- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.901
Benimde öyle uzun uyumuyor Canım ama her saat değil iki saat en az uyuyo bazen üç ama çok enderKizlar benim kizim geceleri dogru duzgun uyumuyo ya delircem artik cok uykusuzum. Bu gece 2 de kalkti 3 bucukda kalkti 4 de kalkti 5 bucukda kalkti cok yoruldum artik . Sizinkiler masallah nasil 3 4 saat uyuyorlar
Cok halsizim ya valla bazen delircek gibi oluyorumBenimde öyle uzun uyumuyor Canım ama her saat değil iki saat en az uyuyo bazen üç ama çok ender
Benim kiz donmeye calisiyor az az her ne kadar basaramasa da :))Selam kızlar bebekleriniz dönmeye başladımı.
Bende çok yorgunum gündüz kucaktan inmiyo kısa kısa uyuyor nasıl bir enerji çözemedim. Ve uykuya geçişi hep kucak. Kucaklamayı seviyorum ama biraz uyusa bende dinlensem güzel olur.Cok halsizim ya valla bazen delircek gibi oluyorumne zormus bebek buyutmek daha hastaligi var disi var bilmem nesi var yandim Allah yandim daha 88 gunluguz
Benimki 76 günlük dönme çabaları vardı dönüyordu duramıyordu kollarını becerip düzeltmiyordu. ama bugün başardı döndü ve kollarının üzerine durdu.Benim kiz donmeye calisiyor az az her ne kadar basaramasa da :))
Gündüz benim kızımda çok sık emmek itiyor ve emzirincede kusuyorBebeklerimiz artık 2 aylık oldu. Kac saatte bir besliyorsunuz? Ben gündüz neredeyse saat başı emziriyorum.. gece ise 4-5 saate kadar uyuyabiliyor..
sırtüstü koyuca yana dönüyor ama tam değilSelam kızlar bebekleriniz dönmeye başladımı.
Benim ki kendini kasıp baya itttiriyor gazdan zorlanırken döner gibi de oluyor ama daha tam dönöediSelam kızlar bebekleriniz dönmeye başladımı.
Benim kaç kere kalkıyor bilmiyor yanıma koyuyorum meme açık büfe ağladıkça veriyorum ama çok sık uyanıyor yanıma koyup yatarak emzirince uykum bölünmüyor kendi yastığımın üstüne küçük bir yastık daha koyuyorum yan yatıyorum bebeğide göğsüm kapatmayacak şekilde yatırıyorum çok sık uyandığında ben yanıma alıp böylece çok uykusuz kalmıyorumKizlar benim kizim geceleri dogru duzgun uyumuyo ya delircem artik cok uykusuzum. Bu gece 2 de kalkti 3 bucukda kalkti 4 de kalkti 5 bucukda kalkti cok yoruldum artik . Sizinkiler masallah nasil 3 4 saat uyuyorlar
Ben genelde ballı limon içiyorum bide zencefil varsa taze katıyorum çok iyi geliyorİyi geceler arkadaşlar
Yoğunluktan ve misafirden giremedim
Benim boğazlarım acımaya başladı,yutkunurken acıyor sadece parol içtim
Bana acil yardım ne yapabilirim?
Canım benim de geceleri en geç 1.5 saate bir uyanıyor ağlıyor. İnşallah 4. Ayda geçecek bu da az daha sabır...Cok halsizim ya valla bazen delircek gibi oluyorumne zormus bebek buyutmek daha hastaligi var disi var bilmem nesi var yandim Allah yandim daha 88 gunluguz
Benimde yastığa gelen yerler döküldü tren yolu gibi oldu peki tamamen kel mi oldubabam makineyle kesti canım. eşim tuttu oğlum da hiç ağlamadı sağ olsun:) bizim önlerde saç yoktu arkada vardı emekli gibi duruyordu çocuğum
Sırtustunden saga sola donuyo ama yuzustu yatırınca duzeltemıyo kendını :)Selam kızlar bebekleriniz dönmeye başladımı.
evet tamamen kel oldu. makine olduğu için küçük küçük saçlar kalıyor tabi ama eşit en azındanBenimde yastığa gelen yerler döküldü tren yolu gibi oldu peki tamamen kel mi oldu
Bende istiyorum ama eşim iki tek saça kıyamıyor
Hadi bakalım yerine daha güzelleri çıksın inşevet tamamen kel oldu. makine olduğu için küçük küçük saçlar kalıyor tabi ama eşit en azından
İyi geceler arkadaşlar
İyi geceler arkadaşlar
Bende bugün itibariyle 3. Mastiti oldum. Göğsüm ağrıyor. Ne yapmalıyım. Antibiyotikle geçmişti. Bir daha mı kullanacağım. Bana bir yol gösterin
Bir çay kaşığı karbonat bir çay kaşığı tız. Bir çay bardağına koyun biraz su ile karıştır ve düzenli gargara yap. Özellikle geceleri yatmadan bunu yap. Rahatlatırİyi geceler arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?