2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım yasmin doğum kontrol hapı değil mi?
Evet canim icimde kucuk plasenta parcadi var doktor histereskopi ile bircogunu aldi ama rahim inceldigi icin kalanina cesaret edemedi o yuzden dogum k hapi verdi adetle atabilirsin dedi ve simdi adet oldum.nolur yavrumun hatrina dua edin bana eger atamassam tekrar bi operasyon daha gerekecek

Canım benim stres yapma bak regl olmuşsun dikkat et kendine takip et pedine bak illaki temizler vücudun rahminı. Senin için dua edeceğim kuzum sen yeter ki sakın ol stres yapma.

Canım benim stres yapma bak regl olmuşsun dikkat et kendine takip et pedine bak illaki temizler vücudun rahminı. Senin için dua edeceğim kuzum sen yeter ki sakın ol stres yapma.
Insallah cnm sirf bunlar yuzunden sutumden oldum neguzel sutum vardi simdi cok az ne kadar emzirsem de artmiyo bu yuzden mamaya baslamak zorunda kaldim cok zor gunler gecirdim
Tekrar operasyon olursam dogumla beraber 4.operasyon olacak cok yiprandim bende ailemde

Kızlarr bebegim 10 eylül de 2980 gr 48 cm doğdu. Ilk ay aşısına gittiğimizde 4210 ve 52 cm di. 2.sy aşisinda ise 5800 kilosu ve boyu 54 cm. Boyu sizce kısa mi ayına göre. Gerci bizde cok uzun degiliz anne baba olarak

Kızlarr bebegim 10 eylül de 2980 gr 48 cm doğdu. Ilk ay aşısına gittiğimizde 4210 ve 52 cm di. 2.sy aşisinda ise 5800 kilosu ve boyu 54 cm. Boyu sizce kısa mi ayına göre. Gerci bizde cok uzun degiliz anne baba olarak
Canım doktorun ne dedi boyu için. Kilosu iyi Maşallah.

İyi düşün iyi olsun. İstersen regl iken başka bir doktora git olanları yaşadıklarını anlat. Her zaman 3. Bir kişinin görmesi taraftarıyım.

Bizde 2. ay aşısını vurdurduk. Bıngıldağı erken kapanacak gibi dedi doktor. D vitaminini kesti. Düzenli baş çevresini ölçecekler. Bir kilo almışız çok şükür. Kusması içinde gaviscon verdi. Kullanan var mı acaba?

Canım benim kızımda kusuyor doktordan ilaç istedim vermiyor bize

İyi düşün iyi olsun. İstersen regl iken başka bir doktora git olanları yaşadıklarını anlat. Her zaman 3. Bir kişinin görmesi taraftarıyım.
Zaten degistirdim canim dogum yaptigim doktor baskaydi belkide onun hatasi plasenta parcalari kalmasi.tup bebek doktoruma gidiyom simdi docent cok ilgili rahmim delinir diye kucuk parcayi almaya cesaret edememis.alah korusun oyle birsey olsa rahmi aliverir baska doktor olsa

Cnm aslında birkaç gündür çişli bezi çok az dün sütümü sağdım verdim bayağı çoğaldı bezi fazı çok fazla gece uyurken dahi ıkınıyor aslında uykusu var ama gazdan yatamıyor bilmiyorum valla napıcam

Allah korusun canım ya ne çok sıkıntı çektin inşaAllah biran önce rahatlarsın

Canım benim kızımda kusuyor doktordan ilaç istedim vermiyor bize
Bizede sağlık ocağındaki doktor verdi. Çocuk doktoru vermiyordu. O kadar çok fışkırarak kusuyorki yavrucum. Her gittiğimizde söyledik kıstuğunu öyle verdi. Ama su, yoğurt, meyvesuyuna karıştırıp verebilirsin dedi. Bu çocuk iki aylık daha bunları vermem sıkıntı olmaz mı.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım 2 gündür benim kizimda aynı 2 gunde pert oldum migrenim tuttu kendini hiç iyi hissetmiyorum gece 50 defa kalkıyorum gazını çıkartıyor bir süre sonra tekrar başlıyor ıkınmalar

Canım 2 aylik çocuğa su yoğurt meyve suyu mu önerdi doktor ilacı katmak için

Çok şaşırdım doktor böyle birşeyi nasıl önerir. Bu dediklerinin içinde kötünün iyisi en masumu su yani bilemedim ya benim kızımda bazen az bazen fışkıran şekilde kusuyor böyle boru gibi çıkıyor çok ısrar ettim ama kilo alımı iyi olduğu için veremem dedi.

Gaz ilacı vermedi mi doktor. Biz sab simplex kullanıyoruz gaz için. Kakasını yapamadığı için de sindirim için biogaia die ilaç verdi. Doktorunuza sorun isterdeniz bu ilaçları. Belki sizede faydası olur

Gaz ilacı vermedi mi doktor. Biz sab simplex kullanıyoruz gaz için. Kakasını yapamadığı için de sindirim için biogaia die ilaç verdi. Doktorunuza sorun isterdeniz bu ilaçları. Belki sizede faydası olur
Canım normalde böyle değildi gazını kakasını yapıyordu. Aşı olduktan sonra böyle değişti birden

Eczacı öyle söyledi. Doktor içeriğini oku iyice demişti. Ayhh ne zor bebiş bakımı.. Keşke hiç rahatsız olmasalar. Dilleride yok anlatamıyorlarda dertlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…