2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Benim oğlum kolik olduğu icin bu şekilde uyuyor. Süpürge sesi açıyorum uykuya dalıyor direkt
ben de bugün denedim uyudu da tesadüf mü oldu ondan mı bilmiyorum artık :)

Ayyyy ne fena sormuyor mu neyin var nasıl oldun diye

Annem geldi sagolsn evi topladi yemk yapti bide kalip sabun getirmis masaj yap dedi banyoda yaptim baya yumusatti antibiyotik normalde 12 saatteydi ben sabah icmistm ama bi tane daha ictm baktim süt akmaya basladi cok sevindim ya gecicek insallah

Canım aventin küçük silikon ucunu aldım onunla emzirdim bir gün sonra silikonu bıraktık rahat emiyor şimdi çok şükür. Dene istersen eczanelerde çok pahalı ben gittigidiyordan daha uygundur aldım.
Allah Allah niye öyle yapıyormuş ki acaba. Çok sevindim düzelmesine ama ben de deneyeceğim teşekkğr ederim. İnşallah benim kızımda da işe yarar,pek umudum yok ama. Bizimki tamamen tembellikten

Benim oğlum kolik olduğu icin bu şekilde uyuyor. Süpürge sesi açıyorum uykuya dalıyor direkt
Hiç durmadan mı ağlıyor gaz girince,bizimde arada gazımız var sürekli ağlamıyor ama akşam 8 civarı uyutmak istiyorum ama gece 11 e kadar dalamıyor uykuya ,emiyor pışpışlıyorum falan derken 3 saat mücadele

Ya benimkide aynı sizinki gibi tam akşam 11 de başlıyor ağlamaya saat gece 1 e kadar.Sanki saati biliyor gibi 23.00 olduğu an başlıyor morariyo katiliyo ağlamaktan : ( gündüzde çok sakin o 3 saat saat bende bebeğimide mahvediyor

Gaz girince evet sürekli ağlıyor atana kadar uğraşıyorum belli bi uyku saati olustu bide o saatlerden önce uyumuyor

Biz sürekli ağlamıyoruz ama gözler açık hep kucaktayız,kaç günlüksünüz?

Ssatler bizde de ayni orhan buzuki iyi geliyo bize

Oglum kac saattir uyumuyo esim gelcek firina yemek.atmam gerekiyodu gelmesine 5 dk kala atabildim surekli emmek istiyo sut yetmiyo sanirim yine mama takviyesine baslicam

Kaç günlüksünüz? Bizimde saatlerimiz belli olsa yavaştan çok iyi olacak,en fazla kaç saat uyanık kalıyor?
47 günlük. Gündüzleri çok fazla uyumuyor sabah 7 de uyanıyor sonra 11 de tekrar uyuyor. 3 saat sonra tekrar uyaniyor bu defa da aksam 6 gibi uyuyor rutin bu sekilde gidiyor gündüz. Ama aksam olunca 3 saat uyuyup en fazla bi saat uyanik kaliyor genelde emzirip altini degistiriyorum uyuyor sonra gece.

Mrb kizlar bende 38gun once dogum yaptim sezaryanla,bebegi kucagima aldigimda ayagi karnima degdiginde,yada egildigimde biyere carpttigimda gobek deligimin asagisi aciyor tenim mi aciyor karnimin içimi bilmiyorum 15gun once gttim doktora ultrasonla bakti bisey yok dedi b vitamini eksikliginden olur deyip ilac verdi biraz hafifledi ama tamamen gecmiyor kesik yerimde herhangi bir sikinti yok agri falanda sadece uyusuk kanamamda bitti sayilir boyle bir durum yasayan var mi alt karnim aciyor ic organlarimla ilgili mi bir sikinti var diye korkar oldum olsa ultrasonda belli olmazmiydi

Oglum kac saattir uyumuyo esim gelcek firina yemek.atmam gerekiyodu gelmesine 5 dk kala atabildim surekli emmek istiyo sut yetmiyo sanirim yine mama takviyesine baslicam
Ya yapma mama takviyesi. Geçen benimdr uyumadi huysuzlugu tuttu tüm gün süt azaldi mama verdim vermez olaydım ertesi gün gaz sancısı tavan yaptı kivrandi durdu

Cnm benm oğlum 20 saat fikan emerdi inan bana .bezine bak aen lütfen mama vermeden,böyle ağır idrar lı 3 bez filan oluyorsa tamamdır,doktor demişti ki,benekler sadece açlıktan değil ,başımlılıktan,ağrıdan anne kokusundan da emmek iater ama çok doktorda hemen mama ver diyip geçip gidio,ben senn aütün yetmeyeceğini pek sanmıylrum,bezinde kakaya değil idrara bak aşır idrar oluyormu?

R
ahim orda xnm eski haline dönmesi kendi yerinş bulması fikan zaman alrı biraz.

Karanlikta uyutmati dene canim oglum ayniydi bugun karanlik yaptim uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…