2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İs konusu da bende memurum kızlar oğlum da ikil yıl ücretsiz izin kullandım yaşım 30 bir tane daha olsun dedim oğlum da bir yila yakin olmamıştı bu da olmaz hemen dedim hamile kaldım kısmet :) ise basladm 6 ay çalıştım simdi tekrar 2yil kullanacam izin ikisini buyuturm zor olsa da ev de is de ağrı zor valla ise dönüşüm nasıl olacak bilmiyorum kısmet artik :)

Hala uyumuyor kızım oy oy sabahlar olmasın bu arada tek çocuk hiçbir şeymiş iki cocukla evlilik hayat basliyormus bunu anladım :) herkes uyuyor sanırım :)

Tecrübeyle alakası yok emin ol cnm,benim 2. Çocuğum ama her bebek farklı olduğundan tecrübe işe yaramıyor

Hala uyumuyor kızım oy oy sabahlar olmasın bu arada tek çocuk hiçbir şeymiş iki cocukla evlilik hayat basliyormus bunu anladım :) herkes uyuyor sanırım :)
Aynen katılıyorum sana
Evde 2 çocuğa koltururken vakit su gibi geçiyor,aralarında bi de vicdan yapıyorum kızımı emzirirken oğlumla ilgilenemiuorum diye
Oğlum 5 yaşında çok şükür kendi işini görüyor kuzum kıyamam

Çok şükür dediğin gibi başta sağlık
Hepimiz öyleyiz inan 40 mız çıkmadan 20 tane ayrı ayrı misafir ağırladım buzlukta börek kalmadı diye dert edinip yenisini koymalar falan :)

Sırtım ağrıyor,uykusuzum şimdi onun dalmasını bekliyorum.2 saat sonra tekrar kalk.Sabah oğlumu sünnete götürcez ama ben çok stresliyim.Daha çok küçük yaaaa(((

Bi gazlı bebe annesi olarak gece bekcilerine selam olsun Bizde 4.30 da uyandık bakalım kaçta uykuya dalıcaz.Hamak beşik aldık minnoşu yatırdım icine şu an sallıyorum umarım işe yarar

Sırtım ağrıyor,uykusuzum şimdi onun dalmasını bekliyorum.2 saat sonra tekrar kalk.Sabah oğlumu sünnete götürcez ama ben çok stresliyim.Daha çok küçük yaaaa(((
Bende uykusuzluk yorgunluk üstüne cok feci grip olmuşum.Yüzümde maskeyle nefes almaya çalışırken oğlanı pışpışlıyorum.Bu annelik cidden akıllı insanın işi deil kim bile istiye bu kadar zorluğu çeker ki.Bu arada niye bu kadar erken yaptırıyosunuz bi saglik sorunu mu var minnoşun.Bizde yaptiricaktik idrar yollarinda sorun varmiş diye başka doktordan fikir aldik hiç gerek yok 6.aydan once kesinlikle önermiyorum dedi o yüzden vaz geçtik

Göbek fıtıgımı oldunuz acaba. Dra da gıtmişsiniz, farkederlerdı ama arkadaşım olmuştu aynı sızın gıbı şikayetleri vardı.

Benıde minnak değilde büyük yoruyor. 7 yaşında şaka yapıyorum dıyor ama korkunç şakalar, aynı odada bırakamıyorum. Gecen gun banyo yaparken resmen bebişi sakladım.
Tam uyuyor üstüne abanıp öpüp uyandırma olaylarını geçiyorum artık.
Allah yardımcımız olsun.

Gerçekten öyle.ilk doğumumda etrafdakilerin de soylemiyle beraber birtek benim çocuğum uyumuyo zannederdim.gazdan aglardi yavrum niye ağlıyo bişey var kesin diye moralimi bozarlardi kaynanam başta olmak üzere.oysa o zamanda burasi olsaydi hic telaş yapmazdım.yada biri çıkıp deseydi normal bunlar her bebek ayni diye...şimdi ağlıyo kızım hiç telaş yapmıyorum uyumuyo geçecek bu günler diyorum.ben pozitif olunca bebeğim de huzurlu oluyor bunu hissediyorum.

Eskişehirli olan arkadaşlar
Aylık kontrol için hangi hastane ve hangi dr a gidiyorsunuz?
Ben acıbademde yaptım doğum ,ilk ay kontrolümüz orada olacak dolayısıyla ama acıbadem attığın adıma para alıyor resmen

Ben devlet hastanesine gidiyorum.ahmet gündüzöz doktorumuz.

Canım bizim gittiğimiz doktorlarda yaptırım diyor.Çabuk iyileşirmiş bi sıkıntısı YÖK çok şükür.Karar veremedik bugün götürüyorum dr.ama her an vazgeçebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…