2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Kotu bir şey yzdigimi düşünmüyorum sorun ne anlamadım

Sorun ne kızlar anlamadım inanın daha yeni okuyorum mesajları her zaman giremiyorum diye diyorum iki çocuk ev misafir kirdiysam birinizi kusura bkmayin hakkınızı helal edin
Sorun bu canım.zannedersem yanlış anlaşılma oldu biraz.

Benim kızım da çok kusuyo ama fışkırarak değil fazlasını çıkarıyor sanırım.bide çok tikaniyo emerken tazyikli geliyo kendide öğrendi yavrum dinlenip dinlenip emiyo
Ayy o kusma lar beni benden aldı kışın kar filan yağınca çamaşırları nerede kurutacağım bilmiyorum ne mendil yetişiyor ne önlük

Bugun benimde misafirim var aksama .aglak kizimla birsey yapamadigim icin annemi cagirdim bi temizlik pasta borek yapiverecek .
Aksam nasil duracak bakalim benim kiz koydugun yerde kalan kendi kendine uyuyan bebislere hayranim valla . Benmki sadece ayakta sallayarak uyuyor :)

Ayy o kusma lar beni benden aldı kışın kar filan yağınca çamaşırları nerede kurutacağım bilmiyorum ne mendil yetişiyor ne önlük
Aynı durumdayız yetismiyo valla.ablasinin bebekliklerini kaldırmıştım onlari da giydiriyorum.dedim iyiki kaldırmışım durmadan üst değiştirince iyi oluyo.ben içerde kurutuyorum camasirliga asıp.disarida kokuyo artık.

Sorun ne kızlar anlamadım inanın daha yeni okuyorum mesajları her zaman giremiyorum diye diyorum iki çocuk ev misafir kirdiysam birinizi kusura bkmayin hakkınızı helal edin
Böyleyse okuyamamışsanız ben yanlış anlamışım tamam.siz kusura bakmayın

Annam giremedim buraya bi kaç gündür anca cevap yazıyorum :) ben uzun zamandır bakıyorum degismedi oyun halisi fiyatlari sanırım böyleydi bayadir. Fisher price in piyanolu da var o da güzel ama yağmur ormanı hayvanlı falan olunca daha bi dikkatimi cekti. Bi de ayna var ona bakıp bakıp heyecanlanıyor oğlum

Gezmekten bi kaç gün aksattım burayı amma konuşmuşsunuz:) dün tüm gün kuafördeydim kendimi bi değişime soktum doğumdan sonra ilk defa :) saç kestir boyat pedikür manikür derken bildiğin 6 saat sürdü isim :) oğlumda bol bol uyudu fon makinesi sesine :)

Gunayyddiiinnn

Tesekkur ederim cnm

Benim kızım da çok kusuyo ama fışkırarak değil fazlasını çıkarıyor sanırım.bide çok tikaniyo emerken tazyikli geliyo kendide öğrendi yavrum dinlenip dinlenip emiyo

Masallah

Ben ilk kizimda kisin sicak olsun diye ara odada oturmaya baslamistik salonda kurutmalikta kiyaferler duruyordu hem bizim hem kizimin yetmiyordu pencerenin kolundan diger cephedeki pencerenin koluna ip gerdirmistim orayada asiyordum

ben artık hediye gelen koca şeyleri bile giydiriyorum. bir günde 3 defa üst değiştiriyoruz. bi de ben bezlemeyi mi beceremiyorum anlamadım hep taşıyor ya

olsun canım nazar değmez :))

Ahhhhh canım hiç sorma ya ilk kuzum ne kadar akıllıymış meğer bi de ona mız mız diyordum halbuki kızım koyduğumyerde uyur kaşıdı ama bu cadı çok fena kucakta ayakta bi de gezeceksin sabit durmak YÖK.. şimdi de emmek istemiyor bilmiyorum napıcam valla

Cnm be kadar a aldın

Cnm senin kız 8 Eylül doğumlu mu şuanda kaç kilo

Canım benim ilk kızım da çok kusuyordu hele şubat doğumlu kıyafet dayanmıyor du bu cadı kusmuyor çok şükür ama bunun da gazı bitmiyor her çocuk bir değil işte.. o tıkanma bizde de var süt tazyikli gelince beceremiyorlar

ben artık hediye gelen koca şeyleri bile giydiriyorum. bir günde 3 defa üst değiştiriyoruz. bi de ben bezlemeyi mi beceremiyorum anlamadım hep taşıyor ya
Canım eğer bebiş gazlıysa taşıyor benim kızımda heryeri batıyor çok kuvvetli yaptığından eeee artık havalar da soğudu ben kalınca bi bez sarıyor beline bezinin üstünden en azında o kirleniyor hepsini değiştirip çocuğu üşütmüyorum

bu tıkanma hep böyle mi olacak çocuk emdiği sürece ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…