2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eczacı öyle söyledi. Doktor içeriğini oku iyice demişti. Ayhh ne zor bebiş bakımı.. Keşke hiç rahatsız olmasalar. Dilleride yok anlatamıyorlarda dertlerini
Aynen öyle büyük kızım da burnu alsa hemen telaş oluyorum sorsan tecrübeliyim ama yok biri çocuk biri bebek demir gibi olmak lazım yani soğuk kanlı amaa nerde

Benim ilk ve tecrübesizim. Başta ne olurssa ağlıyordum. Şimdi onu atlattım. insan yinede panik oluyor
Emin ol ikinci çocuğun olunca da aynı oluyorsun sudan çıkmış balık gibi.

Benim buyuk kızım hiç kusmadı meşale çok rahattım ama küçük kızım sürekli kusuyor aklım çıkıyor bazen

bizim de ıkınmalar doğduğundan beri var kızlar çok iyi anlıyorum sizi bu durum beni yaşlandırdı resmen

Kizlar naberr ben hala orantisiz memelerle geziyorum disari cikinca digerine havlu koyuyorum aynidursunlar diye yarin oglumu aşiya goturcem cok gec kaldik hastaligim yuzunden

Bugun ana kucagina oyuncak tktim cok sevdi ayaklarila tekmeleyip hareket ettiriyo sonra ciglik atiyo

Sütünü sağıp veren kızlar ben 4 saate sağdım 2 göğsümden toplamda 100 ml. Çıktı az mı ya bilen var mı

Sütünü sağıp veren kızlar ben 4 saate sağdım 2 göğsümden toplamda 100 ml. Çıktı az mı ya bilen var mı
Sağma makineleriyle varolan sütün hepsi çıkmıyor inan bana. Daha fazladır sütün. 100 ml de gayet iyi bir miktar bence. Bir de bugün belki az su içtin... Yediklerimize göre de süt miktarımız değişebiliyor elbette. Bol bol su içmeni tavsiye ederim. Benim başta sütüm çok azdı. Sütü arttırmanın ilk koşulu bu. Su içe içe arttı. Günde 3 lt su içiyorum. Geceleri bile 1 lt içiyorum. Kocaman bir bardağım var. Gelip gidip su içiyorum. :) Şimdi 2 buçuk aylık bebeğime sütüm yetiyor. İlk ay mama veriyordum. Bu ay vermedim hiç.

Son düzenleme:
Sadece sağarak mı veriyorsun cnm sütünü kesilme olmuyor mu herkes sütün kesilir diyor ne bilim ya

Selam kızlar misafirlerden göremiyorum buraya çok yoğun geçiyor günler bugün aşımız vardı 59 cm 5300 kilo olmuş 3400 doğmuştu kızım 1 ayda 700 grm almış bana az gibi geldi ama sağlıklı olsun da oğlundan aliskinim zayıf bebeğe :)

Canım bebegin zayıf değil ki :) maşallah ona güzel kilo almış benim büyük kızım 2 aylıkken 4700 gr civariydi :)

kızlar bebeklerinize eldiven takıyor musunuz ya ben çıkarmak istiyorum ama tırnak kesmeye de korkuyorum bir kere kestik sadece onu da ablam kesti
Canım ben 1 haftadır kullanmıyorum eldiven. Çıkardıktan sonra 2 gunde 1 kestim tırnaklarını çok keskin oldukları için bence korkma kesebilirsiniz canım sadece çok derinden kesme yeter.

Slm kizlar
Bugun oglen komsuda oturma vardi minik kizimida aldim hep beraber gittik baba isteydi aksamda is yerimden arkadaslarla disarida bulusacaktik bebegi goturmedim hava soguk diye ablalarini aldim gittim babayla ilk defa basbasa kaldilar sikinti cikmamis cok sukur

Hosbuldum cnm cok sukur gaz problemimiz yok aglama krizleri sadece emzirmeye calisirken oluyor onun disinda sikintisi yok cok sukur

Hosbuldum cnm amin hepimizin evlatlarini Allah bagislasin

Gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun insallah hapla yoluna girer operasyona gerek kalmaz

Gaviskonu genellikle kusan bebeklere veriyorlar. Benim ilk kizimda vardi kusma sorunu ben bebelac thickener kullanmistim onunla biraz gerilemisti kusmasi ama su an hala uretiliyor mu bilmiyorum. Bunun disinda yatarken basinin yuksekte olmasina, bezini emzirmeden ya da mama yedirmeden once almaya, karni doyduktan sonra mutlaka gazini cikarmaya dikkat et.

Anne sutune ya da mamaya karistirip verebilirsin

kızlar bebeklerinize eldiven takıyor musunuz ya ben çıkarmak istiyorum ama tırnak kesmeye de korkuyorum bir kere kestik sadece onu da ablam kesti

Ben takiyorum hatta corap geciriyorum eldiven cikiyor diye ☺ elleri soguk oluyor. Gunduzleri aciyorum. Ben 3 gunlukten beri kesiyorum tirnaklarini 3. Cocuk olunca alisiyorsun tirnak kesmeye

Canım bebegin zayıf değil ki :) maşallah ona güzel kilo almış benim büyük kızım 2 aylıkken 4700 gr civariydi :)
B im oğlumun bebekliği çok iyiydi canım bir aylıkken 5 kiloydu ama sonra kilo hic almadı 3 yaşını dolduyack 12 kilo çok zayıf sağlıklı olsun da artik kilodan çok boya takuyorub ben kızımın boyu uzun herkes bu kız uzun olacak diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…