2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim gundz gittik antibiyotik verdi etkisi gecince ateste cikti yine gitsm yone ayni olcak
Canım önce ki gün benim de öyle oldu çok kötüydüm öğlen sadece ağrım vardı akşam hem meme hem baş ağrım üstüne şiddetli mide bulantısı sıtma tuttu beni ateşim çıktı perişan oldum eşimi gönderdim ağrı kesici almaya öğlenden gece 11 e kadar hiç birşey yiyememistim zorla 3 5 kaşık çorba içtim ilacımı içtim bebeği eşime verdim karanlık bir odada 3 saate yakın uyumuştum. Uyandığım da hafif baş ve meme ağrım vardı tüm gece boyunca sadece ağrıyan mememi verdim kızıma yumuşadı çok şükür 3 gün kadar ufak ufak ağrı yaptı ama geçti çok şükür.

Ben internetten sıcak değil ama soğuk kompresin çok iyi geldiğini okudum bir dene istersen canım.

Yemeğe gelmeleri sahiden aşırı dğşüncdsizlik,bnmkiler geçen doğom sıra ile yemek yapr tencere şle salarldı bund da yolladılar da işte tripliler,aramadan da gelemzler,sende yardım ettir cnm yemeğini pişirt,sen çocuklraına bak,gözleme filan nasıl açıuorsun bu halde (

Benimkiler de yapar pasta börek falan ama ararlar biz geliyoruz diye ne yemek yaparsan yap oyleler iki gorumcem var ne yardimi canim 6 cocuk oluyor hepsinin yaslari yakin birbirine giriyorlar canım poğaça yapmak falan zor hazır gözleme alacam

Kontrolden geldik kizlar bebegim cok iyi buyuyormus . Ben sali gunu histereskopi olacagim parca yada pihti her neyse atamiyormus vucut.kanamam ondan bitmiyormus .insallah sag salim atlatirim
Canım geçmiş olsun hiç korkma bak çözümü var kurtuluyorsun ne güzel. Ben ilk doğumum da yoktu ama 2. Doğumumda vajinamin girişinde kocaman bir et görülüyor dün sağlık ocağında ki kadın doktora göründüm çok kötü bir görüntü var çünkü baktı ya mesane sarkması ya da rahim sarkması olabilirmiş çok kötü hissediyorum kendimi doktor bir kadın doğum doktoruna gitmem gerektiğini o şeyin yerine konması lazım dedi ilk defa böyle birşey yaşıyorum normal doğum bir de çok iyi diyorlar şimdi bir de o sarkan şeyle uğraşacağım

Cok gecmis olsun canim herkesin baska baska dertleri var insallah cok ugrasmadan duzelir.
Bende insallah tekrar kan birikmesi falan yasamam ondan korkuyom

Cok gecmis olsun canim herkesin baska baska dertleri var insallah cok ugrasmadan duzelir.
Bende insallah tekrar kan birikmesi falan yasamam ondan korkuyom
Canım sağol ya inan dünden beri bütün moralin bozuldu internetten baktım direkt ameliyat diyorlar hatta çocuk defterini kapatmak lazım diyorlar ki ben hep 3 çocuğum olsun istiyorum eşime birşey demedim doktor ameliyat dese direkt yaptırır beni ama çok üzgünüm ya 40 ım pazartesi çıkacak ben de muayene olacağım inşaAllah çocuk için risk demezler

Insallah demezler de basit birseydir canim icini ferah tut yine de sen . Benim ilk ve son buyuk konusmayayim da kotu seyler yasiyorum hep doya doya cocugumla ilgilenemedim bile. Kotu anilar birikti biraz daha. Allah a sukur ki cocuklarimiz saglikli napalim kaderde yasamak varmis bunlari

Kontrolden geldik kizlar bebegim cok iyi buyuyormus . Ben sali gunu histereskopi olacagim parca yada pihti her neyse atamiyormus vucut.kanamam ondan bitmiyormus .insallah sag salim atlatirim
Benim 32 gün oldu hâlâ devam ediyo kanamam doktorada gitmedim hiç.bi sıkıntı mı var acaba korkmaya başladım.sizin kanamadan başka ne sikayetiniz vardı?

Benim 32 gün oldu hâlâ devam ediyo kanamam doktorada gitmedim hiç.bi sıkıntı mı var acaba korkmaya başladım.sizin kanamadan başka ne sikayetiniz vardı?
Baska sikayetim yok canim sadece kanamam azalmadi hic rengi de degismedi hep kirmizi idi ondan gitmistim.

kızlar beyaz gürültü, süpürge sesi vs ile bebeklerini uyutan var mı aranızda. birkaç kere denedim de alışkanlık yapar mı acaba.

kızlar beyaz gürültü, süpürge sesi vs ile bebeklerini uyutan var mı aranızda. birkaç kere denedim de alışkanlık yapar mı acaba.
ben uyutuyorum alışkanlık yapması sana bağlı açarsan onun uykuya geçiş sesi olduğunu düşünür ben büyğk oğlumda beyaz gürültü ve bi ninni yi açtık sürekli çok rahat ettim
beyaz gürültü çok işime yaradı ama şimdi sadece ninni açıyorum ama bunu beyaz gürültü yerine kolik sesine alıştıracağım öünki daha su sesi gibi daha kulapahoş geliyor

Benim oğlum kolik olduğu icin bu şekilde uyuyor. Süpürge sesi açıyorum uykuya dalıyor direkt

Aynı durumdayız. Ben çözüm bulamadım. Bazen pes ediyorum, sağıp vermeyi düşünüyorum.
Canım aventin küçük silikon ucunu aldım onunla emzirdim bir gün sonra silikonu bıraktık rahat emiyor şimdi çok şükür. Dene istersen eczanelerde çok pahalı ben gittigidiyordan daha uygundur aldım.

Bartolin bezi şişmesini bı bı arastirsana cnm
Benim de uzun zamandır vajina girişinde et gibi bisey var doktora gösterdim bunu söyledi. Ağrı acı yapmadığı sürece sorun yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…