2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bunu duymustm ablamda denemis faydasini gördm demisti ama pazarda lahana bulamadik bakayim cumartesi pazarina bi daha bakarim olmado
canım burda hastahanede benimde taş gibi oldu hemşire plastik dr eldiveninr sıcağa yakın su doldurdu ağzını bağladı sütyene koydu bays iyi geliyor sapmadan önce sıcsk kanalları açıyor

canım burda hastahanede benimde taş gibi oldu hemşire plastik dr eldiveninr sıcağa yakın su doldurdu ağzını bağladı sütyene koydu bays iyi geliyor sapmadan önce sıcsk kanalları açıyor
Sicak su torbasi bulsam bende denesem bunu herkes farkli diyo kimi soguk kimi sicak kafam karisti iyice

aslında şöyle sağmadan önce sıcak
sağdıktan sonra soğuk kompres yapacaksın
şimdilik bi havluyu sıcak suya batır sık göğüsee koy sağmadan somra soğuk suga batır gene koy rahatşarsın

aslında şöyle sağmadan önce sıcak
sağdıktan sonra soğuk kompres yapacaksın
şimdilik bi havluyu sıcak suya batır sık göğüsee koy sağmadan somra soğuk suga batır gene koy rahatşarsın
Yari deniyeyim xanim sagol ilaclar ise yaradi agri falan yok simdi ama etkisi gecince nolur bilmem.
Atesim yine cikmaya basladi

Canım geçen hafta da benim koz da öyleydi sabaha kadar uyumuyordu bu hafta biraz daha iyi ama yine de uykuyu sevmiyor aslında seviyor ama kucakta bıraktığın an uyanıyor

Canım geçen hafta da benim koz da öyleydi sabaha kadar uyumuyordu bu hafta biraz daha iyi ama yine de uykuyu sevmiyor aslında seviyor ama kucakta bıraktığın an uyanıyor
2 gündür sıkıntılı iste benimki kundak yapıyorum öyle rahatlıyor

Galiba ki bugunde gelmis hastaneye gittik dedim kim icin dedi bnm dedim he tm.dedi
Canım. Geçmiş olsun.Bende fena ishal oldum geçmezse hastaneye gidicem.Bebeğimde hasta gibi elleri kafası buz gibi.Hiç emmiyor sürekli uyukluyor moralim bozuldu.anneler ve bebekler hasta olmasın yaaaa...((

Canım. Geçmiş olsun.Bende fena ishal oldum geçmezse hastaneye gidicem.Bebeğimde hasta gibi elleri kafası buz gibi.Hiç emmiyor sürekli uyukluyor moralim bozuldu.anneler ve bebekler hasta olmasın yaaaa...((
Bence olmasin cok kotu oluyo tek olsak neyse de onlar varken.. sana da cok gecmis olsun git bence acile ishalle ugrasmaj cok zor

Uyuyamiyorum atesim 39 a cikmis utimu ortsem terliyorm acsam üsüyorum allahtan esimle ayri odalardayiz yoksa yine acile gotururdu cocukla rezillik oralarda

Hamazing diye krem var canim icerisinde çinko olduğu için pisigi hemen geciriyor. Bn normalde uni babynin pişik kremini kullaniyorum, eger pisikde olursa hamazinki suruyorum geciriyor

İnşallah gerek kalmaz canım ne çektin artık biter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…