2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yarin histereskopi olacagim kizlar tedirginim biraz insallah hersey iyi gecer
İnşallah her şey yolunda geçer de tezden iyi olursun canım.
Başvurma dediğim Doğum evraklarını alırken anlatıyorlar çalıştığın kuruma nüfusa falan verme işlemi. Bende çok ayrıntılı bilmiyorum eşim yapmıştı
Biz hiçbir yere başvurmadık
Sormaya da çekiniyorum nedense.

Şurada kızını uyutmaya çalışırken kendisi uyuyakalmş ama kızı boncuk boncuk bakmaya devam etmiş bir anne vardır belki.

Sabahtan beri bir meme mama düşmanlığı var hayır olsun. Emzirne besleme pozisyonuna getirince bas bas bağırmaya başlıyor. Yatağında uzanırken bile çok mutlu gülücükler saçıyor ama emzirmek mi istedin biberon mu yaklaştırdın basıyor çığlıkları. Dışardan duyan işkence yapıyorum zanneder
Şu saate kadar toplasam 70 cc içmiştir

Nasil yapiliyo benimde 40im bitti yarin yapicam
Canım ben kizima banyo suyu hazırladım içine çok az bişey tuz kendi alyansımı (altın) koydum bir de 40 çakıl taşı lazımdı bulamadığım için 40 tane fasulye tanesi koydum dua ettim ve suyu karıştırdım bir kase ye suyun içinden 40 kaşık su aldık kızımı dualar okuya okuya yıkadık en son kasenin içindeki 40 kaşık suyu bebeğimin başından başlayarak ayağına kadar tek seferde döktük.

O kasenin içine 40 kaşık su kendim içinde ayırdım kendimde banyo yaptım hemen kızımı emzirmeden gusül abdesti aldım o ayırdığım 40 kaşık suyu banyodan çıkmadan başımdan aşağı döktüm ve çıktım :)

Aslında 40 uçurması bebek ve anne yıkandıktan sonra dışarı evlere gidilir gidilen evlerde bebeğe para şeker un yumurta hediye edilir :) biz yarın çıkacağız mecbur çünkü eşimin toplantısı var gideceğimiz yerler uzakta olduğu için 40 gezmemiz yarın olacak. Bizim adetimiz bu şekilde canım tabi her yörenin başka adeti vardır çeşit çeşit 40 uçurma yöntemleri var :)

Biz de bu hafta yapacaktık mevludu ama ortalık hastalık kaynıyor kızım daha yeni kendine geldi korkuyorum tekrar hasta olacak diye ne yapacağım bilmiyorum

Biz de bu hafta yapacaktık mevludu ama ortalık hastalık kaynıyor kızım daha yeni kendine geldi korkuyorum tekrar hasta olacak diye ne yapacağım bilmiyorum

Biz bi de bebege abdest aldiriyoruz

Hediye kısmı hariç bizde de böyle yapılır.20 günlükken 20 taşla yarı kırkı yapılır.

Selamlar biz bugün 1 aylık olduk. 5 kilo 55 cm olmuş. Gelişimi iyi dedi dr. Benim bebeğim çok kusuyor ağzının kenarından akiyorsa fazlasını çıkarıyormuş bizim öyle oluyor. Sarılığı devam ediyormuş nedenini öğrenmek içun idrar tahlili istedi dr.pipiye bi poşet taktılar bayada işemesi gerekiyormuş normalde uyumaz ağlar emer de emer orada uyuyacagı tuttu...bekle bekle bekle 1 gr çiş yapmadı ya...biz de çıktık eve geldik...

Aynen ya resmi görüşüyoruz,ta hafta başından hanımı aradı.sonra yeme yok,2-3saat çnceden ara yetet evdeyim bşlşyon zaten.aynen cnm hazır bşşiler olmadı hemen 10 dakkada kek meyve çerez seramonisi yeter

Canım bizim de ayni uzayan sariligi var diye 6 tüp kan alındı doktor idrar ve idrar kültürü istedi bebek çok küçük olduğu için acil de sonda takılsın dedi sonda taktılar öyle aldılar idrarı çok şükür bir sıkıntı yokmuş tahlilleri tertemiz çıktı. 3 gündür kızımın yüzünün rengi beyazladı sadece gözünün çevresi ve gözünün beyaz kısmı hafif sarı doktor o da yakında geçer dedi. Sen yine de tahlilleri ihmal etme canım.

Kızlar bebeğim 2 gündür ağlıyo sürekli huzuru yok uyumuyo.alti çok kötü oldu bacaklarına kadar cıktı.bugun sağlık ocağına götürdüm.mantar olmuş yavrum.cok üzülüyorum o ağladıkça.keşke önceden goturseydim.

Poseti takılı canım çiş yapar yapmaz eşim götürüp verecek ya InsAllah bizim de geçer artık gercekten sıkıcı bir durum

Benim oglumda memede resmen savaş çıkarıyor Hayır memede olduğunu nerden biliyor ya
mamayi iciyor sıkıntı yok onda
Hatta artık doymuyor uyanık olursa saat başı veriyorum
Likir likir iciyor biberonu zor alıyoruz ağzından

Ben aldım bugün e-devlete bakmadım ben.bizede 20sinden sonra demişti.
Tamam teşekkür ederim bende yarın bir ara bakayim postaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…