2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar bebeklerinize eldiven takıyor musunuz ya ben çıkarmak istiyorum ama tırnak kesmeye de korkuyorum bir kere kestik sadece onu da ablam kesti
Ben kırkı çıktıktan. Sonra takmadi mm hic parmak arahari pamukçuk oluyor ellerini tanisin emziriken göğsüne koyuyor ellerini çok hoşuna gidiyor aradaki güzel bağ oluyor anneyle bence takma

Bizim çocuklar aynı valla :) benim büyük kızım da 3 yas 3 aylik canım daha yeni 14 kiloyu gördük boyuna 98 cm presentil tablosunda kilo %25 boyu da %50 görünüyor üzülüyorum kilo boy iyi değil diye ama olsun sağlıkları yerinde olsun inşaAllah büyüdüklerinde toparlarlar kendilerini :)

Ben kırkı çıktıktan. Sonra takmadi mm hic parmak arahari pamukçuk oluyor ellerini tanisin emziriken göğsüne koyuyor ellerini çok hoşuna gidiyor aradaki güzel bağ oluyor anneyle bence takma
Ay sorma ya bir de o küçücük elleriyle mememi sıkıyor bırakıyor çok güzel birşey ya düşünsene daha 2 ay önce karnımızdaydılar şimdi koynumuzdalar

kızlar bebeklerinize eldiven takıyor musunuz ya ben çıkarmak istiyorum ama tırnak kesmeye de korkuyorum bir kere kestik sadece onu da ablam kesti
Biz hiç kullanamadık eldivrn. Doğduğunda çok minikti eldivenler, çoraplar hep düşüyordu. Düşmese de kendisi atıyordu, pes ettik. Yüzünü çizmeye çiziyor ama çok hızlı iyileşiyor ertesi güne kalmıyor çizik falan. Kırkı çıktıktan sonrs bebekler için makas şeklinde olan gereçle kestik tırnaklarını. Kağıt törpüler vsr yine bebekler için onları deneyebilirsin.
Bu aralar ellerini keşfediyor, dünyayı elleriyle algılıyorlsr bundan mahrum etme bencr bebeğini

Yok canım genellikle çıkarmıyorum çünkü tırnağı kesik dahi olsa sert bir şekilde yüzünü çiziyor benim cadı kızım

Canım ben büyük kizima SMA gold verdim doktorumuz önermişti. Ama bence GOLDEN GOAT var yanlış yazmadıysan adını onu çok iyi diyorlar anne sutune en yakın olan mama keçi sütü bazlı.
Cnm ben kızımı bir haftalık doğum yaptığımda ağlıyor diye mama almıştı eşim sma Eczanesi ne kadar süre kalışa kalsın bişey olmaz demiş bizde açmıştı tabi 2 ayı geçti o bozulmuştur dimi atayım onu.... birkaç gün sütü sağıp vericek bakalım ... böyle de zor oluyor ya kızı uyuyunca işlerimi halleşeyim diyorum ama süt sağmam gerekiyor neyse iniallah en kısa zamanda toparlarız

Canım aman sakın verme o mamayı. Ağzı açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmeli kalan mama çöpe atılmalı. Bebeğin zehirlenir Allah korusun canım rezene çayı içsene hem kızını sakinleştirir hem de sütünü arttırır. Bol bol su iç komposto iç bırak boşver ev işini onlar hallolur sen sütüne bebeğine odaklan.

yarın kesicem canım cesaretlendim sayenizde :)

MaşaAllh canim bnmkide 2.ay asisinda 54cm boyu 5800 kilosu geldi

Tmm canım hemen atıyorum.. rezene ti bugün aldım akşam içtim Ağustos grubundan bi arkadaş söylemişti bi bardak ben içtim bi tatlı kaşığı kızıma verdim bilmiyorum yeterli mi... canım ev işi yapamıyorum zaten ayda bir kadın çağırıyorum hafta içi kayınvalidem geliyor büyük kız okuldan gelince ona yemek filan hazırlıyor.. ama bu hafta kaynanam YÖK çok zorlanacacağım ama idare ediver bakalım

Çocuk doktoru rezeneyi bebeklere vermeyin yazmıştı instada ama bulamıyorum o yazıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…