2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya yapma mama takviyesi. Geçen benimdr uyumadi huysuzlugu tuttu tüm gün süt azaldi mama verdim vermez olaydım ertesi gün gaz sancısı tavan yaptı kivrandi durdu
Canim ben mastit oldm.bi gögsm komple tikandi sadece birinden emzirebiliyorm bide ates halsizlik fln dpgru duzgn beslenemedim de bugun halsizligim gecti kendime simdi guzel bi kahvalti hazirladm insallah duzelir beslenmemi duzeltince

Benim de 5.5 yaşında kızım aynen bebekten daha cok yoruyor 5 yaştan sonra kıskanma olmaz diye okumuştum alakası yokmuş iyice zorlaştı zaten iştahsızdı şimdi 1 kaşığı yediremiyorum tamamen dikkat cekmek için yapıyor cok zorluyor beni ya

Canim ben mastit oldm.bi gögsm komple tikandi sadece birinden emzirebiliyorm bide ates halsizlik fln dpgru duzgn beslenemedim de bugun halsizligim gecti kendime simdi guzel bi kahvalti hazirladm insallah duzelir beslenmemi duzeltince
Benim de sol gogsumde acayip birsey oldu gece bi tarafinda acayp bi sertlik olustu ve cok agri aci yapiyor sanirim tikandi orasi surekli de emziriyom ya off

Kızlar nasılsınız biz bugün 38 günlük olduk pazartesi 40 ımız çıkıyor çok mutluyum vallahi yıldım şu lohusa depresifliginden kurtuluyorum ya cidden ilk kızımda tecrubesizdim ve hiç 40 ım çıksın diye gün saymıyordum bu kizimda aynen böyle oldum lohusa depresyonunu ucundan sıyırdım geçtim Allahım :)

Kızlar benim ilk kızımda yaptığım taktik küçük kızımda da yaradı çok şükür. Bazı uzmanlar yalnış desede ben bu uygulama sayesinde rahat ettim. Bebeğim çok ağlamadığı müddetçe kucağıma almıyorum ya ana kucağında ya da yatağında yatıyor mutlaka. Gece her ağladığında kucağıma asla almıyorum zora 50 defa ağlıyor beni görünce susuyor diyorum çok üçkağıtçı bir bebişşin sen ağlama numarası yapıp yanına çağırıyorsun emzigi veriyorum ağzına 7 8 feda pış pış yapıyorum susuyor :)

Kızlar bebeğiniz sesler çıkarmaya başladımı bizim ki ufaktan sesler çıkarıyor küçük kediler gibi tam laf dinliyor cevap vermeye çalışıyor Maasallah diyeyim büyük kızımdan daha uyanık bu kızım

Bizde durumlar böyle arada bir ağlıyorum sebepsiz kabiz oldum çareyi hazır kayısı suyu ve 1 tatlı kaşığı kimyonu karıştırıp içerek buldum. Ayrıca doğum sırasında çok ıkındığım için anal fissur oldum benim fiziksel dertlerim bitmiyor maalesef

Kızlar bebek arabası
alıcam maximum 15 kilo taşıma kapasiteli bi tane begendim tahminen kaç yaşına kadar kullanabiliriz alan var mı aranızda bu şekilde kullanışlı olur mu

Anal fissur ben de de var sezeryan olmama ragmen diger dogumdan sonra da olmustu benim bi yontemim var biraz cirkin ama ise yariyor.ulasabilgim yere kadar zeytinyagi suruyorum cok iyi geliyor hatta iyilesiyor

Anal fissur ben de de var sezeryan olmama ragmen diger dogumdan sonra da olmustu benim bi yontemim var biraz cirkin ama ise yariyor.ulasabilgim yere kadar zeytinyagi suruyorum cok iyi geliyor hatta iyilesiyor
Canım onu ben de yapıyorum birşey daha duydum kantaron yağı var ama onu kullansam zarar olur mu bilmiyorum

Gecmis olsun canim
Evet cok guzel dinliyolar yaaa bide sanki kiziyoms gibi kaslarini catip sesler cikartiuo yada gülüyo falan bayiliyorum konusmaya ama 1 haftadir pek ilgilenemedjm tabi emzirdim uyuttum sadece

Kızlar bebek arabası
alıcam maximum 15 kilo taşıma kapasiteli bi tane begendim tahminen kaç yaşına kadar kullanabiliriz alan var mı aranızda bu şekilde kullanışlı olur mu
Genelde 15 kiloya kadar oluyo galiba zaten sonra arabada tutamazsin cocuklari

Tek gogusle emziriyorm canim o yuzden yetmiyo sanirim yoksa diger turlu yetiyodu cok fazla agliyo mama verince susuyo uyuyo

Benim de bitmiyo malesef sali gunu histereskopi olacagim kanamam bitmicek yoksa bi stres aldi beni tekrar ameliyathane falan duzelemicem sanirim ben.inan kocami bile ozledim ayni evin icinde sapasaglamdim ben neden boyke oldu bilmiyom

Bizim hamak besik geldi .bebegi bilmem ama buyuk oglan baya rahat etti pusette bebek sallamak zor oluyodu bunu sallamaktan cok zevk aldi

Benim de bitmiyo malesef sali gunu histereskopi olacagim kanamam bitmicek yoksa bi stres aldi beni tekrar ameliyathane falan duzelemicem sanirim ben.inan kocami bile ozledim ayni evin icinde sapasaglamdim ben neden boyke oldu bilmiyom
Kanaman çok mu olduğu için bu operasyonu geçireceksin?29 günlüğüz bizde hergün çok az kahverengi oluyor bende de kanamam

Biz sürekli ağlamıyoruz ama gözler açık hep kucaktayız,kaç günlüksünüz?
55 günlüğuz bugün.İnternettten sakinleştiren müzikleri denedim bu seferde o hircin olduğu saatlerde uyudu emzirmek icin uyandırdiğımda tekrar başladı ağlamaya.4 ay dolana kadar böyle ağlama krizleri oluyormuş çevremdekiler öyle söylüyor.Bu bir süreçmiş ve çaresi sadece zaman diyorlar

Kızlar bende kabizliklik yaşıyorum ne yapmak lazim kuru kayısı yiyorum bol su içiyorum zeytinyağı yiyorum banamisin demiyor sezeryanda bagirsaklar hasar mi gördü diye korkuyorum artik bir ay oldu doğum yapali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…