2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar kızımın yüzünde kızarıklıklar oldu 2. 3 gündür çok ağladığında ya da ıkınırken kendini zorladığında oluyor bi kaç saat sürüyor ama kızarıklığı ne olabilir acaba

Kızlar kızımın yüzünde kızarıklıklar oldu 2. 3 gündür çok ağladığında ya da ıkınırken kendini zorladığında oluyor bi kaç saat sürüyor ama kızarıklığı ne olabilir acaba

Bende 22 kilo almıştım 10 kilo kaldı ama bi türlü gitmiyor gerçi uykusuz geceler de hep çikolata tatlı filan yiyorum tabiki gitmez
Bende aynı durumdayım ama bunu vücut istio emşnşm zaten severşmde,emzirdiğimiz için vücut enerji çok yakıp tekrar yakmak için yakıt istio gibi düşünmek gerek .ben meyve üzüm de inanılmaz canım iatio çok yiyorm cnm kiloyumda inanmicaksnız hiç çıkmadım morelimi bozmak istemşyrm,ama hala hamile tayt pantolonlarımı giyiyrm

Aynı durumdayız. Ben çözüm bulamadım. Bazen pes ediyorum, sağıp vermeyi düşünüyorum.
O çok yorar cnm ,kaşıkla versen ,mamada verçyorsan kaşık öneriliyor,bende 2 hafta sağdım streril etmekden usandım.5 dakika kaynat tüm parçaları,strelizşzasyon makşnesi çok mantıklı ve büyğk kılaylıkmış sağöaua devam etseydim,alacaktım

Cnm leke leke kızarıklıkmı?bizimkiside ağlrken kızsrıyo sonrada kararıo,ama yğzü hep tüm kırmızı zatenAlnı ağlayınca sararıo da hiç önemsemedim

Hoşgeldin cnm allah analı babalı büyütsün.tecrübeli annelerimizdensin:))

Ah o nutella üniversitedeykende kaşıkla yemeye bayılırdım,bşrde şu fındıklı kakaolu iki renkli sarma öikolata,ramazanda o kdar cnm çekerdimkş,iftarı pide ve nutella ile yapmışlıpım çokdur,tatlıyı sevenlerdenim malesef,havalarda soğudu ki ,hemen her akşam baklava da eklendi eşim sağolsun sormadan artık günlğk 8 parça getirio allahtan emzirmek yakıo,birde kızlar hurma filn yiyoz demişler tatlı çekince ah ah onlar beni asl kesmio onlrı süt yapsın diye şerbet yapıp içiyorum

Ben tatlıyı çok sevmezdim ama emzirdiğim için kan şekerim düşüyor heralde canım sürekli tatlı istiyor inşallah kilo almam bu gidişle

Hahahahhhh baklavalara dikkat et canım sonra sende oluşmasın baklavalar çok da abartma bence sonra vermesi zor olur

Gündüz yemeye çalış tatlı ya da kuru meyveler ye
Gece çok acıkınca kuru incir,kayısı,hurma,ceviz yiyorum gündüzleride çikolata falan yediğim oluyor,ben 16 kilo almıştım 5 kilo kaldı geriye
Annem çocuklen cnm tatlı çekio deyince git pekmez reçel ye derdi.ama anne aynı değil derdim.cnm vary bu tatlı krşzi dediklerş var ya o öyle bi illet ki,illa baklava kğnefe kadayıf vs ağır bir koldan girmem gerekio bu saydılların da tamamen süt olsun die sankş ilaç niyetine kendşmş mutlu hissederek yedşklerim:))sonuç tartıya öıkmıyrm,ve kontrolde biri gelince filn hala hamileliklerle takılıyorum:))

Cnm leke leke kızarıklıkmı?bizimkiside ağlrken kızsrıyo sonrada kararıo,ama yğzü hep tüm kırmızı zatenAlnı ağlayınca sararıo da hiç önemsemedim
Evet benek benek oluyor 2 3 saat sonra geçiyor sonra tekrar kızarıyor çocuk doktoru bi kuzenim var ona sordum alerji olabilir takip et dedi

Ben hiç şerbetli tatlı yiyemem midem bulanır sütlü tatlıları severim bi de ben ekmek çok yiyorum kızımda izin vermiyor zaten yemek yememe hep ekmek arası yiyorum

Bende nutella kaşıklayangillerdenim :) tatlıya hiçbizaman hayır diyemedim zaten.. hamilelik ve emzirme dönemlerinde iyice abarttım.. Tek oturuşta 1 kilo profiterol bitirince kesiyor ancak beni,öyle hurma kayısı incir falan arada ağzıma atmalık şeyler:) Baklava demişken baklavaya yatıys gidebilecek potansiyele sahibim,eğer seviyorsanız benim eşim Gaziantep’te Almacıpazarında Murat Güllü’den sipariş ettiriyor. Burada yediklerimizden çok alakasız gerçekten,seviyorsanız bi dene derim :)

Oğlumu yıkadık biraz önce zor uyandi uykusundan paşa:) emdi yine daldi uykuya ayni düzeni gündüzde yapsa ya gündüzleri yetişkin gibi 5-6 saat uyumadan takılıyor:)
Cnm su büyütür bebekleri der yaşlılar yıka ama havalar malum soğuk gidio üşüymememye çalış o da apayru gaz sancısı yapıo ama erkek çocuk kat kat yorgan döşekte çok sevmio yumurtalıkları hassas ona da dikkat et :))ben 3 gğn geçio 4. Gün yılıyorjm evim soğuk çünkü

Aynencnm işte bnm iççnde onlar tedavilik şifalın sevimli atıltırmalıklr,baklava da cnm maraş antep sürekli getirtşyrz bizde :))gelen giden çok oluo ama burayı da muhakkak diycem cnm kuru baklva olarak mı gelio?

Ben hiç şerbetli tatlı yiyemem midem bulanır sütlü tatlıları severim bi de ben ekmek çok yiyorum kızımda izin vermiyor zaten yemek yememe hep ekmek arası yiyorum
Ah ah cnm o kadar şanslısın ki,yradılıl bu bak ben çocukken hep tombuldum ,sürekli elimde bakkaldan alma bişiler olurdu ,bğyğk abşm hep anneme ve bana kızardı,yedşrmeyin şu kıza artık şlerde nasıl olacak die ,o zmaan korkumdan yanında yemez gizli yerdim meğer ne haklıymış ama o zöanada çok severidm,annemde sağolsun hşç ellemezdi:))

Evet benek benek oluyor 2 3 saat sonra geçiyor sonra tekrar kızarıyor çocuk doktoru bi kuzenim var ona sordum alerji olabilir takip et dedi
Cnm mis gibi anne sütü alan bebekte alerji neden olsu ki? Üstü mü çok kalın ince deterjanmı alerji yaptı ki bunu düşünsen?sütle alakalı depil o zaman başka şeylerle alakalı olabşlir,yün yorgan vs kullanıosan ona bşle olabşlir

Anladım canım ama yine de biraz dikkat et derim fazla kilo bütün hastalıkların bağıdır zaten şu anda dikkat edemeyiz 6 Aydan sonra dikkat edebiliriz ama yine de o zamana kadar kilo almamak lazım

Ç
Hahahahhhh baklavalara dikkat et canım sonra sende oluşmasın baklavalar çok da abartma bence sonra vermesi zor olur
çok hakkısın cnm da zaten yerdim günlük olmasa da bu dönemde bahanem oldj ama şöyle düşün sen sevmeden canın çekşo ben bayılıyorum nasıl çekmesin:))kiloda spora yazılcam muhakkak inanılmaz veriyorum kilo,birde millet soruo hala Zeynep doğum ne zaman die:)) oğlumda bunalıma girmiştim bu sorudan,ama şimdi gülüyorum,hatta bazısına diğer ay diyorım:))

Bi
lmiyorum ki canım sadece yüzünde oluyor başka yerinde biley yok zaten daha yorganla yatmıyoruz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…