- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.481
Canım benim kızım 3 den az yapmazdı ama bu 2 gündür fenalardayiz böyle devam ederse ben de isteyebilirimBizde bugün olduk inşallah kaka sorunu çekmeyiz ya. İlaçtan önce bir defa yapınca kakasını doktora sordum hemen. İlacı verdi rahatladık
Olmaz canım galiba sonuçta reklam yapmıyorsun.:)İlaç ismi yazdım ama problem olur mu yeniyim malum
Aynen öyle büyük kızım da burnu alsa hemen telaş oluyorum sorsan tecrübeliyim ama yok biri çocuk biri bebek demir gibi olmak lazım yani soğuk kanlı amaa nerdeEczacı öyle söyledi. Doktor içeriğini oku iyice demişti. Ayhh ne zor bebiş bakımı.. Keşke hiç rahatsız olmasalar. Dilleride yok anlatamıyorlarda dertlerini
Benim ilk ve tecrübesizim. Başta ne olurssa ağlıyordum. Şimdi onu atlattım.Aynen öyle büyük kızım da burnu alsa hemen telaş oluyorum sorsan tecrübeliyim ama yok biri çocuk biri bebek demir gibi olmak lazım yani soğuk kanlı amaa nerde
Emin ol ikinci çocuğun olunca da aynı oluyorsun sudan çıkmış balık gibi.Benim ilk ve tecrübesizim. Başta ne olurssa ağlıyordum. Şimdi onu atlattım.insan yinede panik oluyor
bizim de ıkınmalar doğduğundan beri var kızlar çok iyi anlıyorum sizi bu durum beni yaşlandırdı resmenSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım 2 gündür benim kizimda aynı 2 gunde pert oldum migrenim tuttu kendini hiç iyi hissetmiyorum gece 50 defa kalkıyorum gazını çıkartıyor bir süre sonra tekrar başlıyor ıkınmalar
Ayy sorma ya çocuk pırt yapınca çok mutlu oluyorum artıkbizim de ıkınmalar doğduğundan beri var kızlar çok iyi anlıyorum sizi bu durum beni yaşlandırdı resmen
Sağma makineleriyle varolan sütün hepsi çıkmıyor inan bana. Daha fazladır sütün. 100 ml de gayet iyi bir miktar bence. Bir de bugün belki az su içtin... Yediklerimize göre de süt miktarımız değişebiliyor elbette. Bol bol su içmeni tavsiye ederim. Benim başta sütüm çok azdı. Sütü arttırmanın ilk koşulu bu. Su içe içe arttı. Günde 3 lt su içiyorum. Geceleri bile 1 lt içiyorum. Kocaman bir bardağım var. Gelip gidip su içiyorum. :) Şimdi 2 buçuk aylık bebeğime sütüm yetiyor. İlk ay mama veriyordum. Bu ay vermedim hiç.Sütünü sağıp veren kızlar ben 4 saate sağdım 2 göğsümden toplamda 100 ml. Çıktı az mı ya bilen var mı
Sadece sağarak mı veriyorsun cnm sütünü kesilme olmuyor mu herkes sütün kesilir diyor ne bilim yaSağma makineleriyle varolan sütün hepsi çıkmıyor inan bana. Daha fazladır sütün. 100 ml de gayet iyi bir miktar bence. Bir de bugün belki az su içtin... Yediklerimize göre de süt miktarımız değişebiliyor elbette. Bol bol su içmeni tavsiye ederim. Benim başta sütüm çok azdı. Sütü arttırmanın ilk koşulu bu. Su içe içe arttı. Günde 3 lt su içiyorum. Geceleri bile 1 lt içiyorum. Kocaman bir bardağım var. Gelip gidip su içiyorum. :) Şimdi 2 buçuk aylık bebeğime sütüm yetiyor. İlk ay mama veriyordum. Bu ay vermedim hiç.
Bebeğim hastanedeyken sağmıştım. Şu an sağmıyorum emiyor çok şükür.Sadece sağarak mı veriyorsun cnm sütünü kesilme olmuyor mu herkes sütün kesilir diyor ne bilim ya
Anladım canımBebeğim hastanedeyken sağmıştım. Şu an sağmıyorum emiyor çok şükür.
Canım bebegin zayıf değil ki :) maşallah ona güzel kilo almış benim büyük kızım 2 aylıkken 4700 gr civariydi :)Selam kızlar misafirlerden göremiyorum buraya çok yoğun geçiyor günler bugün aşımız vardı 59 cm 5300 kilo olmuş 3400 doğmuştu kızım 1 ayda 700 grm almış bana az gibi geldi ama sağlıklı olsun da oğlundan aliskinim zayıf bebeğe :)
Canım ben 1 haftadır kullanmıyorum eldiven. Çıkardıktan sonra 2 gunde 1 kestim tırnaklarını çok keskin oldukları için bence korkma kesebilirsiniz canım sadece çok derinden kesme yeter.kızlar bebeklerinize eldiven takıyor musunuz ya ben çıkarmak istiyorum ama tırnak kesmeye de korkuyorum bir kere kestik sadece onu da ablam kesti
Hoş geldin cnö aramıza acaba bebeğinde gaz olabilir mi benim kızım çok gazlı o da emmek istemiyor sancı girince memeyi ittiriyor dün doktora götürdüm 15 günde 100 grm almış doktor mama dedi ama ben biraz da sağıp vermek istiyorum inşallah yoluna girer herşey
Hoş geldiniz. Allah bağışlasın evlatlarınızı.
Ben makina ile sağıyorım da tazikli gelmesi konusunda hiçbir faydası yok gerçekten. Makşna çekmeyi bıraktığında elimle sıkıyorum gene tazyikli çıkıyor.
Zaman zamab çok az oluyor artık o günkü su içme oranıma, ruh halime bağlıyorum. Ama artmıyor da sütüm. Buzdolabına koyuyorum 2 gün içinde ısıtıp biberon ile içiriyorum ben kızıma. Ama poşete koyup buzluğa atmayı düşünüyorum. Bazen sağmak istediğimde pompa ile uyumlu boş kap bulamıyorum. 3 saatte bir 70-80cc içmesğ gerekiyor kızımın ama benden gelen süt miktarı 30-40 zor çıkıyor. Bir öğün mama bir öğün süt şeklinde oluyor genelde bu yüzden.
Evet canim icimde kucuk plasenta parcadi var doktor histereskopi ile bircogunu aldi ama rahim inceldigi icin kalanina cesaret edemedi o yuzden dogum k hapi verdi adetle atabilirsin dedi ve simdi adet oldum.nolur yavrumun hatrina dua edin bana eger atamassam tekrar bi operasyon daha gerekecek
Bizde 2. ay aşısını vurdurduk. Bıngıldağı erken kapanacak gibi dedi doktor. D vitaminini kesti. Düzenli baş çevresini ölçecekler. Bir kilo almışız çok şükür. Kusması içinde gaviscon verdi. Kullanan var mı acaba?
Bizede sağlık ocağındaki doktor verdi. Çocuk doktoru vermiyordu. O kadar çok fışkırarak kusuyorki yavrucum. Her gittiğimizde söyledik kıstuğunu öyle verdi. Ama su, yoğurt, meyvesuyuna karıştırıp verebilirsin dedi. Bu çocuk iki aylık daha bunları vermem sıkıntı olmaz mı.
kızlar bebeklerinize eldiven takıyor musunuz ya ben çıkarmak istiyorum ama tırnak kesmeye de korkuyorum bir kere kestik sadece onu da ablam kesti
B im oğlumun bebekliği çok iyiydi canım bir aylıkken 5 kiloydu ama sonra kilo hic almadı 3 yaşını dolduyack 12 kilo çok zayıf sağlıklı olsun da artik kilodan çok boya takuyorub ben kızımın boyu uzun herkes bu kız uzun olacak diyor :)Canım bebegin zayıf değil ki :) maşallah ona güzel kilo almış benim büyük kızım 2 aylıkken 4700 gr civariydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?