2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Al bebdende o kadar benimde misafirim vardi bugün hic oturmadım bile kızımda durmadi hic mahfoldum resmen.mevlut yapmak en iyisi galiba bigunde biter hic olmazsa
biz akika kurbanı kestireceğiz ozaman ben bayan arkadaşlarımı eve davet edicem eşimde arkadaşlarını dışards ağırlayacak
ben yurtdışındayım küçük bir türk çevremiz var
toplu almak en mantıklıssı kabur a pilav tarlı ayran salata bitti gitti
mevlüt olmazda bir okumafalan olur herhalde yabancılaeıds böyle tek tek gelmek isteyenleri ağırşayacsğım

Güzel düşünmüşsünüz.yoksa gercekten çok yoruyo.

Gece 2 den beri partiliyoruz kızımlaaltı temiz,karnı tok,gaz yok,uyuyamadığı için ağlıyor,şaşırdım sizin bebekler gece kalkınca geri nasıl uyutuyorsunuz?

E cnm eskşler işte sırtta bebek beze sarıp saatlerce ırgat yapmış ya,dünyada her yerde hemde kanfurunun ilham kaynağıda o sarış:))
Ama o sarista kalca destekleniyo bacaklar m seklini aliyor.uygun olmayan kanguru da bebek m olmuyor bacaklar asagi sarkiyor kalca sagligu icin de zararli bu

Kvalidemler de yakarmış sebebini bilmiyorum. Ben sudocrem kullanıyorum ya da hametan çabucak geçiyor şükür

Kvalidemler de yakarmış sebebini bilmiyorum. Ben sudocrem kullanıyorum ya da hametan çabucak geçiyor şükür
Asitinin gitmesi içinmiş.bugün zeytinyagi gecirmezse alicam dediğin kremleri.bide ben ıslak mendil kullanmıyorum bebeh temizleme pamuğu kullanıyorum.dün aceleden islak mendil kullandim boyle oldu.bidaha tövbe kullanmam.

Vnmmde hafta sonuna var canm,40!çıkmadan helme nedir,aşle akraba konu komşu zaten saymıyorum,öldğrecekler beni,bahane gerekmiş millete gezme için,geçmiş olsuna dşe gelip yamak çay meyve kalmak nedir,çocuklarla inanılmaz zor,haftalık kadın alıylrm cnm,mis gibi yapıp çıkıo yoksa delircem cidden b,tertrmiz yap misafir geldi mi aynısı oluo .

Asitinin gitmesi içinmiş.bugün zeytinyagi gecirmezse alicam dediğin kremleri.bide ben ıslak mendil kullanmıyorum bebeh temizleme pamuğu kullanıyorum.dün aceleden islak mendil kullandim boyle oldu.bidaha tövbe kullanmam.
Hematen sudokrem sur gecer benim bebegimde cok sik pisik oluyo

Kizlar aşıdan geldik.kizim 3300 kg 49 cm doğmuştu.4700 kg 55 cm olmuş.bide korunmayi konuştuk 3 aylık iğne düşünüyorum nasil sizce

Yarin kontrol var kizlar hala minik minik kan pihtilari geliyo arada . Doktor ne dicek bakalim

Atesim 38.5 perisan bi haldeyim gögsum cok sgriyo dunden beri agliyorm kizlar dua edin bana nolur bebegimde doymuyo sanirm saatte 1 uyaniyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…