2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gecmiyo ablam pazartesi doktora git dedi genel.cerraha komple her yeri sisti patlicak gibi duruo ogluma ilacli sut dokundu emmiyo kusuyo hic iyi degilim tam.grcti duzeldi rqhatca emziricem derken
Yaaaaa canım çok üzüldüm ama kasma kendini düşünme fazla hiç bişey canından önemli değil oğlan emmiyorsa bile sen sağ ki sütünü daha fazla şişmesin. Ya artık rahatla ne çektin şu süt olayından inşallah zevkle emzireceğin günler gelicek

Slm kizlar ben ekim annelerindeyim.sezeryan dogum yaptim.12.gun bugun.dr 10 günlük kan sulandirici yazdi.bitti.3 4 gündur sağ baldirimin disinda bi agri hissediyorum.elimi sürunce nohut büyuklüģunde parcalar geliyor.
Sizce ne olabilir.basina boyle bisey gelen var mi?

Yok cnm aynen iyi çocuk doktoralrının tamammı bunu der idrardan anlaşılır bebek beslenmesi

Bence bebişleri emzirmek için uyandirmayin.onlar acıkınca uyanırlar zaten.hem onlara yazık tatlı uykularından uyanıyorlar.hemde size yazık kafanızı dinleyip dinlenin biraz.
Bn 3 buçuk saate kadar uyandırmuykrjmmartık ama cnm kan şekeri dişüyo,o da köti yapıyo yeni doğanları,hele sarılıksa asla uzun aç kalmamalı cnm

Kizlar sut buzdolabinda kac gun duruyor .sali sabah histereskopi olacagim yarim saat 40 dakika ameliyathanede olcam.bebegime sut sagmaya bugunden baslasam olur degil mi o arada sutumu versinler

Öğretmen olan arkadaşlar eşim Doğum evraklarını hazırlatırken Doğum parası alacaksınız PTT den demişler ben yok diyorum memurlara para o da ısrarla git çek diyor bu konuda bilgisi olan var mı ?

Öğretmen olan arkadaşlar eşim Doğum evraklarını hazırlatırken Doğum parası alacaksınız PTT den demişler ben yok diyorum memurlara para o da ısrarla git çek diyor bu konuda bilgisi olan var mı ?

Öncelikle şunu söyliyim 150 lira emzirme parası kimin sigortasından faydalanılıyorsa onun adına yatıyor ptt'ye.Ayrıca sosyal hizmetler müdürlüğüne doğumdan hemen sonra yapılan başvuruyla yaklaşık 45-50 gün sonra ptt'ye annenin adına yatıyor.Eğer başvuru yapmadıysanız bağlı olduğunuz ilçe soayal hizmetler müdürlüğüne başvuru yapın.

Ben 2 gun once pttden gidip aldım.Devlet ilk çocuğa 300 tl veriyomuş benim adima yatmıştı direk pttye gidip sorabilirsin.Bide süt parası var sanırım onun için sosyal hizmetlere gitmek gerekiyomuş

Emzirme sadece ssk lilara yatiyo memurlar yani e.s. liler bir tek dogm parasi aliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…