- 7 Ocak 2018
- 27.657
- 80.247
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.361
Yaaaaa canım çok üzüldüm ama kasma kendini düşünme fazla hiç bişey canından önemli değil oğlan emmiyorsa bile sen sağ ki sütünü daha fazla şişmesin. Ya artık rahatla ne çektin şu süt olayından inşallah zevkle emzireceğin günler gelicekGecmiyoablam pazartesi doktora git dedi genel.cerraha komple her yeri sisti patlicak gibi duruo ogluma ilacli sut dokundu emmiyo kusuyo hic iyi degilim tam.grcti duzeldi rqhatca emziricem derken
Umarım öyledir bir trrslik olmasında adet olmak iyidir içersi temizlenirCnm bazen kırk çıkınca adet olunur belki senin de öyle olmuştur
Yok cnm aynen iyi çocuk doktoralrının tamammı bunu der idrardan anlaşılır bebek beslenmesiBuna çok sevindim. Çünkü artık kaka sayımız azaldı günde 6- 8 kere falan yapardı 1 haftadır 2-3 kere yapıyor 40 günlük oldu bu arada. Ben de beslenemiyor diye korkuyordum. Bezlerimizin çoğu idrarli oluyor hatta yetmiyor üzerime yapıyor :)
Hayır cnm umutsuz olma,bebeğin anneliğin tadını çıkar:))çevremde bir sürü kişi var tedavisi sonuç vermeyen .gerçekrrn şükret.bnm de oğlum tedavilerden somra oldu :))Sagol canim bu histereskopiyi olunca hersey duzelir insallah umutsuz bakiyom artik hep
Dışarda en fazla 3. Saat bence cnm netten tezgah ğatünde 7-8 saat diyor amaArkadaşlar süt sağdım mutfakta dışarda unutmuşum hava serin ama 5-6 saat kalmış.Süte birşey olmuşumdur.Zaten sütüm.Napıyım?
Bn 3 buçuk saate kadar uyandırmuykrjmmartık ama cnm kan şekeri dişüyo,o da köti yapıyo yeni doğanları,hele sarılıksa asla uzun aç kalmamalı cnmBence bebişleri emzirmek için uyandirmayin.onlar acıkınca uyanırlar zaten.hem onlara yazık tatlı uykularından uyanıyorlar.hemde size yazık kafanızı dinleyip dinlenin biraz.
3 gun saklaniyor diye hatirliyorumKizlar sut buzdolabinda kac gun duruyor .sali sabah histereskopi olacagim yarim saat 40 dakika ameliyathanede olcam.bebegime sut sagmaya bugunden baslasam olur degil mi o arada sutumu versinler
Öğretmen olan arkadaşlar eşim Doğum evraklarını hazırlatırken Doğum parası alacaksınız PTT den demişler ben yok diyorum memurlara para o da ısrarla git çek diyor bu konuda bilgisi olan var mı ?
benimki de sürekli ıkınıyor. doktor tummys verdi rahatlatıyor bir süre. yine de doktoruna danış canımGaz damlasi kullanan varmi kizpar bebegim ikiniyo agliyo
Gaz damlasi kullanan varmi kizpar bebegim ikiniyo agliyo
Biyogaia gaz ilacı değil ,dr muz bizede verdi 2 ay kullanılacak dedi gaz ilacımı diye sorduğumda bağırsak florası için faydalı dedi gaz ilacı değil dedi,bilginizeBiyogaia öneriliyor.istersen bi dene.
Ben 2 gun once pttden gidip aldım.Devlet ilk çocuğa 300 tl veriyomuş benim adima yatmıştı direk pttye gidip sorabilirsin.Bide süt parası var sanırım onun için sosyal hizmetlere gitmek gerekiyomuşÖğretmen olan arkadaşlar eşim Doğum evraklarını hazırlatırken Doğum parası alacaksınız PTT den demişler ben yok diyorum memurlara para o da ısrarla git çek diyor bu konuda bilgisi olan var mı ?
Var canm.biz de hazirliyorz evraklari olk cocukr400 ilinci cocuk600Öğretmen olan arkadaşlar eşim Doğum evraklarını hazırlatırken Doğum parası alacaksınız PTT den demişler ben yok diyorum memurlara para o da ısrarla git çek diyor bu konuda bilgisi olan var mı ?
Emzirme sadece ssk lilara yatiyo memurlar yani e.s. liler bir tek dogm parasi aliyoÖncelikle şunu söyliyim 150 lira emzirme parası kimin sigortasından faydalanılıyorsa onun adına yatıyor ptt'ye.Ayrıca sosyal hizmetler müdürlüğüne doğumdan hemen sonra yapılan başvuruyla yaklaşık 45-50 gün sonra ptt'ye annenin adına yatıyor.Eğer başvuru yapmadıysanız bağlı olduğunuz ilçe soayal hizmetler müdürlüğüne başvuru yapın.
Sarılık konusunda tabi doğru.bebeklerde kan şekeri olayını yeni duydum.ne oluyomuş ki acabaBn 3 buçuk saate kadar uyandırmuykrjmmartık ama cnm kan şekeri dişüyo,o da köti yapıyo yeni doğanları,hele sarılıksa asla uzun aç kalmamalı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?