- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.341
Aynen öyle zaman,ben 2. Çocuğum ama 5 yılda unutmuşum ya da oğlum büyüdüğü için uzak kalmışız,her ayın zorluğu var bi yandanda kolay yanları,ama 2,5-3 yaşından önce her dönem bi zorluk oluyor55 günlüğuz bugün.İnternettten sakinleştiren müzikleri denedim bu seferde o hircin olduğu saatlerde uyudu emzirmek icin uyandırdiğımda tekrar başladı ağlamaya.4 ay dolana kadar böyle ağlama krizleri oluyormuş çevremdekiler öyle söylüyor.Bu bir süreçmiş ve çaresi sadece zaman diyorlar
Sezaryen le alakası yok ,hamileyken bebek büyüdükçe organların yeri değişiyor,doğum sonrası toparlanması zor,ben de sezaryenim ilk 20 gün iyiydim ben de kabızım şimdi,kesik gibi acıyor tuvaletteKızlar bende kabizliklik yaşıyorum ne yapmak lazim kuru kayısı yiyorum bol su içiyorum zeytinyağı yiyorum banamisin demiyor sezeryanda bagirsaklar hasar mi gördü diye korkuyorum artik bir ay oldu doğum yapali
Canım bizim de çarşamba günü çıkıyor kirkimiz çok şükür sanki bana bir yıl gibi geldi evden hic cikmadim ya hoş 40 çıkınca neryr gidecem havalar çok soğuk iki çocukla ev daha iyi kimse bizi kabul etmez diyorum eşime :) ikinci çocuğun rahatlığı bende de var sağlamadığı surece almigorum kucağa zaten ev isi oğlum derken kızımı kucağa almaya vakit yok kabızlık benim de çok kotu ne yapsam faydası yok her tuvalete gittiğimde kaniyor orası doğum yapar gibi ikiiyorm nasıl geçecek bende mi doktora gitsemKızlar nasılsınız biz bugün 38 günlük olduk pazartesi 40 ımız çıkıyor çok mutluyum vallahi yıldım şu lohusa depresifliginden kurtuluyorum ya cidden ilk kızımda tecrubesizdim ve hiç 40 ım çıksın diye gün saymıyordum bu kizimda aynen böyle oldum lohusa depresyonunu ucundan sıyırdım geçtim Allahım :)
Kızlar benim ilk kızımda yaptığım taktik küçük kızımda da yaradı çok şükür. Bazı uzmanlar yalnış desede ben bu uygulama sayesinde rahat ettim. Bebeğim çok ağlamadığı müddetçe kucağıma almıyorum ya ana kucağında ya da yatağında yatıyor mutlaka. Gece her ağladığında kucağıma asla almıyorum zora 50 defa ağlıyor beni görünce susuyor diyorum çok üçkağıtçı bir bebişşin sen ağlama numarası yapıp yanına çağırıyorsunemzigi veriyorum ağzına 7 8 feda pış pış yapıyorum susuyor :)
Kızlar bebeğiniz sesler çıkarmaya başladımı bizim ki ufaktan sesler çıkarıyor küçük kediler gibi tam laf dinliyor cevap vermeye çalışıyor Maasallah diyeyim büyük kızımdan daha uyanık bu kızım
Bizde durumlar böyle arada bir ağlıyorum sebepsiz kabiz oldum çareyi hazır kayısı suyu ve 1 tatlı kaşığı kimyonu karıştırıp içerek buldum. Ayrıca doğum sırasında çok ıkındığım için anal fissur oldum benim fiziksel dertlerim bitmiyor maalesef
3 yasında oğlum baya herşeyi kendi yapıyor bence 3 yasa gelsin rahatliyor insan biraz olsun uyku tuvalet oda ayrma konuşma hepsi oturuyor sabir kızlar geçecek bugubler sağlık olsun da zaman hızlı geçiyorAynen öyle zaman,ben 2. Çocuğum ama 5 yılda unutmuşum ya da oğlum büyüdüğü için uzak kalmışız,her ayın zorluğu var bi yandanda kolay yanları,ama 2,5-3 yaşından önce her dönem bi zorluk oluyor
Geçer cnm
Annem geldi sagolsn evi topladi yemk yapti bide kalip sabun getirmis masaj yap dedi banyoda yaptim baya yumusatti antibiyotik normalde 12 saatteydi ben sabah icmistm ama bi tane daha ictm baktim süt akmaya basladi cok sevindim ya gecicek insallah
Adette olmuş olabilirsin,bşr arkadaşımın öyle olmuştu ama dr a muayene olman lazım,en doğrusunu o bilirselam güzel anneler biz bugün 43 günluk oluyoruz. Sezeryan doğum yaptım 4 gündür kanama kırmızı olmaya başladı ve biraz yoğunlaştı. öncesinde çok koyu ve az geliyordu. şimdi adet gibi. sizde dutumlar ne normalmi bu
GecmiyoGeçer cnm
Canim marka vermek serbest mi degilse ozelden yazayom benimde biliyosn cok uzun surdu eczaci tavsiyesiyle bi urun kullandm 2 güne gecti cok sukurCanım bizim de çarşamba günü çıkıyor kirkimiz çok şükür sanki bana bir yıl gibi geldi evden hic cikmadim ya hoş 40 çıkınca neryr gidecem havalar çok soğuk iki çocukla ev daha iyi kimse bizi kabul etmez diyorum eşime :) ikinci çocuğun rahatlığı bende de var sağlamadığı surece almigorum kucağa zaten ev isi oğlum derken kızımı kucağa almaya vakit yok kabızlık benim de çok kotu ne yapsam faydası yok her tuvalete gittiğimde kaniyor orası doğum yapar gibi ikiiyorm nasıl geçecek bende mi doktora gitsemnormal doğum sonrası rahat diyorlar ama bu durumla ugrasiyorm nasil gececek
Canim ozelden yazar misin sana da çok geçmiş olsun daha kotu olmadan doktora gitCanim marka vermek serbest mi degilse ozelden yazayom benimde biliyosn cok uzun surdu eczaci tavsiyesiyle bi urun kullandm 2 güne gecti cok sukur
Riske atmazdim ben bi de bozulmuşsa bebeğin midesini de etkilerArkadaşlar süt sağdım mutfakta dışarda unutmuşum hava serin ama 5-6 saat kalmış.Süte birşey olmuşumdur.Zaten sütüm.Napıyım?
Lütfen yazar mısın ürünü?bizlerde eczaneye danışarak alırızCanim marka vermek serbest mi degilse ozelden yazayom benimde biliyosn cok uzun surdu eczaci tavsiyesiyle bi urun kullandm 2 güne gecti cok sukur
Dışarıda sıcaklığa bakmaksızın 3 saat durabilir maxArkadaşlar süt sağdım mutfakta dışarda unutmuşum hava serin ama 5-6 saat kalmış.Süte birşey olmuşumdur.Zaten sütüm.Napıyım?
ay demeyin ne oldu tekrar operasyon falan gecirdimi nasil duzeldi
Canım onu ben de yapıyorum birşey daha duydum kantaron yağı var ama onu kullansam zarar olur mu bilmiyorum
Dün anne bebek konrolümüz vardı. Söyledim iki hafta daha sürerse gel dedi. Kırk gündür bazen ped bazen günlük ped zaten daraldım sıkıldım. İnşallah iki hafta sürmez biter. 9 ay ne rahattımAdette olmuş olabilirsin,bşr arkadaşımın öyle olmuştu ama dr a muayene olman lazım,en doğrusunu o bilir
saol canim benimde kontrolum var bakalim ne diycekKızlar doğumdan sonra bır arkadaşımda çok çekti hemoroidden. Sıcak suya batikon döküp oturuyordu, çok ıyı geldi ona. Sık sık yapıyordu. Bır arkadaşımızada tavsiye ettı. Onada ıyı geldi. Ben de ucundan yırttım. Kantoron kullandım çok.
Operasyon gecırmedı ama dıkkat edıyordu. Kontrole gıdıyordu arada bır. İlerlerse gecırecektı.
Ben çok kullandım. Afedersın pamuğa koyup bıraz tıkadım, oyle kaldı 3-4 saat. Şifa oldu bana.
Cnm bazen kırk çıkınca adet olunur belki senin de öyle olmuşturselam güzel anneler biz bugün 43 günluk oluyoruz. Sezeryan doğum yaptım 4 gündür kanama kırmızı olmaya başladı ve biraz yoğunlaştı. öncesinde çok koyu ve az geliyordu. şimdi adet gibi. sizde dutumlar ne normalmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?