- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.461
Evet canim icimde kucuk plasenta parcadi var doktor histereskopi ile bircogunu aldi ama rahim inceldigi icin kalanina cesaret edemedi o yuzden dogum k hapi verdi adetle atabilirsin dedi ve simdi adet oldum.nolur yavrumun hatrina dua edin bana eger atamassam tekrar bi operasyon daha gerekecekCanım yasmin doğum kontrol hapı değil mi?
Canım benim stres yapma bak regl olmuşsun dikkat et kendine takip et pedine bak illaki temizler vücudun rahminı. Senin için dua edeceğim kuzum sen yeter ki sakın ol stres yapma.Evet canim icimde kucuk plasenta parcadi var doktor histereskopi ile bircogunu aldi ama rahim inceldigi icin kalanina cesaret edemedi o yuzden dogum k hapi verdi adetle atabilirsin dedi ve simdi adet oldum.nolur yavrumun hatrina dua edin bana eger atamassam tekrar bi operasyon daha gerekecek
Insallah cnm sirf bunlar yuzunden sutumden oldum neguzel sutum vardi simdi cok az ne kadar emzirsem de artmiyo bu yuzden mamaya baslamak zorunda kaldim cok zor gunler gecirdimCanım benim stres yapma bak regl olmuşsun dikkat et kendine takip et pedine bak illaki temizler vücudun rahminı. Senin için dua edeceğim kuzum sen yeter ki sakın ol stres yapma.
Canım doktorun ne dedi boyu için. Kilosu iyi Maşallah.Kızlarr bebegim 10 eylül de 2980 gr 48 cm doğdu. Ilk ay aşısına gittiğimizde 4210 ve 52 cm di. 2.sy aşisinda ise 5800 kilosu ve boyu 54 cm. Boyu sizce kısa mi ayına göre. Gerci bizde cok uzun degiliz anne baba olarak
İyi düşün iyi olsun. İstersen regl iken başka bir doktora git olanları yaşadıklarını anlat. Her zaman 3. Bir kişinin görmesi taraftarıyım.Insallah cnm sirf bunlar yuzunden sutumden oldum neguzel sutum vardi simdi cok az ne kadar emzirsem de artmiyo bu yuzden mamaya baslamak zorunda kaldim cok zor gunler gecirdim
Tekrar operasyon olursam dogumla beraber 4.operasyon olacak cok yiprandim bende ailemde
Sağlik ocagi iyi dedi alt sinir 52 glb 2.aydaCanım doktorun ne dedi boyu için. Kilosu iyi Maşallah.
Canım bir çocuk doktoruna gidip danışabilirsin en azından aklında soru işareti kalmaz için rahat olur.Sağlik ocagi iyi dedi alt sinir 52 glb 2.ayda
Canım benim kızımda kusuyor doktordan ilaç istedim vermiyor bizeBizde 2. ay aşısını vurdurduk. Bıngıldağı erken kapanacak gibi dedi doktor. D vitaminini kesti. Düzenli baş çevresini ölçecekler. Bir kilo almışız çok şükür. Kusması içinde gaviscon verdi. Kullanan var mı acaba?
Zaten degistirdim canim dogum yaptigim doktor baskaydi belkide onun hatasi plasenta parcalari kalmasi.tup bebek doktoruma gidiyom simdi docent cok ilgili rahmim delinir diye kucuk parcayi almaya cesaret edememis.alah korusun oyle birsey olsa rahmi aliverir baska doktor olsaİyi düşün iyi olsun. İstersen regl iken başka bir doktora git olanları yaşadıklarını anlat. Her zaman 3. Bir kişinin görmesi taraftarıyım.
Cnm aslında birkaç gündür çişli bezi çok az dün sütümü sağdım verdim bayağı çoğaldı bezi fazı çok fazla gece uyurken dahi ıkınıyor aslında uykusu var ama gazdan yatamıyor bilmiyorum valla napıcamCanım bezleri nasıl yani çişli bezleri. 1 günlük bezlerini 1 poşete biriktir ağırlığı 1 margarin kadar varsa doyuyordur diyor doktorlar. Uykusu nasıl gaz ı var diyorsun karnı gurulduyor mu istersen bir sıcak su torbası koy rahatlar belki.
Aşı olduğumuz günden beri benim kızımda huysuz 2 gündür ne gündüz ne gece bilmiyorum sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor normalde böyle değildi sakindikakasını ve gazını çıkaramadığı için ağlama hali var ben de çok mecbur kalırsam makatına zeytinyağı ve kulak çubuğuyla masaj yapıyorum 3 4 dk sonra hem gaz çıkarıyor hem de kakasını yapıyor. Niye böyle oldu anlamadım benim kızım emiyor ama sürekli ıkınma olduğu için sütun hepsini kusuyor bir an önce büyüsünler diye dua ediyorum.
Allah korusun canım ya ne çok sıkıntı çektin inşaAllah biran önce rahatlarsınZaten degistirdim canim dogum yaptigim doktor baskaydi belkide onun hatasi plasenta parcalari kalmasi.tup bebek doktoruma gidiyom simdi docent cok ilgili rahmim delinir diye kucuk parcayi almaya cesaret edememis.alah korusun oyle birsey olsa rahmi aliverir baska doktor olsa
Bizede sağlık ocağındaki doktor verdi. Çocuk doktoru vermiyordu. O kadar çok fışkırarak kusuyorki yavrucum. Her gittiğimizde söyledik kıstuğunu öyle verdi. Ama su, yoğurt, meyvesuyuna karıştırıp verebilirsin dedi. Bu çocuk iki aylık daha bunları vermem sıkıntı olmaz mı.Canım benim kızımda kusuyor doktordan ilaç istedim vermiyor bize
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım 2 gündür benim kizimda aynı 2 gunde pert oldum migrenim tuttu kendini hiç iyi hissetmiyorum gece 50 defa kalkıyorum gazını çıkartıyor bir süre sonra tekrar başlıyor ıkınmalarCnm aslında birkaç gündür çişli bezi çok az dün sütümü sağdım verdim bayağı çoğaldı bezi fazı çok fazla gece uyurken dahi ıkınıyor aslında uykusu var ama gazdan yatamıyor bilmiyorum valla napıcam
Canım 2 aylik çocuğa su yoğurt meyve suyu mu önerdi doktor ilacı katmak içinBizede sağlık ocağındaki doktor verdi. Çocuk doktoru vermiyordu. O kadar çok fışkırarak kusuyorki yavrucum. Her gittiğimizde söyledik kıstuğunu öyle verdi. Ama su, yoğurt, meyvesuyuna karıştırıp verebilirsin dedi. Bu çocuk iki aylık daha bunların fazlası sıkıntı olmaz mı bilemedim.
Gaz ilacı vermedi mi doktor. Biz sab simplex kullanıyoruz gaz için. Kakasını yapamadığı için de sindirim için biogaia die ilaç verdi. Doktorunuza sorun isterdeniz bu ilaçları. Belki sizede faydası olurSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım 2 gündür benim kizimda aynı 2 gunde pert oldum migrenim tuttu kendini hiç iyi hissetmiyorum gece 50 defa kalkıyorum gazını çıkartıyor bir süre sonra tekrar başlıyor ıkınmalar
Canım normalde böyle değildi gazını kakasını yapıyordu. Aşı olduktan sonra böyle değişti birdenGaz ilacı vermedi mi doktor. Biz sab simplex kullanıyoruz gaz için. Kakasını yapamadığı için de sindirim için biogaia die ilaç verdi. Doktorunuza sorun isterdeniz bu ilaçları. Belki sizede faydası olur
Eczacı öyle söyledi. Doktor içeriğini oku iyice demişti. Ayhh ne zor bebiş bakımı.. Keşke hiç rahatsız olmasalar. Dilleride yok anlatamıyorlarda dertleriniCanım 2 aylik çocuğa su yoğurt meyve suyu mu önerdi doktor ilacı katmak için
Çok şaşırdım doktor böyle birşeyi nasıl önerir. Bu dediklerinin içinde kötünün iyisi en masumu su yani bilemedim ya benim kızımda bazen az bazen fışkıran şekilde kusuyor böyle boru gibi çıkıyor çok ısrar ettim ama kilo alımı iyi olduğu için veremem dedi.
Bizde bugün olduk inşallah kaka sorunu çekmeyiz ya. İlaçtan önce bir defa yapınca kakasını doktora sordum hemen. İlacı verdi rahatladıkCanım normalde böyle değildi gazını kakasını yapıyordu. Aşı olduktan sonra böyle değişti birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?