- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.541
Yok canım sorun değil aslında ama insan bi nezaketende olsa en azından msji gördüğünü belli eder.biz burada birileride belki faydalanır diye özelimizi evimizin içini açıyoruz.çocuklarımızı anlatıyoruz.belki Heryer de olduğu gibi burada da adamına göre muamele var.nesli hanımın şahsını tanımıyorum asla bişey diyemem ama ben gerçekten işe yeni gireni dışlayalım kafasındaki insanlardan çok sıkıldım.herkesin bilgisi kendine...
Canım ben onun çok yoğun olduğunu biliyorum emin ol görmemiştir msjini. Ben bile çoğu msj a geri dönemiyorum bazen 1 gün girmedigim oluyor bir bakıyorum 70 bildirim gelmiş hepsini tek tek açamıyorum rast gelene bakıyorum öyle. Art niyet ya da adamına göre muamele yapmayız canım sadece dediğim gibi çok yoğun nesli belki de görmedi henüz msjini.
Kotu bir şey yzdigimi düşünmüyorum sorun ne anlamadım
Sorun bu canım.zannedersem yanlış anlaşılma oldu biraz.Sorun ne kızlar anlamadım inanın daha yeni okuyorum mesajları her zaman giremiyorum diye diyorum iki çocuk ev misafir kirdiysam birinizi kusura bkmayin hakkınızı helal edin
Ayy o kusma lar beni benden aldı kışın kar filan yağınca çamaşırları nerede kurutacağım bilmiyorum ne mendil yetişiyor ne önlükBenim kızım da çok kusuyo ama fışkırarak değil fazlasını çıkarıyor sanırım.bide çok tikaniyo emerken tazyikli geliyo kendide öğrendi yavrum dinlenip dinlenip emiyo
Biz hic onluk kullanmiyoruz kizim hic kusmuyor cok sukur :)))Ayy o kusma lar beni benden aldı kışın kar filan yağınca çamaşırları nerede kurutacağım bilmiyorum ne mendil yetişiyor ne önlük
Aynı durumdayız yetismiyo valla.ablasinin bebekliklerini kaldırmıştım onlari da giydiriyorum.dedim iyiki kaldırmışım durmadan üst değiştirince iyi oluyo.ben içerde kurutuyorum camasirliga asıp.disarida kokuyo artık.Ayy o kusma lar beni benden aldı kışın kar filan yağınca çamaşırları nerede kurutacağım bilmiyorum ne mendil yetişiyor ne önlük
Böyleyse okuyamamışsanız ben yanlış anlamışım tamam.siz kusura bakmayınSorun ne kızlar anlamadım inanın daha yeni okuyorum mesajları her zaman giremiyorum diye diyorum iki çocuk ev misafir kirdiysam birinizi kusura bkmayin hakkınızı helal edin
Annam giremedim buraya bi kaç gündür anca cevap yazıyorum :) ben uzun zamandır bakıyorum degismedi oyun halisi fiyatlari sanırım böyleydi bayadir. Fisher price in piyanolu da var o da güzel ama yağmur ormanı hayvanlı falan olunca daha bi dikkatimi cekti. Bi de ayna var ona bakıp bakıp heyecanlanıyor oğlumCanim normal de fiyatlar böylemiydi yoksa şu dolar faizcileri yüzünden mi bu fiyatlar tavan yapti.
Ben bizim burada civil mağazasında gördüm fisher price oyun halısı 80 den 50 ye düşmüş acelem vardı inceleyemedim. Ona bir bakmam lazım dediğin gibi dikkat ediyorsa kizima aldırırım :)
Bende aynı sorunları yaşadım. Denemediğim kalmadı. Tek faydasını gördüğüm kuru dut kaynattım onu içtim tanerinide yedim. O biraz fayda etti. Sonrasındaysa her emzirme sonrası elektrikli pompayla sağdım on cc çıksada sağdım. Memeler uyarılsın süt olsun diye. Onu da faydası oldu. Şimdi takviyeyi iki üç günde bir veriyorum aç olduğunu düşündüğüm zaman. Bebeğim 3530 gram doğdu. 8 Eylül’de biz 29 Eylül’de her emzirme sonrası 60 cc mama vererek 3720 gram olabildik. 20 Ekim’de 4380 gram oldu. Süt İçin her şeyi denedim. Şimdi çok şükür 25 günde 880 gram almış. Gece çok emmiyor tek meme emiyor diğerini sağıyorum gün içinde onu takviye yapıyorum. Akşam saatlerinde çok emiyo süt yetişmiyo. Tavsiyem dut kompostosu emzirme sonrası sağmak ve uyku. Bende faydalı oldu. Dene belki sendede olur. Anne sütü çocuk İçin en önemli gıda. Mama en son çare
Benim kızım da çok kusuyo ama fışkırarak değil fazlasını çıkarıyor sanırım.bide çok tikaniyo emerken tazyikli geliyo kendide öğrendi yavrum dinlenip dinlenip emiyo
Ayy o kusma lar beni benden aldı kışın kar filan yağınca çamaşırları nerede kurutacağım bilmiyorum ne mendil yetişiyor ne önlük
yok vermedim ama tavsiye etti doktor bende ilk 6 ay anne sütü diyorum ama doktora da şaşırdımBence verme canım çünkü 6 ay öncesi onerilmiyor süt verirsen hicbirsey mama verirsen sadece su verilmesi isteniyor. Verme bence kendin için sadece.
ben artık hediye gelen koca şeyleri bile giydiriyorum. bir günde 3 defa üst değiştiriyoruz. bi de ben bezlemeyi mi beceremiyorum anlamadım hep taşıyor yaAyy o kusma lar beni benden aldı kışın kar filan yağınca çamaşırları nerede kurutacağım bilmiyorum ne mendil yetişiyor ne önlük
olsun canım nazar değmez :))Bugun benimde misafirim var aksama .aglak kizimla birsey yapamadigim icin annemi cagirdim bi temizlik pasta borek yapiverecek .
Aksam nasil duracak bakalim benim kiz koydugun yerde kalan kendi kendine uyuyan bebislere hayranim valla . Benmki sadece ayakta sallayarak uyuyor :)
Ahhhhh canım hiç sorma ya ilk kuzum ne kadar akıllıymış meğer bi de ona mız mız diyordum halbuki kızım koyduğumyerde uyur kaşıdı ama bu cadı çok fena kucakta ayakta bi de gezeceksin sabit durmak YÖK.. şimdi de emmek istemiyor bilmiyorum napıcam vallaBugun benimde misafirim var aksama .aglak kizimla birsey yapamadigim icin annemi cagirdim bi temizlik pasta borek yapiverecek .
Aksam nasil duracak bakalim benim kiz koydugun yerde kalan kendi kendine uyuyan bebislere hayranim valla . Benmki sadece ayakta sallayarak uyuyor :)
Cnm be kadar a aldınAnnam giremedim buraya bi kaç gündür anca cevap yazıyorum :) ben uzun zamandır bakıyorum degismedi oyun halisi fiyatlari sanırım böyleydi bayadir. Fisher price in piyanolu da var o da güzel ama yağmur ormanı hayvanlı falan olunca daha bi dikkatimi cekti. Bi de ayna var ona bakıp bakıp heyecanlanıyor oğlum
Cnm senin kız 8 Eylül doğumlu mu şuanda kaç kiloBende aynı sorunları yaşadım. Denemediğim kalmadı. Tek faydasını gördüğüm kuru dut kaynattım onu içtim tanerinide yedim. O biraz fayda etti. Sonrasındaysa her emzirme sonrası elektrikli pompayla sağdım on cc çıksada sağdım. Memeler uyarılsın süt olsun diye. Onu da faydası oldu. Şimdi takviyeyi iki üç günde bir veriyorum aç olduğunu düşündüğüm zaman. Bebeğim 3530 gram doğdu. 8 Eylül’de biz 29 Eylül’de her emzirme sonrası 60 cc mama vererek 3720 gram olabildik. 20 Ekim’de 4380 gram oldu. Süt İçin her şeyi denedim. Şimdi çok şükür 25 günde 880 gram almış. Gece çok emmiyor tek meme emiyor diğerini sağıyorum gün içinde onu takviye yapıyorum. Akşam saatlerinde çok emiyo süt yetişmiyo. Tavsiyem dut kompostosu emzirme sonrası sağmak ve uyku. Bende faydalı oldu. Dene belki sendede olur. Anne sütü çocuk İçin en önemli gıda. Mama en son çare
Canım benim ilk kızım da çok kusuyordu hele şubat doğumlu kıyafet dayanmıyor du bu cadı kusmuyor çok şükür ama bunun da gazı bitmiyor her çocuk bir değil işte.. o tıkanma bizde de var süt tazyikli gelince beceremiyorlarBenim kızım da çok kusuyo ama fışkırarak değil fazlasını çıkarıyor sanırım.bide çok tikaniyo emerken tazyikli geliyo kendide öğrendi yavrum dinlenip dinlenip emiyo
Canım eğer bebiş gazlıysa taşıyor benim kızımda heryeri batıyor çok kuvvetli yaptığından eeee artık havalar da soğudu ben kalınca bi bez sarıyor beline bezinin üstünden en azında o kirleniyor hepsini değiştirip çocuğu üşütmüyorumben artık hediye gelen koca şeyleri bile giydiriyorum. bir günde 3 defa üst değiştiriyoruz. bi de ben bezlemeyi mi beceremiyorum anlamadım hep taşıyor ya
bu tıkanma hep böyle mi olacak çocuk emdiği sürece yaCanım benim ilk kızım da çok kusuyordu hele şubat doğumlu kıyafet dayanmıyor du bu cadı kusmuyor çok şükür ama bunun da gazı bitmiyor her çocuk bir değil işte.. o tıkanma bizde de var süt tazyikli gelince beceremiyorlar
Cnm hiç bilmiyorum ama bizim ilk doğduğu zamana göre bayağı azaldı sende emzirirken biraz dik tut bebeği daha rahat emer o zamanbu tıkanma hep böyle mi olacak çocuk emdiği sürece ya
Yağmur ormanı delux setini aldim 249 du ebebek acilisi vardi bi de hediye ceki verdi onla da bez alirimCnm be kadar a aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?