- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.181
Canım ban yedim yoktum birkaç gün devlette ki doktor kaç mm olduğunu bile söylemedi bana sadece 6 aylık olunca tekrar gelin dedi.Çok şükür rahatlamissindir sende
Kalbindeki delik için ne dedi
Sizin delik kaç mm biliyormusun
Bizim ki 9 mm
Eczanede maske satılıyor.onu tak da bebeğe geçmesin.Kızlar ben grip olucam sanırım ogluşuma geçer diye çok korkuyorum.İlaç falan kullana biliyomuyuz emzirirken
biz akika kurbanı kestireceğiz ozaman ben bayan arkadaşlarımı eve davet edicem eşimde arkadaşlarını dışards ağırlayacakAl bebdende o kadar benimde misafirim vardi bugün hic oturmadım bile kızımda durmadi hic mahfoldum resmen.mevlut yapmak en iyisi galiba bigunde biter hic olmazsa
Güzel düşünmüşsünüz.yoksa gercekten çok yoruyo.biz akika kurbanı kestireceğiz ozaman ben bayan arkadaşlarımı eve davet edicem eşimde arkadaşlarını dışards ağırlayacak
ben yurtdışındayım küçük bir türk çevremiz var
toplu almak en mantıklıssı kabur a pilav tarlı ayran salata bitti gitti
mevlüt olmazda bir okumafalan olur herhalde yabancılaeıds böyle tek tek gelmek isteyenleri ağırşayacsğım
Ama o sarista kalca destekleniyo bacaklar m seklini aliyor.uygun olmayan kanguru da bebek m olmuyor bacaklar asagi sarkiyor kalca sagligu icin de zararli buE cnm eskşler işte sırtta bebek beze sarıp saatlerce ırgat yapmış ya,dünyada her yerde hemde kanfurunun ilham kaynağıda o sarış:))
Yok canım çok rahat. 2.ay aşısı sıkıntısyapıyormuşsbirazKızlar yarın aşı olacağız biz.şu aşı olayından nefret ediyorum 1.ay aşısı sıkıntı yapıyor mu?
Kvalidemler de yakarmış sebebini bilmiyorum. Ben sudocrem kullanıyorum ya da hametan çabucak geçiyor şükürZeytinyağını neden yakıyoruz acaba bilgin varmı ben çiğ sürüyorum ama bugün hic uyumadı benimki sabah 11den beri altı kıpkırmızı ondan sanirim.bepanthol almıştım dün oda geçirmedi hatta ondanmi diye düşündüm hic bu kadar olmamisti çünkü
Kvalidemler de yakarmış sebebini bilmiyorum. Ben sudocrem kullanıyorum ya da hametan çabucak geçiyor şükür
Asitinin gitmesi içinmiş.bugün zeytinyagi gecirmezse alicam dediğin kremleri.bide ben ıslak mendil kullanmıyorum bebeh temizleme pamuğu kullanıyorum.dün aceleden islak mendil kullandim boyle oldu.bidaha tövbe kullanmam.Kvalidemler de yakarmış sebebini bilmiyorum. Ben sudocrem kullanıyorum ya da hametan çabucak geçiyor şükür
Teşekkür ederimYok canım çok rahat. 2.ay aşısı sıkıntısyapıyormuşsbiraz
Yıkayınca da pişik azalıyormusTeşekkür ederim
Orası öyle cnm ilham kaynağı ama elbette geliştşrilmiş çok iyi kangurulr var,Ama o sarista kalca destekleniyo bacaklar m seklini aliyor.uygun olmayan kanguru da bebek m olmuyor bacaklar asagi sarkiyor kalca sagligu icin de zararli bu
Anladım cnm ben mama kullanmıyorum gaz ilaçlarını kestim bilmiyorum geçmezse doktora götürülenMama değiştirince.ve mesela karışık meyve püresinde oluyordu.onu kesince düzeldi.
Sudocrem al cnm favorim o cşdden en en iyisiAsitinin gitmesi içinmiş.bugün zeytinyagi gecirmezse alicam dediğin kremleri.bide ben ıslak mendil kullanmıyorum bebeh temizleme pamuğu kullanıyorum.dün aceleden islak mendil kullandim boyle oldu.bidaha tövbe kullanmam.
Vnmmde hafta sonuna var canm,40!çıkmadan helme nedir,aşle akraba konu komşu zaten saymıyorum,öldğrecekler beni,bahane gerekmiş millete gezme için,geçmiş olsuna dşe gelip yamak çay meyve kalmak nedir,çocuklarla inanılmaz zor,haftalık kadın alıylrm cnm,mis gibi yapıp çıkıo yoksa delircem cidden b,tertrmiz yap misafir geldi mi aynısı oluo .Çok yoğun bir gündü bugün yarin misafrim gelecek tatlı kurabiye yaptım cam balkon sildim mutfak dolabını sildim utu çamaşır çocuklar derken bittim valla ayakarimi hissetmiyorm bir de gorumcem yemeğe geldi kende gore yemegim vardı acele acele hemen yemek yaptım nereye yetisecegimi sasirdm bugün dolaba nohut fasulye haşlayıp atacam et yapacam musait bir zamanda yoksa pat diye misafir geliyor çok zor oluyor çocuklarla kızım inşallah gece uyur bende biraz dinlenirm
Tamam cnm bide onu deneyim.Sudocrem al cnm favorim o cşdden en en iyisi
Evinde kalmak istemiyormus
Alişti tabi böyle rahatı iyi
Kaç kere dedik ama orali olmadı
onun bu davranışı beni haliyle kendisinden soğuttü
Her davranışıma bişey demesi iyice çileden cikartiyor beni
Bazen sus işareti yapıyorum
Gene aynı yine aynı
Bildiğinden dediğinden vazgeçmiyor
Çocukla ilgili herşeye ama herşeye karışıyor
Yok onu söyle yap yok bunu böyle
Hematen sudokrem sur gecer benim bebegimde cok sik pisik oluyoAsitinin gitmesi içinmiş.bugün zeytinyagi gecirmezse alicam dediğin kremleri.bide ben ıslak mendil kullanmıyorum bebeh temizleme pamuğu kullanıyorum.dün aceleden islak mendil kullandim boyle oldu.bidaha tövbe kullanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?