2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba arkadaşlar bizde pek eldiven takmadık gece takıyorum sadece kundak yapmadığım için . Gündüz ellerini tanısın diyorum uyurken kesiyorum tutturmuyor ellerinden. Gündüz tv sorun olmuyor ben pek açmıyorum ama akşam abi baba gelince tv açık oluyor ve kızımında ilgisini çektiyor arkasını döndürünce ağlıyor. Bizim çocuk doktorumuz 2-3 çay kaşığı Rezene ıhlamur verebilirsin dedi tabi bende hayret ettim hatta bi markanın rezene çayını önerdi granül şeklinde olanlar milupa değildi ama

Canım bebeğe verme sen kendin iç olur mu onun için çok erken 6 aydan önce bebeklere onerilmiyor.

Bence verme canım çünkü 6 ay öncesi onerilmiyor süt verirsen hicbirsey mama verirsen sadece su verilmesi isteniyor. Verme bence kendin için sadece.

Sütünü sağıp veren kızlar ben 4 saate sağdım 2 göğsümden toplamda 100 ml. Çıktı az mı ya bilen var mı
3 saatte 90 ml cikiyo canim benim de aslinda sut oluyo ama makinem cekmiyor tam boşaltmıyor o yuzden hastane tioi pompa lazim

Eczacı öyle söyledi. Doktor içeriğini oku iyice demişti. Ayhh ne zor bebiş bakımı.. Keşke hiç rahatsız olmasalar. Dilleride yok anlatamıyorlarda dertlerini
Canim ben kullandim anne sutune kattim hep cok rahatlattı bide yarim saat kucagimda dik tutup oyle ystrdim refku yatağına baya azaldi gaviscon toz halini kullandım surubunu degil doktor surubu büyükler icin dedi baska bi doktor surubunu vermişti bunu nasil verdi demisti hatta bude motilium dye bir suruo var oda ac karnina veriliyor dgeri tok karnına ben ikisini kullanarak baya atlattım ikiside 6 saat arayls gunde 4 defa kullanılıyor

Ya benim oğlan gece uykusuna direniyor 8 sen beri aralıksız uyumadı
Off ya yarında biraz yolculuk yapacağız stresliyim ondan mıdır ne

Ya benim oğlan gece uykusuna direniyor 8 sen beri aralıksız uyumadı
Off ya yarında biraz yolculuk yapacağız stresliyim ondan mıdır ne
Senin stresini hisseder bebeğin canım normal zamanda bu saatlerde uyuyorsa eğer.

Yatağında tut canım ağlamıyorsa yanına gitme gidersende kucağına alma. Göz temasını minimum seviyeye getir odasıda karanlığa yakın loş olsun.

Bende aynı sorunları yaşadım. Denemediğim kalmadı. Tek faydasını gördüğüm kuru dut kaynattım onu içtim tanerinide yedim. O biraz fayda etti. Sonrasındaysa her emzirme sonrası elektrikli pompayla sağdım on cc çıksada sağdım. Memeler uyarılsın süt olsun diye. Onu da faydası oldu. Şimdi takviyeyi iki üç günde bir veriyorum aç olduğunu düşündüğüm zaman. Bebeğim 3530 gram doğdu. 8 Eylül’de biz 29 Eylül’de her emzirme sonrası 60 cc mama vererek 3720 gram olabildik. 20 Ekim’de 4380 gram oldu. Süt İçin her şeyi denedim. Şimdi çok şükür 25 günde 880 gram almış. Gece çok emmiyor tek meme emiyor diğerini sağıyorum gün içinde onu takviye yapıyorum. Akşam saatlerinde çok emiyo süt yetişmiyo. Tavsiyem dut kompostosu emzirme sonrası sağmak ve uyku. Bende faydalı oldu. Dene belki sendede olur. Anne sütü çocuk İçin en önemli gıda. Mama en son çare

Canım ne oldu bir sorun mu var.
Yok canım sorun değil aslında ama insan bi nezaketende olsa en azından msji gördüğünü belli eder.biz burada birileride belki faydalanır diye özelimizi evimizin içini açıyoruz.çocuklarımızı anlatıyoruz.belki Heryer de olduğu gibi burada da adamına göre muamele var.nesli hanımın şahsını tanımıyorum asla bişey diyemem ama ben gerçekten işe yeni gireni dışlayalım kafasındaki insanlardan çok sıkıldım.herkesin bilgisi kendine...

Bizede toz verdi. Sütle karıştırıp vereyim mi dedim. Hayır öyle vermeyeceksin yarısını bir bardağa koyup 3 tatlı kaşığı su ile karıştırıp verin dedi. Kaşıkla veriyorum. Geri çıkartıyor hiç hoşuna gitmedi.

Canım ben onun çok yoğun olduğunu biliyorum emin ol görmemiştir msjini. Ben bile çoğu msj a geri dönemiyorum bazen 1 gün girmedigim oluyor bir bakıyorum 70 bildirim gelmiş hepsini tek tek açamıyorum rast gelene bakıyorum öyle. Art niyet ya da adamına göre muamele yapmayız canım sadece dediğim gibi çok yoğun nesli belki de görmedi henüz msjini.

Benim kızım da çok kusuyo ama fışkırarak değil fazlasını çıkarıyor sanırım.bide çok tikaniyo emerken tazyikli geliyo kendide öğrendi yavrum dinlenip dinlenip emiyo

Bilemiyorum canım neyse bu konuyu uzatmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…