım canım ama yine de biraz dikkat et derim fazla kilo bütün hastalıkların bağıdır zaten şu anda dikkat edemeyiz 6 Aydan sonra dikkat edebiliriz ama yine de o zamana kadar kilo almamak lazım
Tabş cnm iyi bişi değil ki ,ben şımarıklık yapıyorm ama düzene girsin biraz bebek 40 çıksın filn evden çıkıp gezeyim iyice muhakkk dşkkt etcem.

Biz kuru baklava istiyoruz canım,arada yaşta istiyoruz tabi. Yaş olanın arasında kaymak olduğu için dayanma süresi daha az,kuru daha uzun süre dayanıyor.

Bi

lmiyorum ki canım sadece yüzünde oluyor başka yerinde biley yok zaten daha yorganla yatmıyoruz anlamadım
Cnm al götğr bir aağlık ocağına görsünler ,ebeler bile çok yol gösterio,aa bak şampuanı,bezi vs alerji dediyse doktor bunlrı da değiş,Ama belkş de daha kanlar ya önemsenecek bişi değildir

Aman millet zaten laf söylemek için ölüyor ben kimseyi takmam sadece kendim için yaparım şuanda 10 kilo fazlam var 1.72 boy 70 kiloyum ancak yaza doğru dikkat edebilirim spor evet gerçekten kilo verdiriyor ama havalar soğumaya başladı soğuk olmasaydı bebiş Leri katar arabalarına yürürdük neyse bahara artık

Biz kuru baklava istiyoruz canım,arada yaşta istiyoruz tabi. Yaş olanın arasında kaymak olduğu için dayanma süresi daha az,kuru daha uzun süre dayanıyor.
Evet cnm ama ben yaşı ve muska baklavanın üstğnde şçinde kaymaklı olana bayılıyorum favorim,:)) kızlr herkes tatlı şerbet dedi diye yazıyorum canı çeken varsa kusura bakmasın daha da anltarak yazmam yanlış biliyorım

Cnm al götğr bir aağlık ocağına görsünler ,ebeler bile çok yol gösterio,aa bak şampuanı,bezi vs alerji dediyse doktor bunlrı da değiş,Ama belkş de daha kanlar ya önemsenecek bişi değildir
Cnm geçen hafta sağlık ocağına götürdüm şampuanını değiştir dedi Nivea ya da sebamed al dedi ama sorun şu ki banyodan sonra kızarmıyor ağladığında ya da ıkındığunda o yüzden kafama rakılıyor

Yok cnm bnm acil yapmam lazım .bakma sen bnmde canım sıkılıo yaZa kadar bişi yapmazsam iyice şişerşm o da dediğin gibi tansiyon vs yapıo görünüşü geçtim.zaten çok zayıf olamıyrm ben bebekliğim çocuklupum hep etine dolgunum,çocukları bırakıp eşime hafta içi bir gün gitcdm,eşimine bir gün halı saha maç var anlaştık böyle:))

İnşallah verirsin canım ama dikkat et sütün azalmasın

Cnm bak bunlar tek ağluonca değil normalde de var gibi sanki,bnm oğlım ful yüzü sivilcd olmuötu,doktor yemş doğamlrda oluyor merak etme demişti.bencd senn bıdıkda böyle,tamamen yemi doğan durumu,?bu arada çookk tatlı annesi maşllah yusyuvArlak allah bağışlasın yerim o yanaklrı

Ayyyy inşallah öyle bişeydir ... zaten bi tek yanakları varrrr

Ben izmirde yasiyorum burda daha o kadar soguk degil hava tabi yine de odayı ısıtıyorum yıkarken ve uyurken. Aynen benimki battaniye bile zor örtüyor üzerine

Uyuyunca uyandırıyor Muş’un peki emzirmek ya da mama vermek için
3 saatte bir çalmak üzere alarmım kurulu oluyor. Ama genelde 3 saat olmadan kendisi uyanıp emip uyuyor sonra.

Tekken kaşık daha zor geliyor bana zaten tükürüyor kızım

Isilik canim o benim bebegimde oyle ilik suyla hegun pamukla sil bazen geciyo o cok onemli bisey degilmis ter bezleri daha tam gelismedigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…