- 13 Haziran 2012
- 4.246
- 3.021
- 448
- 43
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.521
Evolvia veriyorumKızlar bebişlerine hangi mamayı veriyorsunuz
Sizin için yazan parmaklarıma acıdım.baska bir şey demiyorum.Ben kırkı çıktıktan. Sonra takmadi mm hic parmak arahari pamukçuk oluyor ellerini tanisin emziriken göğsüne koyuyor ellerini çok hoşuna gidiyor aradaki güzel bağ oluyor anneyle bence takma
Canım bebeğe verme sen kendin iç olur mu onun için çok erken 6 aydan önce bebeklere onerilmiyor.Tmm canım hemen atıyorum.. rezene ti bugün aldım akşam içtim Ağustos grubundan bi arkadaş söylemişti bi bardak ben içtim bi tatlı kaşığı kızıma verdim bilmiyorum yeterli mi... canım ev işi yapamıyorum zaten ayda bir kadın çağırıyorum hafta içi kayınvalidem geliyor büyük kız okuldan gelince ona yemek filan hazırlıyor.. ama bu hafta kaynanam YÖK çok zorlanacacağım ama idare ediver bakalım
Canım ne oldu bir sorun mu var.Sizin için yazan parmaklarıma acıdım.baska bir şey demiyorum.
Bence verme canım çünkü 6 ay öncesi onerilmiyor süt verirsen hicbirsey mama verirsen sadece su verilmesi isteniyor. Verme bence kendin için sadece.Merhaba arkadaşlar bizde pek eldiven takmadık gece takıyorum sadece kundak yapmadığım için . Gündüz ellerini tanısın diyorum uyurken kesiyorum tutturmuyor ellerinden. Gündüz tv sorun olmuyor ben pek açmıyorum ama akşam abi baba gelince tv açık oluyor ve kızımında ilgisini çektiyor arkasını döndürünce ağlıyor. Bizim çocuk doktorumuz 2-3 çay kaşığı Rezene ıhlamur verebilirsin dedi tabi bende hayret ettim hatta bi markanın rezene çayını önerdi granül şeklinde olanlar milupa değildi ama
3 saatte 90 ml cikiyo canim benim de aslinda sut oluyo ama makinem cekmiyor tam boşaltmıyor o yuzden hastane tioi pompa lazimSütünü sağıp veren kızlar ben 4 saate sağdım 2 göğsümden toplamda 100 ml. Çıktı az mı ya bilen var mı
Canim ben kullandim anne sutune kattim hep cok rahatlattı bide yarim saat kucagimda dik tutup oyle ystrdim refku yatağına baya azaldi gaviscon toz halini kullandım surubunu degil doktor surubu büyükler icin dedi baska bi doktor surubunu vermişti bunu nasil verdi demisti hatta bude motilium dye bir suruo var oda ac karnina veriliyor dgeri tok karnına ben ikisini kullanarak baya atlattım ikiside 6 saat arayls gunde 4 defa kullanılıyorEczacı öyle söyledi. Doktor içeriğini oku iyice demişti. Ayhh ne zor bebiş bakımı.. Keşke hiç rahatsız olmasalar. Dilleride yok anlatamıyorlarda dertlerini
Senin stresini hisseder bebeğin canım normal zamanda bu saatlerde uyuyorsa eğer.Ya benim oğlan gece uykusuna direniyor 8 sen beri aralıksız uyumadı
Off ya yarında biraz yolculuk yapacağız stresliyim ondan mıdır ne
İnternet üzerinden aldım benTmm cnm çok sağol onu alayım eczaneden mi aldın yoksa e bebek ten filan mı
Bende aynı sorunları yaşadım. Denemediğim kalmadı. Tek faydasını gördüğüm kuru dut kaynattım onu içtim tanerinide yedim. O biraz fayda etti. Sonrasındaysa her emzirme sonrası elektrikli pompayla sağdım on cc çıksada sağdım. Memeler uyarılsın süt olsun diye. Onu da faydası oldu. Şimdi takviyeyi iki üç günde bir veriyorum aç olduğunu düşündüğüm zaman. Bebeğim 3530 gram doğdu. 8 Eylül’de biz 29 Eylül’de her emzirme sonrası 60 cc mama vererek 3720 gram olabildik. 20 Ekim’de 4380 gram oldu. Süt İçin her şeyi denedim. Şimdi çok şükür 25 günde 880 gram almış. Gece çok emmiyor tek meme emiyor diğerini sağıyorum gün içinde onu takviye yapıyorum. Akşam saatlerinde çok emiyo süt yetişmiyo. Tavsiyem dut kompostosu emzirme sonrası sağmak ve uyku. Bende faydalı oldu. Dene belki sendede olur. Anne sütü çocuk İçin en önemli gıda. Mama en son çareHosbuldum cnm
Masallah iyi kilo almis benimki sut yetmedigi icin dogumdan sonra baya verdi anca toparlayabildik normalde bebek dogduktan 1 hafta sonra dogum kilosuna geri doner benimki 18 gun sonra anca ulasti dogum kilosuna
Sut yetmedigi icin emmiyor artik. Emdigi zamandada bir sure sonra memeyi aniden cekip birakip agliyordu gelmiyor diye.
Promalt mamipower sut caylari kullandim bol bol yesillik yedim en az 3 su ictim ama yok fayda etmedi yapi meselesi cusseyi goren masallah der ama sutte tik yok
Yok canım sorun değil aslında ama insan bi nezaketende olsa en azından msji gördüğünü belli eder.biz burada birileride belki faydalanır diye özelimizi evimizin içini açıyoruz.çocuklarımızı anlatıyoruz.belki Heryer de olduğu gibi burada da adamına göre muamele var.nesli hanımın şahsını tanımıyorum asla bişey diyemem ama ben gerçekten işe yeni gireni dışlayalım kafasındaki insanlardan çok sıkıldım.herkesin bilgisi kendine...Canım ne oldu bir sorun mu var.
Bizede toz verdi. Sütle karıştırıp vereyim mi dedim. Hayır öyle vermeyeceksin yarısını bir bardağa koyup 3 tatlı kaşığı su ile karıştırıp verin dedi. Kaşıkla veriyorum. Geri çıkartıyor hiç hoşuna gitmedi.Canim ben kullandim anne sutune kattim hep cok rahatlattı bide yarim saat kucagimda dik tutup oyle ystrdim refku yatağına baya azaldi gaviscon toz halini kullandım surubunu degil doktor surubu büyükler icin dedi baska bi doktor surubunu vermişti bunu nasil verdi demisti hatta bude motilium dye bir suruo var oda ac karnina veriliyor dgeri tok karnına ben ikisini kullanarak baya atlattım ikiside 6 saat arayls gunde 4 defa kullanılıyor
Anladım canım vermemeyim o zamanCanım bebeğe verme sen kendin iç olur mu onun için çok erken 6 aydan önce bebeklere onerilmiyor.
Canım ben onun çok yoğun olduğunu biliyorum emin ol görmemiştir msjini. Ben bile çoğu msj a geri dönemiyorum bazen 1 gün girmedigim oluyor bir bakıyorum 70 bildirim gelmiş hepsini tek tek açamıyorum rast gelene bakıyorum öyle. Art niyet ya da adamına göre muamele yapmayız canım sadece dediğim gibi çok yoğun nesli belki de görmedi henüz msjini.Yok canım sorun değil aslında ama insan bi nezaketende olsa en azından msji gördüğünü belli eder.biz burada birileride belki faydalanır diye özelimizi evimizin içini açıyoruz.çocuklarımızı anlatıyoruz.belki Heryer de olduğu gibi burada da adamına göre muamele var.nesli hanımın şahsını tanımıyorum asla bişey diyemem ama ben gerçekten işe yeni gireni dışlayalım kafasındaki insanlardan çok sıkıldım.herkesin bilgisi kendine...
Bilemiyorum canım neyse bu konuyu uzatmak istemiyorum.Canım ben onun çok yoğun olduğunu biliyorum emin ol görmemiştir msjini. Ben bile çoğu msj a geri dönemiyorum bazen 1 gün girmedigim oluyor bir bakıyorum 70 bildirim gelmiş hepsini tek tek açamıyorum rast gelene bakıyorum öyle. Art niyet ya da adamına göre muamele yapmayız canım sadece dediğim gibi çok yoğun nesli belki de görmedi henüz msjini.
Kotu bir şey yzdigimi düşünmüyorum sorun ne anlamadımSizin için yazan parmaklarıma acıdım.baska bir şey demiyorum.
Sorun ne kızlar anlamadım inanın daha yeni okuyorum mesajları her zaman giremiyorum diye diyorum iki çocuk ev misafir kirdiysam birinizi kusura bkmayin hakkınızı helal edinBilemiyorum canım neyse bu konuyu uzatmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?