2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar bende iki gündür aksama kadar misafir airliyorum cok yorucu ya çocuklar ev hazırlık mahvoldum artik ya kim ne derse dedim artik hazır alıp koyacqm ya yipranip gidiyoruz zaten gece uyku yok gözler açık sabhliyoruz

Çocuklar ve uykusuzluk yetiyor zaten birde misafir için özel uğraşa gerek yok. Ben sadece arkadaşları kabul ettim,onun dışındakiler mevlüte geldi. Öyle tek tek uğraşamam herkesle.

Darısı basıma bizim de çarşamba günu çıkıyor 40gun bana bir yıl gibi geldi
İnşaAllah canım :) ilk kızım da hiç böyle gün saymadım ben 2. Çocuklarda böyle oluyor galiba gerçekten artık ne kadar stresliysem bugün beni herkes aradı gözün aydın demek için az kaldı 1 gün dişini sık canım kurtuldun sende

Canim bizde yaotrdik cuma gunu hic kanamsfi olmadi iyileşmeye bile baskadi huc kendini suclama en iyisi bu aylarda yaptırmak gttikce hareketleniyorkar daha r olur biz pet plastik bardagi kestik oraya koyup öyle bez bagkadim degmesin dye her açtığımda kremini surdum coj sukur iyi simdi

Kizkar sutum cok azakdi hatta kesilme noktasındayım sagip veriyorum emmedigi icin siz neler yapıyorsunuz bana akil verim moralim çok bozuk sutum artmasi icin ve bebegimi emzrmeye nasıl alistirabilirim biberondan kurtulmak istiyorum

Cin gibi bebekler ya
Biberonu ve mamayı da istemedi bütün gün derdi kakaymış meğer sonra kırk yıldır açmış gibi saldırdı. Şimdi gene reddetme durumunda ama.

Kizkar sutum cok azakdi hatta kesilme noktasındayım sagip veriyorum emmedigi icin siz neler yapıyorsunuz bana akil verim moralim çok bozuk sutum artmasi icin ve bebegimi emzrmeye nasıl alistirabilirim biberondan kurtulmak istiyorum
Emzirme destek sistemini deneyebilirsin bilmşyorum işe yarar mı ama sosyal medyada görüp çok hoşuma gitmişti.
Ben kendimde en çok uyuyup dinlenebildiğim zamanlarda sütünün arttığını gözlemledim.

Ben hergün 2 3 bardak rezene çayı içiyorum.bulgur pilavı çok süt yapiyo dereotu helva boza hurma en önemlisi bol su ve moral.

Kızlar iyi geceler biz 45 günlük olduk bugün .ama kızımın kakasinda küçük küçük kan gördüm yaşayan yada bilgisi olan varmı

Eklentiler

• IMG_20181022_184958.webp
    13 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar göğsümün biri taş gibi ve cok ağrıyo normal mi bi sıkıntı mı var oglum emerken kıvranıyorum resmen

Aynı valla günüm ayni şekilde geçiyo yalnız olmadığımı bilmek güzel :)

süt artırıcılar herkeste farklu etki ediyor dene içilerinden biri mutlaka iyi gelir uyku su da çok arttıroyor
ben sol göğsümde azalfı önce emzirdim sonra sağdım şimdi daha iyi

Çocuklar ve uykusuzluk yetiyor zaten birde misafir için özel uğraşa gerek yok. Ben sadece arkadaşları kabul ettim,onun dışındakiler mevlüte geldi. Öyle tek tek uğraşamam herkesle.
Canım oglumda mevlit yaptim hepsi bitti ama kızım da yapmadım hediye bekler gibi olur diye ama boyle de iki çocukla çok zor bir kişiye de 10 kişiye ayni şeyler yapıyorsun çok zor bizim aileler de çok kalabalık nasıl yapscam bilmiyorum

Gece 2 olunca gözler açılıyor kızlar ya iki kere kaka yaptı ışık kapalı konysmuyorum her gün ayni ya nasıl duzelrcek bu durum gündüz gibi oturuyoruz simdi gözlerim sisti artik uykusuzluk tan

Valla bende bunalina girrcen artık gece gündüz ayirt etsin artık ya

Canım tomrisin emzirme notları var orada 3 gün emzirme kampı yazısını mutlaka oku çok işe yarıyormuş deneyenler oldukça fazla ve hepsi memnun kalmış kamptan. Ben sütüm artması için bol su komposto haşlanmış yumurta kızılcık şerbeti tüketiyorum. Bir de yoğun olsun diye hergün 8 9 tane petit beurre bisküvi yiyorum. Ayrıca bebeği sakinleştirsin hem onun gazını hem de benim gazımı alsın diye aktardan rezene aldım hergün 1 büyük fincan içme suyunu kaynatıp içine 1 tatlı kaşığı rezene koyuyorum 10 dk bekletiyorum ağzını çay tabağıyla kapatıyorum 10 dk sonra içiyorum çok memnunum mutlaka tavsiye ederim.

Valla bende bunalina girrcen artık gece gündüz ayirt etsin artık ya
Canım ben hava karardigi andan itibaren oturduğumuz odanın ışığını açmıyorum sadece koridorun ışığı açık kalıyor. Akşam pek aktif olmuyorum özellikle gece dediğin gibi göz teması dahi kurmuyoruz bezini özellikle emzirmeden önce alıyorum emzirme bitince hemen gazını çıkartıp yatağına yatiriyorum uykusu varsa uyuyor zaten hemen bazen direniyor inan 50 defa yanına gidiyorum sürekli memesini veriyorum birkaç defa pış pış yapıyorum çekiliyorum yanından zor oluyor ama uyuyor en sonunda.

Gündüz uyuyor ama 4 sen sonra uyutmuyirum baya yiruyirum 9 gibi uyutuyirum 2 te kadar uyuyor ama 2 diyince sanki çalar saat ya uyanıyor gözler açık daha simdi koydum uyudu 3 kez kaka yaptı koridorun Işığı açık oda karanlık telefonun ışığıyla altını degisyiryorum geceler uyumayinca bitmiyor ya çok yorgun uykusizum gündüz de gergin oluyorum ogluma bazen kiziyorum sonra üzülüyorum o da küçük sonuçta sağlık olsun da geçer bugünlere diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…