2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ama isilik olsa sürekli kalmaz mı bu geçiyor 2 3 saat sonra geri geliyor

Acaba mama veriyor musunuz?Veriyorsanız bi mamayı değişip deneyebilirsiniz.mama vermiyorsanız da kendi yediklerinizden birer birer yemeyip yani bırakıp öyle deneyebilirsiniz.sütte veya mamada bir maddeye alerji olabilir.kızım aynıydı 5.5 yıl önce :)

Mama vermiyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama inşallah geçer sizin nasıl geçmişti

10 yıl önce kayinpederim vefat edince evde duramadi
Maaşı da yok maalesef
6 çocuğu var
Senede 1 kez geliyo ama geldi mi 2-3 ay kalir
En son geçen sene ekimde gelmişti
Ama o zaman ben çalışıyordum
Sabah gidip aksam geliyordum
Çok fazla görmüyordum
Şimdi ocaga kadar izinliyim
Ayrıca herseye karusan biri
Sinir ediyor beni
1 ay oldu geleli
Artık sessizlik sakinlik istiyorum yaaa
Yoksa ben kafayı yiyeceğim

Kızlar kanguru kullanıyor musunuz ben bugün kanguruya kattım hemen uyudu ama sanki çok küçük daha

Ev ev üstüne olmaz ki cnm şehşr hayatında hele malesef,eskiden köy işi olurmş insan gerekşrmiş,şimdi 4 duvarda olmaz rahat,çocukları her ay para yollasa evçnde kalsa da ,sennkiside 10 sene olmul hala alolamamış mı sankş bahane edio gibş:))iyi rahat ediyor valla,insanın evi gibi asla oö az halbuki

Teşekkür ederim cümlemizinki insallah.kac tane çocuğun olursa olsun farklı bi sorun gördüğünde maalesef tecrübe devreden cikiyo.malum her cocugun farkli derdi oluyo
Cnm kesimlikşe öule ama misal ben geç anne oldum .ama alt açamadım yıkayamadım,kusunca elim ayağım dolaştı,ateşi ilk çıktı yıktım hstaneyş ,ilk çocukta şimdi bunlar hiii sorın olmadı,nasıl havada ne giydireceğimi bile bilmiodum,bu aşamalar tecrübelendş en azındN:))

Evinde kalmak istemiyormus
Alişti tabi böyle rahatı iyi
Kaç kere dedik ama orali olmadı
onun bu davranışı beni haliyle kendisinden soğuttü
Her davranışıma bişey demesi iyice çileden cikartiyor beni
Bazen sus işareti yapıyorum
Gene aynı yine aynı
Bildiğinden dediğinden vazgeçmiyor
Çocukla ilgili herşeye ama herşeye karışıyor
Yok onu söyle yap yok bunu böyle yap
Sanane be kadın sananeeeeee
Yetti gariii

İstememe diye bişi varmı ?herkesşn bir düzsni bir kuralı var ,iyi valla 3 ay o kalsın 3 ayda senn anne gelaşn kLsım 6 ay özel hayat neree klxak?arada bir olur düşkğmse olur ama evlatla yaşamak nedir?gerçekten işinizZor cnm allah yardım etsin

Kızlar slm bizim bugün 40 imiz çıktı ama kızım pişik olmuş sizler ne kullanıyorsunuz önerisi olanlar
Slm cnm gözünüz aydın darısı bizim 40 mıza
Hastanede kullanmayın dediler gözenekler tıkanmasın diye ama biz 26 günlüğüz 2-3 gündür ara ara kullanıyorum,mustelanın pişik kremini kullanıyorum
Dr na danış önce ama çoksa hametan iyi gelebilir,iyileştirici özellikte,oğlumda kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…