2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar benim kizim geceleri dogru duzgun uyumuyo ya delircem artik cok uykusuzum. Bu gece 2 de kalkti 3 bucukda kalkti 4 de kalkti 5 bucukda kalkti cok yoruldum artik . Sizinkiler masallah nasil 3 4 saat uyuyorlar

Kizlar benim kizim geceleri dogru duzgun uyumuyo ya delircem artik cok uykusuzum. Bu gece 2 de kalkti 3 bucukda kalkti 4 de kalkti 5 bucukda kalkti cok yoruldum artik . Sizinkiler masallah nasil 3 4 saat uyuyorlar
Benimde öyle uzun uyumuyor Canım ama her saat değil iki saat en az uyuyo bazen üç ama çok ender

Cok halsizim ya valla bazen delircek gibi oluyorum ne zormus bebek buyutmek daha hastaligi var disi var bilmem nesi var yandim Allah yandim daha 88 gunluguz
Bende çok yorgunum gündüz kucaktan inmiyo kısa kısa uyuyor nasıl bir enerji çözemedim. Ve uykuya geçişi hep kucak. Kucaklamayı seviyorum ama biraz uyusa bende dinlensem güzel olur.

İyi geceler arkadaşlar
Yoğunluktan ve misafirden giremedim
Benim boğazlarım acımaya başladı,yutkunurken acıyor sadece parol içtim
Bana acil yardım ne yapabilirim?

Selam kızlar bebekleriniz dönmeye başladımı.
Benim ki kendini kasıp baya itttiriyor gazdan zorlanırken döner gibi de oluyor ama daha tam dönöedi
Benim kaç kere kalkıyor bilmiyor yanıma koyuyorum meme açık büfe ağladıkça veriyorum ama çok sık uyanıyor yanıma koyup yatarak emzirince uykum bölünmüyor kendi yastığımın üstüne küçük bir yastık daha koyuyorum yan yatıyorum bebeğide göğsüm kapatmayacak şekilde yatırıyorum çok sık uyandığında ben yanıma alıp böylece çok uykusuz kalmıyorum
ama dikkat etmek gerek
İyi geceler arkadaşlar
Ben genelde ballı limon içiyorum bide zencefil varsa taze katıyorum çok iyi geliyor

Selam arkadaşlar
Okuyorum yazamıyorum dün aşımız vardı benim ki baya ağladı kıpkırmızı oldu ağlamaktan
kolu da hala geçmedi verem alışı yeri bi ara irin ve kan aktı hala daha nohut gibi kırmızı ve şiş
Akika kurbanı kesilecekti bu hafta Kesimhame kapalı imiş haftaya kaldı milleti davet etmiştim tekrar iptal et haftaya da kesin olur mu bilmiyorum baya canım sıkıldı

babam makineyle kesti canım. eşim tuttu oğlum da hiç ağlamadı sağ olsun:) bizim önlerde saç yoktu arkada vardı emekli gibi duruyordu çocuğum
Benimde yastığa gelen yerler döküldü tren yolu gibi oldu peki tamamen kel mi oldu
Bende istiyorum ama eşim iki tek saça kıyamıyor

İyi geceler arkadaşlar

Karadut pekmezi iyi gelir.Sabah aksam cay kasigi alabilirsin.Cok bitkisel seyler soyleyemiyorum emziriyorsundur diye.

Bende bugün itibariyle 3. Mastiti oldum. Göğsüm ağrıyor. Ne yapmalıyım. Antibiyotikle geçmişti. Bir daha mı kullanacağım. Bana bir yol gösterin

Canın bisy cektiyse mutlaka yemelisin.
Ozellikle emzirirken masaj yapmalisin.
Farkli emzirme pozisyonuda cok isine yarar ama gecmeyecek gibiyse daha kotu olma bekleme

İyi geceler arkadaşlar
Bir çay kaşığı karbonat bir çay kaşığı tız. Bir çay bardağına koyun biraz su ile karıştır ve düzenli gargara yap. Özellikle geceleri yatmadan bunu yap. Rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…