- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.081
Hosbuldum..Ben eskisehirden katiliyorum.ikinci bu.4 yasinda kizim var.bende aynen normalde tatli hic sevmem ama dogum yapali habire tatli istiyo canim.18 kilo aldim ben 7 kilosu gitti 63 kiloyum.ilk kızımda da 25 kilo almıştım.kiloyu takmiyorum ben nasılsa veriliyohoşgeldin
tek takılma yaz buraya bebeğin hayırlı olsun
gece gece canım çekti
10 kilo aldım hamilelikte şu an 2 kil2m kaldı ama öyle çok tatlı yemek istiyor ki canım verdiklerimi almam inş
sen nerden katılıyorsum ilk bebek mi :)
bizim de öyle oldu 6dan beri ayaktayım bu ıkınma beni kahrediyor artıkBenimki gece uykusuna bayılıyor ama gel gör ki sabah 6-7 arasi uyanmaya başlıyor sonra öğlene kadar uyku yok :)
Damla falan kullanıyor musunbizim de öyle oldu 6dan beri ayaktayım bu ıkınma beni kahrediyor artık
Karbonat ve bene yagini sur beklet sonra yika bebegini hepsi kendiliginden cikacakBebeginin saci konak olan varmi bu nasil gecer
Meb bende eskişehirdeyim,benim de 5 yaşında bir oğlum var şimdi de kızım oldu,ewt tatlı çok istiyor insanın canı ben genelde tatlı istediğimde hurma yiyorum üzerine de bol su,hem süt yapıyorHosbuldum..Ben eskisehirden katiliyorum.ikinci bu.4 yasinda kizim var.bende aynen normalde tatli hic sevmem ama dogum yapali habire tatli istiyo canim.18 kilo aldim ben 7 kilosu gitti 63 kiloyum.ilk kızımda da 25 kilo almıştım.kiloyu takmiyorum ben nasılsa veriliyo
Ohh tek tatli yiyen ben degilmisim.hamileyken hoc kilo almamistm ama lohisalik bana yaramadi sistim resmenMeb bende eskişehirdeyim,benim de 5 yaşında bir oğlum var şimdi de kızım oldu,ewt tatlı çok istiyor insanın canı ben genelde tatlı istediğimde hurma yiyorum üzerine de bol su,hem süt yapıyor
Biz 26 günlüğüz siz ne kadarlık oldunuz?
evet biogaia ve tummys verdi doktor çıkarmasına rağmen sürekli ıkınıyor sürekli gazı varDamla falan kullanıyor musun
Gündüz yemeye çalış tatlı ya da kuru meyveler yeOhh tek tatli yiyen ben degilmisim.hamileyken hoc kilo almamistm ama lohisalik bana yaramadi sistim resmen
Gündüz tekrar denemiştim dün. Şaşırdı bi anlayamadı kucağmda uyudu kaldı yere bırakır bırakmaz feryat figanCnm ilk gün benim kızımda katıla katıla ağladı ben yatağına kattım ağladı aldım kucağıma sakinleştirdim geri bıraktım sonra ağladı sakinleştirdim geri bıraktım böyle böyle 1,5 saat geçti sonra pes etti uyudu.. dün yani 2. Gündü ilk başta ağladı sonra sustu... bence pes etme bi dene ilk baş yorucu oluyor ama sabaha kadar uykusuz kalmaktan iyidir...Zafer annelerin olmalı
Bende 22 kilo almıştım 10 kilo kaldı ama bi türlü gitmiyor gerçi uykusuz geceler de hep çikolata tatlı filan yiyorum tabiki gitmezGündüz yemeye çalış tatlı ya da kuru meyveler ye
Gece çok acıkınca kuru incir,kayısı,hurma,ceviz yiyorum gündüzleride çikolata falan yediğim oluyor,ben 16 kilo almıştım 5 kilo kaldı geriye
Aynı durumdayız. Ben çözüm bulamadım. Bazen pes ediyorum, sağıp vermeyi düşünüyorum.Kızlar selam
Oğluma mama vermiyorum yani biberon kullanmıyoruz ama sanırım bu aralar meme reddi yasiyoruz. İki emip ağlamaya başlıyor uykuluyken daha iyi ama çok canım sıkılıyor sütüm azalacak diye endişe ediyorum. Var mı çözüm önerileri olan.
Bu arada düzgün kaka ve çis yapıyor bu emmeye nasıl besleniyor anlamıyorum.
nm benim kızım da çok gazlı şimdi bile ıkınıyor ama kundak yapmak geceleri çok rahatlattı uyku konusunda yoksa sabaha kadar yatmıyordu sabah 8 gibi uyanmış allah ım bir çaba görsen gülmekten ölürsün kendini kurtarmak için şekilden çekile giriyor bende açtım bi gülüyor rahatladım diye.....benim kız gündüz yatıyor 2 saat filan ama diğer saatler hep kucakta o yüzden beni çok zorluyorGündüz tekrar denemiştim dün. Şaşırdı bi anlayamadı kucağmda uyudu kaldı yere bırakır bırakmaz feryat figan
Genelde kakasını yapmaya çalışırken uyuyamıyor kızım. Yaptıktan sonra rahatlayıp sızıyor geceleri
Masajla rahatlatmaya çalışıyoruz o yapana kadar biz de.
Bebeğim uyanıkken biz.Ayyyyy gece İnan benim gözlerim kapanıyor benim kız bana bi bakıyor hiç uyku yok gözünde bi de kucağımda olmayı kabul etmiyor illaki ayakta kucakta gezdireceksin ne zaman düzelir bilmiyorum ilk kızım nereye katsam orda uyur kalırdı o yüzden bu çok zorluyor beni
Bu nasıl bir düşüncesizliktir yarabbi.Bnmki kndi küsü kndi barisiyo bi faydasi yok bos yere gelip kalabalik yapiyo.
Aksam feldi tam yemk yicektik oturdu sofraya bn 2 kisilik yemk yapmstm arkasndn bide kp i cagirdi o da yedi ben cocugu emzirirkn yemkler bitmis sinirimdn yemek yemedim ..
Kaç günlüksünüz? Ben de almayı düşünüyorum sürekli kucağımda gezdirmek yorucu oluyor.Birwz once kangurumuz geldi.sevdi benim oglan.icinde uyudu en azindan
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün bebeğiniz.Sonradan katildim araniza köyün delisi gibi hissediyorum kendimi
kendi kendime takılıyorum.hic birinizi taniyamadim henüz.keske hamileyken keşfetseydim burayi. Bu arada un helvası acayip süt yapiyo iki gündür yiyorum şişti resmen
Kendim nazar ederim diye korkuyorum ama bizimkinin gece uykusu iyiC
nm benim kızım da çok gazlı şimdi bile ıkınıyor ama kundak yapmak geceleri çok rahatlattı uyku konusunda yoksa sabaha kadar yatmıyordu sabah 8 gibi uyanmış allah ım bir çaba görsen gülmekten ölürsün kendini kurtarmak için şekilden çekile giriyor bende açtım bi gülüyor rahatladım diye.....benim kız gündüz yatıyor 2 saat filan ama diğer saatler hep kucakta o yüzden beni çok zorluyor
Cnm senn ufaklığın lafı üzerine evden çıkıp gştmesi sana haksızlık sen görğöcene sitem etseydin ,çocuk lafıyla nedir bu hareket die,görğmcenin kızının ettiği de tam afedersin terbiyesizlik?ona mı kalmış karışmak ?büyğklerin işine ne karışıp dayıya hesap sormak neyin nesi?görğmcen çok iyi yetiştirmiş ,kimi insan cidden hklısın sadece sorun üretioCanım aynen bu söylediklerini birebir yaşadım görümcemle. Doğumuma 2 gün kala bize geldiler cümbür cemaat kızıma yaramazlık yapma yanında otur demistim o da gidip halasına annem sana sarilmami istemiyor demiş :) bir hışımla evden çıktı gitti tabi kocamla aramda soğuk rüzgarlar oldu üstelik benim eşim yurtdışında çalışıyor ve sadece 15 günlüğüne gelmişti dahası da var doğumdan 2 gün sonra gorumcemin kızı eşime whatsapptan saydırmış yok annemi üzmeye ne hakkınız var vsvs neler neler tam doğum üzeri moralimi çok bozdular napacaksın biraz hamile lohusa psikolojisinden anlamaları lazımdı ama bazı insanlar cay kaşığı gibi ortalığı karıştırmaya bayılırlar
Uyuyunca uyandırıyor Muş’un peki emzirmek ya da mama vermek içinBu nasıl bir düşüncesizliktir yarabbi.
Kaç günlüksünüz? Ben de almayı düşünüyorum sürekli kucağımda gezdirmek yorucu oluyor.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün bebeğiniz.
Kendim nazar ederim diye korkuyorum ama bizimkinin gece uykusu iyigeç uyuyor biraz o da kakasını gece yapmasından. Uyuduktan sonrs bir ya da iki kere acıkınca uyanıp geri uyuyor. Bazen ben uykusunda emziriyorum o zaman uyanmıyor da. bizim beslenme saatimizde sıkıntı var. Meme reddi yaşıyor, emzirmeydi biberondu derken uyuması gereken anı kaçırınca boncuk boncuk bakıyor.
O gaza tam bir çözüm bulamadık. Her beslemeden sonra çıkarıyoruz. Kendisi de alttan üstten sürekli çıkartıyor ama gaz yine ee var. Sürekli ıkınıyor
tatli olsunda ne bulduysam yiyorum ben :) bizde bugün bir aylik olduk tam yarın aşımız varMeb bende eskişehirdeyim,benim de 5 yaşında bir oğlum var şimdi de kızım oldu,ewt tatlı çok istiyor insanın canı ben genelde tatlı istediğimde hurma yiyorum üzerine de bol su,hem süt yapıyor
Biz 26 günlüğüz siz ne kadarlık oldunuz?
Nasıl eviyok cnm?emeklisi filn yokmu öyle çocuklarına yük olmak zor olur ona da evinde kaldığına da,kaç çocuk var ki ,hemen sıra geliodur hepsine:) çok zor cidden cnm herkesşn bşr dğzsnş bir yaşamımvarEvi yok ki çocuklarda geziyor
Canı neresi isterse oraya gidiyor
75 yaşındaki kadından ne beklersiniz ki zaten
Ayak altında dolaşmaktan karismaktan gayet memnun
Ben altına cnm bebeği zaten hiç doğrudam bırakmıyrö bir yere illabattaniye ile bu hamal beşiğe de çok ince bir minderim var onu koyıp bşrde boğılma çnleyşci incecik yastık onl koyuyrm cnm bşr sorun olmadıya biz de aldık hamak beşik ama içine koyunca boynu rahatsızmış gibi geliyor bana. düzleştiriyor musunuz altını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?