2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bence bebişleri emzirmek için uyandirmayin.onlar acıkınca uyanırlar zaten.hem onlara yazık tatlı uykularından uyanıyorlar.hemde size yazık kafanızı dinleyip dinlenin biraz.

Aynen öyle zaman,ben 2. Çocuğum ama 5 yılda unutmuşum ya da oğlum büyüdüğü için uzak kalmışız,her ayın zorluğu var bi yandanda kolay yanları,ama 2,5-3 yaşından önce her dönem bi zorluk oluyor

Kızlar bende kabizliklik yaşıyorum ne yapmak lazim kuru kayısı yiyorum bol su içiyorum zeytinyağı yiyorum banamisin demiyor sezeryanda bagirsaklar hasar mi gördü diye korkuyorum artik bir ay oldu doğum yapali
Sezaryen le alakası yok ,hamileyken bebek büyüdükçe organların yeri değişiyor,doğum sonrası toparlanması zor,ben de sezaryenim ilk 20 gün iyiydim ben de kabızım şimdi,kesik gibi acıyor tuvalette

Canım bizim de çarşamba günü çıkıyor kirkimiz çok şükür sanki bana bir yıl gibi geldi evden hic cikmadim ya hoş 40 çıkınca neryr gidecem havalar çok soğuk iki çocukla ev daha iyi kimse bizi kabul etmez diyorum eşime :) ikinci çocuğun rahatlığı bende de var sağlamadığı surece almigorum kucağa zaten ev isi oğlum derken kızımı kucağa almaya vakit yok kabızlık benim de çok kotu ne yapsam faydası yok her tuvalete gittiğimde kaniyor orası doğum yapar gibi ikiiyorm nasıl geçecek bende mi doktora gitsem normal doğum sonrası rahat diyorlar ama bu durumla ugrasiyorm nasil gececek

3 yasında oğlum baya herşeyi kendi yapıyor bence 3 yasa gelsin rahatliyor insan biraz olsun uyku tuvalet oda ayrma konuşma hepsi oturuyor sabir kızlar geçecek bugubler sağlık olsun da zaman hızlı geçiyor

Annem geldi sagolsn evi topladi yemk yapti bide kalip sabun getirmis masaj yap dedi banyoda yaptim baya yumusatti antibiyotik normalde 12 saatteydi ben sabah icmistm ama bi tane daha ictm baktim süt akmaya basladi cok sevindim ya gecicek insallah
Geçer cnm

selam güzel anneler biz bugün 43 günluk oluyoruz. Sezeryan doğum yaptım 4 gündür kanama kırmızı olmaya başladı ve biraz yoğunlaştı. öncesinde çok koyu ve az geliyordu. şimdi adet gibi. sizde dutumlar ne normalmi bu

Adette olmuş olabilirsin,bşr arkadaşımın öyle olmuştu ama dr a muayene olman lazım,en doğrusunu o bilir

Canim marka vermek serbest mi degilse ozelden yazayom benimde biliyosn cok uzun surdu eczaci tavsiyesiyle bi urun kullandm 2 güne gecti cok sukur

Kızlar zombi gibi oldum artık ya gece 2 de uyandı 5 e kadar uyumadi gözler açık kaka yaptı değiştirdin simdi yine uyanık yine kaka yaptı degistirdim karni tok uyumuyor ya artuk beynim agriyor uykuzluktan

Arkadaşlar süt sağdım mutfakta dışarda unutmuşum hava serin ama 5-6 saat kalmış.Süte birşey olmuşumdur.Zaten sütüm.Napıyım?

Kızlar doğumdan sonra bır arkadaşımda çok çekti hemoroidden. Sıcak suya batikon döküp oturuyordu, çok ıyı geldi ona. Sık sık yapıyordu. Bır arkadaşımızada tavsiye ettı. Onada ıyı geldi. Ben de ucundan yırttım. Kantoron kullandım çok.

ay demeyin ne oldu tekrar operasyon falan gecirdimi nasil duzeldi

Operasyon gecırmedı ama dıkkat edıyordu. Kontrole gıdıyordu arada bır. İlerlerse gecırecektı.

Canım onu ben de yapıyorum birşey daha duydum kantaron yağı var ama onu kullansam zarar olur mu bilmiyorum

Ben çok kullandım. Afedersın pamuğa koyup bıraz tıkadım, oyle kaldı 3-4 saat. Şifa oldu bana.

Adette olmuş olabilirsin,bşr arkadaşımın öyle olmuştu ama dr a muayene olman lazım,en doğrusunu o bilir
Dün anne bebek konrolümüz vardı. Söyledim iki hafta daha sürerse gel dedi. Kırk gündür bazen ped bazen günlük ped zaten daraldım sıkıldım. İnşallah iki hafta sürmez biter. 9 ay ne rahattım

saol canim benimde kontrolum var bakalim ne diycek

Cnm bazen kırk çıkınca adet olunur belki senin de öyle olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…