2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm arkadaşlar 26 günlüğüz ama ben uyku düzeni konusunda titizleniyorum o yüzden araştırma yapıyorum bol bol,sizinle de paylaşmak isterim
İnstagramda baldan_anne_uyku isimli bir profil var,uyku eğitimi ve düzeniyle ilgili herşeyi bulabilirsiniz ,4 aydan önce bi düzen beklememek gerekirmiş

Anasi tam eski kafadan hiç bişey anlamıyor
Eşim de anaci olduğu için tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum

Anasi tam eski kafadan hiç bişey anlamıyor
Eşim de anaci olduğu için tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum
Cnm kşm anacı değil bende anneme babama aşırı düşkünşm,ama aile olmayı da öğrendim,biz kdınlr öğreniyrzda erkekler neden olamıo?bşrde evlenşnce kıymete binio .bnmksinede diorum benmde annem babam var die,cidden işin zor allah yardımcın olaun bu zaöanda bu çağda,evde bornoz keyfi , oh duş al kanepene uzan ,cımbız ayna kaynana varken nerde :))inş değişir sennkisi

oo bugün burası itiraf ediiyorum topiği olmuş
evet evet gecr gece tatlıları löp löp ben götütüruyorum
benimde bugün 3 yabancı iş arkadaşım çocuk görmeye geldiler
yoruldum ya

Zeytinyagi birebir canim zeytinyagini yak sogut ve sur cok iyi geliyo altini her actiginda surmeye calis cok rahatlatiyo
Zeytinyağını neden yakıyoruz acaba bilgin varmı ben çiğ sürüyorum ama bugün hic uyumadı benimki sabah 11den beri altı kıpkırmızı ondan sanirim.bepanthol almıştım dün oda geçirmedi hatta ondanmi diye düşündüm hic bu kadar olmamisti çünkü

sudocrem de iyi geliyor pişiklere az kızarırsa ben sürüyorum diğerine alt değiştirmeye kadar geçiyor

Asitinin gitmesi icin yakiyoruz benim kizim 1 kere pisik oldu zeytinyagi cok iyi geldi simdi surekli suruyorum.
Gercek zwytinyagi olacak ama tabiki.
Bepanthol kullaniyordum bende ama hic faydasini gormedim simdi zeytinyagi ile devam ediyorum

oo bugün burası itiraf ediiyorum topiği olmuş
evet evet gecr gece tatlıları löp löp ben götütüruyorum
benimde bugün 3 yabancı iş arkadaşım çocuk görmeye geldiler
yoruldum ya
Al bebdende o kadar benimde misafirim vardi bugün hic oturmadım bile kızımda durmadi hic mahfoldum resmen.mevlut yapmak en iyisi galiba bigunde biter hic olmazsa

Asitinin gitmesi icin yakiyoruz benim kizim 1 kere pisik oldu zeytinyagi cok iyi geldi simdi surekli suruyorum.
Gercek zwytinyagi olacak ama tabiki.
Bepanthol kullaniyordum bende ama hic faydasini gormedim simdi zeytinyagi ile devam ediyorum
Öğrenecek ne çok şey var...hemen yapıyorum bunu insallah geçer.

Kızlar slm bizim bugün 40 imiz çıktı ama kızım pişik olmuş sizler ne kullanıyorsunuz önerisi olanlar
Sudocrem kullanıyorum şimdilik pişik olmadı kızım.

Ben de takip ediyorum o sayfayı. Çok güzel gerçekten.

Kızlar yarın aşı olacağız biz.şu aşı olayından nefret ediyorum 1.ay aşısı sıkıntı yapıyor mu?
Bizde sıkıntı olmamıştı. Yine de doktora sorup ona göre önlem almakta fayda var. İkinci ay aşıları ateş yapıyormuş. Ateş düşürücü hazırlayacağız doktora danışıp.

Merhaba ben olmuştum göğüs yaramdan dolayı emzirememiştim ve bi gece göğüs ağrısı ile uyandım yermden kalkamadım gogsumun bı tarafı cok sertti duşa girdim tarakla o bölgeyi taradım bi saat boyunca sıcak suda sonra sütümü sağdım ateş titreme oldu baya çok halsizm zAten o gexe bebeğime bile bakamadım babası mama verdi uyuttu sabahta doktora gittik mastitmiş antibiyotk verdi kullandım her gün sıcak kompres uyguladım o bölgeye emzirdikren sonra sağdım 3 günde iyleşti ama göğğs uçlarım hala yara slkon göğüs ucu ile emzirmeye calısıyorum onunla bile ağrıyır

Kızlar ben grip olucam sanırım ogluşuma geçer diye çok korkuyorum.İlaç falan kullana biliyomuyuz emzirirken

Çok yoğun bir gündü bugün yarin misafrim gelecek tatlı kurabiye yaptım cam balkon sildim mutfak dolabını sildim utu çamaşır çocuklar derken bittim valla ayakarimi hissetmiyorm bir de gorumcem yemeğe geldi kende gore yemegim vardı acele acele hemen yemek yaptım nereye yetisecegimi sasirdm bugün dolaba nohut fasulye haşlayıp atacam et yapacam musait bir zamanda yoksa pat diye misafir geliyor çok zor oluyor çocuklarla kızım inşallah gece uyur bende biraz dinlenirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…