- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.301
Tecrübeyle alakası yok emin ol cnm,benim 2. Çocuğum ama her bebek farklı olduğundan tecrübe işe yaramıyorşimdi uyudu şükür bir de sabah 8-12 arası sıkıntımız var. hamileliğim boyunca da erken yattım hep niye böyle olduysa bu çocuk :) kaç saattir emzirmekten bir hal oldum inşallah bir şeyleri yanlış yapmıyorumdur. rçtecrübesizlik kötü
Aynen katılıyorum sanaHala uyumuyor kızım oy oy sabahlar olmasınbu arada tek çocuk hiçbir şeymiş iki cocukla evlilik hayat basliyormus bunu anladım :) herkes uyuyor sanırım :)
Çok şükür dediğin gibi başta sağlıko zaman paylaşıyorum derdimi
büyük oğlum sürekli kocası ölmüş teyzeleri gibi ağlıyor vara yoka
çok dertli küçğk desen emiyor ve kusuyor gece uyanıp gözler fıldır fıldır kapanmak bilmiyor
eşim de çok yoğun
ara ara kızıyorum bazsn bebeğimin miskokusu derken itiraf edeyim kusmuklu kokusunu çwkiyorum
büyük oğlum yeni konuşöaya başladı ona gülüyorum
planlarım farklıyken çalışma hayatoma dönecekken kucağımda bi minikle iyicecev hanımı oldum bol bol buzluğa poğaça açma stokluyorum yemek pişiriyorum süt sağıyorım
ocakta master bitirme sınavım var ona hazırlanmam lazım ayrı bir stres
ayyy işte böyle benden böyle
herşeye rağmen elhamdüllillah sağlıklıyız
ve iyi ki varsınız kızlar
motive mesajları bekliyoruz:)
Bende uykusuzluk yorgunluk üstüne cok feci grip olmuşum.Yüzümde maskeyle nefes almaya çalışırken oğlanı pışpışlıyorum.Bu annelik cidden akıllı insanın işi deil kim bile istiye bu kadar zorluğu çeker ki.Bu arada niye bu kadar erken yaptırıyosunuz bi saglik sorunu mu var minnoşun.Bizde yaptiricaktik idrar yollarinda sorun varmiş diye başka doktordan fikir aldik hiç gerek yok 6.aydan once kesinlikle önermiyorum dedi o yüzden vaz geçtikSırtım ağrıyor,uykusuzum şimdi onun dalmasını bekliyorum.2 saat sonra tekrar kalk.Sabah oğlumu sünnete götürcez ama ben çok stresliyim.Daha çok küçük yaaaa(((
Mrb kizlar bende 38gun once dogum yaptim sezaryanla,bebegi kucagima aldigimda ayagi karnima degdiginde,yada egildigimde biyere carpttigimda gobek deligimin asagisi aciyor tenim mi aciyor karnimin içimi bilmiyorum 15gun once gttim doktora ultrasonla bakti bisey yok dedi b vitamini eksikliginden olur deyip ilac verdi biraz hafifledi ama tamamen gecmiyor kesik yerimde herhangi bir sikinti yok agri falanda sadece uyusuk kanamamda bitti sayilir boyle bir durum yasayan var mi alt karnim aciyor ic organlarimla ilgili mi bir sikinti var diye korkar oldum olsa ultrasonda belli olmazmiydi
Çıkardığı seslere takılma sen,ağlatsa kalkarsın yat uyuBizimki de fik fik ses cikariyor uyandirip emziraem mi acaba yoksa duymazdan mi gelsem
Gerçekten öyle.ilk doğumumda etrafdakilerin de soylemiyle beraber birtek benim çocuğum uyumuyo zannederdim.gazdan aglardi yavrum niye ağlıyo bişey var kesin diye moralimi bozarlardi kaynanam başta olmak üzere.oysa o zamanda burasi olsaydi hic telaş yapmazdım.yada biri çıkıp deseydi normal bunlar her bebek ayni diye...şimdi ağlıyo kızım hiç telaş yapmıyorum uyumuyo geçecek bu günler diyorum.ben pozitif olunca bebeğim de huzurlu oluyor bunu hissediyorum.Arkadaşlar benim pil bitti,oğlum ve kızom uyuduğu zaman ben de hemen yatağa koşuyorum :) uyku,beslenme,uyutma şekli,aşı her türlü paylaşımlar motive ediyor insanı hatta uyumayışları,ağlama durumlarında bile tek ben değilmişim diye seviniyor insan:) bol paylaşım yapalım
Ben devlet hastanesine gidiyorum.ahmet gündüzöz doktorumuz.Eskişehirli olan arkadaşlar
Aylık kontrol için hangi hastane ve hangi dr a gidiyorsunuz?
Ben acıbademde yaptım doğum ,ilk ay kontrolümüz orada olacak dolayısıyla ama acıbadem attığın adıma para alıyor resmen
Ise yaradi mi hamk besikBi gazlı bebe annesi olarak gece bekcilerine selam olsunBizde 4.30 da uyandık bakalım kaçta uykuya dalıcaz.Hamak beşik aldık minnoşu yatırdım icine şu an sallıyorum umarım işe yarar
Canım bizim gittiğimiz doktorlarda yaptırım diyor.Çabuk iyileşirmiş bi sıkıntısı YÖK çok şükür.Karar veremedik bugün götürüyorum dr.ama her an vazgeçebilirimBende uykusuzluk yorgunluk üstüne cok feci grip olmuşum.Yüzümde maskeyle nefes almaya çalışırken oğlanı pışpışlıyorum.Bu annelik cidden akıllı insanın işi deil kim bile istiye bu kadar zorluğu çeker ki.Bu arada niye bu kadar erken yaptırıyosunuz bi saglik sorunu mu var minnoşun.Bizde yaptiricaktik idrar yollarinda sorun varmiş diye başka doktordan fikir aldik hiç gerek yok 6.aydan once kesinlikle önermiyorum dedi o yüzden vaz geçtik
ay demeyin ne oldu tekrar operasyon falan gecirdimi nasil duzeldiGöbek fıtıgımı oldunuz acaba. Dra da gıtmişsiniz, farkederlerdı ama arkadaşım olmuştu aynı sızın gıbı şikayetleri vardı.
arkadasinda hamilelikten once varmiydi canim fitik yoksa dogumdan sonrami olduGöbek fıtıgımı oldunuz acaba. Dra da gıtmişsiniz, farkederlerdı ama arkadaşım olmuştu aynı sızın gıbı şikayetleri vardı.
Memnun musun?ben de devlet düşünüyorum daBen devlet hastanesine gidiyorum.ahmet gündüzöz doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?