2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim eşim ilk gün başvurdu.bir ay sonra alırsınız ptt den demiş.yarin alicam ben

Ben 2 gun once pttden gidip aldım.Devlet ilk çocuğa 300 tl veriyomuş benim adima yatmıştı direk pttye gidip sorabilirsin.Bide süt parası var sanırım onun için sosyal hizmetlere gitmek gerekiyomuş

Var canm.biz de hazirliyorz evraklari olk cocukr400 ilinci cocuk600
Teşekkür ederim arkadaşlar bende gidip alayım :)

Dün oğlumu sünnet ettirdim.Bugün çok kanaması var.Her bez açtığımda kanama görüyorum.Acilr gittik bir iki gün bekleyin deri.Bu kadar kanarken nasıl bekleyeyim.Kendime o kadar kızıyorum ki niye yaptırdım bir aylık çocuğa bunları çektirdim diye.Moralim o kadar bozuktu.

Geçmiş olsun.kendi doktorunuza gidin beklemeyin bence.

Ay canım kıyamam keşke yaptırmasaydın doktora gidin ihmal etmeyin kuzucuk inşallah hemen toparlar

Günaydın kızlar ankara da olanlar çocuklarınız hangi doktora götürüyorsunuz özel devlet farketmez iyi bir doktor istiyorum bir de tercihim bayan olması

Öğretmen olan arkadaşlar eşim Doğum evraklarını hazırlatırken Doğum parası alacaksınız PTT den demişler ben yok diyorum memurlara para o da ısrarla git çek diyor bu konuda bilgisi olan var mı ?
Biz hiçbir yere başvurmadık. Haberim bile yok benim nereye başvurup ne alınıyor

Öyle demeyin kendi doktorunuza gidin mutlaka.

Kızlar hafta sonum tamamen misafir alırlamakla geçti.eşimin arkadşaı eşi var,dün de onları ağırladık,sabahtan akşama kadar cumartesiden beri hazırlıkla geçtş,biliyorsunuz bşr kişiye de aynı hzırlık 10 kişiye de 5 çeşit yaptım.sağolsun geç geldiker,doğru düzgğn yemediler,onca yorgunluğjm kar kaldı,bebek ağlıyor ,yanlarında otursam mutfak klacak mutfak kalmada bebek kalacak...keşke çıkmadan 1. Saat önce uğrayacaşız deselermiş,bşr kek çırpar çıkardım.ta hafta başında da haber verdiler,sonrada ne zahmet ettin,bebek görmeye 40 çıkmadan gelinmesçne de ayrıca sinir oluyorum,bebek uluorta odasına kouunca basbas bağırıyor kucakta ayakta sallıyorz,yanlarında şyice bakıyorlar,insan allah korusun gözden korkuyır( ev darma duman oldu yanıma kar kalan da o...

Evimde eskş ev yalıtım vs yok soğuk sevşmsşz tatsız bir ev,ne temizliği gösterio ne ısınıyor,dikişli halimle 1 aydır mutfaktan öıkmadım ağrıyor,sozlıyor nasıl toparlanacam ki nasıl düşğncesizliktir

En iyisi bi tatlı bi tuzlu ikram et kim gelirse gelsin 2 çeşit de ben öyle yapıyorum

ayıp etmişler neyne yemek yapmazsın bugün ya da dondurucuya at börek kek taezı olanları
5 çeşitte fazla olmuş
dün benimdr misafir vardı 2 salata tatlı
bi dındyrucan açma çıkardım benim de kızları gelmemiş ödevleri var diye iki aile ggeldi ama baya yendi normalde 3 çeşit ideal bana göre akşamdan tatlı sabah iki çeşit ben akşam yemeği yapmsmak için 4 yaptım
bebek konusunda ayetel kürsi oku üfle bol bol nazar her zaman değer çok küçükler

Geçen bende aynı oldum.o kadar hazırlık yaptım bisey yemediler.bundan sonra bişey yapmicam kimseye bi çay hazir bisküvi kek tamam yeter.he bide gelmeden 2 saat önce ara yeter önceden soyleyince hazırlık yap demek gibi oluyo.cok kızıyorum böyle insanlara anlayış hiç yok

Başvurma dediğim Doğum evraklarını alırken anlatıyorlar çalıştığın kuruma nüfusa falan verme işlemi. Bende çok ayrıntılı bilmiyorum eşim yapmıştı
Aile ve sosyal politikalar müdürlüğü mü neyse oraya doğum rapora ve kimlik götürülüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…