2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ma
maşallah kuzuya,biz 28 günlüğüz inş bizimde saatlerimiz oturur.peki ne zamandır böyle?bir de nasıl uyuyor ya da uyutuyorsunuz?

Ma

maşallah kuzuya,biz 28 günlüğüz inş bizimde saatlerimiz oturur.peki ne zamandır böyle?bir de nasıl uyuyor ya da uyutuyorsunuz?
Sanirim hamilelikten gelen bi alışkanlığı var gece uyumasının. Yaklaşık 3 haftadır bu düzende gidiyor. Vücudunu yoruyorum gündüz oynuyorum konuşuyorum ufak egzersizler yaptırıyorum kolik olduğu icin de gürültüde uyumayi seviyor telefona uygulama indirdim. Emzirdikten sonra orda süpürge sesi açıyorum gözleri yavaş yavaş kapanmaya başlıyor kolik sesleri uyutma konusunda etkili. Rahimde öyle uğultulu sesler duymaya alışkın oldukları icin sese yabancı kalmıyorlar

Ewt doğru diyodun gece 10 dan sonra başlıyordu hareketlenmeye daha çok,inş bizde düzene gireriz,kolik olduğunu dr nuz mu söyledi?uygulamanın adı nedir?

buna da bakayım. saat 9-12 arası uyku yok bir saattir uğraşıyorum her akşam böyle
Bizde de durum aynı 8-11 arası böyleyiz,şimdi bayıldı kızum yorgunluktan ama dalmadı tam,buzuki falan denedim yok bizde işe yaramıyor,ağlıyorsa susuyor ama uyumuyor buzukide

Buna çok sevindim. Çünkü artık kaka sayımız azaldı günde 6- 8 kere falan yapardı 1 haftadır 2-3 kere yapıyor 40 günlük oldu bu arada. Ben de beslenemiyor diye korkuyordum. Bezlerimizin çoğu idrarli oluyor hatta yetmiyor üzerime yapıyor :)

Arkadaşlar benim pil bitti,oğlum ve kızom uyuduğu zaman ben de hemen yatağa koşuyorum :) uyku,beslenme,uyutma şekli,aşı her türlü paylaşımlar motive ediyor insanı hatta uyumayışları,ağlama durumlarında bile tek ben değilmişim diye seviniyor insan:) bol paylaşım yapalım

Ewt doğru diyodun gece 10 dan sonra başlıyordu hareketlenmeye daha çok,inş bizde düzene gireriz,kolik olduğunu dr nuz mu söyledi?uygulamanın adı nedir?
Evet doktor söyledi gaz sıkıntısı icin gittiğimizde. Bebek uyutucu ismi uygulamanın benim çok işime yarıyor

o zaman paylaşıyorum derdimi
büyük oğlum sürekli kocası ölmüş teyzeleri gibi ağlıyor vara yoka
çok dertli küçğk desen emiyor ve kusuyor gece uyanıp gözler fıldır fıldır kapanmak bilmiyor

eşim de çok yoğun
ara ara kızıyorum bazsn bebeğimin miskokusu derken itiraf edeyim kusmuklu kokusunu çwkiyorum
büyük oğlum yeni konuşöaya başladı ona gülüyorum
planlarım farklıyken çalışma hayatoma dönecekken kucağımda bi minikle iyicecev hanımı oldum bol bol buzluğa poğaça açma stokluyorum yemek pişiriyorum süt sağıyorım

ocakta master bitirme sınavım var ona hazırlanmam lazım ayrı bir stres
ayyy işte böyle benden böyle
herşeye rağmen elhamdüllillah sağlıklıyız
ve iyi ki varsınız kızlar
motive mesajları bekliyoruz:)

Uyanık olmaya alıştığı bi saat olmuş o. Benimki de sabah 7 ile 11 arasi ne yapsan uyumaz ona göre duzen yaptım bende
şimdi uyudu şükür bir de sabah 8-12 arası sıkıntımız var. hamileliğim boyunca da erken yattım hep niye böyle olduysa bu çocuk :) kaç saattir emzirmekten bir hal oldum inşallah bir şeyleri yanlış yapmıyorumdur. rçtecrübesizlik kötü

ben de evlenince kariyer de yapacaktım. bu sene tezimi sunmam için son şansım ama ben nasıl yatıp uyuyabilirim diye düşünüyorum :)

Kızlar tez kariyer yine yaparsınız inşaallah allah sağlık versin ama bebişler ne kadar erken olursa o kadar iyi. Hem şöyle düşünün daha dün ne zaman doğarlar derken bugün bi çoğumuz 1 aylık oldu zaman su gibi akıp geçiyor. İyi uykular

En son 9 da emmisti yavrum. 12 oldu uyanmadi yarım saat uğraştım kipirdanip gözlerini açıp yine uykuya daldı. Bende sütü sagip verdim. Altına yaptı alayım dedim. Alırken elime yaptı, temizledim kapattım bir daha yaptı hadi böyle uyumasın alayım dedim temiz bezi koydum hem uzerime hem de beze işedi. Gözler fal taşı gibi açıldı tabi. Günün finalini bol boklu, çisli ve uykusuz olarak kapatıyorum. Umarım fazla uyanık kalmaz, iyi ve bol sütlü geceler kızlar

Gece mesaisi başladı kızlar benim gündüz uyian kızım gece gözler fal tasi gibi açık 1130da uyudu 230 da uyandı gözler açık kaka yaptı telefonun ışığıyla degostirdm karni tok ama hala gozler açık ne zan uyur bilmiyorim ben artık uyksiLuktan bitti sabah 8 de oğlum uyanır yeni bir Gin baslar artik her gün sağlık olsun dekle geçiyor ama vicud bitiyor her gecen gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…