2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Atesim 38.5 perisan bi haldeyim gögsum cok sgriyo dunden beri agliyorm kizlar dua edin bana nolur bebegimde doymuyo sanirm saatte 1 uyaniyo ..
ayy canım ya çok geçmiş olsun sana esaslı bir nazat değdi
neyse eylül anneleri okarak seni bi okuyup üfleyelim ben sana tee ayrupalardan dua gönderiyim
ne havalı oldu dimi:)
üzülme ve ağlama biraz mams takviye yap iyileşincr sık sık emzirirsin

Atesim 38.5 perisan bi haldeyim gögsum cok sgriyo dunden beri agliyorm kizlar dua edin bana nolur bebegimde doymuyo sanirm saatte 1 uyaniyo ..
Çok geçmiş olaun cnm.nazar oldu cidden sana,çevrende gözü kimin kaldı acaba.cnm sürekli sağsan iyi gelmez mi? Boşaltsan memeleri sağdığıno kaşıkla ver bebeğe ,antibiyotik filanda verir geçer 2 güne inş.sıkma canını çok geçmiö olaun

Cnm minik öinik çoook normal değilmmi kendisini iyicr temizlio işte rahim ,muhakkak 2 doktora daha görün derim cnm kğrtaj derse
Ilk gittigim kadin dogumcu kurtaj demisti sonra baska hastanede bir doktora daha gittim sonra tup bebek doktoruma gittim ama 52 gun oldu en azindan azalmaliydi sanirim temizlemek icin histereskopi dicek insallah gerek kalmaz dualariniza ihtiyacim var

Geçmiş olsun canım neden oldu ki açana soğuk algınlığı filan mı acaba bi doktora gitsen fazla ilerlemeden

Sagolun kizlar atesim 39 a cikinca acile geldk serum taktilar yarin doktra gidicm

Bi onerim var ama yaparmisin bilmem.annem babaannem biz oyle yapardik dedi.kullanilmis bulaşık süngeri sürmek gerekiyormus göğüse

Cnm bebeğin tüp bebek mi?e cnm bizimde ilkimnice tedavşlerdem sonra oldu .boşver omzaman hiiiiç kaygılanma iyi düşün baksana allah sana evlat verdi:)) bunlarda dikenlerş olsun illa geçecek gör bak bişi yok dicekler

Antibiyotik verdi doktor ablamda işe yarar onlar bi kac gune gecer dedi.. butun gogsum tas gibi oldu ya korkuyorum ameliyat dicekler diye

Selam kızlar benim oğlum kolik haftasında sanırım 6.haftada atak tavan yapıyormuş benimki de 2 gündür sıkıntılı. Dün gece hiç uyumadık sabaha karşı uyudu. Bugün de kıvranıyor kundaksiz uyumuyor. Bu hafta böyle yorucu geçecek bende

Ah ah canım mahvoldim gelen 4 kişi ama herşeyi yapıyorsun ev temizliği ayrı hazırlık ayrı iki çocuk var çok zor inan çok kalabalık aileler bizim hepsi ayrı ayrı gelecek çocuklar rezil oluyor ya gözleme falan alacqm poğaça yaptım sabah çok zor biraz hazır biraz kendim yapacak yoksa olmayacak böyle bir de benim kaynanam gorumcemler pat diye yemekleri ge geliyorlar iyice geriliyorum ya daha lohusayim uykusuz yorgunum yemeğe niye gelirler anlamıyorum azıcık düşünün ya ben kimseye boyle yqomqm ya herşeyi Düşünürüm ama yok yok şuan pilim bitti ayaklarını yeni uzatiyorum kafam çok agriyor uykusuzluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…